Forum » Loža » Kje prodati star kip iz belega marmorja
Kje prodati star kip iz belega marmorja
geek93 ::
Pozdravljeni.
Imam kip iz Vatikana, ki je bil ocenjen na približno 6500€. Zanima me kje najti ljudi, ki ljubiteljsko zbirajo te dragocene artefakte. Hvala!
Imam kip iz Vatikana, ki je bil ocenjen na približno 6500€. Zanima me kje najti ljudi, ki ljubiteljsko zbirajo te dragocene artefakte. Hvala!
V-i-p ::
Bolha, Ebay
Raje ebay, več zanimanja, višja cena. Bolha ni za tako eksotiko, vsaj po mojem ne.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Kvinta ::
Michelangelo vrjetno ni pa vseeno ,če maš vse papirje o izvoru in nakupih ,lastništvu ter uradno potrjeno cenitev je take stvari dokaj lahko prodat še najlažje je menjat za nekaj druga al pa recimo Sloart ali podobne firme katere te full ožamejo pol maš Etsy al pa Ebay.
A.C.A.B
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nabava semen.Oddelek: Loža | 2059 (1305) | thetech |
» | Micro usb 128gb (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7416 (6610) | Daniel |
» | Kje kupiti grafično do 30 eurOddelek: Kaj kupiti | 1549 (1445) | CrustyDOD |
» | spremenjanje tipk na tipkovniciOddelek: Pomoč in nasveti | 1733 (1570) | dragoneye89 |
» | Okvara telefona Nokia - izgublja omrežjeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1094 (856) | cegu |