» »

Koliko doz, za zascito pred delto?

Koliko doz, za zascito pred delto?

««
20 / 35
»»

Dimnik ::

Slopek, ne najedaj.....a nisi ti zapustil forum? Aaa, ne moreš brez

Mato989 ::

pirat je izjavil:

A pa bedaki res ne razumete, da je ravno na primeru Islandije vidna korist cepljenja. Ja, stevilo okuzenih narasca, ne pa tudi stevilo smrti, kar pomeni, da cepivo opravlja svojo nalogo - preprecuje hujso obliko bolezni.
Pa se za onega genialca, ki se sprasuje, kaj se po cepljenju dogaja v telesu - ja, le kaj?? Odziv zelo podoben okuzbi z dejanskim koronavirusom le da v bistveno manjsem in kontroliranem obsegu (kar je tocno namen cepiva)... Pa se res nima smisla prepirati z vami - odlocili ste se, da greste po poti Amišev in se samoizlocite. Mene ne moti, ne bom vas pogresal.

Jaz sem pa zmeraj mislil da je naloga cepiva to da prepreci okuzbo kot je v ostalih primerih cepiv

Nikol mi niso rekli da se naj cepim in bom v 50 postov vseeno zbolel
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Massacra ::

Conini je izjavil:

widj3098dj32 je izjavil:

To da so bolnice dobile vec denarja za vsakega "covidnega" bolnika spreglejmo :)

Aha, koliko več bi jih dobili, če ne bi imeli protiukrepov, a?? 8-O
Kopali bi se v denarju, huh.

Dobili bi jih tako ali drugače! Oni se preklwto dobro znajo iti, oz. krasti!

Slopek ::

Conini je izjavil:

Slopek je izjavil:

Bolan si ti, saj samo bolan kaže tako stopnjo komunikacije.

Ti si že ene stošestinpetdeseti antivaxer na tem forumu, ki lapa ene in iste bedarije.
Nič novega ne boš povedal in zaradi tega nimam potrpljenja s tabo in podobnimi.

Je praktično ni vlade na planetu, ki ne bi igrala te igre. Vse so pa nagrajene.

In smo že pri novi-stari teoriji zarote. Itak.

Se ti zdi, da je konec tega sranja?
Si tudi ti v tej temi kar malo tako, za hec? Po piratsko? Moji otroci so cepljeni, zato ti meni ne boš anti karkoli, ker nimaš pojma. Sploh pa si ne drzni stopiti na stran, ki mi nekaj vsiljuje. Nekaj, česar nočem. Razumeš? Dvomim, res dvomim.

Dimnik je izjavil:

Slopek, ne najedaj.....a nisi ti zapustil forum? Aaa, ne moreš brez

Res je, pogrešal sem ga, kot smrdljiv dim, ki se vali iz dimnika.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Slopek ()

Conini ::

Mato989 je izjavil:

Jaz sem pa zmeraj mislil da je naloga cepiva to da prepreci okuzbo kot je v ostalih primerih cepiv

Kako? Že od začetka dajejo ocene o učinkovitosti cepiv. A ne zastopiš, kaj to pomeni?

Kako bedno lažeš, antivaxer.

Massacra je izjavil:

Zaradi tega pa se ne cepit, tako da bo dovolj hudih primerov in bolnice polne.. DDDDDDDDDDDD. ;((

Eni tukaj nimate IQ20.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Conini ()

Conini je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Kako? Že od začetka dajejo ocene o učinkovitosti cepiv. A ne zastopiš, kaj to pomeni?

Massacra je izjavil:

Zaradi tega pa se ne cepit, tako da bo dovolj hudih primerov in bolnice polne.. DDDDDDDDDDDD. ;((

Eni tukaj nimate IQ20.

Tako je. Bolnice bodo spet polne.
A moram te razveseliti, da bodo ob 100% precepljenosti to zgolj in samo cepljeni!

Mr.B ::

widj3098dj32 je izjavil:

Conini je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Mislim

ne obstaja

vecina ljudi ki jih poznam se niso cepili in ne vsiljujejo svojega mnenja.

zakaj si tle?

Pac zdi se mi osebna odlocitev posameznika,glede na to kako ne-nevaren je virus

Vsaki dan iste laži. Jovo na novo. Prehlad, gripca...
3600 presežnih smrti lani, 1200-1300 folka v bolnicah tri mesece zaporedoma, skupno preko 18000 do sedaj v SLO.

To da so bolnice dobile vec denarja za vsakega "covidnega" bolnika spreglejmo :)

Dober argument. enako kot uravnilovka stevilo mrtvih.

Massacra je izjavil:

Mr.B je izjavil:

Massacra je izjavil:

Mr.B je izjavil:

Massacra je izjavil:

Polno cepljenih je 64%, 72 vsaj 1 doza, necepljenih pa je 18%.

Na ventilatorjih: 0% necepljenih in 100% (vsaj) delno cepljenih!

Unvaccinated 32
Partially vaccinated 37
Fully vaccinated 6

Torej statistika potrjuje da ce si polno cepljen, je verjetnot vec kot 10x manjsa da potrebujes zdravljenje v bolnici...
Sedaj pa se najdi statistiko za celi svet.

1. Govoriti moramo o huje bolanih, a ne?
(nekaj ljudi poznam, da so bili v bolnici zgolj 2-3 dni).
2. Ce tudi je 10x več necepljenih v bolnicah
(v absoltnih številkah 6/32, v zdravstvenem sistemu, ki ima najbrž več kot 1000 intenzivnih postelj - ontario,10 mio prebivalcev), je to statistične nepomemben podatek, ki ne opravičuje sorazmernosti omejitvenih ukrepov)!

Pa kljub iz tega vira nisi sposoben tega podati.. tebi je pomemben le trenutni podatek 0. Ane. Zato pa iz istih virov imas probleme s prostato, kako zagovarjati to 0.

Jaz s pretežno verjetnostjo lahko trdim, da si avtist.
1. Nisi sposoben razločiti med polno cepljenimi vsemi in polnocepljenimi nad 18let
2. Nisi sposoben razločiti med hospitaliziranimi polno, delno ali necepljenimi
3, Nisi sposoben razločiti med hospitalizirani, razmerjem polno, delno ali necepljenimi. Prav tako nisi sposoben razločiti med hospotaliziranimi in tistimi na ventilatorju (do polno, delno ali necepljenih).

Vir pa je isti kot ga tudi sam navajaš! 😄

No sej znas podati za isti vir podatke zadnjih 30 dni. tezka ti bo zagotavljati tisto 0.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mr.B ()

Slopek je izjavil:

https://www.who.int/en/activities/track...

Delta
Earliest documented samples: "India, Oct-2020"

Si tudi ti v tej temi kar malo tako, za hec?

buhuhu... za hec ja. :D

Moji otroci so cepljeni, zato ti meni ne boš anti karkoli, ker nimaš pojma.

Ne morem preverit tega. Gor si se že zlagal.

Kayzon ::

Precepljenih skoraj 40 odstotokov prebivalstva
A precepljenih je skoraj 40 odstotkov prebivalstva z obema odmerkoma cepiva proti covidu-19, z enim pa 45 odstotkov. V starostni skupini od 18 do 24 let pa je cepljenih 31,2 odstotka, z enim odmerkom pa 37,2 odstotka ljudi. "S trendom naraščanja cepljenja ne moremo biti zadovoljni, številke so absolutno prenizke. To je daleč pod vrednostmi, ki bi bile potrebne, da bi epidemijo dejansko obvladovali," je še pristavil Vindišar.

Zgleda so cepljeni se vedno v manjsini,pa so najbolj glasni.

shadeX ::

PrihajaNodi je izjavil:

Jaz kadim, hodim v hribe in tecem. Pocutim se odlicno, tudi sam ne vidim potrebe po cepivu

Sej to rečejo vsi dokler ne pridejo na respirator.

Počutiš se odlično po defaultu (mlad), ne pa zaradi tvojega življenskega sloga (kajenje), ki tvojemu imunskemu sistemu ne dela nobene koristi.

Massacra je izjavil:

Tako je. Bolnice bodo spet polne.
A moram te razveseliti, da bodo ob 100% precepljenosti to zgolj in samo cepljeni!

88% manj, kot pa če ne bi bili cepljeni. Bravo! KLAP KLAP KLAP.

Kayzon je izjavil:

Zgleda so cepljeni se vedno v manjsini,pa so najbolj glasni.

V Sloveniji je z vsaj enim odmerkom cepljenih 54% ODRASLE POPULACIJE. Za otroke se tako ali tako odločajo odrasli, poleg tega ni cepljenja izpod 12 let.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Conini ()

DarwiN ::

Massacra je izjavil:

DarwiN je izjavil:

Slopek je izjavil:

Jaz sem pod 50, odlično fizično pripravljen, s covidom sva na ti in res ne vidim razloga zakaj bi se cepil.

- Covid wipes out anti-vaxxer family: Son loses father, 73, mother, 65, and brother, 40, to virus within a week of family meal after they refused the jab
- Anti-vaxxer radio host Dick Farrel who branded Covid a 'scam-demic' dies from the disease aged 65 after telling friends 'I wish I had gotten the shot'
- Anti-vaxxer club boss, 56, dies of Covid after mocking people for getting 'experimental' vaccine and warning of 'big pharma' conspiracy
- Cambridge-educated anti-vaxx solicitor, 58, recorded video saying Covid 'is nothing to be afraid of' and explaining why he is still against the vaccine - nine days before dying from the disease
- Texas councilman who called doctor 'an absolute enemy of the people' for telling people to get the COVID-19 vaccine dies from the virus
- 'He thought he was immortal': Twin sister's heartbreak as body-building brother, 42, who rejected jab because he 'didn't want vaccine in his body' died four weeks after catching Covid... 'wishing he'd listened' to her
- Self-confessed vaccine sceptic, 34, who said 'if he could turn back time he would' after he fell sick with virus, dies from Covid
- Hillsong member, 34, who tweeted 'got 99 problems but a vax ain't one' dies after month-long battle with COVID-19 and final 'pray for me' message

Welcome to the club. :))

Some case reports among unvacvinated?
And now please case reports among vaccinated!

Tu zna bit mal zavajajoče vse skupaj, še posebej če ne znaš kritično in logično razmišljat. Namreč, velika večina tistih zares ranljivih ljudi je bila cepljena, večina necepljenih je pa mladih... Rezultat je slika, ko se primerja smrti cepljenih starih/ranljivih ljudi proti smrtim necepljenih mladih/zdravih ljudi.. In tako bo prej ko slej res lahko več žrtev celo med cepljenimi.

Vzemiva hipotetično, da so vsi ranljivi ljudje cepljeni, vsi neranljivi pa necepljeni. Kaj bi potem pomenilo, če bi povprečno umiralo enako število cepljenih kot necepljenih?
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

-> Darwin

Kaj bi potem pomenilo, če bi povprečno umiralo enako število cepljenih kot necepljenih?

Tega ni bilo niti v prvem, ne v drugem in tega nikoli ne bo, da bi umiralo pbl. enako nwranljivih kot ranljivih (ne glede na cepljenje ali necepljenje teh dveh skupin).

Neranljivi bodo umirali po stopnji nekaj 100× manj, kot ranljivi!

Pri gripi je seveda drugače: tudi ogromno najmlajših umre zaradi posledic gripe (najpogostejša smrt je seveda tipična pljučjica). Smrtnosti najmlajsih zarafi posledic gripe so najbrž v rangu nekaj 1000x več, kot pri covidu19!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Massacra ()

Miki N ::

Poanta je ta: tiste 70+ ali koliko že % precepljenosti letos ne bo. Ne. Bo. Pa če pride nazaj sam Džizus in začne špikati antivakserje. Ne bo je. Letos... mogoče celo sploh, če dvomotorcem "poteče" potrdilo v naslednjih mesecih.

Sanje Kreka & Co. o svetu visoke precepljenosti so kot da bi ne vem, vojaški zdravnik zadaj za polsko bolnišnico brenkal na kitaro Imagine in sanjal o svetu brez vojne. Kaj ti to pomaga?

Če to pač pomeni kup folka v bolnišnicah in na ledu... pač pripravite kapacitete in vreče - ne pa moralizirati, ker je patetično.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

Conini je izjavil:

Slopek je izjavil:

https://www.who.int/en/activities/track...

Delta
Earliest documented samples: "India, Oct-2020"

Si tudi ti v tej temi kar malo tako, za hec?

buhuhu... za hec ja. :D

Moji otroci so cepljeni, zato ti meni ne boš anti karkoli, ker nimaš pojma.

Ne morem preverit tega. Gor si se že zlagal.

Nimaš ne ti kaj preverjati pepček. Le za koga se imaš, da po forumih označuješ ljudi, pričakuješ pa, da ne boš označen. Eh Pepi, lažem pa gotovo manj kot ljudje, katerim zaupaš svoje življenje,ampak ok, vsak po svoje.

Slopek je izjavil:

Nimaš ne ti kaj preverjati pepček. Le za koga se imaš, da po forumih označuješ ljudi, pričakuješ pa, da ne boš označen. Eh Pepi, lažem pa gotovo manj kot ljudje, katerim zaupaš svoje življenje,ampak ok, vsak po svoje.

Spizdi bedak antivaxerski.

NEEEEEEXT!

Conini je izjavil:

Slopek je izjavil:

Spizdi bedak antivaxerski.

NEEEEEEXT!

Prašičem popuščajo živci, je pel Aleš Klinar.

widj3098dj32 ::

Miki N je izjavil:

Poanta je ta: tiste 70 ali koliko že % precepljenosti letos ne bo. Ne. Bo. Pa če pride nazaj sam Džizus in začne špikati antivakserje. Ne bo je. Letos... mogoče celo sploh, če dvomotorcem "poteče" potrdilo v naslednjih mesecih.

Sanje Kreka & Co. o svetu visoke precepljenosti so kot da bi ne vem, vojaški zdravnik zadaj za polsko bolnišnico brenkal na kitaro Imagine in sanjal o svetu brez vojne. Kaj ti to pomaga?

Če to pač pomeni kup folka v bolnišnicah in na ledu... pač pripravite kapacitete in vreče - ne pa moralizirati, ker je patetično.

Itak da je nebo, sploh ko se bodo zacele filat sobe z cepljenimi :)

widj3098dj32 je izjavil:

Itak da je nebo, sploh ko se bodo zacele filat sobe z cepljenimi :)

Brez skrbi si lahko, da bo Sloveniji po bolnicah občutno več necepljenih.
Precepljenost, ki jo imamo v starosti 60+ je samo okoli 70%.

Mr.B ::

Massacra je izjavil:

-> Darwin

Kaj bi potem pomenilo, če bi povprečno umiralo enako število cepljenih kot necepljenih?

Tega ni bilo niti v prvem, ne v drugem in tega nikoli ne bo, da bi umiralo pbl. enako nwranljivih kot ranljivih (ne glede na cepljenje ali necepljenje teh dveh skupin).

Neranljivi bodo umirali po stopnji nekaj 100× manj, kot ranljivi!

Pri gripi je seveda drugače: tudi ogromno najmlajših umre zaradi posledic gripe (najpogostejša smrt je seveda tipična pljučjica). Smrtnosti najmlajsih zarafi posledic gripe so najbrž v rangu nekaj 1000x več, kot pri covidu19!

Torej, je zgornji podatek na tvojo trditev
Neranljivi bodo umirali po stopnji nekaj 100× manj, kot ranljivi
ce manipuliramo statistiko, pride na intevzivni oddelek 10x man cepljenih rizicnih skupin, kot pa popolnoma ne rizicne ak Neranljivi. Pustimo " neranljivi" je ze po sami dikciji oslarija, ki jo uporabljas v konceptu zagovarjanja.
Na istem zgornjem linki 0 na icu, je ce brskas te necepljene neranljive, podatek bistveno slabsi.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

1984Began ::

0!

Cepiva NE pomagajo pri okužbi, širjenju bolezni, pristajanju na intenzivni negi. O tem na moje presenečenje tudi pičejo naši mediji. Glede na ta članek pomagajo morda le pri številu smrti.

Iceland

Iceland

https://archive.ph/jBHAO

"...podatki Islandskega direktorata za zdravje kažejo, da je na otoku večje število okužb med cepljenimi kot med necepljenimi, kar je sicer logično glede na tako visoko število cepljenih v državi."

"Še pred mesecem dni so imeli na Islandiji zgolj dva aktivna primera okužbe s koronavirusom. Trenutno jih imajo na redko poseljenem otoku 1367, 24 ljudi je v bolnišnici, od tega četrtina na intenzivni negi. Okužbe so začele naglo naraščati okoli 19. julija, pri čemer gre tako rekoč v celoti za domače okužbe."

(Mimogrede, le v opomin, to so testna cepiva, kar tudi sami priznavajo:"Številni Islandijo zaradi majhnosti in izjemne precepljenosti jemljejo kot dober študijski primer učinkovitosti cepiva in kako vpliva na novo, bolj nalezljivo različico delta.")

Gibraltar, Israel, Iceland se vsi borijo z virusom, kljub visoki precepljenosti.

CDC

CDC

Seveda naši vodilni spet zmagujejo z logičnimi zaključki:
"Takšen epidemiološki razvoj dogodkov pomeni, da "bomo morali izvajati ukrepe, ki bodo zagotavljali varna okolja, se pravi sistem PCT bo moral postati ukrep, ki bo nujen na vseh dejavnostih - v zdravstvu, socialnem varstvu, šolstvu, gostinstvu, kulturi, športu in javnem življenju," je dodal Vindišar."

Torej, cepivo ne deluje, cepljeni so prav tako prenašalci, a le-tem se seveda ni potrebno testirati. Gre se za zdravje. Propaganda je jasna.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: 1984Began ()

SloKin ::

A cepljene testirajo za covid, ce/ko umrejo? Al je avtomatska predpostavka, da covida ne more imet?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: SloKin ()

PrihajaNodi ::

Miki N je izjavil:

Poanta je ta: tiste 70+ ali koliko že % precepljenosti letos ne bo. Ne. Bo. Pa če pride nazaj sam Džizus in začne špikati antivakserje. Ne bo je. Letos... mogoče celo sploh, če dvomotorcem "poteče" potrdilo v naslednjih mesecih.

Genska terapija se ne sme ustaviti
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PacificBlue ::

Mato989 ::

Conini je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Massacra je izjavil:

Eni tukaj nimate IQ20.

Kaj lažem, če pa pravijo da je cepivo proti delti učinkovito nekje 60%... ok 50% je karikiranje oz. figure of speech je pa informacija da je 60% učinkovito... na podatkih Izraela kolikor se spomhnim.

Me zanima kaj bi rekli če bi tako neučinkovita bila tudi cepiva proti ostalih boleznim kar smo cepljeni v otroštvu, da bi jih vseeno tam od oka 40% zbolelo za oslovskim, ošpicami itd...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

SloKin je izjavil:

A cepljene testirajo za covid, ce/ko umrejo? Al je avtomatska predpostavka, da covida ne more imet?

Ko umrejo ne vem. Drugače pa jasno, da takoj, ko so simptomi prehlada, sledi testiranje. Ženina stric in teta sta oba polno cepljena in trenutno oba v karanteni. Izlet, prehlad, testiranje, covid, karantena.

Slopek je izjavil:

SloKin je izjavil:

Ko umrejo ne vem. Drugače pa jasno, da takoj, ko so simptomi prehlada, sledi testiranje. Ženina stric in teta sta oba polno cepljena in trenutno oba v karanteni. Izlet, prehlad, testiranje, covid, karantena.

Na koncu pa se fema kamp
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

1984Began je izjavil:

0!

Cepiva NE pomagajo pri okužbi, širjenju bolezni, pristajanju na intenzivni negi. O tem na moje presenečenje tudi pičejo naši mediji. Glede na ta članek pomagajo morda le pri številu smrti.

Noro. Niti ene ure in že novi antivaxxer (verjetno stari z novim accountom).
Neštetokrat demantirano, kar si napisal.

cepivo ne deluje

Vi ste res bolani u glavo. RESNIČNO BOLANI.
Upam, da vas najdejo in obtožijo naklepnih umorov s širjenjem teh neumnosti.

Opravici se za zaljenje. Taksen odnos ne bo pripomogel k boljsemu stanju!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Opravici se za zaljenje. Taksen odnos ne bo pripomogel k boljsemu stanju!

Pejt k tebi najbližji steni in orng poč z glavo v njo.
Pa prid nazaj povedat, če ti je kaj boljš.

Netrunner ::

Kakšen je trunuten rezultate vexerjev in antivexerjev v tej temi? Kdo zmaguje :) ?

Kam spadam jaz ko nisem proti cepivom vendar se še nisem cepil in se še ne nameravam?
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Netrunner je izjavil:

Kakšen je trunuten rezultate vexerjev in antivexerjev v tej temi? Kdo zmaguje :) ?

Kam spadam jaz ko nisem proti cepivom vendar se še nisem cepil in se še ne nameravam?

Dobro vprasanje. Se mi zdi da so cepljeni bolj zleht po karakterju in vec kricijo. V splosnem pa zmagujejo tisti ki se niso cepili. Argumenti so bolj prepricljivi oz na mestu

Dr zelenko je zdravil 2000 pacientov v NY in cepljenje odsvetuje
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Netrunner je izjavil:

Glih poanta je da nismo proti cepivom,sem bil cepljen za marsikej samo zdele se ne mislim cepiti s poskusnim zvarkom,za katerega nihce noce prevzeti odgovornosti. Naucili so se ocitno od prasicje gripe,ko so jih stozili ljudje s hudimi posledicami,za bajne vsote. Google it ce en verjamete.

;-) ::

Kaj se bo zgodilo jutri na meji ko grem v SLO iz HR brez PCT ? Dobim na meji karanteno, ali po pošti ? Kakšna je obravnava, kako to zgleda ?

hyuga ::

evo pršu z igrišča.
kolega cel jezn, ker se je "moral" cepiti saj avstrijci najedajo s temi hitrimi testi in vedno moraš čakati 1 uro, pomeni vedno moraš 1 uro prej v službo.
rekel je da ne gre po 3 dozo in bi verjetno čas zavrtel nazaj.
omenil je tudi da je njegov sodelavec polno cepljen in je pravkar zbolel za delto.

hja

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hyuga ()

LeQuack ::

No moreš zbolet, država pravi da če se cepiš si zdrav do smrti.
Quack !

IL_DIAVOLO ::

https://www.zurnal24.si/zdravje/skandal...

Vsakemu se lahko zgodi, pac druga tekocina.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

;-) ::

Jutri grem cez meo HR SLO zraven imam narocilo iz ikeje, sem na dopustu a letim v AUT po salcko za zobne scetke (jebiga pozabili doma), torej sem v tranzitu upam da nebodo najedali s PCT, itak bom v 12 urah nazaj na pag

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ;-) ()

Netrunner je izjavil:

raje se vprašaj kdo je bolj agresiven.

namreč.. tisti izgublja boj

jaz res folk ne razumem, tle po forumu se fajta in išče najrazličnejše načine kako prevesiti tehtnico. To ni TEKMA; TO JE SAMO DEBATA. NIHČE vam ni rekel, da se ne smete cepiti.
Pojdite v miru in poljubite iglo. nihče vam ne brani.
jaz sem itak rekel, da tukaj v ozadju deluje predvsem druga agenda in to je ekonomski kolaps, ki bo posledično tudi prinesel novo plačilno tehnologijo in večji nadzor.

drugače pa tukaj sploh ni debate, ker je vse razvidno na 1 kilometer. Vaxerji so ene 10x bolj agreisvni - vsaj velika večina. Maš pa tud ljudi s katerimi se, da fajn menit.

Ti kolega, spadaš v SIVO CONO. Kruta resnica je pa, da avtomatsko spadaš med nasprotnike vaxerjev, samo zato, ker nisi cepljen. Veš, nikogar ne briga, če ti imaš kaj proti cepivom ali ne. Tega te ne bo noben vprašal. Vprašali te bodo samo, če si cepljen ali ne.

Zgodovina sprememb…

mikhail ::

hyuga je izjavil:

jaz res folk ne razumem, tle po forumu se fajta in išče najrazličnejše načine kako prevesiti tehtnico. To ni TEKMA; TO JE SAMO DEBATA. NIHČE vam ni rekel, da se ne smete cepiti.
jaz sem itak rekel, da tukaj v ozadju deluje predvsem druga agenda in to je ekonomski kolaps, ki bo posledično tudi prinesel novo plačilno tehnologijo in večji nadzor.

drugače pa tukaj sploh ni debate, ker je vse razvidno na 1 kilometer. Vaxerji so ene 10x bolj agreisvni - vsaj velika večina. Maš pa tud ljudi s katerimi se, da fajn menit.

Ti kolega, spadaš v SIVO CONO. Kruta resnica je pa, da avtomatsko spadaš med nasprotnike vaxerjev, samo zato, ker nisi cepljen. Veš, nikogar ne briga, če ti imaš kaj proti cepivom ali ne. Tega te ne bo noben vprašal. Vprašali te bodo samo, če si cepljen ali ne.

Dogaja se to, da imajo eni in drugi v sebi globoko potlačene dvome in potem skušajo s prepucavanjem in žaljenjem opravičit svoj prav. Večina dreka, ki se zliva po covid temah je zamaskiran strah, dvom in splošno nezaupanje v vlade, korporacije, strokovnjake in "strokovnjake" (plačani-prodani), znanstvenike in "znanstvenike" (plačani-prodani). Je le treba priznat, da je bila medijska kampanija sejanja strahu in panike lansko leto kar uspešna.

mikhail je izjavil:

hyuga je izjavil:

Dogaja se to, da imajo eni in drugi v sebi globoko potlačene dvome in potem skušajo s prepucavanjem in žaljenjem opravičit svoj prav. Večina dreka, ki se zliva po covid temah je zamaskiran strah, dvom in splošno nezaupanje v vlade, korporacije, strokovnjake in "strokovnjake" (plačani-prodani), znanstvenike in "znanstvenike" (plačani-prodani). Je le treba priznat, da je bila medijska kampanija sejanja strahu in panike lansko leto kar uspešna.

se podpišem, lepo si napisal. takoj, ko nekdo postane agresiven, veš, da ima razloge za to.. ali je razlog strah, nezaupanje ali dvom pa ne bomo nikoli vedeli. verjetno je mešanica vsega. ampak noben ne bo javno priznal, da ga je nekaj ganilo/razjezilo, raje bo iskal svoj prav in grdo povedano...scal po drugih.

Zgodovina sprememb…

Oba sta lepo napisala :)

sbawe64 ::

Odgovor na vprašanje:
Natanko 0.

Samo vse antivaxewrje morate odpeljati v fema KZ kampe.

7:32 je en povzetek podpisnikov
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

Telbanc ::

Netrunner je izjavil:

Po pravici je težko biti pameten.

Nesporno dejstvo, pa je da virus začenja svoj upajmo zadnji pohod na slovensko populacijo. Torej virus bo šel skoz celo preostalo populacijo, ušli mu ne bojo ne necepljeni ne cepljeni.

Tko da naj vlada pripravi, še bolniške postelje, cepiva za tiste ki se mislijo cepit.

Torej dilema je ali je virus že toliko oslabel, oziroma se je prilagadil gostitelju, da je manj smrten. Ali pa cepiva resnično prprečujejo težji potek, čeprav zgleda vedno manj.

Torej vsak se bo glede na ponujeno izbiro odločal, kaj je manjše zlo.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

sbawe64 je izjavil:

Odgovor na vprašanje:
Natanko 0.

Samo vse antivaxewrje morate odpeljati v fema KZ kampe.

7:32 je en povzetek podpisnikov

v bistvu je to grozljivo. še kakšno čokolado zraven pa bi jih 30% več podpisalo. KAM SMO PRIŠLI?

Tobogan dej tist video s tistim trenerjem
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Nodi je napisal: Tobogan daj tist video s trenerjem.

Ajmo, da malo razbijemo to temo. Sit sem teh sevov. Človek je legenda. Če bi se zdaj registriral na slo-tech bi si dal nick Limeni. Ziher je on doli kralj antivakcinarjev. tam virus gasijo z mastiko!

Zgodovina sprememb…

Toooo
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Toooo

stari, ko dela tiste sklece, pa tut če imaš kappo, lambdo in delto v sebi, te smeh pozdravi.
:)))

Zgodovina sprememb…

Res je. Ta se je ze 15 let nazaj proti koroni cepu
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
««
20 / 35
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Pfizer, PCT test in neprofesionalni zdravnik (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10622707 (18900) Mr.B

V Izraelu kljub visoki precepljenosti krivulja navzgor (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Problemi človeštva
41666368 (60110) bluefish

Več podobnih tem