Forum » Navijanje » navijanje starega sistema
navijanje starega sistema
surfy ::
Helou!
Kupujem nov sistem, vendar bi rad tudi starega malce pohitril. Imam celerona 566, matično MS-7117c, 64 Mb DIMM rama, grafično ATI xpert 98 8 Mb rama, pa hladilnih za proc celeron PPGA.
Kaj se mi splaca dokupit (kaksni ramcki) in kako naj navijem? Sem ze nasel navodila za overclockanje celerona , samo za plato pa nimam pojma. Ali mi lahko kdo pomaga? Sem cisti greenhorn, ker nisem se nikoli navijal Moram zamenjati hladilnik? Kaj pa graficno? Ali naj zamenjam z eno staro, ki ima vsaj 32 mb rama? Racunalnik uporabljam predvsem za office, net in kaksne nezahtevne izobrazevalne programcke, samo se zato dela prepocasi...
Hvala! Surfy
Kupujem nov sistem, vendar bi rad tudi starega malce pohitril. Imam celerona 566, matično MS-7117c, 64 Mb DIMM rama, grafično ATI xpert 98 8 Mb rama, pa hladilnih za proc celeron PPGA.
Kaj se mi splaca dokupit (kaksni ramcki) in kako naj navijem? Sem ze nasel navodila za overclockanje celerona , samo za plato pa nimam pojma. Ali mi lahko kdo pomaga? Sem cisti greenhorn, ker nisem se nikoli navijal Moram zamenjati hladilnik? Kaj pa graficno? Ali naj zamenjam z eno staro, ki ima vsaj 32 mb rama? Racunalnik uporabljam predvsem za office, net in kaksne nezahtevne izobrazevalne programcke, samo se zato dela prepocasi...
Hvala! Surfy
surfy ::
Ja gotov bom se 64 mb rama dokupil, pa graficno zamenjal. Samo maticne pa proca pa nebi. Sem vidu, da se da proc do 850 mhz brez problema navit, samo glede maticne pa nimam pojuma. Ali to lahko naredim? Ali je treba poleg navitja procesorja se kaj na maticni spremenit... Ma nimam pojma. Ali kdo lahko pomaga?
Surfy
Surfy
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vaše računalniške komponente skozi zgodovino? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8482 (5284) | floyd1 |
» | Vaš prvi mlinček (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8203 (5221) | opeter |
» | Navijanje procesorjaOddelek: Navijanje | 3420 (1744) | nuclear |
» | PC iz akcijske ponudbe? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3788 (2989) | sid911 |
» | geforce al procesorOddelek: Kaj kupiti | 1454 (1209) | BigHugo |