» »

Organizacija

Organizacija

Banza ::

Živjo. Na vas se obračam po pomoč. Lani sem na faksu imel akto, bili smo celo leto online. Letos smo v živo a se mi pojavlja nekaj vprašanj, pišem kar na veliko. Kako urejate zapiske s vaj in predavanj? Sam imam sistem, kjer snov pišem na liste in jih vstavim v akto, zdaj pa je akta težka. Kako urejate tole s težo? Imate doma fascikel in sproti (npr.po tednu, dveh date ven in pišete tekočo snov?). Na faksu imam tja od 2 do 3 obsežne predmete na dan. Zvezkov nekako ne maram, ker v njih ne morem dodajati listov(dodatne razlage). Imate klasične mape na elastiko? Fascikle? Hvala za pomoč.

tony1 ::

Tudi sam nisem maral šparati s prostorom in popisal po stotine strani...

Sam sem cca. 1x tedensko (oz., ko se je nabralo), oštevilčene liste po predmetih za pretekli teden vzel ven iz akte. To je nekako to.

Aja, pa preizkusi več različnih tipov vložnih listov, nekateri imajo črte bolj skupaj, drugi bolj narazen - morda bi tako lahko spravil nekaj več vsebine na en list... Nekateri nimajo robov, kar mi ni ustrezalo, motili so me npr. tudi takšni s pretemno tiskanimi črtami, barvni tudi ne. Cel kup jih je bil slabših od še tako cenenega zvezka... Skratka, poišči take, ki ti ustrezajo in na katere spraviš čim več vsebine...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Akta vs.zvezek

Oddelek: Šola
182089 (1250) Banza
»

Kaj uporabljajo studenti za zapiske v teh casih?

Oddelek: Loža
203833 (1734) starkos
»

Nakup tablice za srednjo šolo (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5214315 (12888) Pithlit
»

Študent- potrebščine!

Oddelek: Šola
92616 (2179) bella_trix
»

Študijski pripomočki (zvezki, mape...)... kaj?

Oddelek: Loža
243556 (2991) Lex

Več podobnih tem