Forum » Zvok in slika » Odklepanje regij na AIWA DVD Playerjih
Odklepanje regij na AIWA DVD Playerjih
Scremer ::
Hoj.
Upam da ne bom kastriran zaradi tega, me namreč hudo zanima kak se odklene regije pri AIWInih apartih. Mam model DVD Player XD-AX1 in je zaklenjen na regijo 2 (logiš). No prec ko je vun pršu dvd z LOTR filmom sem ga dobil za darilo iz amerike in sej veste da tam ni regija zwaj :) . Žal nimam časa brskat po netu in preizkušat playerja, tko da sem se odločil, da poskusim srečo na forumu. Hja, sem eden tistih ki mu je treba vse k riti prinest . Brez zamere in hvala za morebitne linke ali celo (huh) slovenska navodila izpod vaših tipkovnic.
Upam da ne bom kastriran zaradi tega, me namreč hudo zanima kak se odklene regije pri AIWInih apartih. Mam model DVD Player XD-AX1 in je zaklenjen na regijo 2 (logiš). No prec ko je vun pršu dvd z LOTR filmom sem ga dobil za darilo iz amerike in sej veste da tam ni regija zwaj :) . Žal nimam časa brskat po netu in preizkušat playerja, tko da sem se odločil, da poskusim srečo na forumu. Hja, sem eden tistih ki mu je treba vse k riti prinest . Brez zamere in hvala za morebitne linke ali celo (huh) slovenska navodila izpod vaših tipkovnic.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD regija 1 ter NTSCOddelek: Zvok in slika | 3396 (2360) | mtosev |
» | nemogoče branje DVD iz ZDAOddelek: Zvok in slika | 869 (686) | Gandalfar |
» | Zune raztelešen in Microsoftova nenavadna potezaOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 5995 (4572) | @LOL |
» | Windows Media player noče DVDja predvajat zaradi copyright zaščite :(Oddelek: Operacijski sistemi | 1316 (1153) | mtosev |
» | Kateri DVD pekač naj kupimOddelek: Kaj kupiti | 1839 (1554) | Caligula |