» »

Kateri radar detektor kupiti

Kateri radar detektor kupiti

Zoki254 ::

Zanimam se za nakup legalnega radar detekotrja!
Ki te opozarja na razne radarje na cestah.
Kaj se najbol splača kupiti?

celje ::

Odvisno, kaj je zate legalno in kaj za policijo.

Zoki254 ::

radar detektor je legalen
anti radar detektor pa ni
koliko vem !
zato razmišljam v nakupu radar detektorja.

feryz ::

Vgradni. Košta okrog jurja in pol.
Vse ostalo mirno preskoči.

Karen ::

Vsi radar detektorji so v RS dovoljeni (v sosednjih državah ne, bodi pozoren recimo na nac*je severno od nas). Vsi radar jammerji (motilci) so prepovedani (tako pri nas kot v tujini). Torej če imaš nekaj kar moti meritev radarja je to prepovedano, če imaš samo nekaj kar ti zapiska ko si merjen ni prepovedano.
Še osebne izkušnje: ta jaj*a piskajo na vse mogoče, začenši z navadnimi tablami "ti voziš...", pa tistimi stop znaki ki utripajo ko se v bližino prehoda za pešce pripelješ, pa semaforji ki se dinamično prižigajo na gibanje prometa. Prvi teden si paranoik (bremzaš promet), drugi teden izključiš piskanje in gledaš lučke, tretji teden ignoriraš, četrti teden daš oglas za prodajo. Džabe ti nastavitev da ti na določeni lokaciji "ne piska več", ker pač lahko tudi tam postavijo radar poleg table "ti voziš...", pol pa glej kera od lučk se je prižgala. Merilci ki so na AC-jih (stacionarni) so pod takim kotom da piska šele ko si v vidnem kotu radarja in takrat nimaš kaj več bremzat. Če te ustreli s pištolo si že izmerjen, pač veš da te je dobil in lahko samo še ustaviš pred njim... edino če slučajno ujameš signal tistega ki ga meri pred tabo, samo potem je že meril unega pred tabo in tebe ne bo ustavil (ampak v tem primeru bo enako tudi če nimaš radarja, itak boš videl da je tistega pred tabo potegnil s ceste).
Moj nasvet: če kupuješ zato da boš vozil bolj počasi, ker bo vse piskalo, ok, pohvalno, ampak za to ne rabiš metat stran 150-200EUR, pač vozi po predpisih, drugače pa škoda €.
Za začetek si mogoče sposodi od koga za 14 dni, pa da vidiš kaj in kako je to.

Ales ::

Karen je izjavil:

Še osebne izkušnje: ta jaj*a piskajo na vse mogoče, začenši z navadnimi tablami "ti voziš...", pa tistimi stop znaki ki utripajo ko se v bližino prehoda za pešce pripelješ, pa semaforji ki se dinamično prižigajo na gibanje prometa.

Samo da pripomnim: piskajo ob tistem, ob čemer so skonstruirani, da piskajo... Vse zgoraj našteto pri svojem delovanju oddaja določene vrste valovanj in to detektor pravilno zazna.

Če bi hotel potem še samodejno ločevati med tem, kje bo pri prehitri vožnji padla kazen in kje ne, bi moral biti precej bolj kompleksen sistem zadaj, v stilu samovozečih avtomobilov. Preprosta detekcija radarja tega ni sposobna.

Moj nasvet: če kupuješ zato da boš vozil bolj počasi, ker bo vse piskalo, ok, pohvalno, ampak za to ne rabiš metat stran 150-200EUR, pač vozi po predpisih, drugače pa škoda €.

This.

feryz ::

Ales je izjavil:

Karen je izjavil:

This.
Tale citat in "this" je seveda popolnoma brez veze.
Za radar detektor sprašuje z namenom in ta zagotovo ni da bi vozil po predpisih.

Za op, ne kupuj. Denar boš vrgel stran in v začetku imel lažen občutek, da si "varen". Bi ti ga šenkal, ampak sem ga po enem tednu vrgel stran. Niti nazaj ga nisem poslal, čeprav bi ga lahko.
V resnici, vsaj ceneni, res piskajo na vse drugo, razen na radar. Policijske pištole pa itak noben ne zazna in ta je še najbolj nevarna. Da boš nagazil tisto sivo pando (in ostale), ki je na enem ali drugem parkirišču, moraš biti pa ekstra bedak. Ali na stacionarca.

njyngs ::

Vožnja po predpisih je precej bolj cost-effective. Prišparaš pri kaznih in pri gorivu.

Drugače je pa, kolikor vem, katerikoli radardetektor nelegalen.

Unchancy ::

njyngs je izjavil:

Vožnja po predpisih je precej bolj cost-effective. Prišparaš pri kaznih in pri gorivu.

Drugače je pa, kolikor vem, katerikoli radardetektor nelegalen.

Ne drži.

http://www1.amzs.si/si/356/1838/Detekto...
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Unchancy ()

njyngs ::

Zanimivo. Torej divjaki majo potuho. Me kar preseneča, da se dovoljuje tole.

Unchancy ::

njyngs je izjavil:

Ker je neučinkovito. Kar je učinkovito, je prepovedano (jammerji).
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Pac-Man ::

Navigacija + POI mapa popularnih lokacij.
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.

Ben Dover ::

njyngs je izjavil:

Pijanci tudi, če pa skadiš en joint 48h pred vožnjo pa odvzem in 1,2k kazen. kr neki

49106 ::

Ben Dover je izjavil:

njyngs je izjavil:

Pijanci tudi, če pa skadiš en joint 48h pred vožnjo pa odvzem in 1,2k kazen. kr neki

Ne izgubiš izpita niti ne dobis kazni, dobiš pa kontrolni pregled, ki te stane cca 200 eur, pa še ta najverjetneje velja samo 6 mesecev.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

scipascapa ::

Nobenega, voziš po CPP in se ne sekiraš.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Radar detektor (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5714912 (2790) A. Smith
»

POLICIJA-krpanje 200mil manjka zaradi stavke

Oddelek: Na cesti
457967 (5094) flbroker
»