Forum » Pomoč in nasveti » Menjava LCD ekrana na prenosniku - iskanje rezervnega dela
Menjava LCD ekrana na prenosniku - iskanje rezervnega dela
omni-vor ::
Na starejšem prenosniku moram menjati LCD ekran, ki sem ga že razdrl in prišel do podatka, da je trenutno vgrajen panel z oznako LP156WH4-TLQ1.
Ali morda kdo ve kako bi prišel do informacije kateri prenosniki uporabljajo enak ekran? Zato, da bom našel kak pokvarjen prenosnik z enakim ekranom, pa tudi če je drug model prenosnika-itak rabim samo ekran.
Ali morda kdo ve kateri ekrani so enaki, kot ta moj in bi ga lahko prav tako uporabil za menjavo?
Ali morda kdo ve kako bi prišel do informacije kateri prenosniki uporabljajo enak ekran? Zato, da bom našel kak pokvarjen prenosnik z enakim ekranom, pa tudi če je drug model prenosnika-itak rabim samo ekran.
Ali morda kdo ve kateri ekrani so enaki, kot ta moj in bi ga lahko prav tako uporabil za menjavo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux - prenosnik ne ugaša na novejših jedrihOddelek: Operacijski sistemi | 2509 (1649) | nergac |
» | Novi iPadi že 22. oktobra?Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 8575 (5444) | noob96 |
» | Poškodovan enkranOddelek: Pomoč in nasveti | 1747 (1605) | #000000 |
» | LCD zasloni pri prenosnikih - vprašanje glede kompatibilnostiOddelek: Pomoč in nasveti | 624 (543) | feryz |
» | HP DV7-4110EM - backup, ekran in ROMOddelek: Pomoč in nasveti | 1173 (921) | mikko |