» »

Video stativ za na teren

Video stativ za na teren

mahoni ::

Prej ko sem slikal sem imel Manfrotto MT055XPRO3 055. Dober stativ, ampak sedaj za video bi rad da nima te sredinske noge, ker to niti ne rabim, se vec ravno zaradi te noge se ne morem spustit na tla tako kot bi si zelel.

Nimam pojma kaksne so alternative, razen odzagat to nogo.

Stimanje nog, pa mora biti nujno tako kot je pri manfroticu, ker to odvij, zavij je en obup.
Tu je bil nesramen podpis, ki mi je prislužil naziv, ampak mi dol visi za tem.

krneki2021 ::

Eno od teh 055 verzij imam jaz za foto in po spominu (nikoli zares potreboval) naj bi se dalo glavo prisraufat direktno na stativ brez srednje stange. Noge pa se tako ali tako (vsaj pri moji) raztegnejo do 90 stopinj, se pravi ce nimas sredinske stange, je min visina brez glave enih 7cm.

To ze, ampak ne vem, ce se sredinska noga da odsraufat. Sem gledal tale video in ni mozno sredinsko nogo kar tako odstranit, brez da odstranis zgornje plosce.

Dober stativ in me je sluzil lepo, pol sem ga prodal, samo za namen video snemanja je tole malo bedno.

krneki2021 ::

Moj je star ene 100 let in ima taksno "kupolo" na vrhu stativa, kjer se sredinska palca lahko brez tezav vzame ven in po zelji postavi tudi vodoravno. In kot sem napisal prej, nekje v spominu imam, da naj bi se dalo glavo prisraufat direktno na tisto "kupolo"

Ta "moj" je drugacen.

Tale recimo:

https://www.amazon.de/INNOREL-Kohlefase...

Sam je 65mm adapter fuckkkk. Rabim 75mm

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Foto stativ

Oddelek: Zvok in slika
244083 (1974) no comment
»

Navadna klima v avtu

Oddelek: Na cesti
336022 (5153) s6c-gEL
»

Kateri stativ za snemanje z DSLR fotoaparatom?

Oddelek: Kaj kupiti
72712 (2497) schurda
»

Stojalo za fotoaparat

Oddelek: Loža
155328 (4930) Domnini
»

Katero kamero do 70k in stojalo

Oddelek: Kaj kupiti
81621 (1524) Looney

Več podobnih tem