Forum » Omrežja in internet » E-Xera
E-Xera
AlchemY ::
to je ime novega ponudnika interneta, ki za 65000 sit ponuja nov racunalnik (HP, kr ok za to ceno,...), ce se prijavite kot njihov odjemalec za 36 mescev, imajo tud neomejen dostop za 7k SIT. Ve kdo kaj vec, kaksno omrezje uporabljajo, klicne stevike za dostop,i pd. ????
a ja tle je LINK
a ja tle je LINK
Tomi ::
Ja, skoraj težko je, da ne opaziš reklam, ker je oglaševanje dosti agresivno. Samo reklama je bedna.
Kar se mene tiče, mora biti tu skrita ena zanka, če ne drugega, 3 leta je ogromno in tem času poberejo 252.00, kar niti ni tako malo. Pa še zagotovljen prihodek imajo.
Ne vem, no, mogoče je za to prva lastovka
Kar se mene tiče, mora biti tu skrita ena zanka, če ne drugega, 3 leta je ogromno in tem času poberejo 252.00, kar niti ni tako malo. Pa še zagotovljen prihodek imajo.
Ne vem, no, mogoče je za to prva lastovka
metrodusa.blogspot.com
AlchemY ::
se popolnoma strinjam, zato pa sprasujem, ce kdo pozna kaksne podrobnosti, na spletni strani jih namrec ni, ze to rahlo smrdi,....
PaJo ::
Ja no.. ponudba zgleda kar cool, samo nevem no kak se t o kaj v praksi odnese, kolko pa sem videl pa majo server na softnetu, tak da je preko njih verjetno tudi dostop.
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SiOL ponudil ADSL2+ (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 11143 (7117) | Dragi |
» | Prah za Laserki tonerOddelek: Kaj kupiti | 3117 (2466) | N-E-O |
» | Radijske postaje > uporabljajo MP3 ali audio (orginal) cd ??Oddelek: Loža | 2214 (1816) | SkIDiver |
» | Kontaminacija P2P omrežjaOddelek: Novice / Varnost | 2805 (2805) | Tomi |