Forum » Loža » Ameriške volitve 2024
Ameriške volitve 2024
Temo vidijo: vsi
miha98 ::
Nima veze kak je ... jaz sem za trumpa...;) zakaj se mi sploh ukvarjamo s takimi temami, če imamo svojih težav preko glave... brezposelnost, slabe plače, revščina v Sloveniji, vsako leto je slabše... itd. Nič se ne spremeni v Sloveniji... ??? :0
mtosev ::
Bo zanimivo Trump vs Desantis. Trump bo zmagal, a potem izgubil proti Bidenu
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
miha98 ::
Kar se pa tiče Izraela, to je parazitska država, ki jo financirajo ameriški davkoplačevalci. Bi pa jaz osebno raje živel v Dubaju, kot pa v Izraelu.
A obstajajo kakšne priče ali dokazi za takšno izjavo?
A obstajajo kakšne priče ali dokazi za takšno izjavo?
fulk ::
??
Izrael je parazit do neke mere ja. Vs čas vlečejo ogromno nepovratne finančne podpore od ZDA in vseh ostalih zahodnih držav, kjer so judi na oblasti. Istočasno pa s tem denarjem razvija državo: industrijo, R&D, kmetijstvo, vojska itd.
Tko, da ja. Je parazit, ampak ne gre pa denar v prazno, kar se njih tiče.
Brez tega denarja ne bi bil pol toliko kot je sedaj.
Zato so imo judi na oblasti v ZDA začeli z razgradnjo ZDA, ker je ne potrebujejo več kot take. T.j. krščanske in belske.
Izrael je parazit do neke mere ja. Vs čas vlečejo ogromno nepovratne finančne podpore od ZDA in vseh ostalih zahodnih držav, kjer so judi na oblasti. Istočasno pa s tem denarjem razvija državo: industrijo, R&D, kmetijstvo, vojska itd.
Tko, da ja. Je parazit, ampak ne gre pa denar v prazno, kar se njih tiče.
Brez tega denarja ne bi bil pol toliko kot je sedaj.
Zato so imo judi na oblasti v ZDA začeli z razgradnjo ZDA, ker je ne potrebujejo več kot take. T.j. krščanske in belske.
lynxslo5 ::
xseki ::
Pro-zionistični shabbos goy gre v tekmo? Imagine my shock!
https://forward.com/news/377223/christi...
ahahahahahaahaha
To postaja že tako predvidljivo, da sploh mi ni več izziv.
Hummel describes Pence as "ardent Christian Zionist" who expresses his support for Israel in explicitly prophetic terms. His appearance at the summit "signals a new era of Christian Zionist influence in the White House."
ahahahahahaahaha
DarwiN ::
Hah, ta je dobra, ja.. Fake news vam sproducira vse možne in nemožne teorije zarot in imaš kot trumptard celo paleto na izbiro. Lahk denimo verjameš, da so Kapitol napadli Antifa člani.. Lahko je šlo za inside job s strani FBIja oz. deepstejta.. Ali pa ta tvoja, da je šlo za neke vrste turistični ogled, saj so varnostniki "protestnike" prijazno pospremili v dvorano.. Skratka, milijone desničarjev po vsem svetu meče v eter različne teorije in potem čakajo, katera zabloda se bo prijela oz. priplavala na površje.. In jasno ne manjkajo niti obvezni whataboutizmi. Na primer - BLM protestniki lahko uničujejo cela mesta in jim vsi ploskajo, nas pa hočejo stlačit v zapor zaradi enega protesta...
LMAO. Ampak razlag za to tvojo teorijo zablode je seveda neskončno.. Lahko so se policisti/varnostniki zbali za svoje življenje, ker ko enkrat oceniš, da si nemočen, ali da gre za brezupen primer, zakaj bi tvegal življenje? Drugo dejstvo je, da je v Ameriki cirka ~30% populacije trumptardirane in neizbežno je bilo med varnostniki kar nekaj takšnih, ki simpatizirajo z izdajalci. Ti so seveda z veseljem zamižali na eno oko. Možnosti je sto in ena. Tudi slaba pripravljenost in organizacija.
Mislim, sej zaman pišem, ker si že s tem enim samim postom dokazal, da si neprištevna oseba.. Ampak ja, realnost ni enostavna, zato kadar oseba ni niti malo racionalna, ti takoj operejo še tistih nekaj obstoječih možganskih celic.
LMAO. Ampak razlag za to tvojo teorijo zablode je seveda neskončno.. Lahko so se policisti/varnostniki zbali za svoje življenje, ker ko enkrat oceniš, da si nemočen, ali da gre za brezupen primer, zakaj bi tvegal življenje? Drugo dejstvo je, da je v Ameriki cirka ~30% populacije trumptardirane in neizbežno je bilo med varnostniki kar nekaj takšnih, ki simpatizirajo z izdajalci. Ti so seveda z veseljem zamižali na eno oko. Možnosti je sto in ena. Tudi slaba pripravljenost in organizacija.
Mislim, sej zaman pišem, ker si že s tem enim samim postom dokazal, da si neprištevna oseba.. Ampak ja, realnost ni enostavna, zato kadar oseba ni niti malo racionalna, ti takoj operejo še tistih nekaj obstoječih možganskih celic.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()
CoolBits ::
Ti policaji iz capitola so res neke reve ja, sedaj verjamem da so se ustrašili, saj se jim celo otroci zdijo nevarni.
Capitol Police stop youth choir during national anthem performance, sparking outrage: 'I was shocked'
https://www.foxnews.com/politics/capito...
Capitol Police stop youth choir during national anthem performance, sparking outrage: 'I was shocked'
https://www.foxnews.com/politics/capito...
Fox News..
Pa če bi vsaj članek na hitro preletel, ne zgolj fake news naslova, bi ti bilo jasno, da je šlo za preprost nesporazum, nothingburger, ki ni vreden niti omembe. Ti pa si iz članka izčrpal še eno dodatno teorijo zarote. \o/
Ampak to je ravno poanta.. Fake naslovnica, ki na desničarskih platformah sproži resnično ogorčenje in se razširi kot požar. Hit and run. Fake news mediji zaslužijo denar z novičko, trumptardi pa dobite injekcijo strahu in sovraštva, od katere ste tako zelo odvisni..
Pa če bi vsaj članek na hitro preletel, ne zgolj fake news naslova, bi ti bilo jasno, da je šlo za preprost nesporazum, nothingburger, ki ni vreden niti omembe. Ti pa si iz članka izčrpal še eno dodatno teorijo zarote. \o/
Ampak to je ravno poanta.. Fake naslovnica, ki na desničarskih platformah sproži resnično ogorčenje in se razširi kot požar. Hit and run. Fake news mediji zaslužijo denar z novičko, trumptardi pa dobite injekcijo strahu in sovraštva, od katere ste tako zelo odvisni..
Seveda je bil nesporazum, vedno je nesporazum. Tudi ko bo prišlo ven, da so bile volitve ukradene bodo rekli, da je bil samo nesporazum
Ampak odgovorni bodo šli sedet, mimo tega pač ne gre, do takrat bo pa jok in stok po medijih.
Ampak odgovorni bodo šli sedet, mimo tega pač ne gre, do takrat bo pa jok in stok po medijih.
To je že zdaj jasno.. Volitve niso bile ukradene. Trumpu in njegovim GOP izdajalcem je kraja spodletela.
Sedet bo pa dejansko mogoče šel.. Čeprav osebno močno dvomim. Tip je takorekoč nad zakonom. V nedogled se bodo jajčkali, neskončne pritožbe, nakar se bo stvar pozabila, sam Donald pa se bo stegnil še pred Bidenom. :D
Sedet bo pa dejansko mogoče šel.. Čeprav osebno močno dvomim. Tip je takorekoč nad zakonom. V nedogled se bodo jajčkali, neskončne pritožbe, nakar se bo stvar pozabila, sam Donald pa se bo stegnil še pred Bidenom. :D
Zgodovina sprememb…
Hummel describes Pence as "ardent Christian Zionist" who expresses his support for Israel in explicitly prophetic terms. His appearance at the summit "signals a new era of Christian Zionist influence in the White House."
ahahahahahaahaha
Te ameriški evangeličani so res prav smešni. Že sam izraz christian zionist ali pa judeo christian je oksimoron. Židi zadnjih 500 let hočejo uničit krščanstvo in to jim sedaj v Ameriki dobro uspeva. Veliki kristjani evangeličani kot je Pence imajo veliko sovraštva do muslimanov. Niso pa muslimani tisti, ki degenerirajo Ameriko in uničujejo krščanske vrednote, ampak to počnejo Židi. Židi v Ameriki jim bodo kmalu še Božič prepovedali, idioti kot je Pence jim bodo pa še neprej lezli v rit. Tukaj pa na žalost nista Trump in DeSantis nič drugačna kot Pence.
Hah, ta je dobra, ja.. Fake news vam sproducira vse možne in nemožne teorije zarot in imaš kot trumptard celo paleto na izbiro. Lahk denimo verjameš, da so Kapitol napadli Antifa člani.. Lahko je šlo za inside job s strani FBIja oz. deepstejta.. Ali pa ta tvoja, da je šlo za neke vrste turistični ogled, saj so varnostniki "protestnike" prijazno pospremili v dvorano.. Skratka, milijone desničarjev po vsem svetu meče v eter različne teorije in potem čakajo, katera zabloda se bo prijela oz. priplavala na površje.. In jasno ne manjkajo niti obvezni whataboutizmi. Na primer - BLM protestniki lahko uničujejo cela mesta in jim vsi ploskajo, nas pa hočejo stlačit v zapor zaradi enega protesta...
Ok naj bo po tvoje. Maskota Jan6 ni bil povabljen judovski fant, in ga niso posneli na kameri, kako ga specialci vodijo po hodnikih do dogajanja.
Štekam. Se opravičujem za zmoto.
ahahahahahaahaha
Te ameriški evangeličani so res prav smešni. Že sam izraz christian zionist ali pa judeo christian je oksimoron. Židi zadnjih 500 let hočejo uničit krščanstvo in to jim sedaj v Ameriki dobro uspeva. Veliki kristjani evangeličani kot je Pence imajo veliko sovraštva do muslimanov. Niso pa muslimani tisti, ki degenerirajo Ameriko in uničujejo krščanske vrednote, ampak to počnejo Židi. Židi v Ameriki jim bodo kmalu še Božič prepovedali, idioti kot je Pence jim bodo pa še neprej lezli v rit. Tukaj pa na žalost nista Trump in DeSantis nič drugačna kot Pence.
No saj se strinjam. Moramo tudi počistit pred lastnim pragom, ker tej naši shabbos goyi nas bodo vse spravli v grob.
Zato pa ko sem spredvidel resnico, kar ni bilo zelo težko, mi ne da miru.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fulk ()
Trump bo zmagal in potem izgubil proti Bidenu.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Kayzon ()
Biden bo fasal 25 amandma še pred koncem termina, sedaj prihajajo njegove svinjarije ven še od ko je bil senator.
Predvsem podkupnine iz tujih držav preko njegovega sina.
Predvsem podkupnine iz tujih držav preko njegovega sina.
House Rep. Confirms That FBI Informant Doc Shows $5 Million Bribery Payment Was Made TO Joe Biden
https://thepoliticsbrief.com/house-rep-...
https://thepoliticsbrief.com/house-rep-...
lol, CoolBits, spet boš razočaran, ko bo postalo jasno, da so GOP fašisti sproducirali namišljen Bidenov zločin za tvojo alternativno vesolje.
Tko kot nazadnje, ko so informanta izgubili.
Ampak saj si že vajen.. Zadeva pade v vodo, ti v trenutku pozabiš nanjo, kot da se nikoli nič ni zgodilo, in zgrabiš za novo pravljico..
Tko kot nazadnje, ko so informanta izgubili.
Ampak saj si že vajen.. Zadeva pade v vodo, ti v trenutku pozabiš nanjo, kot da se nikoli nič ni zgodilo, in zgrabiš za novo pravljico..
Zgodovina sprememb…
A tako kot je padlo v vodo vse kar so imeli proti Trumpu? Tokrat žal ne bo tako, dokazi so in so tudi trdni.
Trumpa se veselo preiskujejo. Nič ne de. Ima dovolj problemov zaradi secret papirjev.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Kayzon ()
https://www.youtube.com/shorts/WaUNKIO0...
Ta trumptard, LMAO..
Ves point te Republikanske komisije je, da sproducira lažno blato o Bidenu in tem nothingburgerjem da neko legitimnost... Nakar fake news mediji te zablode razširijo svojim zombijem s končnim ciljem, da očrnijo Bidena in dobijo volitve 2024.
Mislim ok, Hunter je gotovo izkoristil položaj in si napolnil žepe, ampak to je kot bi rekel, da je voda mokra in nebo modro.
Ta trumptard, LMAO..
Ves point te Republikanske komisije je, da sproducira lažno blato o Bidenu in tem nothingburgerjem da neko legitimnost... Nakar fake news mediji te zablode razširijo svojim zombijem s končnim ciljem, da očrnijo Bidena in dobijo volitve 2024.
Mislim ok, Hunter je gotovo izkoristil položaj in si napolnil žepe, ampak to je kot bi rekel, da je voda mokra in nebo modro.
Kayzon ::
Darwin@ V kaksnem namisljenem svetu zivis da pises take neumnosti? Pa bogpomagaj,kaksni ljudje zivijo v Sloveniji pa to je noro.
Da bo 2x impeached trump bil kandidat gopja pove dosti o njih. Čakam, da prevzame stranko kdo pametnejši. Mogoče Mitt Romney ali Liz Chaney.
Se kar bojim vprašat, kakšne videje si ti vse videl. :SSS
Čakaj, da začnejo "tvoji mediji" promovirat deepfejke. Jao..
Čakaj, da začnejo "tvoji mediji" promovirat deepfejke. Jao..
Kakšnih eskapad? Kaj me briga, če se tip drogira, seksa s prostitutkami in je naredil otroke ducatu kelnaric. Tebi je to pomembno? Naj gre na zdravljenje, če mu paše.. Ali pač ne.. Who cares.. Sem prepričan, da Hunter ne bo zmagal na volitvah za predsednika.
Da bo 2x impeached trump bil kandidat gopja pove dosti o njih. Čakam, da prevzame stranko kdo pametnejši. Mogoče Mitt Romney ali Liz Chaney.
Liz Chaney je politično truplo. Hvalabogu, da je tako. Edino kar tej ženski hodi po glavi je to, da bi Ameriko potisnila v nove vojne. Baba je war mongerka tako ket njen zločinski fotr Dick Chaney.
Mitt Romney bo pa nasledje leto izgubil primarne volitve za senatorja in bo odletel iz politike tako kot Liz Chaney.
PersonaRuda ::
Kakšnih eskapad? Kaj me briga, če se tip drogira, seksa s prostitutkami in je naredil otroke ducatu kelnaric. Tebi je to pomembno? Naj gre na zdravljenje, če mu paše.. Ali pač ne.. Who cares.. Sem prepričan, da Hunter ne bo zmagal na volitvah za predsednika.
Vidim, da je tebi vseeno in podpiraš, da ima Hunter pedofilske orgije z mladoletnicami. Dobro, da sedaj vemo s kom imamo opravka. Z bolanim osebkom...
BIDEN PERV ALERT
The apple doesn't fall far from the tree.
Hunter is son of Joe Biden, who showered with and abused his own daughter Ashley,
Now, Photos and videos of Hunter Biden with underage minors have been released.
These people need to be charged IMMEDIATELY with crimes against these poor children.
https://twitter.com/realstewpeters/stat...
Kolega. On ni naredil otroke tem par kelnarcam. On je pofukal otroke teh kelnarc.
Je par dni nazaj bil album njegovih dogodivščin. Če pa ne vrjameš, lahko pa pogledaš uradne posnetke njegovega očeta na političnih proslavah, kjer šlata otroke.
Point je, da samo največji idjoti mislijo, da treba Bidena očrnit. Vsem pametnim je jasno, da je črn že dolgo časa.
Ta najbolj pametnim pa je jasno, da je vse to skupaj en BS šov, dirigiran iz strani AIPAC&Co..
Kam sodiš ti?
Hunter je posiljevalec in pedofil? V Pizza gate stilu?
Če je res, potem ga je treba čimprej zapret.. Ampak zakaj potem ni že danes v zaporu? Maš kakšno teorijo zarote glede tega?
In če ne verjamem, da je Hunter pedofil, si lahko ogledam posnetke njegovega očeta na proslavah?
Adijo ste.. LAhko noč.--
Če je res, potem ga je treba čimprej zapret.. Ampak zakaj potem ni že danes v zaporu? Maš kakšno teorijo zarote glede tega?
In če ne verjamem, da je Hunter pedofil, si lahko ogledam posnetke njegovega očeta na proslavah?
Adijo ste.. LAhko noč.--
Adijo ste.. LAhko noč.--
Tu imaš video z njegovih pedofilskih orgij:
Ni dovolj to za tebe? Kot kaže, da ne, ker si gladko preskočil ta video kot da nič takega ni v njem.
Drugače pa je eno stvar potrebno vedeti. Pedofil je vedno podpiral pedofila. In kdor podpira Hunterja pri njegovih pedofilskih orgijah je tudi sam isti kot ta Hunter in taka oseba bo tudi branila in podpirala Hunterja na raznih forumih...
Darwin ,vidi se da si se zelo zelen okoli uses glede takih zadev,si bos moral raziskati zadeve ce ne prosim ne komentiraj. Oprosti ampak ocitno je da nimas pojma.
Ti pustim par drobtin za pokusino glede "pizzagate-a" ,da vidis zakaj se sploh gre.
Wikileaks: https://wikileaks.org/podesta-emails/em... (ceprav je error na strani ker naj bi jo prenavljali,ampak je legit zadeva)
https://ibb.co/zZ3Mz5m
Posiljatelj emaila je Tamera Luzzatto,ki je imela svojo spletno stran,na kateri:
Drugace ze samo ce si uzames 2 min casa in preletis objave instagram uporabnika Jamesa Alefantis,ti odpre oci da nekaj res ni v redu.
Ti pustim par drobtin za pokusino glede "pizzagate-a" ,da vidis zakaj se sploh gre.
Wikileaks: https://wikileaks.org/podesta-emails/em... (ceprav je error na strani ker naj bi jo prenavljali,ampak je legit zadeva)
Posiljatelj emaila je Tamera Luzzatto,ki je imela svojo spletno stran,na kateri:
Drugace ze samo ce si uzames 2 min casa in preletis objave instagram uporabnika Jamesa Alefantis,ti odpre oci da nekaj res ni v redu.
Če je res, potem ga je treba čimprej zapret.. Ampak zakaj potem ni že danes v zaporu?
Zato, ker spada v elitno skupino ljudi, katera se imenuje nedotakljivi. To je ta elita, katera vlada svetu in ima v lasti skoraj vse, predvsem pa medije. In takšni ne gredo v zapor, četudi jih dobijo, da se sami slikajo nagi zraven nagih otrok, ko mu ga otrok vleče...
Ko bo o Hunter bidenu na Wikipediji ali nečem relevantnem bom verjel prej ne.
In March 2022, The New York Times and The Washington Post reported that some of the emails found on the device were authentic. Some of the Bidens' detractors have claimed that the laptop contents exposed corruption by Hunter's father, President Joe Biden, but no evidence of criminal wrongdoing by Joe Biden has surfaced to date.
In March 2022, The New York Times and The Washington Post reported that some of the emails found on the device were authentic. Some of the Bidens' detractors have claimed that the laptop contents exposed corruption by Hunter's father, President Joe Biden, but no evidence of criminal wrongdoing by Joe Biden has surfaced to date.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
PersonaRuda je izjavil:
Tu imaš video z njegovih pedofilskih orgij:
Ni dovolj to za tebe? Kot kaže, da ne, ker si gladko preskočil ta video kot da nič takega ni v njem.
Mmm, nekoliko sporne fotografije, ampak noben dokaz, da je naredil karkoli narobe. Čist možno, da je situacija nedolžna. Seveda, če so zadaj kakšni trdi dokazi in pričevanja, potem ga naj pa kar čapnejo..
In seveda, edina fotografija, ki je dejansko sporna in obremenilna, pa prikazuje neznano golo osebo brez glave... Lahko potem samo predpostavimo, da so fake news mediji dodali to sliko, ki je dejansko zaslužna za celo zgodbico. Hah, še strokovno so screen razdelili na dve polovički.. Na levi Hunter, da desni ta neznanec. Da bi ljudje povezali obe fotki v eno in domnevali, da tudi desna stran prikazuje Hunterja. Klasika !! In trumptardi ste seveda z veseljem nasedli kot kit na obalo. :DDDD
Slopek ::
Toše čaka na wikepedijo.
Kakšno opravičevanje teh umazanih podležev. Ne moreš verjeti. So že včasih rekli, da kjer je dim, je tudi ogenj, danes se pa ob tem ognju raje vsi grejete, saj sploh ne ugasne, vam kar sproti polena gor mečejo, vi pa vsi zaslepljeni od svetega sija, kot kaže.
Kakšno opravičevanje teh umazanih podležev. Ne moreš verjeti. So že včasih rekli, da kjer je dim, je tudi ogenj, danes se pa ob tem ognju raje vsi grejete, saj sploh ne ugasne, vam kar sproti polena gor mečejo, vi pa vsi zaslepljeni od svetega sija, kot kaže.
Toše čaka na wikepedijo.
Skoda besed,pustim ovcam da so ovce. Vazno da ti ves kako in kaj je na svetu.
Online Photo Does Not Show Hunter Biden with Underage Girls
In July 2022, conspiracy theorists passed around a picture that supposedly showed U.S. President Joe Biden's son, Hunter Biden, lying shirtless on a couch next to a window while surrounded by five underage girls and two dogs. However, in truth, there was no evidence that the picture showed Biden's son, nor did any data point to the photograph having come from a recent alleged iCloud account hack.
Several simple Google searches led to us to a thread on Reddit that debunked the conspiratorial claim about the picture. The claim was that the photograph showed Hunter with five young girls and that it had just been leaked days earlier. However, comments in the Reddit post cited evidence that the photograph had previously been posted at least months earlier in a thread about a man who was not identified as Hunter Biden.
Looooooooooooooooooooooooooooooooooool...
Še enkrat, trumptard will be trumptard.. Enostavno vam ni pomoči!
In July 2022, conspiracy theorists passed around a picture that supposedly showed U.S. President Joe Biden's son, Hunter Biden, lying shirtless on a couch next to a window while surrounded by five underage girls and two dogs. However, in truth, there was no evidence that the picture showed Biden's son, nor did any data point to the photograph having come from a recent alleged iCloud account hack.
Several simple Google searches led to us to a thread on Reddit that debunked the conspiratorial claim about the picture. The claim was that the photograph showed Hunter with five young girls and that it had just been leaked days earlier. However, comments in the Reddit post cited evidence that the photograph had previously been posted at least months earlier in a thread about a man who was not identified as Hunter Biden.
Online Photo Does Not Show Hunter Biden with Underage Girls
+1. Jaz tudi random folku ne zaupam ko piše nekaj. Linka na nič relevantnega pa nima.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nove informacije o koncu Trumpovega mandataOddelek: Problemi človeštva | 7461 (5747) | TheBlueOne |