Forum » Operacijski sistemi » zamenjava VSEH ikon VSEH programov v winXP
zamenjava VSEH ikon VSEH programov v winXP
iskra ::
Rad bi zamenjal čisto VSE ikone programv, vključno z excelom, nerotom in večino drugih programov, ki mi NE dovolijo zamenjati ikone bližnjice.
Kateri program naj uporabim? Preizkusil sem BeeIcons pa mi ne dovoli vsega spreminjat, E-Icons prav tako ... kaj še predlagate?
dodatek: prav tako me zanima, kako zamenjam ikone za določene tipe datotek (naprimer jpg, doc, xls, ...).
Kateri program naj uporabim? Preizkusil sem BeeIcons pa mi ne dovoli vsega spreminjat, E-Icons prav tako ... kaj še predlagate?
dodatek: prav tako me zanima, kako zamenjam ikone za določene tipe datotek (naprimer jpg, doc, xls, ...).
- spremenil: iskra ()
pivmik ::
Bljižnicam lahko spreminjaš ikone kar sam v lastnostih.
Če ti bljižnica ne dovoli tega jo enostavno izvbriši in ustvari novo enako bljižnico.
Ostalim programom(exe datotekam) pa boš težko spremenil ikone, moral bi posezti v izvorno kodo oz "shekat" exe datoteko.
Program ki bi sprememnil VSE ikone pa ne obstaja.
Obstajajo pa programi ki spremenijo večino ikon v windowsih.
Za posamezne programe pa boš težko dobil.
Za spreminajnje ikon določenim datotekam pa greš tukajle:
Odpri Windows Explorer -- Tools -- Folder Options -- File Types
tukaj izbereš željeno vrsto datoteke in klikni Advanced, nato pa change icon.
Tukaj ti še priporočim en naslov z ful dobrimi ikonammi:
http://www.foood.net/
Če ti bljižnica ne dovoli tega jo enostavno izvbriši in ustvari novo enako bljižnico.
Ostalim programom(exe datotekam) pa boš težko spremenil ikone, moral bi posezti v izvorno kodo oz "shekat" exe datoteko.
Program ki bi sprememnil VSE ikone pa ne obstaja.
Obstajajo pa programi ki spremenijo večino ikon v windowsih.
Za posamezne programe pa boš težko dobil.
Za spreminajnje ikon določenim datotekam pa greš tukajle:
Odpri Windows Explorer -- Tools -- Folder Options -- File Types
tukaj izbereš željeno vrsto datoteke in klikni Advanced, nato pa change icon.
Tukaj ti še priporočim en naslov z ful dobrimi ikonammi:
http://www.foood.net/
LP, Gregor GRE^
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Predator ()
iskra ::
PicNik najlepšđa hvala! Link je špica, na novo bližnjico pa sploh pomislu nism sm se preveč ubadu s programsko rešitvijo ...
Tnx dude!
Tnx dude!
jabe ::
Drgač pa iconpackager. sicer je trial verzija, sam pol k ga dol daš te itak praša, a nej ikone pusti kot so ali nej jih naredi take kot so ble prej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virtual desktop - kateri zna delati z ikonamiOddelek: Programska oprema | 2491 (1964) | misek |
» | Zamenjal bi rad vse ikone v Windows XPOddelek: Programska oprema | 1794 (1590) | bibip |
» | IkoneOddelek: Pomoč in nasveti | 1177 (1078) | veteran |
» | Geslo za dostop do internetaOddelek: Omrežja in internet | 2111 (1912) | CaqKa |
» | Sprememba ikon za HD v explorerju.Oddelek: Operacijski sistemi | 824 (712) | Boeing |