Forum » Loža » Visoka precepljenost in učinek zaščite
Visoka precepljenost in učinek zaščite
Temo vidijo: vsi
multivac ::
Drugo vprašanje.
Zakaj te, ki naj bi imeli covid, ne zdravijo v namenski covid bolnici?
Dobro veš odgovor. Ker situacija sploh ni tako resna. V namenskih bolnicah je pač težje vleči dodatke brez dela, posedati v čajnih kuhinjah in fukati zdolgočasene sestre.. ali pač? :D
To me spomne , ko so se je lani medicinska enota SV utaborila zraven vojašnice na Letališki v LJ.. ti tepci so res verjeli, da bodo izvajali scene iz MASH serije. Čez par tednov so se pobrali brez enega pacienta. Nula.
Ali pa recimo ko so bile v NYC isto lani - po poročanju medijev - bolnice preobremenjene, slike pacientov na hodnikih in seveda famozni hladilniki! (WTF? Ni nobene logike, da bi bili tam) - Nakar pripluje USNC Comfort, da prevzame to strašno breme... nekaj tednov kasneje so dvignili sidro brez da bi oskrbeli enega samega COVID pacienta. Oziroma nekaj deset (vpračnje če so bili sploh Prehladniki), ki bi jih zlahka oskrbele kopenske enote - preobremenjenost je bila pač BS.
Ne vem, ali niso "štekali špila" ali je bilo zasidranje del iste predstave... saj ni važno.
Na žalost res poznam odgovor.
Zato to sezono nočem od covidiancev slišati niti piska o tem, da bolnice pokajo.
Imeli smo dve sezoni časa in 5 miljard. Eno prekleto specializirano bolnico in nekah ritobriscev bi že mogli v tem času zrihtat.
Slišite covidianci...novembra, da mi začepite s temi pokajočimi bolnicami!
Public Health Emergency of International Concern -> PHEIC
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: multivac ()
hyuga ::
pol sorodnikov mi je v medicinski stroki pa so se vsi cepili in govorijo da je Phizer mercedes med cepivi.
pa saj ne vem kaj jim naj recem, oni bi se naj spoznali na to, ne jaz ki znam samo kruh rezat.
zakaj sem to napisal? ker vem da so slepo zaupali stroki - niso prestudirali niti 1procent in še v laboratorijih delajo.
i dont get it kako si lahko tako naiven
pa saj ne vem kaj jim naj recem, oni bi se naj spoznali na to, ne jaz ki znam samo kruh rezat.
zakaj sem to napisal? ker vem da so slepo zaupali stroki - niso prestudirali niti 1procent in še v laboratorijih delajo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hyuga ()
Miki N ::
Imeli smo dve sezoni časa in 5 miljard. Eno prekleto specializirano bolnico in nekah ritobriscev bi že mogli v tem času zrihtat.
Hmmm... no to je nekaj kar bi človek pričakoval od kake opozicije. Zahtevo, da se pač postavi ustanovi enota za oskrbo pacientov za najstrašnejšo pandemijo 21. stoletja (do zdaj!). Ampak tam pa nobene trte mrte, nobenega razporejanja "dežurstev" nič - tolko in tolko jih je tam, brez palamudenja.
Opazuj razloge Stroke, zakaj to ni dobra ideja.
PrihajaNodi ::
pol sorodnikov mi je v medicinski stroki pa so se vsi cepili in govorijo da je Phizer mercedes med cepivi.
Daj vprašaj, če so pripravljeni na tretjo, četrto in peto dozo. Sicer pa, tudi kruh je umetnost znati rezat. Povej odgovore, od nobenga jih še nisem dobil.
Zdej če teorija zarote drži da ti prvi dve zjebata imunski sistem....
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
Yakamashi ::
Prvi covidianec, ki pride in se iskreno opraviči, v smislu priznavanja plandemije, ima od mene amnestijo pred posmehovanjem.
Če ste dovolj pošteni, se opravičite, da ste šli predaleč in jaz vam bom oprostil.
God complex, glej tudi Narcissism oz. Narcissistic personality disorder. Aja, edit, sem pozabu, tocno semle spadate vsi, ki furate heavy antivaxx propagando na nacin, ko to delas ti v tej temi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Yakamashi ()
Tobi pusti to, fokusiraj se na Priredbo "Vax pičk" - pričakujem top-šit robo! Ne razočaraj.
Tobi pusti to, fokusiraj se na Priredbo "Vax pičk" - pričakujem top-šit robo! Ne razočaraj.
Ne, ne, ne, morajo biti odgovori. Če vedo zakaj so vzeli prvi dve bodo tudi zakaj bodo tretjo, četrto in peto.
Ne se izogibat sedaj vprašanjem.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Daj vprašaj, če so pripravljeni na tretjo, četrto in peto dozo. Sicer pa, tudi kruh je umetnost znati rezat. Povej odgovore, od nobenga jih še nisem dobil.
Zdej če teorija zarote drži da ti prvi dve zjebata imunski sistem....
Ne bom dobil odgovorov, ker nimajo pojma. To je blo instiktivno dejanje in nic drugega. Pustil jih bom na miru a ce bo mi ker zacel tupit bom pa tudi jaz pameten.
Ljudje so zaspali.
Prvi covidianec, ki pride in se iskreno opraviči, v smislu priznavanja plandemije, ima od mene amnestijo pred posmehovanjem.
Če ste dovolj pošteni, se opravičite, da ste šli predaleč in jaz vam bom oprostil.
God complex, glej tudi Narcissism oz. Narcissistic personality disorder.
Ne gre za noben god complex.
Covidianci ste nam vzeli svobodo, uničili prihodke, zjebali družbo, pobili ljudi...
In sedaj niti opravičit se nočete?
Še milosten sem.
Hmmm... no to je nekaj kar bi človek pričakoval od kake opozicije. Zahtevo, da se pač postavi ustanovi enota za oskrbo pacientov za najstrašnejšo pandemijo 21. stoletja (do zdaj!). Ampak tam pa nobene trte mrte, nobenega razporejanja "dežurstev" nič - tolko in tolko jih je tam, brez palamudenja.
Opazuj razloge Stroke, zakaj to ni dobra ideja.
Jp.
2 leti časa je tretjina 2 svetovne vojne, ali polovica prve.
In sedaj me nekdo hoče prepričat, da v takih kriznih razmerah nismo useli sestavit "protiobrambo"?
Prvovrsten nateg. O tem bomo pisali še desetletja.
Zgodovina sprememb…
Ne bom dobil odgovorov, ker nimajo pojma. To je blo instiktivno dejanje in nic drugega. Pustil jih bom na miru a ce bo mi ker zacel tupit bom pa tudi jaz pameten.
Ljudje so zaspali.
Brez zamere ampak ali ima smisel imeti sočutje do takšnih ljudi. Že takoj na začetku kovida sem sam trolal tu, vam pa so veselo zapirali občine, dajali ukaze da boste do 8 doma, kazali mrtve iz bergama...in nihče nič.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
Ne, ne, ne, morajo biti odgovori. Če vedo zakaj so vzeli prvi dve bodo tudi zakaj bodo tretjo, četrto in peto.
Ne se izogibat sedaj vprašanjem.
Ta bo zanimiva. Prvi dve so vzeli za lažje potovanje poleti. Pozimi pa smo itak bolj vsi zaprti.
Me zanima koliko jih bo mikalo se it spet špiknit.
In sedaj me nekdo hoče prepričat, da v takih kriznih razmerah nismo useli sestavit "protiobrambo"?
Dobr no, na gradbeno dovoljenje lahko tudi čakaš leto ali več, tako da vsaj upajmo da slabe stvari iz tujine pridejo z zamikom.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
pišem hit
ha! bom poskusil. napiši še par besed/pojmov in jih bom vkljucil v besedilo.
vax pičke prihajajo
Ta bo zanimiva. Prvi dve so vzeli za lažje potovanje poleti. Pozimi pa smo itak bolj vsi zaprti.
Me zanima koliko jih bo mikalo se it spet špiknit.
Kdaj misliš da se bo nehalo?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
mahoni ::
Deranged (2012 film) @ Wikipedia
Po tem filmu, ce bi bil kovid taksen, bi se se jaz spikal. Tako, da to je vse ena pofukana plandemija.
Veselim se pokanja.
Po tem filmu, ce bi bil kovid taksen, bi se se jaz spikal. Tako, da to je vse ena pofukana plandemija.
Veselim se pokanja.
Tu je bil nesramen podpis, ki mi je prislužil naziv, ampak mi dol visi za tem.
PrihajaNodi je izjavil:
Ljudje so zaspali.
Brez zamere ampak ali ima smisel imeti sočutje do takšnih ljudi. Že takoj na začetku kovida sem sam trolal tu, vam pa so veselo zapirali občine, dajali ukaze da boste do 8 doma, kazali mrtve iz bergama...in nihče nič.
saj imas prav veš. vseeno so moji sorodniki in neko socutje imam veš? niso vsi taki freaki kot smo mi.
a naj babico ignoriram da se je cepila 2x s phizerjem? ne morem... stara je,sama in predvsem ne obiskuje slo-tech :D da si antivakser moras imeti neke vire ali pa dober NOS.
meni je ze takoj zasmrdelo,takoj ko so zacel govorit o tem virusu.
meni je lazje ker ze 10 let vem za the great reset in podobne stvari - tako lahko lazje vse povezes v neko celoto.
Zgodovina sprememb…
Deranged (2012 film) @ Wikipedia
Veselim se pokanja.
Ej ravno danes mi lokalni lastnik pizzerije reče, ko mu spustim eno "korona vspodbudno" nekaj v stilu "a kul kul, saj če ne bomo pa vse zakurili hahha (joke... kao!)".
Rona obeta!
https://www.24ur.com/novice/korona/bomo...
Tretji spik je ze na pohodu. Kar rece matica Izrael, to svet izvaja.
PrihajaNodi je izjavil:
Ljudje so zaspali.
saj imas prav veš. vseeno so moji sorodniki in neko socutje imam veš? niso vsi taki freaki kot smo mi.
a naj babico ignoriram da se je cepila 2x s phizerjem? ne morem... stara je,sama in predvsem ne obiskuje slo-tech :D da si antivakser moras imeti neke vire ali pa dober NOS.
meni je lazje ker ze 10 let vem za the great reset in podobne stvari - tako lahko lazje vse povezes v neko celoto.
Gospa je dala skozi Tita, tako da bi morala vedeti kaj propaganda je. Ni problem v sočutje, problem je v tem da bi lahko vsaj malo počakali, like take a deep breath. Recimo, da bi videl stvari kot so se dogajale v črnobilu, že samo črni delci ki letijo iz neba bi mi dali slutiti da je nakaj jebeno hudo narobe. Čeprav takrat bi bilo že prepozno.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
https://www.24ur.com/novice/korona/bomo...
Ja saj. Ne da bi šel v temne predele neta.. ampak saj veste, da je v Izraelu slučajno najpopularnejši (((Pfizer))) ne?
Hec no.
PrihajaNodi je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Ljudje so zaspali.
Gospa je dala skozi Tita, tako da bi morala vedeti kaj propaganda je. Ni problem v sočutje, problem je v tem da bi lahko vsaj malo počakali, like take a deep breath. Recimo, da bi videl stvari kot so se dogajale v črnobilu, že samo črni delci ki letijo iz neba bi mi dali slutiti da je nakaj jebeno hudo narobe. Čeprav takrat bi bilo že prepozno.
Spet se strinjam s tabo. Kako skurjene mozgane imas ce se ze po mesecu ali dveh cepis je izven moje imaginacije. Lahko bi pocakali ja,saj... jim ne bi bilo hudega.
Kruh bi jaz pripelo! Še narezo bi ga! :D
Sosed ma pa dobro šunko.
Zgodovina sprememb…
Kakšne besedne zveze, uporablajo, kot da so jeben TOP SHOP
Kapacitete na covidnih oddelkih so omejene, kar pomeni, da bi lahko sledilo novo zapiranje. Prepreči ga lahko le cepivo, so prepričani pristojni, cepi pa naj se tudi čim več prebolevnikov. "Za prebolevnike bi rekel, da imajo tukaj enkratno priložnost, ker se je pokazalo, da kombinacija prebolevnikov z dodatnim cepljenjem res da izjemno močen odziv," poziva Jerala.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Začelo se je. Nekateri pogumni politiki počasi prihajajo vn.
V avstraliji priznava senator, da so šli predaleč.
Gospod omeni, katera je prava stran zgodovine. Se strinjam z njim.
Dragi "sopajdaši" danes lahko mirno spite ob misli, da smo na pravi strani zgodovine.
Ampak to ni dovolj, počasi bo potrebno začet bit aktiven IRL.
Jz že skušam vplivat kolikor je mogoče v RL.
Če bo še politična podpora pol pa sploh.
Dragi "sopajdaši" danes lahko mirno spite ob misli, da smo na pravi strani zgodovine.
Začelo se je. Nekateri pogumni politiki počasi prihajajo vn.
malo cudno so ripali video ker je audio sync offtime - drugace se strinjam
Fake video.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mahoni ()
Zgodovina sprememb…
Ej drugače... na ST imamo vsi malo Nostradamusovega gena - to je mogoče bolj material za novo temo, samo se mi zdi da se dobro vklapja kar v to:
Kaj so vaše prerokbe za Sezono 21/22?
Vakserji, vacisti, ravnozemljaši.. in seveda Nodi - dajte si duška!
Kaj nas čaka?
Kaj nas čaka?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()
To je prvič v 30 letni sloveniji, ki nas bi moralo res skrbeti.
Ne gre za bebasto prerekanje okoli TEŠ6 in kateri medij komu pripada.
Zaradi prehlada so nam odvzeli pravice, dejansko. Še ustavno sodišče je moralo poseči, pa ga še naprej izigravajo.
Polovica prebivalstva ne more niti it svobodno v privat ustanovo spit en pir, če nima nekega nesmiselnega papirja.
@miki
nekaj prerokb sem že povedal
Ne gre za bebasto prerekanje okoli TEŠ6 in kateri medij komu pripada.
Zaradi prehlada so nam odvzeli pravice, dejansko. Še ustavno sodišče je moralo poseči, pa ga še naprej izigravajo.
Polovica prebivalstva ne more niti it svobodno v privat ustanovo spit en pir, če nima nekega nesmiselnega papirja.
@miki
nekaj prerokb sem že povedal
Zgodovina sprememb…
Tretja spika septembra, potem lockdown, januarja spet spik zaradi lambde in epsilona.
Veliko mrtvih zarad tretje in cetrte spikice, ter na koncu pokanje.
Veliko mrtvih zarad tretje in cetrte spikice, ter na koncu pokanje.
Se vsaj površinsko strinjam z napisanim.
Aston_11 ::
Skratka, zaradi vas par bedakov bodo spet pol države zaprli. Čestitke nodiju v klet in ostalim bedakom.
A dejansko je tu na forumu že kak covidianec, ki razlaga svojim otrokom, kako je potrebno imeti nek papir, da lahko se svobodno igraš?
Zmaugy, si to ti?
Darkolord, že razlagaš svojemu naraščaju kako osnovne reči, ki si jih ti v mladosti počel, danes niso več samoumevne in da mora imeti papirje?
Kaj pa ti imagodei? Že delaš sliko za dnevne pasuše tvojih otrok (če jih imaš??)
Ti aston?
Zmaugy, si to ti?
Darkolord, že razlagaš svojemu naraščaju kako osnovne reči, ki si jih ti v mladosti počel, danes niso več samoumevne in da mora imeti papirje?
Kaj pa ti imagodei? Že delaš sliko za dnevne pasuše tvojih otrok (če jih imaš??)
Ti aston?
Mato989 ::
Prvič, raziskovalci v Imperial College še zdaj ne poznajo razlike med pozitivnim PCR testom in okužbo s covid-19. So tako neuki ali to počnejo namenoma zaradi lepših rezultatov raziskav? Po moje slednje. Ne vemo, na kaj se nanaša raziskava. Na PCR+ ali covid-19 okužbe
Drugič, ta raziskava je ena v nizu in ni zaključeno dejstvo, je le oris stanja v času raziskave, to je 24 junij do 12 julij, pred mesecem dni (fully vaccinated people in this testing round had between around 50% to 60% reduced risk of infection). V raziskavi tudi piše, kakšne so bile številke v prejšnjem obdobju. Nove številke so 1.21% compared to 0.40% (prevalenca necepljeni/cepljeni). Prejšnje številke so 0.24%, 0.07% (prevalenca necepljeni/cepljeni). Dve zaporedni raziskavi kažeta, da se razlika incidenc sorazmerno manjša. (faktor 3, prej pa faktor 3,5) To pomeni, da so cepiva vedno manj učinkovita.
Tretjić. Ne morem razumeti, zakaj se cepljeni veselijo podatkov in raziskav, ki kažejo na zmanjševanje učinkovitosti cepiv. Prav hecno. Začelo se je s 95% in od takrat vedno manj. Več je precepljenih, manj učinkovito.
Drugič, ta raziskava je ena v nizu in ni zaključeno dejstvo, je le oris stanja v času raziskave, to je 24 junij do 12 julij, pred mesecem dni (fully vaccinated people in this testing round had between around 50% to 60% reduced risk of infection). V raziskavi tudi piše, kakšne so bile številke v prejšnjem obdobju. Nove številke so 1.21% compared to 0.40% (prevalenca necepljeni/cepljeni). Prejšnje številke so 0.24%, 0.07% (prevalenca necepljeni/cepljeni). Dve zaporedni raziskavi kažeta, da se razlika incidenc sorazmerno manjša. (faktor 3, prej pa faktor 3,5) To pomeni, da so cepiva vedno manj učinkovita.
Tretjić. Ne morem razumeti, zakaj se cepljeni veselijo podatkov in raziskav, ki kažejo na zmanjševanje učinkovitosti cepiv. Prav hecno. Začelo se je s 95% in od takrat vedno manj. Več je precepljenih, manj učinkovito.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Skratka, zaradi vas par bedakov bodo spet pol države zaprli. Čestitke nodiju v klet in ostalim bedakom.
Pazi to..."če ne ugodimo zahtevam tiranske države, nas bo ta zapirala".
Aston, daj pojdi tam od koder si pršu. Če je to vse kar zmoreš po daljšem odmoru, potem se ti bomo tu vsi smejali.
Ej drugače... na ST imamo vsi malo Nostradamusovega gena - to je mogoče bolj material za novo temo, samo se mi zdi da se dobro vklapja kar v to:
Kaj nas čaka?
Poostrenje nadzora. Gospodarstvo na dnu.
Prvi koraki "Lucifera v preobleki".
Novi rap hit
Greenpass
za nekaj let pa:
mikro-igle / in samo se digitalna valuta (ko se enkrat vzpostavi nwo)
bitka v dolini Harmageddon
Heaven on Earth
naprej vam pa ne bom povedal :D
vse piše v bibliji - ce vam pa smrdi, ste si pa sami krivi (leti na vse, ne na tebe miki)
Zgodovina sprememb…
hr_natakar ::
Prosim ne zavajat. Poglej drzave, ki imajo bistveno vec cepljenih, ce imajo kaj manj ukrepov? A niso uvedli na malti se vec ukrepov kot prej? To je samo izgovor. To bi verjetno poceli v vsakem primeru, ce narod dopusti. Zarad mene se ti osebno lahk naspikas kolikokrat ces, ampak ne vmesavas se v druge.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hr_natakar ()
Prvič, raziskovalci v Imperial College še zdaj ne poznajo razlike med pozitivnim PCR testom in okužbo s covid-19. So tako neuki ali to počnejo namenoma zaradi lepših rezultatov raziskav? Po moje slednje. Ne vemo, na kaj se nanaša raziskava. Na PCR+ ali covid-19 okužbe
1. Covidianci so nam zagotavljali, da državni strokovnjaki se ja ne morejo motiti. A mi, ki smo poslušali izumitelja testa, smo že aprila 2020 vedeli, da PCR je obupno orodje za vodenje epidemij. Še posebej če so zadaj skorumpiranci.
Covidianci zgubljajo hitreje in hitreje tla pod nogami.
Reš jih lahko zgolj cepilno ustvarjena smrtonosna različica.
2. Veselijo se, ker so mazohisti.
Kmalu bodo lahko snemali novo serijo.
namesto Mandalorian - Covidorian
namesto Mandalorian - Covidorian
Zgodovina sprememb…
Z mnogo manj jošk in debilnimi igralci.
hr_natakar ::
Kaj nas čaka?
en bolj nepametnih pozivov, saj tisto kar si ne zelis ne bos napovedoval
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hr_natakar ()
Pa manj šibrovk! Jaz sem zrastel na distopičnih "Mad Max" projekcijah našega časa. Če bi šlo vse po planu bi zmaug fasal dva patrona srednjega zrnja (za zajce) iz odžagane cevi. Kaj se je zgodilo? Kje smo zašli?
Zgodovina sprememb…
Kako si jaz predstavljam, sta dva scenarija:
1. Cepljeni bodo imeli nižji imunski sistem in bo potrebna vsakih nekaj tednov nova doza, drugače smrt.
2. Cepljeni bodo imeli hude stranske efekte po določenem času 1 - 10 let
3. Ker se nekateri ne bodo želeli cepiti bo na cesto poslana vojska in policija - jasno za lastno varnost
4. Cepljeni bodo res tako bukavi da ne bodo videli za kaj se gre in se bomo klali še med seboj
5. Necepljene in tiste ki ne bodo vzeli 5 doze se strpa v prevzgojne kampe oz se jih nasilno pošpika
1. Cepljeni bodo imeli nižji imunski sistem in bo potrebna vsakih nekaj tednov nova doza, drugače smrt.
2. Cepljeni bodo imeli hude stranske efekte po določenem času 1 - 10 let
3. Ker se nekateri ne bodo želeli cepiti bo na cesto poslana vojska in policija - jasno za lastno varnost
4. Cepljeni bodo res tako bukavi da ne bodo videli za kaj se gre in se bomo klali še med seboj
5. Necepljene in tiste ki ne bodo vzeli 5 doze se strpa v prevzgojne kampe oz se jih nasilno pošpika
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
vse je to povezano.
lahko bi imeli eno temo o porno industriji.
Joske so v reklamah, bejbe napovedujejo vreme, pol se pogledas film, rajc se veča in te trigger poslje gledat pornič in pol se tvoji receptorji navadijo na nenormalno/nenaravno močne dražljaje. Kar hočem povedat je to, da so mediji sam hudič. Treba se je pazit. To kar "mi" gledamo se ti lahko vtisne v spomin za več let ali celo desetletja.
hočem povedat da nas jebejo iz prav vseh strani,bolj kot v kakem češkem gang bangu.
Zgodovina sprememb…
Evoga matica se javlja https://www.krone.at/2478262
Maske im Freien etc.
Israel verschärft Maßnahmen - bald neuer Lockdown?
Maske im Freien etc.
Evoga matica se javlja https://www.krone.at/2478262
Maske im Freien etc.
meni je slabo
Tako bi moralo izgledati 2020+, če bi šlo vse po planu.
Namesto tega imamo kup maskiranih pusijev, ki se bojijo prehlada! Kje smo zabluzili? Kje smo pustili jajca?
Namesto tega imamo kup maskiranih pusijev, ki se bojijo prehlada! Kje smo zabluzili? Kje smo pustili jajca?
Zgodovina sprememb…
Zaradi cesa ti je slabo?
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: hyuga ()
Tako bi moralo izgledati 2020+, če bi šlo vse po planu.
Namesto tega imamo kup maskiranih pusijev, ki se bojijo prehlada! Kje somo zabluzili? Kje smo pustili jajca_?
Valter brani Sarajavo?
Zaradi cesa ti je slabo?
Ker jih pripravljajo na tretjo fazo, dozo. Zakaj pa misliš?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…