Forum » Loža » Mobitel - najboljša kamera
Mobitel - najboljša kamera
vicks ::
Zanima me, kater mobilni telefon v naši (slovenski) ponudbi ima trenutno najboljšo kamero za slikanje in ne delanje videoposnetkov?
Hvala.
Hvala.
zobnik ::
Huawei p30pro, mate20 pro, nova5t, so nekje 200-300 evrov+
Iphone 11 in dalje, ampak x2 dražji
Samsung s20+
+še kak se najde.
Samsung s20+
+še kak se najde.
Morison ::
zobnik ::
Iskal sem točno to kar išče avtor, zato sem nekaj naštel le teh, enga si lastim tud sam, mi je škoda da nisem že prej zamenjal digitalc za telefon.
janezvalva ::
Zanima me, kater mobilni telefon v naši (slovenski) ponudbi ima trenutno najboljšo kamero za slikanje in ne delanje videoposnetkov?
Hvala.
najboljše kamere imajo Sony telefoni (xperia, itd)
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?
d4vid ::
Načeloma kar je 1200€+.
Mogoče edino počakaš na februar, ko izide S22.
Mogoče edino počakaš na februar, ko izide S22.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
Gapi ::
janezvalva je izjavil:
Hvala.
Sem imel SONY Xperia in lahko povem da je imela dobre slike samo v dobrih svetlobnih pogojih.
No person is rich enough,to buy back his past.
janezvalva je izjavil:
Hvala.
Daj raje bodi tiho. Kaj ko bi nehal zavajat! Sony je imel dobre kamere na telefonih pred 20 leti, za časa še kompanije s Erikssonom. To je bilo pa vse.
Dajte raje se ne oglašajte, če nimate pojma. Dve stare mame se oglašata.
So vam že drugi povedali.
ja... leta 2006
Najboljšo kamero?
iphone 13 pro ali S21 Ultra/ pixel 6 pro
+1
koyotee ::
Baje da huawei.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Dzombic ::
Ja sony Xperia Z1 serija. Takrat na papirju nore specifikacije,sploh prvi 4K video snemanje. Realnost proti Samsungu, pa je bila nekaj drugega.
z3ro ::
Ja tudi Huawei bi uvrstil vmes. Toda zaradi manjko GPS ni tako zanimiv. P40 pro ima odlično kamero, je tudi že star model toda kaj novejšega od Huaweia v tem rangu je bolj težko dobit vsaj pri nas.
FireSnake ::
Huawei p30pro, mate20 pro, nova5t, so nekje 200-300 evrov+
Samsung s20+
+še kak se najde.
Primerjal sem slike tanovega ajfona z mojim pixlom 5.
Ajfon ima dobre slike?
S korompirjem narediš boljšo sliko. Malo poglej robove - optika jih čisto popači.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
hojnikb ::
fotke so cist spodbne na sodobnih ajfonih, sploh out of the box brez prckanja nastavitev. Video je pa itk cisto druga zgodba, tam so ostali... well.. zadaj :)
#brezpodpisa
Horas ::
dandans so pa slike že res čudovite tudi na telefonih za 150eur. sony xperia xa1 ima super slike, huawei p10 lite isto. oba v rangu 150-200eur in že 3-4lete stara. vi pa o telefonih za 1200eur dajte no.
se spomnim ko sm kupil iphone 4, kake lepe slike. in to leta 2011, kako danes telefon za 150eur ne bi imel lepih slik.
se spomnim ko sm kupil iphone 4, kake lepe slike. in to leta 2011, kako danes telefon za 150eur ne bi imel lepih slik.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
Daj nehi no. Najprej si preberi kaj OP teme sploh sprašuje potem pa govori neumnosti.
Tudi Dacia je dobra dokler se ne pelješ s kakšnim avtom.
Tudi Dacia je dobra dokler se ne pelješ s kakšnim avtom.
d4vid ::
fotke so cist spodbne na sodobnih ajfonih, sploh out of the box brez prckanja nastavitev. Video je pa itk cisto druga zgodba, tam so ostali... well.. zadaj :)
Se pravi, za video potem Galaxy? Razmišljam o menjavi mojega Xr, pa razmisljam o Iphone 13 ali pa S22...
Sem gledal ze malo Fold serijo, ampak je malo predrag...
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
Reaper ::
Fold 3 ima kamero od S21 modela če se ne motim. Kamera ni slaba, ni pa spet nič posebnega.
Praksa kaže, da sta iPhone 13 Pro/Pro Max in Galaxy S21 Ultra top izbira kar se tiče kamere.
Sem si v zadnjih 2 mesecih lastil Fold 2, Pixel 6, OnePlus 9 Pro ter Galaxy S21 Ultra in ostajam na slednjem. IPhona nisem probal, ker mi ni všeč, ga ima pa kolega in so slike tudi odlične.
Praksa kaže, da sta iPhone 13 Pro/Pro Max in Galaxy S21 Ultra top izbira kar se tiče kamere.
Sem si v zadnjih 2 mesecih lastil Fold 2, Pixel 6, OnePlus 9 Pro ter Galaxy S21 Ultra in ostajam na slednjem. IPhona nisem probal, ker mi ni všeč, ga ima pa kolega in so slike tudi odlične.
hojnikb ::
Se pravi, za video potem Galaxy? Razmišljam o menjavi mojega Xr, pa razmisljam o Iphone 13 ali pa S22...
Sem gledal ze malo Fold serijo, ampak je malo predrag...
Ajfon, če boš snemal. Še raje Pro verzijo, ker lahko potem snemaš v ProRes. Pač video je pri ajfon precej dobr za telefon, pa še v dolbyvisio zna snemat.
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novice o prihajajočih telefonihOddelek: Mobilne tehnologije | 5684 (2864) | Morison |
» | Predlogi za smartphone z najboljso kamero (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16364 (14361) | next3steps |
» | Priporočilo za telefon?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6801 (5907) | gusto |
» | Najboljša kamera pri mobilnih telefonih (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14784 (13300) | kmegli |