Forum » Omrežja in internet » OpenWRT + FRR OSPF
OpenWRT + FRR OSPF
Voluharr ::
Za nek hobi projekt sem na Raspberry Pi namestil OpenWRT in prek paketov FRR in OSPF.
Ko zaženem vtysh in začnem konfigurirat ospf mi vrne napako ospp servis ni zagnan, kljub nameščenim vsem paketkom, kateri so potrebni.
Trenutno sicer nimam dostopa, za točen opis napake, bi me pa zanimalo ali je kdo že kdaj uspešno to spravil skupaj ?
Ko zaženem vtysh in začnem konfigurirat ospf mi vrne napako ospp servis ni zagnan, kljub nameščenim vsem paketkom, kateri so potrebni.
Trenutno sicer nimam dostopa, za točen opis napake, bi me pa zanimalo ali je kdo že kdaj uspešno to spravil skupaj ?
Backup, VPS, kolokacija: https://reavisys.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako povezati dva pc-ja v dveh vlan-ih?Oddelek: Omrežja in internet | 1795 (1241) | imagodei |
» | OSPF usmerjevaalni algoritem na CISCO usmerjevalnikihOddelek: Omrežja in internet | 1589 (1415) | SaXsIm |
» | Težave pri konfiguraciji cisco omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 919 (764) | klemen825 |
» | Gigabitno omrežje?Oddelek: Omrežja in internet | 3379 (2806) | JanZorz_go6 |
» | gateway, router, ipchains, ipmaskerada......Oddelek: Pomoč in nasveti | 1480 (1355) | Gh0st |