Novice » Znanost in tehnologija » Združeno kraljestvo odobrilo prvo zdravilo proti covidu
NMH ::
Telbanc ::
Niti osebnih dokumentov nismo rabili sabo.
Edino, kar so mi dali za napisat, je moje ime, ter nekaj vprašanj z zdravjem in to se je podpisalo. Pa še tega se spomnim na pol. To je 7 mesecev že nazaj.
Lej jaz ti verjamem, da si "cepljen."
Brez osebnih dokumentov. Aha, to veš so eni klošarji u Ljublani cepljeni po 20 x. Pač napisali so eno ime ....
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
solatko ::
111111111111 - Kaj pa, če bo rekle, bravo fantje, ste med redkimi, ki ste opazili hudičevo delo, nemogoče, da bi en sam netopirček storil tako sranje, je namreč moja stvaritev, virus pa je iz laboratorija.
NMH - Slučajno je en od zdravnikv v družini član HNMP v Mariboru. Pojma nimaš o organizaciji helikopterske nujne medicinske pomoči, ja cel dan so pripravljeni, če so v zraku in je nov poziv, prileti helikopter iz Brnika. O stvareh, o katerih nimaš pojma, bodi tiho ali vsaj ne laži. Zakaj si antiwax, že pred 3-mi meseci si bil brez protiteles? Pojdi raje iz tem o covidu, ker se tako zapletaš, da svojim več škode delaš, kot koristi, kar se pa IQ tiče pa prižgi luč, da se podvoji.
NMH - Slučajno je en od zdravnikv v družini član HNMP v Mariboru. Pojma nimaš o organizaciji helikopterske nujne medicinske pomoči, ja cel dan so pripravljeni, če so v zraku in je nov poziv, prileti helikopter iz Brnika. O stvareh, o katerih nimaš pojma, bodi tiho ali vsaj ne laži. Zakaj si antiwax, že pred 3-mi meseci si bil brez protiteles? Pojdi raje iz tem o covidu, ker se tako zapletaš, da svojim več škode delaš, kot koristi, kar se pa IQ tiče pa prižgi luč, da se podvoji.
Delo krepa človeka
Pithlit ::
Pismu je tale naš solatko povezan... K japonski shibari model! Veze posod, ni da ni.
Life is as complicated as we make it...
NMH - Slučajno je en od zdravnikv v družini član HNMP v Mariboru. Pojma nimaš o organizaciji helikopterske nujne medicinske pomoči, ja cel dan so pripravljeni, če so v zraku in je nov poziv, prileti helikopter iz Brnika.
Enega samega linka, kjer bi potrdil neumnosti, ki jih pišeš, nisi sposoben spacat. Niti enega samega.
Zakaj si antiwax, že pred 3-mi meseci si bil brez protiteles?
Zakaj bi bilo to povezano in zakaj ti misliš, da jaz nimam protiteles?? Si bolan? Kakšna je tvoja diagnoza? So te v življenju prevečkrat v glavo nabil, pa imaš posledice?
Pismu je tale naš solatko povezan... K japonski shibari model! Veze posod, ni da ni.
Ma feryzu ni do kolen. Feryz pozna vsaj 300 ljudi, ki imajo probleme s cepivi, takšne in drugačne, pa nobenega zaradi virusa samega.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: NMH ()
NMH - Brez veze prepričane prepričevat, linke imaš na Dockdockgo, ker google jih briše ni težje prideš do njih, lenobe ti ne bom podpiral, uradne izjave, informacije in priporočila oziroma odloke pa ignoriram, ker so nezakoniti. Če hočeš malo bolj jasno sliko, lahko odpiraš uradne strani Irske, Izraela, Danske, Islandije, Nemčije, Avstrije, Španije, Portugalske,... in primerjaš z uradnimi podatki iz SLO, potem pa še poročila EMA-e odpri in poglej dogajanja zaradi komplikacij s stranskimi učinki cepiv, če je pa še Bill razočaran, potem sploh ne vem več, kaj uradno še drži in kaj ne več.
Če imaš ali nimaš protiteles je enostavno ugotovit, poklićeš, se dogovoriš in v nekaj urah imaš informacijo, koliko koristnih teles imaš v krvi.
Pri tebi očitno delujejo samo stranski učinki - agresivnost, znižanje možnosti logičnega razmišljanja, papagajski sindrom,.....
Če imaš ali nimaš protiteles je enostavno ugotovit, poklićeš, se dogovoriš in v nekaj urah imaš informacijo, koliko koristnih teles imaš v krvi.
Pri tebi očitno delujejo samo stranski učinki - agresivnost, znižanje možnosti logičnega razmišljanja, papagajski sindrom,.....
Delo krepa človeka
Če hočeš malo bolj jasno sliko, lahko odpiraš uradne strani Irske, Izraela, Danske, Islandije, Nemčije, Avstrije, Španije, Portugalske,...
A to tiste ki kažejo da cepivo dejansko deluje tko kot mora? Ja, jih poznamo. Hvala solatko.
Pithlit - Seveda, na ventilatorjih so večina cepljeni, necepljenih skoraj nimajo. Ni za kej.
Delo krepa človeka
NMH - Brez veze prepričane prepričevat, linke imaš na Dockdockgo, ker google jih briše ni težje prideš do njih, lenobe ti ne bom podpiral, uradne izjave, informacije in priporočila oziroma odloke pa ignoriram, ker so nezakoniti.
Linkov nimaš, ker se lažeš in si izmišljuješ.
Dockdockgo je iskalnik, kot je google. A sploh zastopiš kakšno neumnost si napisal? Če daš link, ne rabim uporabljat googla.
Če hočeš malo bolj jasno sliko, lahko odpiraš uradne strani Irske, Izraela, Danske, Islandije, Nemčije, Avstrije, Španije, Portugalske,... in primerjaš z uradnimi podatki iz SLO, potem pa še poročila EMA-e odpri in poglej dogajanja zaradi komplikacij s stranskimi učinki cepiv, če je pa še Bill razočaran, potem sploh ne vem več, kaj uradno še drži in kaj ne več.
Ne spuščaj megle, temveč NAPIŠI KAJ HOČEŠ POVEDAT.
TO PODKREPI Z RELEVANTNIMI LINKI.
Izrael praktično nima novih primerov:
Ti si meni rekel, da jaz nimam več tri mesece protiteles.
Kako lahko kaj takega trdiš?? Niti ne veš s katerim cepivom sem se cepil.
Kar nekaj lapaš na pamet brez dokazov. Zakaj ti sploh pustijo pisat tukaj?
Kako je možno, da pustijo človeku da konstantno laže in si izmišljuje zadeve brez kakšnihkoli dokazov.
Pri tebi očitno delujejo samo stranski učinki - agresivnost, znižanje možnosti logičnega razmišljanja, papagajski sindrom,..
S tabo je nekaj konkretno narobe. Nekaj si omenjal, da si treniral. Kaj si treniral? Borilne veščine? Kolikorat si dobil udarec v glavo?
Unchancy ::
Pithlit - Seveda, na ventilatorjih so večina cepljeni, necepljenih skoraj nimajo. Ni za kej.
Še kar naprej širiš svoje bebavosti? Na intenzivni je 90+ NECEPLJENIH. Ob enaki “kvaliteti” vseh tvojih "prispevkov" na druge teme, si nekoristno porabil že precej prostora na forumu.
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Unchancy ()
NMH - Google cenzurira informacije, Duck pa ne, zato najdeš veliko več prispevkov, ki so za enkrat še fakenews. Bistvo je, da cepljeni napadate necepljene, kljub temu, da je to prostovoljna odločitev vsakega posameznika. Jaz ne delam doktorata iz cepiv, tako kot cepljeni, samo razlagam, da me uradne informacije ne morejo prepričat v to, da bi nastavil ramo. Nobenega ne prepričujem, da naj se ne cepi, če to želi, vi pa dnevno večkrat vse necepljene zmerjate, grozite, prepričujete, proglašate za krivce vseh slovenskih problemov, ker se nočemo cepit s cepivom, ki ima slab učinek in neznane stranske učinke. Ste agresivni, kljub temu, da vam nič nočemo. Trdim samo, da imajo preboleli veliko več kvalitetnih protiteles, kot cepljeni, kar je tudi znanstveno dokazano in v A velja zadostno število protiteles za izpolnjevanje PCT pogoja, ne glede na to, kdaj je bila okužba, pri nas pa 6 mesecev. Test je 25€ in ob pozitivnem rezultatu velja 2 meseca.
Cepil se bom tist moment, ko bo potrjena 1 pozitivna lastnost cepiva za alfa sev in bo mene zaščitilo, če sem slučajno rizičen, za okužbo z delta sevom, ker alfa je že pase. Zakaj se razburjaš, ko nekaj rečem, pojdi na trest protiteles, rezultat poslikaj, skrij osebne podatke in nalimaj tu gor. Tako mi z eno potezo zapreš lapo in potrdiš svoje trditve.
Unchancy - Žal mi je, ampak mahiniranje vlada in njene strokovne skupine, me je prepričala, da ne verjamem tem osebkom nič več. Sploh ne spremljam več slovenskih podatkov in ne gledam nobenih slovenskih informativnih oddaj, zato me ne prepričujte, ker sem se odločil in čakam, da bo minilo ali, da se okužim in me pobere.
Cepil se bom tist moment, ko bo potrjena 1 pozitivna lastnost cepiva za alfa sev in bo mene zaščitilo, če sem slučajno rizičen, za okužbo z delta sevom, ker alfa je že pase. Zakaj se razburjaš, ko nekaj rečem, pojdi na trest protiteles, rezultat poslikaj, skrij osebne podatke in nalimaj tu gor. Tako mi z eno potezo zapreš lapo in potrdiš svoje trditve.
Unchancy - Žal mi je, ampak mahiniranje vlada in njene strokovne skupine, me je prepričala, da ne verjamem tem osebkom nič več. Sploh ne spremljam več slovenskih podatkov in ne gledam nobenih slovenskih informativnih oddaj, zato me ne prepričujte, ker sem se odločil in čakam, da bo minilo ali, da se okužim in me pobere.
Delo krepa človeka
Jasno, najboljši podtaki so na Facebooku.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
widj3098dj32 ::
PrihajaNodi ::
FB je tam zato ker so mediji prodane pizde. Jasno na FB najdeš vse, medtem ko so novinarji postali oglaševalci cepilnih brandov.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
https://www.spiegel.de/backstage/fragen...
lol
er SPIEGEL verstärkt damit seit 2019 online seine Berichterstattung über diese Themen. Das Projekt ist langfristig angelegt, wurde zunächst über drei Jahre von der Bill & Melinda Gates Foundation (BMGF) unterstützt und bis 2025 verlängert.
lol
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: widj3098dj32 ()
Wait what:
https://www.24ur.com/novice/korona/v-eu...
To se pravi bo naslednje leto 4, 5 odmerkov. In ce bos zelel juden passport bo treba na 5 susov. Noro. Med kako retardanimi ljudmi zivimo
To se pravi bo naslednje leto 4, 5 odmerkov. In ce bos zelel juden passport bo treba na 5 susov. Noro. Med kako retardanimi ljudmi zivimo
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
PrihajaNodi je izjavil:
Wait what:
Le kdo je to predvidel ze pred uvedbo zelenih pasusev. Oni se zdaj kao dogovarjajo, kako bo to mogoce, a je celoten plan bil predviden ze pred uvedbo.
Korencek in palica.
Zgodovina sprememb…
Se pravi bo dojencek potreboval 10 susov leta 2023 da bo polno zasciten in dobil juden passport.
Totalno cepljeni idioti so nas pahnili v to. Tisti ko majo kes so ze odsli tja kjer imajo mir.
Totalno cepljeni idioti so nas pahnili v to. Tisti ko majo kes so ze odsli tja kjer imajo mir.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Invictus ::
Če hočeš malo bolj jasno sliko, lahko odpiraš uradne strani Irske, Izraela, Danske, Islandije, Nemčije, Avstrije, Španije, Portugalske,...
A to tiste ki kažejo da cepivo dejansko deluje tko kot mora? Ja, jih poznamo. Hvala solatko.
Ne deluje, saj se države zapiorajo in uvajajo ukrepe. Kljub 70, 80% in več % precepljenosti...
Če bi cepivo delovalo, bi bile že v normalnem stanju...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
sbawe64 ::
widj3098dj32 je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Wait what:
Le kdo je to predvidel ze pred uvedbo zelenih pasusev. Oni se zdaj kao dogovarjajo, kako bo to mogoce, a je celoten plan bil predviden ze pred uvedbo.
Korencek in palica.
Včeraj teorije zarote, danes spoiler alert, jutri realnost.
Kot sem že pisal, 4 milijarde odmerkov se ne bo porabilo samo.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
NMH - Google cenzurira informacije, Duck pa ne, zato najdeš veliko več prispevkov, ki so za enkrat še fakenews.
Kot na primer? Pa valjda zastopiš, da lahko podaš link brez googla/duckgo-ja?
Bistvo je, da cepljeni napadate necepljene, kljub temu, da je to prostovoljna odločitev vsakega posameznika>Nobenega ne prepričujem, da naj se ne cepi, če to želi, vi pa dnevno večkrat vse necepljene zmerjate, grozite, prepričujete, proglašate za krivce vseh slovenskih problemov, ker se nočemo cepit s cepivom, ki ima slab učinek in neznane stranske učinke. Ste agresivni, kljub temu, da vam nič nočemo.
Dva tedna si govoril, da se vsi necepljeni vsega držite, cepljeni smo pa za vse krivi. Dajmo stari, zbudi se.
Trdim samo, da imajo preboleli veliko več kvalitetnih protiteles, kot cepljeni, kar je tudi znanstveno dokazano in v A velja zadostno število protiteles za izpolnjevanje PCT pogoja, ne glede na to, kdaj je bila okužba, pri nas pa 6 mesecev.
To je kul, ampak imamo 5000 mrtvih ter par deset tisoč folka z dolgotrajnimi posledicami zaradi prekuževanja. Sicer bi se blo super prekužit, če to ne bi nič stalo.
Cepil se bom tist moment, ko bo potrjena 1 pozitivna lastnost cepiva za alfa sev in bo mene zaščitilo, če sem slučajno rizičen, za okužbo z delta sevom, ker alfa je že pase.
Kot vidiš ne znaš nobene stavi artikulirat kot je treba na konstruktiven način.
Ti imaš hude kognitivne probleme, da v cepivu pri rizičnih 67 letih starosti ne vidiš nobene pozitivne stvari.
Zakaj se razburjaš, ko nekaj rečem, pojdi na trest protiteles, rezultat poslikaj, skrij osebne podatke in nalimaj tu gor. Tako mi z eno potezo zapreš lapo in potrdiš svoje trditve.
Kaj točno naj bi to dokazovalo? Prav nič. Za prebolevnike je znano, da širijo virus lažje od cepljenih (za zaščito je pa res, da je boljše biti prebolevnik).
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Kayzon ()
PrihajaNodi je izjavil:
FB je tam zato ker so mediji prodane pizde. Jasno na FB najdeš vse, medtem ko so novinarji postali oglaševalci cepilnih brandov.
Sevede, FB z reklamami za čang-šlang, čudežne čevlje in magične ploščice je edini kredibilni vir. Novinarji, ki so celo življenje posvetili novinarstvu, so nekredibilni itd. Imaš vlago in plesen v kleti?
PrihajaNodi je izjavil:
Wait what:
Tvoj retardirani post in zarukano pritrjevanje tropa somišljenikov, ti daje odgovor na tvoje vprašanje.
Ne deluje, saj se države zapiorajo in uvajajo ukrepe. Kljub 70, 80% in več % precepljenosti...
Za ošpice je nujna 95 % precepljenost, ko pade pod nek določen procent, ki je še vedno nad 90, so že izbruhi. Sledi (po tvoje), da cepivo za ošpice ne deluje. Svašta može p. da rodi…
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Zgodovina sprememb…
LeQuack ::
widj3098dj32 je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Wait what:
Korencek in palica.
Kje ti vidiš korenček? Zadnje dve leti ni bilo k od korenčka, samo palica. Pazi, če ti nekaj vzamejo (svobodo) in ti rečejo da ti bodo vrnili, če si vbrizgaš eksperimentalno injekcijo, potem je to še vedno palica.
Quack !
Samo sedaj grozjo ze s 3 dozo...cepljeni bi si dali gate na glavo ce bi jih dovolj dolgo strasili. No sej, veliko pove da otrokom dajejo palcke u noska pa maskice na gobcka da po 7-8 ur dihajo lastni zrak
So pa ljudi pustili poleti na morje
So pa ljudi pustili poleti na morje
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Kje ti vidiš korenček? Zadnje dve leti ni bilo k od korenčka, samo palica. Pazi, če ti nekaj vzamejo (svobodo) in ti rečejo da ti bodo vrnili, če si vbrizgaš eksperimentalno injekcijo, potem je to še vedno palica.
To je tipično pisarjenje egostičnega osebka, ki vidi samo sebe in nikogar drugega okoli sebe. PCT in vse okoli tega se gremo samo zato, da se zmanjša pritisk na bolnice. A zastopiš to? Ne?
Zgodovina sprememb…
To je tipično pisarjenje egostičnega osebka, ki vidi samo sebe in nikogar drugega okoli sebe. PCT in vse okoli tega se gremo samo zato, da se zmanjša pritisk na bolnice. A zastopiš to? Ne?
Kaksen pritisk na bolnice?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
sbawe64 ::
Ko vam bo jasno, da pct temelji na napačni predpostavki, c namreč ne preprečuje okužbe in posledično širjenja, boste razumeli.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
Če cepivo ne bi delovalo bi imeli nekje x10 več mrtvih.
Ampak ja, vi kar nabijajte. Sam dokazujete da ste nekje na nivoju dinozavrov.
Ko vam bo jasno, da pct temelji na napačni predpostavki, c namreč ne preprečuje okužbe in posledično širjenja, boste razumeli.
Ti pa očitno nikoli ne boš razumel da pišeš gluposti. Ergo, si glup.
Zgodovina sprememb…
Gate na glavo pa otrokom tudi. Ker pač virus. Pa pazit da so gate made in china, po možnosti od tam kot palčke za noska.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Telbanc ::
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
NMH - Zakaj bi limal fakenews in teorije zarot, če boste resnico itak zvedeli, mlčk kasno. Odcepit se ne morte, za greenpass, boste pa hodili na špikanje, kmalu tako pogosto, kot jaz na testiranje. Tisti, ki se nočemo okužit prav gotovo, nekateri pa okužbo iščejo, da bojo P, ker C nočejo bit.
Seveda jih imamo, saj smo jih imeli tudi od navadne gripe vsako leto med rizično populacijo, pri covid-u je pač malo večji %. Problem je, da cepivo rizičnih dokazano ne zaščiti, je prebolevnost še vedno najboljša zaščita. Aha vse je znano kar je izven cepljenih, vi ste pa angelčki, ne širite virusa, ne zbolevate,.... prebolevniki bolj slabo širijo virus, če ne zbolevajo ponovno, cepljeni pa dokazano širite virus, samo vlada se vas ne upa hebat, ker so tudi robocoop-i cepljeni in bi bilo malo nerodno, če bi ob protestu cepljenih (nategnjenih na suho v ramo) stali obrnjeni proti parlamentu in vladi v prvi vrsti, za njimi pa šprickahla. Zato vam bojo gledal skozi prste, dokler ne boste napolnili postelj v covid oddelkih. Pol bomo pa spet necepljeni krivi za vse.
Skratka, povej mi eno dobro lastnost cepiva, da bi se šel po letih kritičen, cepit. S PCT-jem ne naredimo nič, dokler se cepljeni ne testirate, zato, kljub ukrepom narašča število okuženih, ko bomo pa palčke še vam v noska rinl vsakih 48ur, se bo pa epidemija znižala in postelje ostale nezasedene, do takrat pa +++++. Danes sem celo v enem lokalu v MB videl kelnarco, da je mizo pošpricala in pobrisala, ko so odšli gostje. Na žalost v 5.-ih lokalih, samo 1. Vozički v Evroparku še vedno suhi, ljudje jih veselo vračajo v vrsto razkuženi (če prav niso),.... Drugače pa vse v redu, coronca se širi, zdravstvo pa še naprej jamra.
Pithlit - Predpostavka brez znanstvene osnove, ocene agitprop covid cepljenja. Nič ni bolje za tiste, ki so rizični, kar dokazuje 30%+ cepljenih v bolnicah. Če bi cepivo kolikor toliko delovalo, bi bilo v bolnicah samo nekaj cepljenih, tako, kot je prebolevnikov. Že to bi ti moralo dat mislit, koliko je za verjet uradnim informacijam. Zakaj je potrebno žalit?
Seveda jih imamo, saj smo jih imeli tudi od navadne gripe vsako leto med rizično populacijo, pri covid-u je pač malo večji %. Problem je, da cepivo rizičnih dokazano ne zaščiti, je prebolevnost še vedno najboljša zaščita. Aha vse je znano kar je izven cepljenih, vi ste pa angelčki, ne širite virusa, ne zbolevate,.... prebolevniki bolj slabo širijo virus, če ne zbolevajo ponovno, cepljeni pa dokazano širite virus, samo vlada se vas ne upa hebat, ker so tudi robocoop-i cepljeni in bi bilo malo nerodno, če bi ob protestu cepljenih (nategnjenih na suho v ramo) stali obrnjeni proti parlamentu in vladi v prvi vrsti, za njimi pa šprickahla. Zato vam bojo gledal skozi prste, dokler ne boste napolnili postelj v covid oddelkih. Pol bomo pa spet necepljeni krivi za vse.
Skratka, povej mi eno dobro lastnost cepiva, da bi se šel po letih kritičen, cepit. S PCT-jem ne naredimo nič, dokler se cepljeni ne testirate, zato, kljub ukrepom narašča število okuženih, ko bomo pa palčke še vam v noska rinl vsakih 48ur, se bo pa epidemija znižala in postelje ostale nezasedene, do takrat pa +++++. Danes sem celo v enem lokalu v MB videl kelnarco, da je mizo pošpricala in pobrisala, ko so odšli gostje. Na žalost v 5.-ih lokalih, samo 1. Vozički v Evroparku še vedno suhi, ljudje jih veselo vračajo v vrsto razkuženi (če prav niso),.... Drugače pa vse v redu, coronca se širi, zdravstvo pa še naprej jamra.
Pithlit - Predpostavka brez znanstvene osnove, ocene agitprop covid cepljenja. Nič ni bolje za tiste, ki so rizični, kar dokazuje 30%+ cepljenih v bolnicah. Če bi cepivo kolikor toliko delovalo, bi bilo v bolnicah samo nekaj cepljenih, tako, kot je prebolevnikov. Že to bi ti moralo dat mislit, koliko je za verjet uradnim informacijam. Zakaj je potrebno žalit?
Delo krepa človeka
NMH - Zakaj bi limal fakenews in teorije zarot, če boste resnico itak zvedeli, mlčk kasno. Odcepit se ne morte, za greenpass, boste pa hodili na špikanje, kmalu tako pogosto, kot jaz na testiranje. Tisti, ki se nočemo okužit prav gotovo, nekateri pa okužbo iščejo, da bojo P, ker C nočejo bit.
Lej na kratko. Ne vidim nobenih linkov, samo tvoje mrmranje.
Ne bom bral.
Hehe se mulce bomo spikal na 3 mesce:
https://www.delo.si/novice/slovenija/o-...
Maske, palcke pa iglice. Super otrostvo
Opazujem iz kleti in jem kokice
https://www.delo.si/novice/slovenija/o-...
Maske, palcke pa iglice. Super otrostvo
Opazujem iz kleti in jem kokice
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Kovid leta 2017
https://rumble.com/vp675p-kam-so-le-bol...
Iz vasega medija, kjer cepljenci dobivate vse vire
https://rumble.com/vp675p-kam-so-le-bol...
Iz vasega medija, kjer cepljenci dobivate vse vire
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
https://twitter.com/disclosetv/status/1...
Jasno je da je potrebno 95%, ne le 93%.
Ah ja, the plot thickens:
Jasno je da je potrebno 95%, ne le 93%.
Ah ja, the plot thickens:
Zgodovina sprememb…
Pac scam. Ce bi jim rekli da si dajo gate na glavo bi to storili. Svoje otroke so pa itak ze prodali...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Znanec mi je pravil da je njehogova imela splav in so jo komaj resili. Oba 2 ali 3x cepljena. Mlada med 22 in 25 let. Povezoval ni nihce dogodkov. Upam da se bo to bolj pogosto dogajalo, mogoce se pa cepljeni nekega dne zbudijo.
Rumeni mediji ze malce nakazujejo
https://www.zurnal24.si/sport/mlada-dva...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Znanec mi je pravil da je njehogova imela splav in so jo komaj resili. Oba 2 ali 3x cepljena. Mlada med 22 in 25 let. Povezoval ni nihce dogodkov. Upam da se bo to bolj pogosto dogajalo, mogoce se pa cepljeni nekega dne zbudijo.
Še ena anekdota dežurnega pravljičarja? Se popravljam, enega izmed dueta dežurnih pravljičarjev (drugi je Solatar). Vidva poznata same zanimive, kakšno naključje…
Glede tvojega zabitega natolcevanja na link, ki si ga podal:
Julie je imela dušo bojevnice, toda le redki so vedeli za njeno veliko telesno hibo," je ob smrti prijateljice razkrila Anne-Sophie Mathis, nekdanja boksarska svetovna prvakinja, ki je razložila, da je Le Galliardova trpela za hudo imunsko pomanjkljivostjo.
Več na: https://www.zurnal24.si/sport/mlada-dva... - www.zurnal24.si
Tvoj način delovanja je res nagnusen. Kako dolgo bo ST to še toleriral in bil del problema?
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Daj palcko otroku v nos pa spat pejt. Ce je imela pridruzene bolezne je bil zih kriv kovid ane.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Srcno upam da ste placani s strani big farm sicer je nekaj mocno narobe v vasah glavah
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Čas da nehaš gnojit s svojim govejim govnom tukaj. Pejt na fejsbuk srat.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Grem na rtv slo pogledat nove zrtve pa kolliko dodatklv so na movo dobili "bogove" v belem.,otroke pa hitr pospikat da nau zmankal!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Daj palcko otroku v nos pa spat pejt. C
PrihajaNodi je izjavil:
otroke pa hitr pospikat da nau zmankal!
A bo že kdo od moderatorjev smaknu tega pedofila iz foruma, al mislite da je vse to njegovo omenjanje otrok vsepovsod nekaj naključnega??
???
Kaj je s tabo narobe? Starsi, sploh cepljeni, pravijo da otroci obozujejo vrtanje po nosku s palcko. Tudi z masko ni nic narobe, ko po6 ur zdijo v klopeh. Jasno, bo vse drugace ko se jih pocepi. Aja, wait, kje smo ze to slisali?
Kaj je s tabo narobe? Starsi, sploh cepljeni, pravijo da otroci obozujejo vrtanje po nosku s palcko. Tudi z masko ni nic narobe, ko po6 ur zdijo v klopeh. Jasno, bo vse drugace ko se jih pocepi. Aja, wait, kje smo ze to slisali?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Pozor, slika NI simbolnicna. Bolnisnice v Sloveniji se nikoli niso bile tako prazne!
https://ibb.co/yVM1Bq5
Slikano danes, cepljenci lahko preverite sami.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
PersonaRuda ::
PrihajaNodi je izjavil:
Daj palcko otroku v nos pa spat pejt. Ce je imela pridruzene bolezne je bil zih kriv kovid ane.
Pridemo ugotovitve. Če se ne bi cepila bi bila danes še živa. Če imaš pridružene bolezni deluje cepivo kot evtanazija. Torej je boljše se ne cepit. Če pa imaš zdrav in dober imunski sistem, kjer covid preboliš z levo roko oz. kot vsako lažjo virozo, pa se lahko cepiš, ker v tem primeru cepivo ni nevarno. Si boš pa z vsakim šusom uničeval imunski sistem. Po enih 8 šusih boš že fasal pridružene bolezni kot stranski učinek neučinkovitih cepiv. Veselo cepljenje!
PersonaRuda je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Pridemo ugotovitve. Če se ne bi cepila bi bila danes še živa. Če imaš pridružene bolezni deluje cepivo kot evtanazija. Torej je boljše se ne cepit. Če pa imaš zdrav in dober imunski sistem, kjer covid preboliš z levo roko oz. kot vsako lažjo virozo, pa se lahko cepiš, ker v tem primeru cepivo ni nevarno. Si boš pa z vsakim šusom uničeval imunski sistem. Po enih 8 šusih boš že fasal pridružene bolezni kot stranski učinek neučinkovitih cepiv. Veselo cepljenje!
Tudi ce bo oz ko bo to res, so cepljeni tako oprani da ne bodo verjeli. Zdravstvene pomoci ne bodo dobili ker bodo bolnice “nabito” polne z necepljenimi in zato jih bodo zeleli dobesedno pobiti saj so oni krivi za njihovo nesreco. Sami pa nimajo toliko iqja da bi preverili kaj se dogaja v teh ustanovah.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
LeQuack ::
PrihajaNodi je izjavil:
Pozor, slika NI simbolnicna. Bolnisnice v Sloveniji se nikoli niso bile tako prazne!
Saj v zdravstvenih domih je isto, gre lahko vsak sam preverit.
Quack !
In potem se sprasujejo zakaj se nocjo cepit...in kaj je narobe s cepivi...Adolf Hitler bi se klanjal temu planu. Se otroke so prodali
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Velika Britanija prva odobrila oxfordsko vektorsko cepivo proti covidu-19 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 23557 (19103) | BlaY0 |
» | V Veliki Britaniji odobrili izredno uporabo Pfizerjevega cepiva proti covidu-19 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 17390 (13830) | antonija |
» | V ZDA odobrili še drugi koktajl monoklonskih protiteles proti covidu-19, v EU še nobeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5638 (4412) | antonija |