» »

Cenzura medijev

Cenzura medijev

Temo vidijo: vsi
1
2
»

PrihajaNodi ::

Narod je sit politike in jim že 20 let ne zaupa, tako da korona nima nobene veze s politiko.

Mrtvi so, cepljeni dosti manj umirajo. To so potrdile prakticno vse statistike. Ne vem kaj se hoces vec.

Vse statistike ali ljudje ki vlečejo kovid dodatke in se praskajo po riti? Imen in priimkov nimamo, neodvisnih obdukcij tudi ne, premetavanje številk je pa kot šloganje.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

TheBlueOne ::

PrihajaNodi je izjavil:

Vprašaj osebe, ki so ti dali v podpis (ali bi morali) dokument da se boš pošpikal z eksperimentalnim cepivom nedovoljenim za uporabo.

Kateri dokument imas v mislih? Ali je skrivni? Me prav zanima kje se stinjas z "eksperimentalnim cepivom nedovoljenim za uporabo".

PrihajaNodi je izjavil:

Narod je sit politike in jim že 20 let ne zaupa, tako da korona nima nobene veze s politiko.

Mrtvi so, cepljeni dosti manj umirajo. To so potrdile prakticno vse statistike. Ne vem kaj se hoces vec.

Vse statistike ali ljudje ki vlečejo kovid dodatke in se praskajo po riti? Imen in priimkov nimamo, neodvisnih obdukcij tudi ne, premetavanje številk je pa kot šloganje.

Kaj pa imas? Facebook podatke? Kdo pa si ti, da bos zahteval karkoli takega kakor osebni podatki in obdukcije? Kdo pa si ti, da bos ugotavljal vzroke smrti? Kaj se ti je malo zmesalo okoli tega, kaj na bi bilo prosto dostopno?

Zgodovina sprememb…

Take dokument, kjer so pozabili dodati da si eksperimentalna podgana
https://ibb.co/SdmbGJ4

TheBlueOne je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Vprašaj osebe, ki so ti dali v podpis (ali bi morali) dokument da se boš pošpikal z eksperimentalnim cepivom nedovoljenim za uporabo.

Kateri dokument imas v mislih? Ali je skrivni? Me prav zanima kje se stinjas z "eksperimentalnim cepivom nedovoljenim za uporabo".

PrihajaNodi je izjavil:

Kaj pa imas? Facebook podatke? Kdo pa si ti, da bos zahteval karkoli takega kakor osebni podatki in obdukcije? Kdo pa si ti, da bos ugotavljal vzroke smrti? Kaj se ti je malo zmesalo okoli tega, kaj na bi bilo prosto dostopno?

Kdo pa ste VI da lahko zahtevate vpogled v zdravstveno stanje posameznika in mu onemogočate in omejujete gibanje? Želimo transparentnost, do takrat pa odjebite z vašimi številkami in dohtarji ki delajo nič razen vlečejo dodatke.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Take dokument, kjer samo se samo pozabili dodati da si eksperimentalna podgana

To ne pise. Pise da TRETJI odmerek ni REGISTRIRAN. To ne pomeni, da je cepivo eksperimentalno! Mislim brez zamere, ampak ali si ti sposoben razumeti kaj pise?

Tudi izjava na koncu je za "neregistrano uporabo", torej tretji odmerek in mesanje cepiv. Zelo zelo jasno napisano.

Ti je jasno, da kakor ti klamfas po forumih dalec ni enako realnosti?

PrihajaNodi je izjavil:

Kdo pa ste VI da lahko zahtevate vpogled v zdravstveno stanje posameznika in mu onemogočate in omejujete gibanje? Želimo transparentnost, do takrat pa odjebite z vašimi številkami in dohtarji ki delajo nič razen vlečejo dodatke.

Jaz nic ne zahtevam, ti imas neke bizarne zahteve. In ne razumes kaj dobis v podpis. Pac pojdi do odvetnika, da ti razli kaj pomeni napisano, da se ne bos sramotil.

Zgodovina sprememb…

TheBlueOne je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Take dokument, kjer samo se samo pozabili dodati da si eksperimentalna podgana

To ne pise. Pise da TRETJI odmerek ni REGISTRIRAN. To ne pomeni, da je cepivo eksperimentalno! Mislim brez zamere, ampak ali si ti sposoben razumeti kaj pise?

Tudi izjava na koncu je za "neregistrano uporabo", torej tretji odmerek. Zelo zelo jasno napisano.

Ti je jasno, da kakor ti klamfas po forumih dalec ni enako realnosti?

Prejmeš ga pa vseeno od zdravstvenih institutcij? Zakaj ga ponujujo? Ne, zelo malo je jasnega. Ne vedo nič, ne koliko traja cepivo, koliko časa si prebolevnik - to stopnjo nižajo, ker želijo več ljudi precepiti. Prikazujejo pa samo mrtve in ljudi v bolnicah. GTFO!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

WizzardOfOZ ::

Gogyto je izjavil:

bolniško si dobil tudi, če si samo poklical in rekel, da si slab. Če so po hitrem opisu simptomov 'ugotovili', da ne gre za covid, so ti rekli, da ostani tisti teden doma in si dobil bolniško. Nič strašnega. Tako delajo tudi v časih najhujših obdobij gripe - ne izpostavljajo ljudi virusom. To ni point mojega posta redkvici.

Pri meni je bila dokazano grpica kovid za celih 30 dni. Ampak če je kovid, gre iz državnega 100% poplačanega, če pa ne, pa iz samo 80%.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

PrihajaNodi je izjavil:

Prejmeš ga pa vseeno od zdravstvenih institutcij? Zakaj ga ponujujo? Ne, zelo malo je jasnega. Ne vedo nič, ne koliko traja cepivo, koliko časa si prebolevnik - to stopnjo nižajo, ker želijo več ljudi precepiti.

OMG, vsak tvoj argument pade, ti pa preklopis naprej. Po toliko naumnostih se morda pocasi malo zamisli. Pa saj skupaj ugotavljava, da zadeve slabo razumes, ko pogledamo od kod konkretno ti podatki.

Kdo pa ti bo dal informacije o zdravstvenih zadevah? Kaksno kulturno drustvo?

Ve se zelo dosti, stevilke portjujejo smoternost cepiva, kaj vec ni potrebnega.

Ce pa te moti nacin obvladovanja pandemije pa te vljudno prosim, da ne obkrozis na volitvah SDSa.

PrihajaNodi je izjavil:

Ne vedo nič, ne koliko traja cepivo, koliko časa si prebolevnik

Seveda se točno ve. Cepljeni in prebolevniki imajo protitelesa, ki si zapomnejo vsaj za nekaj let - na enak način kot so ostala cepiva (na 5 let se boosterje dobiva, ker si vsaj za toliko časa protitelesa zapomnejo viruse)

Kdo pa ti bo dal informacije o zdravstvenih zadevah? Kaksno kulturno drustvo?

Sigurno bi od teh društev dobil več informacij.

Ve se zelo dosti, stevilke portjujejo smoternost cepiva, kaj vec ni potrebnega.

Če ne vemo kdo so mrtvi in nimamo točnih podatkov ne vemo nič. Ker številka ko nekdo umre za rakom in ima MOGOČE kovid, je pač no go.

Ce pa te moti nacin obvladovanja pandemije pa te vljudno prosim, da ne obkrozis na volitvah SDSa.

SDS nima čisto nič s pandemijo. Politika je zadnjih 20 let v celoti gnila.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Sigurno bi od teh društev dobil več informacij.

Napacnih ali vzetih iz konteksta. To vidis, ko te tukaj factcheckamo. Kar pokazes konkretno ne drzi vode.

PrihajaNodi je izjavil:

Če ne vemo kdo so mrtvi in nimamo točnih podatkov ne vemo nič. Ker številka ko nekdo umre za rakom in ima MOGOČE kovid, je pač no go.

Ni problem, da podatki tebi niso na voljo, problem je, da nimas take sluzbe kjer bi ti bili na voljo. Ce ce ce ni vredno nic. Zopet pokazi od kod ti pomisleki in verjetno ti bomo lahko zadeve razcistili. Seveda pa neke predpostavke brez osnove niso zrele za resno obravnavo. Glej, ce ti na koncu ostanejo samo ce scenariji, ko ti razlozimo kaj razumes norobe, potem v zadeve lahko versko verjames. Ampak se moras zavedati, da je to zgolj tvoj sum. S tem si vecina obrise rit.

Zgodovina sprememb…

S taknšnimi nebulozami samo dokazješ kako butast si. Če lahko oblast zahteva od zdravih, da lahko njihove podatke o zdravju lahko vsak vidi ni problema da tudi mi ne bi videli vseh teh famoznih žrtev kjer je že zmanjkalo prostora za pokope. Jasno, ker so ljudje verjeli vladi v Černobilu jih je to stalo življenj. Saj propaganda je ista, tudi takrat so mešali s številkami.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

S taknšnimi nebulozami samo dokazješ kako butast si. Če lahko oblast zahteva od zdravih, da lahko njihove podatke o zdravju lahko vsak vidi ni problema da tudi mi ne bi videli vseh teh famoznih žrtev kjer je že zmanjkalo prostora za pokope. Jasno, ker so ljudje verjeli vladi v Černobilu jih je to stalo življenj. Saj propaganda je ista, tudi takrat so mešali s številkami.

Tezko bos sodil kdo je butast, ko se izkaze, da ne razumes enostavnega dokumenta.

Tezko bos primerjal te dve tragediji, lahko pa vzames v tolazbo, da ego ne bo prevec trpel. Verjetno si kaj razumel po svoje ali pa vsaj tega ne mores izkljuciti. Zame je res butast tisti, ki se nic ne nauci. Dokler lahko sprejmes zmoto je upanje.

Zgodovina sprememb…

Torej kakšno osnovo imamo da se gremo cepit? Neumnosti ki jih prikazujejo mediji o tisočih žrtvah? Testi, ki so kredibilni manj kot vreme? Zraven pa podkupljeni dohtarji prejemajo dodatke in spijo. Pač no go, po teh parametrih, ni nikakršnega razloga da bi se zaupalo v cepiva in nasplošno nevarno kovid gripo.
Vemo pa kdo so vojni dobičkarji v tem primer, preprodajalci mask in testov...ki včasih izginejo, včasih pa se pojavi dobrotnik tipa Pečečnik, ki se bori za Slovenijo in želi po diskontnih cenah pripeljati maske. Vse, da se reši narod. Poanto tvojega pisanja pa vidim samo v želji čim daljšega stanja ter dodatki, ki jih lenuhi prejemate.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Torej kakšno osnovo imamo da se gremo cepit? Neumnosti ki jih prikazujejo mediji o tisočih žrtvah? Testi, ki so kredibilni manj kot vreme? Zraven pa podkupljeni dohtarji prejemajo dodatke in spijo. Pač no go, po teh parametrih, ni nikakršnega razloga da bi se zaupalo v cepiva in nasplošno prevaro.

Dvomi so bili dokler niso bile znane statistike okoli koliko kaksna je moznost za hud potek v relaciji cepljen necepljen. Do tiste tocke smo lahko samo zaupali in cakali na rezultate. Od tu naprej si lahko samo kaj narobe interpretiras. Recimo ena moznost, kjer bi zate pricakoval napako bi bila v drzavi Nodistan(fiktivna drzava), kjer je recimo 100% precepljenost, tvoja FB stran pa bi ti povedala, da so vsi okuzeni s tezkim potekom cepljeni. Ti bi pa potem tukaj modroval, kako imajo 100% tezkih potekov cepljeni, kjer ne bi niti pomislil, da ce je 0% necepljenih ne mora biti med njimi tezkih potekov.

Kar se tice kredibilnosti testov verjetno ne gledas celotne slike. Lahko pa pokazes kaj imas v mislih in dodas zakaj je dokument ali podatek relevanten za celoto.

Zgodovina sprememb…

Sedaj se pregovarjava tu, medtem sem ti sam povedal točnno kje je problem in to utemeljil ti nisi podal nič novega, razen to da imamo številke, ki jih država prireja, tako kot kupuje (pre)drage maske, ventilatorje in financira dohtarske lenuhe z dodatki.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Sedaj se pregovarjava tu, medtem sem ti sam povedal točnno kje je problem in to utemeljil ti nisi podal nič novega, razen to da imamo številke, ki jih država prireja, tako kot kupuje (pre)drage maske, ventilatorje in financira dohtarske lenuhe z dodatki.

Ti imas dvome v ljudi, ki zadeve poznajo, zato se pricakuje, da jih utemeljis. Takih kot si ti je na vseh podrocjih dosti in ce bi vas jemali resno, bi se ukvarjali samo se z vami.

Kar se tice servetk na gumicah, preplacevanja opreme itn. pa je to problem SDSa. Jaz si nikoli nisem delal utvare, da iz korone ne bodo delali profita. Ampak SDS lahko kot cepivo proda posveceno vodo v injekcijah, pa za njihove to vecinoma ne bo problem. Ampak zal korona kot virus ni vezana na stranko.

PrihajaNodi je izjavil:

Torej kakšno osnovo imamo da se gremo cepit?

Ker se bomo vsi srečal s tem virusom in novimi sevi tega virusa, je bolje biti cepljen. S cepivom si vsaj delno zaščiten, kot brez.
Če boš zbolel, ko si cepljen, ima telo že v spominskih celicah protiteles zapise o tem virusu in se zna takoj začet branit. Če pa nisi cepljen, pa mora telo še razviti protitelesa.
Pa problem je, če je okužba huda in pristaneš v bolnišnici ali celo na pokopališču. S cepivom se ta možnost zmanjša.

Gogyto ::

WizzardOfOZ je izjavil:

Gogyto je izjavil:

bolniško si dobil tudi, če si samo poklical in rekel, da si slab. Če so po hitrem opisu simptomov 'ugotovili', da ne gre za covid, so ti rekli, da ostani tisti teden doma in si dobil bolniško. Nič strašnega. Tako delajo tudi v časih najhujših obdobij gripe - ne izpostavljajo ljudi virusom. To ni point mojega posta redkvici.

Pri meni je bila dokazano grpica kovid za celih 30 dni. Ampak če je kovid, gre iz državnega 100% poplačanega, če pa ne, pa iz samo 80%.

Ampak, zanimivo, antivaxerji med drugim trdijo tudi, da so si covid dohtarji zmišljevali, da so lahko umetno napihnili stroške in nagrebli še več denarja. Torej je tule njihova praksa s tvojim primerom rahlo kontradiktorna.

Se pa strinjam s tabo, da je nesmiselno, da so ti pisali virozo, če si res imel covid. Sploh, če je bil prvotno potrjen covid. Po drugi strani pa je hecno, da si sprejel tako diagnozo.

Sori, ne morem si pomagat - zgodba me rahlo spominja na basen, ki mi jo je skušal prodat nekdo bližnjih, kako je kolega sprejel ''plačilo'' bolnice, če podpiše, da je mama umrla zaradi covida... V dolgi debati je parkrat spremenil potek in ključne informacije okoli zgodbe in na koncu smo prišli do zaključka, da zgodba smrdi in da ji ni za verjet.

WizzardOfOZ je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Ker se bomo vsi srečal s tem virusom in novimi sevi tega virusa, je bolje biti cepljen. S cepivom si vsaj delno zaščiten, kot brez.
Če boš zbolel, ko si cepljen, ima telo že v spominskih celicah protiteles zapise o tem virusu in se zna takoj začet branit. Če pa nisi cepljen, pa mora telo še razviti protitelesa.
Pa problem je, če je okužba huda in pristaneš v bolnišnici ali celo na pokopališču. S cepivom se ta možnost zmanjša.

Podpišem.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gogyto ()

WizzardOfOZ je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Za stranske učinke cepiv pa tako ali tako ne povemo ane, greš do dohtarja pa se mu jebe.

Sori, ne morem si pomagat - zgodba me rahlo spominja na basen, ki mi jo je skušal prodat nekdo bližnjih, kako je kolega sprejel ''plačilo'' bolnice, če podpiše, da je mama umrla zaradi covida... V dolgi debati je parkrat spremenil potek in ključne informacije okoli zgodbe in na koncu smo prišli do zaključka, da zgodba smrdi in da ji ni za verjet.

O vse sveti Jezus in znalec resnice, kjer laž prepoznaš povsod, samo od tistega trobila, ki je najglasnejši ne.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Za stranske učinke cepiv pa tako ali tako ne povemo ane, greš do dohtarja pa se mu jebe.

Meni jih je razlozil tik pred cepljenjem. Tudi v katerem primeru naj grem do zdravnika, kakor tudi, da so zame maloverejtni. Sem se pa cepil v Avstriji, morda so razlike ...

Gogyto je izjavil:

Po telefonu ne veš, kaj napiše doktor v papirje. To vidiš šele naslednji mesec pri plači, ko dobiš samo 80% plačila za 20 dni bolniške. In kaj boš potem naredil?

mailer ::

Iz prve roke info. Umrl mu je eden od staršev, na dom je dobil papir, da mu plačajo stroške pogreba, če lahko navedejo vzrok smrti s kovidom.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

mailer je izjavil:

Iz prve roke info. Umrl mu je eden od staršev, na dom je dobil papir, da mu plačajo stroške pogreba, če lahko navedejo vzrok smrti s kovidom.

Od kdaj sprasujejo kaksen vzrok naj navedejo? Praviloma tu ni neke demokracije.

Ja? To je stalna praksa in ni mic novega. Znancu so pa samo rekli (v Srbiji) da je kovid, obdukcije mu niso pustili, oz zelel je poslati kri v Rusijo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Pa dolgoročni učinki kovida?
Pred kovidom vsak dan vsaj 7km sprehoda, po kovidu sem zmogel 350m, pa sem se obrnil in šel domov. Po dveh mesecih sem bil spet na 7km vsakodnevno.

Ne pametovat. Za nekatere je res prehlad, za nekatere pa ni lepo.

Gogyto ::

WizzardOfOZ je izjavil:

Gogyto je izjavil:

Po telefonu ne veš, kaj napiše doktor v papirje. To vidiš šele naslednji mesec pri plači, ko dobiš samo 80% plačila za 20 dni bolniške. In kaj boš potem naredil?

To je pa jeba, ja.

mailer je izjavil:

Pazi, da se roka ne posuši. Kot rečeno. Tudi tista zgodba je bila ''iz prve roke''..
Zanimivo, da oseba s tistim papirjem ni šla v medije. Al so ga toliko ustrahovali, da je raje podpisal in utihnil? Zakaj je potem tebi šel to razlagat?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gogyto ()

Ker je pobral denar. Požrešnost ljudi je nekje na stopnji neumnosti. Brezmejna.

Gogyto je izjavil:

mailer je izjavil:

Pazi, da se roka ne posuši. Kot rečeno. Tudi tista zgodba je bila ''iz prve roke''..
Zanimivo, da oseba s tistim papirjem ni šla v medije. Al so ga toliko ustrahovali, da je raje podpisal in utihnil? Zakaj je potem tebi šel to razlagat?

Kot tretje pa kaj antivaxer res kupi vse, ce mu kdo rece, da je iz prve roke in ustreza prepricanju? Jih bo treba zaceti malo zafrkavati. :D "Ej star moj, ko je umrl sorodnik so iz njega prilezli nanocipi z displajem na katerem je pisalo "koronasimulacija koncana", drzava pa nas je pustila ziveti samo, ce smo jih pojedli.".

maldic ::

Apofis je izjavil:

K ti najbolj glasen antiwaxer služi milijone s prodajo vitamina c kot ultimativno zdravilo, je mislim, da skrajni čas za cenzuro...

to je zavajanje, ker vse vitamine dobis s hrano. Smesen izgovor, ker farmacija izdeluje tudi razne dodatke v obliki vitaminov in sluzi potem v obeh primerih, kajne? Razen, ce se bos izgovarjal, da branjevka na trznici podkupuje cel svet, zato, da ji bo prodaja na trznici bolj zalaufala, lol.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: maldic ()

mailer ::

Gogyto je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

Gogyto je izjavil:

To je pa jeba, ja.

mailer je izjavil:

Ni šla v medije, ker se ne misli pustit polivat z gnojnico in stroške pogreba je tudi plačal sam. Tale kovid je samo pokazal kdo ljudje v resnici so pa ni važno al gre za priviligirano beovičko, ki prejema skoraj 30k€ bruto na mesec ali pa lowlife purgarja, ki je končno v javnosti pokazal pravi obraz.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

mailer je izjavil:

Ni šla v medije, ker se ne misli pustit polivat z gnojnico in stroške pogreba je tudi plačal sam. Tale kovid je samo pokazal kdo ljudje v resnici so pa ni važno al gre za priviligirano beovičko, ki prejema skoraj 30kEUR bruto na mesec ali pa lowlife purgarja, ki je končno v javnosti pokazal pravi obraz.

U to pa je propaganda, ko dodas se nepovezan podatek.

Zakaj pa ni dal v medije po tem, ko je dobil kes? Ali je bila se klavszula, da potem mora pa vse vrniti. :D In tudi vsi ostali verjetno ravnajo in razmisljajo enako? Se sploh zavedas, kako bedasto se to bere? Ali si trol, ki testira kaksne neumnosti se lahko prodas?

Samo v vednost, medijem lahko reces, da skrijejo tvojo identiteto. Ampak jim verjetno ne zaupate, ker imate gotovo primer iz prve roke, ko je to kdo poizkusil ampak so ga ignorirali, se hujse, prihojsali so do njega domov in mu vzeli avto in otroke. :D

Zgodovina sprememb…

GregiB ::

PrihajaNodi je izjavil:

Ker o zadevah, ki niso moj "field of expertise" zaupam tistemu, ki to je. Bolj zaupam šolanim specialistom imunologije, epidemiologije, drugih vej medicine, kot dipl.fb. medicinarjem, raznim reperjem, odsluženim oficirjem and the like...
Od vseh družinskih članov, kolegov in znancev, za katere vem, da so se cepili je zgolj ena imela rahel glavobol in povišano temperaturo na dan cepljenja in dan kasneje, ostali razen rahle bolečine ramena, ki je trajala kakšen dan, nismo imeli... Včeraj sem tudi poslušal poročilo, da je od milijona vbrizganih cepiv bilo 100 slučajev težje reakcije na cepivo, torej 0,01%, primerljivo z reakcijami na anestetik pri zobozdravniku. O smrti zaradi odmerka cepiva peri nas še nisem slišal. Imam pa par kolegov, ki so Covid preboleli, 2 morata še zdaj na redne preglede k pulmologu...
Ampak, kot pravim... počakajmo na oktober, ko se bodo nano-delci zložili v antene, pa da nas vse pobere... vključno z vso elito, ki se je javno cepila.... z limonado?
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin

dild0idis ::

Po eni strani so mediji največje zlo v današnjem svetu, sploh pa pristranska cenzura medijev.

Še posebaj pa bi bilo treba ukiniti vse fake news medije.

In že to, da določeni kanali, kakor so CNN, FOX, Mladina, Demokracija, Nova24, RtvSLO pravijo, da so krediblni medij, ki ga naj poslušamo/gledamo, je smeh prve vrste.

Še posebaj je pa smešno, ko kak aktivistični novinar iz kake medijske hiše, dobi kontro na kakem socilnem kanalu in kako potem na veliko jokajo, kaka krivica se jim godi, obenem pa dnevno uničujejo življenja s svojim političnim aktivizmom v medijih.
Ni važno na koga mečeš jedrske, važno je, da ti Lady Gaga poje!

dild0idis je izjavil:

Še posebaj je pa smešno, ko kak aktivistični novinar iz kake medijske hiše, dobi kontro na kakem socilnem kanalu in kako potem na veliko jokajo, kaka krivica se jim godi, obenem pa dnevno uničujejo življenja s svojim političnim aktivizmom v medijih.

Kaj imas v mislih?

GregiB je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Ker o zadevah, ki niso moj "field of expertise" zaupam tistemu, ki to je. Bolj zaupam šolanim specialistom imunologije, epidemiologije, drugih vej medicine, kot dipl.fb. medicinarjem, raznim reperjem, odsluženim oficirjem and the like...
Od vseh družinskih članov, kolegov in znancev, za katere vem, da so se cepili je zgolj ena imela rahel glavobol in povišano temperaturo na dan cepljenja in dan kasneje, ostali razen rahle bolečine ramena, ki je trajala kakšen dan, nismo imeli... Včeraj sem tudi poslušal poročilo, da je od milijona vbrizganih cepiv bilo 100 slučajev težje reakcije na cepivo, torej 0,01%, primerljivo z reakcijami na anestetik pri zobozdravniku. O smrti zaradi odmerka cepiva peri nas še nisem slišal. Imam pa par kolegov, ki so Covid preboleli, 2 morata še zdaj na redne preglede k pulmologu...
Ampak, kot pravim... počakajmo na oktober, ko se bodo nano-delci zložili v antene, pa da nas vse pobere... vključno z vso elito, ki se je javno cepila.... z limonado?

Jaz jih poznam ogromno, ki so se z astro cepili. In malokdo ni obležal po cepljenju. Šef je bil cepljen v sredo popoldne, v četrtek je samo poklical, da ga ne bo in v soboto je sporočil, da je uspel vstati iz postelje. Drug sodelavec se je cepil v petek, pa je v ponedeljek komaj v službo prišel. Medtem ko za nobenega ne vem, ki bi imel probleme s pfizerjem ali moderno.

WhiteAngel ::

r3dkv1c4 je izjavil:

Ste se kdaj vprašali, koliko časa so se pripravljali na Corono že pred medijskim bumom le-te?

GregiB ::

WizzardOfOZ je izjavil:

Jaz jih poznam ogromno, ki so se z astro cepili. In malokdo ni obležal po cepljenju.
Zanimivo... Azro je dobila žena in vse njene sodelavke, ki so se odločile tisti dan cepiti... vse bp.
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin

WhiteAngel ::

PrihajaNodi je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Logično. Dohtar te po cepljenju itak ignorira, ker je dobil svojo kuverto z evri pod mizo od Pfizerja in Astre iz Zenice :O

c3p0 ::

josipdare je izjavil:

Kdo ve vec, fauci ali antivakser?

Kdo je bolj skorumpiran, ima določene interese? Fraudči ali antivakser?

Pithlit ::

feryz je izjavil:

Niti ne. Mogoče bi bilo več zob izbitih. Ali pa še to ne.

Redkvica bi kar mlatil folk pa avte zažiga in bajte podiral...
Life is as complicated as we make it...

Banda, o tem govorim

https://www.24ur.com/novice/korona/pirn...

Lazi, lazi, lazi. To bi morali odgovarjati. Narod butast pa ali je vzel cepivo zaradi strahu ali pa pred dopustom. Taksni si pravzaprav zasluzite stranske ucinke in ni nobene skode.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

c3p0 ::

TheBlueOne je izjavil:

Antivaxerji vedno poznajo vse ljudi in imajo informacije iz prve roke. Zelo priljubljeni v krogih zdravnikov, redno se srecujejo z njimi... :D Morda so to sami zdravniki pod krinko, da lahko povedo resnico in da jim ne vzamejo licence?

Ali pa bullshitajo. Le kaj je bolj verejtno...

Kot tisti vaxer (zmaugy mislim, da je bil), ki ima neverjetno dosti poznanstev v zdravniški stroki in vsi govorijo enako, njemu pritrdilno. It goes both ways.

Scaramouche ::

Teksas podpiše fantastičen zakon, ki prepoveduje levice cenzuriranja desnice!

Scorpy84 ::

Evo en lep primer kako so mediji zamolčali cepljenje in tudi kot možen vzrok smrti. Po medijih se je se je razširila novica o smrti Žani Lelas, nikjer pa ni pisalo, da se je avgusta cepila in imela hudo reakcijo na drugo dozo cepiva, pa še vir, ki ga v drugih medijih nisem zasledil.
https://www.hks-cbf.hr/reprezentacije/2...

nejc_nejc ::

Če bi se moral odločiti, ali želim državo brez časopisa ali časopis brez države, bi se brez zadržkov odločil za slednjega.

Thomas Jefferson

Ene 200 let nazaj...

Pa še to zgoraj je lahko FEJK, tudi 200 let star :|

Itd...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: nejc_nejc ()

nejc_nejc ::

Evo še ena v zivo:

Slopek ::

Kdaj bo novica o izjavi predsednika na Hrvaškem v naših medijih? Na 24ur nič. Je bilo kje drugje?
https://www.bitchute.com/video/hOfX5j32...
Hrvatje se očitno ne gredo več te igre. Sem vedel, da bo na Balkanu pesteo.
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Sodna prepoved cepljenja v Franciji (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10215833 (13563) Okapi

Več podobnih tem