Forum » Loža » Stalno prebivališče v Avstriji, S.P. v Sloveniji?
Stalno prebivališče v Avstriji, S.P. v Sloveniji?
BenjaminTB ::
Pozdravljeni,
Imam stalno prebivališče v Avstriji, sem državljan Slovenije (nerezident). Z prijateljem sva odločila skupaj začeti en biznis, on je že odprl SP v Sloveniji, jaz pa razmišljam da odperem SP v Avstriji.
Zanima me ali obstaja način da tudi jaz odperem SP v Slo, čeprav živim v AT. Kako je potem z davki in socialnim in zdravstvenim zavarovanjem? Kateri državi plačujem davke?
Imam stalno prebivališče v Avstriji, sem državljan Slovenije (nerezident). Z prijateljem sva odločila skupaj začeti en biznis, on je že odprl SP v Sloveniji, jaz pa razmišljam da odperem SP v Avstriji.
Zanima me ali obstaja način da tudi jaz odperem SP v Slo, čeprav živim v AT. Kako je potem z davki in socialnim in zdravstvenim zavarovanjem? Kateri državi plačujem davke?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CSD in izračun za socijalno denarno pomočOddelek: Loža | 8390 (7507) | ChawaSi |
» | Kdaj se splača SPOddelek: Loža | 9806 (7806) | oblak44 |
» | Delo preko oDeska (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9825 (8251) | neznanko |
» | Zaposlitev v dveh drŽavahOddelek: Problemi človeštva | 10453 (9301) | black ice |
» | Odprtje bančnega računa v Avstriji zaradi plačevanja preko PAYPALA - Ali je to možno? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15483 (10950) | #000000 |