Forum » Omrežja in internet » nakup routerja
nakup routerja
quadro933 ::
Zdravo.
Ker mi trenuitni A1 modem zelo slabo oddaja wifi, me zanima kateri ugoden router se splača kupiti? Modem imam v prvem nadstropju, mora pa tudi loviti v pritličju ter mansardi.
Hvala.
lp
Ker mi trenuitni A1 modem zelo slabo oddaja wifi, me zanima kateri ugoden router se splača kupiti? Modem imam v prvem nadstropju, mora pa tudi loviti v pritličju ter mansardi.
Hvala.
lp
d4vid ::
S nakupom routerja na samem signalu ne boš pridobil veliko, lahko ima še tako veliko oddajno moč, če nimaš na drugi strani naprave, ki bo imela podobno moč.
Torej: če ti vpiješ na sogovornika 100m stran, on pa momlja, pač ne gre komunicirat.
Torej da ti ne lovi v mansardi in pritličju, je težava tudi v telefonu/prenosniku ali kjer pač uporabljaš wifi.
Najcenejša opcija je lahko postavitec anten, poskusi obračat antene/modem, če bo kaj bolje. Drugače bo treba izbrat kak mesh sistem, kjer je več wifi dostopnih točk po hiši.
Torej: če ti vpiješ na sogovornika 100m stran, on pa momlja, pač ne gre komunicirat.
Torej da ti ne lovi v mansardi in pritličju, je težava tudi v telefonu/prenosniku ali kjer pač uporabljaš wifi.
Najcenejša opcija je lahko postavitec anten, poskusi obračat antene/modem, če bo kaj bolje. Drugače bo treba izbrat kak mesh sistem, kjer je več wifi dostopnih točk po hiši.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ojačevalnik WiFI signala: katerega izbrati? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 34757 (4596) | 135063 |
» | innbox v60uOddelek: Pomoč in nasveti | 1008 (499) | Robert |
» | Prosim za pomoč kako povezati modem/router/3 računalnikeOddelek: Omrežja in internet | 13696 (3042) | verto |
» | Ojačevalnik wifi signalaOddelek: Kaj kupiti | 18753 (6562) | Robert |
» | Težave s Siolovim wi-fijemOddelek: Omrežja in internet | 1125 (947) | sočan |