» »

Koliko doz, za zascito pred delto?

Koliko doz, za zascito pred delto?

««
11 / 35
»»

zmist ::

Horzen je izjavil:

zmist je izjavil:

Horzen je izjavil:

zmist je izjavil:

Horzen je izjavil:

Država ni tvoj prijatelj.

Ker ti manjka osnovnosolska vzgoja, presprical si se kompletno srednjesolsko. Drzava si TI. In jaz. In vseh ostalih 2 miljona bednikov, ki zivijo na tem podrocju in se ne zavedajo, da so drzava oni. Da to ni neka tretja entiteta, da to ni nek alien, ki je prisel zreti ljudi na to podrocje iz Alpha Pavonis VII.

Zopet Barbie world fantazije.

Ne dragi Horzen, najbolj osnovni pojmi ti niso jasni. Od demokracije do davkov. Bo treba nadoknaditi svojo fachidiotovstvo in se zaceti zavedati kaj je drzava. Ker nimas blage veze.

Stari dobro da mam tebe.

Ja res. Ko se jo bos zacel zavedati, kot TVOJO lastnino (mogoce bos v novoreku idiokracije bolje razumel; si eden od 2 miljonov delnicarjev), bos kar naenkrat nehal bullshitirat neke krilatice brez osnove in se bos zacel sprasevati, kaksne pizde si najel, da tako grdo delajo s tvojo lastnino. Kdo so te pokvarjenci, ki utajujejo davke, zato, da jih ti placas vec. Kdo so pravzaprav te pizde, ki s tvojim premozenjem, ne samo grdo ravnajo, se kradejo ga in tlacijo v svoj zep.

Kaj, a vaski veliki podjetnik, ki se vozi z mercedesom, ne placuje pa vrtca, kar naenkrat ni vec taka faca za katero si ga imel? Se ti je zacelo malo vrteti?

Je fino, ce ti kdo kdaj kaj razlozi, mar ne?

Zdaj pa meditiraj na to, teden ne bo dovolj, potem pa bos kar naenkrat razumel moj """socializem""", """komunizem""", """zeljo po davkih""" ipd. Ne samo to, ce bos dejansko dojel, bos tudi ti dobil """socializem""", """komunizem""" in """zeljo po davkih""".

Vse pa je stvar intelekta. Nekaterim ne bo nikoli potegnilo, so prezabiti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmist ()

pirat ::

Nodi, po temle je jasno:
https://siol.net/digisvet/novice/zdravn...
Ce ste antizdravorazumniki placevali taksne denarje, potem seveda ne morete priznati, da ste bili nategnjeni. Ampak vseeno ste:))

PrihajaNodi ::

pirat je izjavil:

Nodi, po temle je jasno:
Ce ste antizdravorazumniki placevali taksne denarje, potem seveda ne morete priznati, da ste bili nategnjeni. Ampak vseeno ste:))

Ja zihr je vse to res. Lepa diverzija. Saj tisti ki so se zeleli cepiti so itak se ze . Taksni clanki pa samo vplivajo na vas ego. Ali so clanki resnicni in kdo jih je placal pa zal ne vemo. Zihr so pa resnicni. V kompustu bos tudi ti:)
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Gregor P ::

Vsem tistim, ki argumentirate, da naj vam potem vrnejo nazaj zavarovanje, ki ste ga plačevali 40 let, ne vem, če razumete, kaj "zavarovanje" dejansko pomeni:|
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

KTr1sk ::

kaj pa Johnson, ki ni nikjer govor o drugem in tretjem cepivu?
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q

KTr1sk je izjavil:

kaj pa Johnson, ki ni nikjer govor o drugem in tretjem cepivu?

Ce uporabis kmecko zdravo pamet lahko vidis da se bo mesalo vse povprek in spikalo kar pac pride. Ker tako pravi “znanost”.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

digitalcek ::

Ni on topic, je pa zanimivo, smešno in obenem tragično, ter otročje...

Državljani jebejo državo nazaj, kolikor jo morejo. Čedalje bolj. In še bolj jo bojo, tudi slovensko državo, če bodo združili "sile" in pamet...

Po sistemu: ne morete nas toliko jebat, kakor lahko mi vas!

Kafić u Salzburgu poslužuje samo goste koji nisu cijepljeni..
https://fenix-magazin.de/i-toga-ima-kaf...

Bravo! Klobuk dol! Župan, seveda vaxer, pa v jok in na drevo.

Pithlit ::

xxxul je izjavil:

Pithlit je izjavil:

xxxul je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Ce so cepiva tako varna,zakaj drzava in farmacije ne prevzamejo odgovnosti v primeru da gre kaj narobe.

V casu cepljenja med pticjo gripo so ljudje imeli noro hude stranske ucinke,tudi dobivali so vec deset milijonske tozbe proti farmacijam. Poglejte si na internetu.

Oooo poglejte si na internetu! A dobim lahko en tiktok link? Pliiiiz?

Mimogrede. Nosijo odgovornost. Ne vem od kje vam ideja da ne nosijo odgovornosti...

https://www.reuters.com/article/us-astr...

zdej pa dej link kjer je povdarjeno da dejansko nosijo odgovornost.

Kaj ko bi prebral link? Odgovornost nase prevzemajo države, tam kjer so se tko zmenili. Tam kjer se niso, je pa še vedno na AZ. Kje je problem?

nikjer ne piše da so države prevzele odgovornost (je pa to očitno bil predlog AZ).

Ampak ker tolk pametuješ, in ker očitno to ni noben problem, dej link kjer država recimo reče:"prevzemamo vso odgovornost". Al znaš samo jokat za linke, posredovat pač ne?

Ker v recimo ZDA je en manjši problemčič - država NAJ BI prevzela odgovornost, ampak v praksi je pa ne - in potem imajo pacijenti problem; četudi je neka bolezen potencialno side-effect cepiva, je to boljše zamolčat, in naj rajš njegova zdravstvena zavarovalnica vsaj pokrije zdravstvene stroške...
https://fortune.com/2021/05/03/us-covid...

Aja. O ZDA govorimo. Ti, ne vem kako tam imajo ampak...
 saj govorimo o folku ki rabijo navodila za najbolj, res najbolj osnovne stvari?

V bistvu me mine tud trolat ko se mi Američane servira kot proti argument. Ker to je eden najbolj bizarnih narodov.
Life is as complicated as we make it...

49106 ::

pirat je izjavil:

Nodi, po temle je jasno:

A misliš, da so tisti zdravniki, ki so promovirali cepiva, zaslužili manj?

A kdo ve, za koliko se je v tem času povečalo premoženje Bill Gatesu?

feryz ::

sbawe64 je izjavil:

vaci-naciji lovijo delto
https://twitter.com/Nycweatherrepor/sta...

Gre kar v enem šusu za takedown.
A ni lepo videti, kako se imajo Nemci med sabo radi? Prav prisrčno je.
Lahko si mislite, kako imajo šele druge narode radi. Kot v letih 1940 - 1945.

xxxul ::

Pithlit je izjavil:

xxxul je izjavil:

Pithlit je izjavil:

xxxul je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Ce so cepiva tako varna,zakaj drzava in farmacije ne prevzamejo odgovnosti v primeru da gre kaj narobe.

V casu cepljenja med pticjo gripo so ljudje imeli noro hude stranske ucinke,tudi dobivali so vec deset milijonske tozbe proti farmacijam. Poglejte si na internetu.

Mimogrede. Nosijo odgovornost. Ne vem od kje vam ideja da ne nosijo odgovornosti...

Kaj ko bi prebral link? Odgovornost nase prevzemajo države, tam kjer so se tko zmenili. Tam kjer se niso, je pa še vedno na AZ. Kje je problem?

nikjer ne piše da so države prevzele odgovornost (je pa to očitno bil predlog AZ).

Ampak ker tolk pametuješ, in ker očitno to ni noben problem, dej link kjer država recimo reče:"prevzemamo vso odgovornost". Al znaš samo jokat za linke, posredovat pač ne?

Ker v recimo ZDA je en manjši problemčič - država NAJ BI prevzela odgovornost, ampak v praksi je pa ne - in potem imajo pacijenti problem; četudi je neka bolezen potencialno side-effect cepiva, je to boljše zamolčat, in naj rajš njegova zdravstvena zavarovalnica vsaj pokrije zdravstvene stroške...

V bistvu me mine tud trolat ko se mi Američane servira kot proti argument. Ker to je eden najbolj bizarnih narodov.

a, ok, pol priznaš da ne znaš brat, in samo trolaš, NP

digitalcek je izjavil:

Državljani jebejo državo nazaj, kolikor jo morejo. Čedalje bolj. In še bolj jo bojo, tudi slovensko državo, če bodo združili "sile" in pamet...

Ahhh. Zdej si pa nas. Čestitke. Health food store refuses to serve vaccinated customers. I wonder why...

Dri3r ::

dri3r

Sj nima veze. V Avstraliji je vojska na cesti kot bo Zloveniji.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Pithlit je izjavil:

digitalcek je izjavil:

Ahhh. Zdej si pa nas. Čestitke. Health food store refuses to serve vaccinated customers. I wonder why...

Nisi hodilo v šolo?

Nisem vas jaz, ampak ona. In ne bo edina.

60% trgovin za vaxerje, antivaxerjem vstop prepovedan. 40% trgovin za antivaxerje. Vstop cepljenim cepcem seveda - prepovedan...

Prihajajo super časi.

1. Kar ste želeli, ste dobili.
2. Četnik Šešelj: Sad ćete da pojedete sva govna koja ste izasrali. Preroška izjava!

Kako pa ve da so cepljeni?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

5000 vojakov (državnih hlapcev) v slabih škornjih, z malo streliva. In tremi Pilatusi, če so sploh operativni.
5000 vojakov proti 650.000 upokojencem. Da o miljonu tristo tisoč neupokojencev niti ne govorim.
Se že tresemo od strahu...

PrihajaNodi je izjavil:

Ha, ha ha, dobra.
Enega vojaka ziher ne bo. Moj sosed vojak je bil na bolniški in mu je prste pobralo, ko je na črno delal. Verjetno bo invalidska. Ne doseže več petelina. Edino z jezikom.

Ostali so pa tudi bolj švoh. Malo preveč rejeni, bi človek temu rekel. Tistih par 100, operabilnih.

xxxul je izjavil:

Pithlit je izjavil:

xxxul je izjavil:

Pithlit je izjavil:

xxxul je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Kayzon je izjavil:

a, ok, pol priznaš da ne znaš brat, in samo trolaš, NP

Noup, neznajem.

Sem mislila da se o Sloveniji pogovarjamo. Se opravičujem. Me mal mede to skakanje tja pa sem pa gor pa dol po celem svetu. Nekje se že najde kak zakon al pa pogodbo al pa whatever ki podpre narativo. Najlažje seveda v deželi svobodnih. Kjer zelo pogosto velja da če si zavarovan... si, ampak sam dokler ne pride do štale. Seveda nam ostajajo še Rusija, Bosna, da ne pozabim Romunije...

Bomo pa madzari pomagal. Zaenkrat so policaji dovolj.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

multivac ::

Zimonem je izjavil:

zmist je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Stari... Proti meni ga nikol ne bo. A ne vidiš da sm js zdej nadčlovek. Od kar so me cepli, ti povem, čist nov svet se mi je odprl. Nov nivo zavedanja. Zdaj vem kako se je Castaneda počutil. I belive I can flyyyyy....!

Kolicina dela je enaka. Samo tile bebcki trosijo neprimerno vecje kolicine dela, da so lahko bedniki.

Bebček pojdi ti lepo eudro in preveri pogoje za registracijo in ugotavljanje učinkovitosti zdravil. Do tedaj pa molči. Witgensten je rekel da o čemer ne vemo moramo molčati. In ja epidemiolog ni pristojen za registracijo zdravila lahko poda zgolj klinično slštudio na svojem področju. Tega ni Ihan naredil za nobeno zdravilo. Ko je boš naslednjič oklical za bednika ali bebčka. Se pa javi na dvoboj.

Ne zameri tovarišu pfizerju, on tako sovraži grde kapitaliste, da neumorno že celo leto dela reklamo za big pharma in jim dela profit.
Public Health Emergency of International Concern -> PHEIC

shadeX ::

feryz je izjavil:

Cepiva delajo. Islandci so živ dokaz za to. Folk se okužuje, bolnice so na robu, ampak cepiva so brezhibna.
Baje bi brez njih Islandcev ostalo samo še enih par.

https://www.rtvslo.si/svet/evropa/zakaj...

Si sploh prebral članek?

. In čeprav so primeri zdaj precej blažji, .

Torej deluje

je izbruh vseeno tako velik, da že hromi zdravstveni sistem otoka, navaja news.com

Kar pomeni da virus pa res mogoče ni tako nedolžen. Necepljeni bodo pa seveda poskrbeli za nove različice zaradi katerih bodo cepiva manj učinkovita.

digitalcek je izjavil:

60% trgovin za vaxerje, antivaxerjem vstop prepovedan. 40% trgovin za antivaxerje. Vstop cepljenim cepcem seveda - prepovedan...

Ne boš verjel, js s tem nimam niti najmanjšega problema.

Pithlit je izjavil:

Noup, neznajem.

Sem mislila da se o Sloveniji pogovarjamo. Se opravičujem. Me mal mede to skakanje tja pa sem pa gor pa dol po celem svetu. Nekje se že najde kak zakon al pa pogodbo al pa whatever ki podpre narativo. Najlažje seveda v deželi svobodnih. Kjer zelo pogosto velja da če si zavarovan... si, ampak sam dokler ne pride do štale. Seveda nam ostajajo še Rusija, Bosna, da ne pozabim Romunije...

Huh, dejmo lepo po vrsti, počasi, da ti bo za ziher šlo:
Ali znaš brati?

Motiš se. Necepljeni ne rabijo virusa brez s-proteina. Je kar stari dober.
Cepiva so poskrbela za novo verzijo.

shadeX je izjavil:

Kar pomeni da virus pa res mogoče ni tako nedolžen. Necepljeni bodo pa seveda poskrbeli za nove različice zaradi katerih bodo cepiva manj učinkovita.

Del znanstvene srenje trdi, da je nevaren cepljenim. ADE.

xxxul je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Noup, neznajem.

Ali znaš brati?

Noup, neznajem.

Pithlit je izjavil:

xxxul je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Noup, neznajem.

Ali znaš brati?

Noup, neznajem.

a bolj počasi napišem?

Ja dej, plosim.

Zimonem ::

shadeX je izjavil:

feryz je izjavil:

Cepiva delajo. Islandci so živ dokaz za to. Folk se okužuje, bolnice so na robu, ampak cepiva so brezhibna.
Baje bi brez njih Islandcev ostalo samo še enih par.

Si sploh prebral članek?

. In čeprav so primeri zdaj precej blažji, .

Torej deluje

je izbruh vseeno tako velik, da že hromi zdravstveni sistem otoka, navaja news.com

Cepljeni veljajo ravno tako za inkubatorje in prenašalce. Ne vem od kje ti te zaključki. Kar naj bi cepiva nudila je težji potek bolezni. Pa še to ni dognano , do katere mere.

ajdov2 ::

Pithlit je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Koliko odškodnine so dobili svojci tiste diplomatove partnerke, ki je umrla ZARADI cepljenja? Kdo jo je izplačal?

Tu pravijo, da kvečjemu prepreči težji potek. Pa še to je pomojem dokaj na trhlih temeljih. Čakamo zimo, ko se virusi prebudijo.
Sedaj pri +25C je vse bolj omiljeno.

Kot rečeno...ne samo, da nimamo pojma če cepiva zares delujejo, tudi nimamo pojma kaj pomeni cepljenje s takimi cepivi sredi epidemije.
Kakšne epidemiološke posledice bo to imelo za družbo, ne samo posameznika.

Pithlit je izjavil:

Ja dej, plosim.

Link za vsak slučaj

Zgodovina sprememb…

• spremenil: xxxul ()

Epidemije? Dve osebi kihneta pa avstralci posljejo vojsko in ljudi zaprejo v domove. Prej je bilo in the name of lord, danes pa in the name of virus...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

ajdov2 je izjavil:

Koliko odškodnine so dobili svojci tiste diplomatove partnerke, ki je umrla ZARADI cepljenja? Kdo jo je izplačal?

Nekdo je izjavil da se dobiva deset milijonske tožbe. Njega vprašaj...

xxxul je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Ja dej, plosim.

Link za vsak slučaj

Torej?

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

ajdov2 ::

PrihajaNodi je izjavil:

Epidemije? Dve osebi kihneta pa avstralci posljejo vojsko in ljudi zaprejo v domove. Prej je bilo in the name of lord, danes pa in the name of virus...

V sosednji temi je uprabnik Reycis rekel:

Ena največjih napak v retoriki pro-lockdownerjev je, da ima samo življenje neskončno vrednost v primerjavi z kvaliteto življenja. Jaz sem zaradi ukrepov imel zelo znižaano kvaliteto življenja zadnje leto in pol. Povprečnemu človeku pod 70 so ukrepi že naredili več škode kot pa povprečnemu prebolevniku pod 70 sama korona. Za mlade pa je to sploh totalna katastrofa.

+1

LeQuack ::

Pithlit je izjavil:

kriptobog je izjavil:

Ina z vsemi poživitvenimi odmerki in se zdravstvo lahko naslednjih nekaj let ukvarja samo s tem, namesto s pomembnejšimi zadevami.

Ob zadostni precepljenost ne rabimo poživitvenih odmerkov. Ampak vam to itak nikoli ne bo jasno ker niti razlike med dna in rna ne poznate (isti šmorn, ane?).

Za ošpice je povsem dovolj en odmerek. Za ziher bit (ker včasih se enostavno zgodi da telo ne razvije protiteles - čisto naravna reakcija na cepivo) se stvar ponovi z enim poživitvenih odmerkom... In je stvar doživljenjsko končana.

Ne bo šlo, ker gre za različna cepiva. Tam cepivo ubije virus in virus nima živalskega rezervoarja, kamor se lahko zateče.
Quack !

Hja roko na srce, je Slovenija itak ze padla in se je narod podredil vsem ukrepom. Informacijska pooblascenka je dala preverjanje aplikacije v ustavno presojo narod jo je pa zalil, ces da nic ne dela, je pa edina tam zgoraj s kanckom razuma. Pac retardiran narod, retardirana drzava.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Pithlit je izjavil:

Torej?

Potrudi se, vztrajaj, vsaj un del k piše "Increase your reading speed and comprehension"; sej bo šlo...

nekoč

drgač pa fantje, v gozd samo še z FFP2 >:D
https://www.aphis.usda.gov/animal_healt...

zmist ::

zmist je izjavil:

multivac je izjavil:

V drugih novicah
https://theconservativetreehouse.com/bl...
This is Nuts, Moderna and Pfizer Intentionally Lost The Clinical Trial Control Group Testing Vaccine Efficacy and Safety

The Moderna and Pfizer vaccine tests were conducted, as customary, with a control group; a group within the trial who were given a placebo and not the test vaccine. However, during the trial -and after the untested vaccines were given emergency use authorization- the vaccine companies conducting the trial decided to break protocol and notify the control group they were not vaccinated. Almost all the control group were then given the vaccine.

Purposefully dissolving the placebo group violates the scientific purpose to test whether the vaccine has any efficacy; any actual benefit and/or safety issues. Without a control group there is nothing to compare the vaccinated group against. According to NPR, the doctors lost the control group in the Johnson County Clinicial Trial (Lexena, Kansas) on purpose:

Zanimivo koliko čudnih potez so v tej pandemiji proizvajalci in institucije izvedli.

Kaj bos pa rekel ti na tole tovaris bedak? Pa uro poglej.

Pithlit je izjavil:

sbawe64 je izjavil:

V drugih novicah
https://theconservativetreehouse.com/bl...

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Jack_Po...

Kar samo potrjuje kar ze vem o tebi. Si pac nekriticen kreten, ki pozre ves drek, brez, da bi preveril njegovo "hranilno vrednost". Serviras vse sranje, ki ga najdes, cetudi izvira od placanih trolov. Ne samo navadnih placanih trolov, takih "par excellence", vsem znanim in za salo preverjenim, ce si vzames minuto casa. Pa si nisi vzel niti teh ubogih 60 sekund. Bos na hitro sharal z vsemi se malo bullshita.

Pithlit je lahko preverila. Tebi je pa vseeno, samo, da se ujema s tvojim nekriticnim enumjem. Primerno za sirjenje. Koliko maloumnega sranja si se poserviral lahkovernim idiotom? Vse? Si se zmotil in si kaksen vir preveril? Dvomim.

Je spet zarota, mar ne? Jack Posobiec je veliki intelektualec, najvecji epidemiolog in infektolog, kar ga je svet videl, pa ga sile farmacevtske industrije zavirajo. FU. Bebec.

Pa ne pozabi obvestiti vseh, ki si jih nategnil preko ostalih medijev. Da ne bojo verjeli navadnemu izmisljenemu dreku iz random strani na internetu spisanega od goljufa.

Cakaj cakaj, tovaris Bedak. Tole pa ne bo slo tako preprosto skozi, zavajas ljudi z bullshitom, zdaj bi pa debatiral naprej, brez, da bi se opravicil? Tole pa ne bo slo tako hitro skozi, da bomo na drugi strani pozabili.

Prosim, preberite si kar je napisano zgoraj. Samo, toliko, da vam bo jasno s kom se druzite. Jaz ne bi ob njega niti zarjavelega kolesa prislonil. Kako, da vam je vseeno, pa ne, da ste enaki?

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Kayzon ()

xxxul je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Torej?

Potrudi se, vztrajaj, vsaj un del k piše "Increase your reading speed and comprehension"; sej bo šlo...

nekoč

drgač pa fantje, v gozd samo še z FFP2 >:D
https://www.aphis.usda.gov/animal_healt...

Enkrat sem že napisala da me ob nekaterih vaših glupostih mine tudi trolanje. Tako da... fak. Se opravičujem, res. Za mojo nezmožnost razumevanja vaših argumentov.

https://ec.europa.eu/info/live-work-tra...

Hint: dej mal dol odscrollat, boš našel nek mumbo-jumbo o odgovornosti. Mogoče bodo klikerji celo zakurblal. In naslednjič dej odpri uno škatlo preden zagrizeš v vse skupaj... nevedoč kaj se skriva v njej. Si boš mogoče blamažo prihranil.

(sej pričakujem 'proti argumente' v stilu "itak vsi lažejo", ampak hej... ne morem, res ne morem vas resno jemat ker ste povsem zblazneli v tej vaši vnemi na vso silo dokazat da vas hoče cel svet analno zlorabit)

LeQuack je izjavil:

Pithlit je izjavil:

kriptobog je izjavil:

Ina z vsemi poživitvenimi odmerki in se zdravstvo lahko naslednjih nekaj let ukvarja samo s tem, namesto s pomembnejšimi zadevami.

Ob zadostni precepljenost ne rabimo poživitvenih odmerkov. Ampak vam to itak nikoli ne bo jasno ker niti razlike med dna in rna ne poznate (isti šmorn, ane?).

Za ošpice je povsem dovolj en odmerek. Za ziher bit (ker včasih se enostavno zgodi da telo ne razvije protiteles - čisto naravna reakcija na cepivo) se stvar ponovi z enim poživitvenih odmerkom... In je stvar doživljenjsko končana.

Ne bo šlo, ker gre za različna cepiva. Tam cepivo ubije virus in virus nima živalskega rezervoarja, kamor se lahko zateče.

Oh wow! Cepivo ki ubija virus! Now why didn't we think of that?!?

Sej se zavedaš kakšna kolosalno zblojena je ta tvoja izjava?

Aja, xxxul, hvala za knjigico. Čudežna je! Čist mi je oči odprla. Res! Vidim, vidim luč!

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

sbawe64 ::

PrihajaNodi je izjavil:

Mhnja, Izmet Fekalij je krivec !
https://www.zerohedge.com/markets/fakep...

multivac je izjavil:

Tu pravijo, da kvečjemu prepreči težji potek. Pa še to je pomojem dokaj na trhlih temeljih. Čakamo zimo, ko se virusi prebudijo.
Sedaj pri +25C je vse bolj omiljeno.

Kot rečeno...ne samo, da nimamo pojma če cepiva zares delujejo, tudi nimamo pojma kaj pomeni cepljenje s takimi cepivi sredi epidemije.
Kakšne epidemiološke posledice bo to imelo za družbo, ne samo posameznika.

Bolj +30°C.
In da, vaxerji se hvalijo, da sredi poletja pri plus 30C cepivo dobro deluje, ko je najbolj znano, da so respiratorni virusi najbolj aktivni in je imunski sistem najšibkejši& manjka vitamina D.

Le kako smo preživeli lansko poletje brez cepiv in mask ??

In kaj je sedaj z UK, ko so 18.7 vse odprli ? Je sploh še kdo živ na otoku ?
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

Ajde sem se baziral na islandijo, kjer je povprečej vrjento bolj 25. Izrael pa mora imeti najbž sedaj že 40. Pa še suho je, kar virusi ne marajo.

Kaj bo pozimi v zaprtih prostorih pri nas in severneje?
Bo še interesantno.
Vaxxerji, želim videti 80-90% prednosti pred necepljenčki. Da mi ne bodo srali z nekimi 10%, ki je statistična napaka.

Telbanc ::

feryz je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Ha, ha ha, dobra.
Enega vojaka ziher ne bo. Moj sosed vojak je bil na bolniški in mu je prste pobralo, ko je na črno delal. Verjetno bo invalidska. Ne doseže več petelina. Edino z jezikom.

Ostali so pa tudi bolj švoh. Malo preveč rejeni, bi človek temu rekel. Tistih par 100, operabilnih.

Prava slovenska sila so slovenski lovci ki jih je 37.000. Naših vojakov z flinkami je okol 2000. Tolk ljudi se zbere "ko pride v kako vas cirkus".

Aja, še mal "teorije zarote"...

https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/...

"Ravnatelj Patološkog instituta Sveučilišta u Heidelbergu Peter Schirmacher izvršio je preko četrdeset obdukcija ljudi koji su umrli u roku od dva tjedna nakon cijepljenja. Schirmacher je izrazio zabrinutost zbog svojih nalaza."

"“Schirmacher pretpostavlja da je 30 do 40 posto njih umrlo od posljedica cijepljenja. Prema njegovom mišljenju, učestalost fatalnih posljedica cijepljenja je podcijenjena; politički eksplozivna izjava u vrijeme kada kampanja cijepljenja gubi zamah, varijanta Delta se brzo širi i kada se raspravlja o ograničenjima za necijepljene osobe.”"

https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/...

"Kanada izdala upozorenje zbog Bellove paralize koja je uzrokovana Pfizerovim cjepivom"8-)

"Simptomi nakon cijepljenja mogu uključivati privremenu slabost ili paralizu na jednoj strani lica, prema savjetu Odjela.

Drugi simptomi uključuju: „Nekoordinirano kretanje mišića koji kontroliraju izraz lica; gubitak osjećaja u licu; glavobolje; suzenje iz oka; slinjenje; izgubljen osjećaj okusa na prednje dvije trećine jezika; preosjetljivost na zvuk u jednom uhu; ili nemogućnost zatvaranja oka s jedne strane lica”, navodi se u izvješću."
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

multivac je izjavil:

Ajde sem se baziral na islandijo, kjer je povprečej vrjento bolj 25. Izrael pa mora imeti najbž sedaj že 40. Pa še suho je, kar virusi ne marajo.

Bo še interesantno.
Vaxxerji, želim videti 80-90% prednosti pred necepljenčki. Da mi ne bodo srali z nekimi 10%, ki je statistična napaka.

Ja, fantje, pozivitveni odmerek je treba nujno vzet. Ne nas izdat.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

sbawe64 ::

multivac je izjavil:

Bo še interesantno.

Bolj mrzlo je gor.
https://weather-and-climate.com/average...
Julija povprečno 14,6C , druge mesece manj.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

HappyPills ::

Misteriji imajo novo temo? Fino.

sbawe64 je izjavil:

multivac je izjavil:

Bo še interesantno.

Bolj mrzlo je gor.
https://weather-and-climate.com/average...
Julija povprečno 14,6C , druge mesece manj.

No, saj pravim. Gor se prej začne zima. Ampak vseeno ni še prava zima.

mahoni ::

Torej vaxerji si zelite pokanja? No jaz ga tudi komaj cakam, se vec iz dneva v dan se pripravljam tako psihicno kot fizicno. Upam pa na purge varijanto, vse ostalo ne bi bilo zanimivo.

Minvajl anketa v AT pravi, da si tretjo spikico zeli samo 55% dvakrat naspikanih.

Izraelcem tud tretja spikica ne pomaga - https://www.krone.at/2481277

Skoda skoda.
Tu je bil nesramen podpis, ki mi je prislužil naziv, ampak mi dol visi za tem.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mahoni ()

mahoni je izjavil:

Torej vaxerji si zelite pokanja? No jaz ga tudi komaj cakam, se vec iz dneva v dan se pripravljam tako psihicno kot fizicno. Upam pa na purge varijanto, vse ostalo ne bi bilo zanimivo.

Minvajl anketa v AT pravi, da si tretjo spikico zeli samo 55% dvakrat naspikanih.

To nobenga ne zanima kaj si teleta zelijo. Bo pa potrebna tretja spika
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
««
11 / 35
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Pfizer, PCT test in neprofesionalni zdravnik (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10622709 (18902) Mr.B

V Izraelu kljub visoki precepljenosti krivulja navzgor (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Problemi človeštva
41666383 (60125) bluefish

Več podobnih tem