Forum » Loža » Visoka precepljenost in učinek zaščite
Visoka precepljenost in učinek zaščite
Temo vidijo: vsi
LightBit ::
Zakaj pa ne vzamete tega da se WHO in ostali moti kot dokaz da ni plandemija?
Plandemija vsi lažejo!
Plandemija vsi lažejo!
ajdov2 ::
TheBlueOne je izjavil:
Se pravi je treba zaupati proizvajalcu cepiva, ki pravi da rabijo otroci cepivo? Da bo treba vsako leto nov odmerek? Ta isti proizvajalec, ki je cepiva zdaj podražil?
90k v nobenem primeru ne bi bilo, tudi če bi se vsi okužili istočasno.
Ali je mogoče treba zaupati whoju? Kolikokrat so se oni že zlagali v zvezi s covidom?
Tako je. Kakor, da moras antibiotik pojesti do konca itn.
Ce te kaj moti, imas naceloma dostopnih ogromno podatkov zakaj je tako. In verjemi, da ce bi bilo popolnoma mimo, bi se oglasila tudi vecina zdravstvene stroke, fakultete in ljudje, ki to studirajo itn.
Covid in resevanje problematike je novost. Ne mores na suho predpostavit, da lazejo, ker je cisto mozno, da se znanje o virusu in vplih mutacij spreminja.
Antibiotika mi sploh ni treba jest če sem zdrav.
Zanimivo da so vse njihove 'napake' vedno bile take, da so od njih imeli korist.
Mato989 ::
TheBlueOne je izjavil:
Se pravi je treba zaupati proizvajalcu cepiva, ki pravi da rabijo otroci cepivo? Da bo treba vsako leto nov odmerek? Ta isti proizvajalec, ki je cepiva zdaj podražil?
90k v nobenem primeru ne bi bilo, tudi če bi se vsi okužili istočasno.
Ali je mogoče treba zaupati whoju? Kolikokrat so se oni že zlagali v zvezi s covidom?
Tako je. Kakor, da moras antibiotik pojesti do konca itn.
Ce te kaj moti, imas naceloma dostopnih ogromno podatkov zakaj je tako. In verjemi, da ce bi bilo popolnoma mimo, bi se oglasila tudi vecina zdravstvene stroke, fakultete in ljudje, ki to studirajo itn.
Covid in resevanje problematike je novost. Ne mores na suho predpostavit, da lazejo, ker je cisto mozno, da se znanje o virusu in vplih mutacij spreminja.
Imamo tudi dostopnih ogromno podatkov o tem da so izdelovalci cepiva že ničkolikokrat morali plačevat ker so delali fuck upe zavajali, itd... kako jim naj torej zaupamo?
WHO se je lagal že ničkolikokrat... potem imamo slavno epizodo TAMIFLUja kejr so davkoplačevalce spet opeharili za milijone ojrov... zdaj doniramo cepivo ker smo ga NELOGIČNO kupovali na zelenortske otoke...
Potem imamo Logarjevo nabijanje o OBLAKU virusa ki kroži z nami kar je neumnost brez primere, pa Krekovo kričanje kako moramo met maske pol pa dobimo sliko Kreka brez maske ker je UTRUJEN (ubošček) potem poslušamo Ihanovih 90k mrtvih ki jih ne bi bilo pa četudi ukionemo zdravstvo za 1 leto verjetno...
Skratka vse to je KR NEKAJ in folku počasi pač dopizdi poslušat take retarde... nato pa iz principa dvomimo v VSE ker mislijo da smo neumni da bomo sprejeli take debilizme kot zgoraj našteti...
Aja pa virus je bil dejaven samo če je podjetnik šel s familjo na kosilo v restavracijo not, če je šel s poslovnim partnerjem je virus ki tako hudo mori 90k ljudi v SLO popolnoma neškodljiv in se umakne
EPIC
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Conini ::
pirat ::
Vse bolj je jasno, da so bili tudi anticepilci cepljeni. Večkrat, predvsem proti zdravi pameti.
zmaugy ::
Necepljen 20 letnik ima nižje tveganje kot cepljen 80 letnik.
80 letniki ne hodijo prav daleč in pogosto. 20 letniki pač. V vsakem primeru, lepo vas bojo zaščitili z zaščito, ki ste jo vi lani želeli drugim. To bo pa kar OK, ane?
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
neumnosti.
TheBlueOne ::
Antibiotika mi sploh ni treba jest če sem zdrav.
Zanimivo da so vse njihove 'napake' vedno bile take, da so od njih imeli korist.
Ja to je res, sem samo zelel povedati, da je obicajno, da stroka in farmacija predpisejo uporabo. In seveda ti antibiotikov ni treba preventivno jesti, ker delujejo kurativno, cepiva pa preventivno. Jaz pa se pocutim, kot da razlagam pet letnemu frocu.
Kar se tice koristi pa jo taki kot ti vedno vidite. Ne znate pa povedati kdo tocno ima korist. Pac kupi delnice, da bos zraven, ce si preprican, da je farmabiznis zaradi tega ekstra lukrativen. Drugace je, sicer ne bos verjel, tudi farma podvrzena konkurenci.
Pithlit ::
Petletni froci ponavadi štekajo. Tko da ne jih žalit.
Life is as complicated as we make it...
Imamo tudi dostopnih ogromno podatkov o tem da so izdelovalci cepiva že ničkolikokrat morali plačevat ker so delali fuck upe zavajali, itd... kako jim naj torej zaupamo?
Vsa programska oprema se bolj ali manj redno posodablja tudi zaradi odprave napak in varnostnih pomanjkljivosti. Takoj nehaj uporabljati vse, na čemer teče kakršnakoli programska oprema, sami "fuck uperji" in lažnjivci.
A da ne boš...? Nobene doslednosti do sebe, samo do drugih. Tipična socialna pijavka.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()
;-) ::
90k mrtvih za covidom ne moremo imeti po nobenem scenariju niti v 20 letih.
Trobezljanje neumnosti, kot jih že trobezljajo lani od 16. marca.
To ti nic ne pove. Samo, da se je morda nekdo zakalkuliral, posebej, ce je podatek iz zacetka pandemije.
Ampak kakor vedno, tudi taka napaka ne da na laz celotnega virusa in vsega ostalega. Niti, ce bo kdo kradel, ce bo kdo prirejal podatke, ce bo kdo prodajal prtcike na gumicah za maske itn.
pirat ::
Po eni strani pa kar cool, da se anticepilci tako aktivno in bojevito izpostavljajo. Ker je corona na žalost tu, bodo najbolj hardcore anticepilci iz sebe verjetno na dolgi rok naredili skupnost podobno današnjim Amišem. Pač, bodo proti napredku in znanosti ter bodo nekje ziveli v nekem zaprtem krogu na podlagi svojega prepričanja. Danes med takšne 'rahlo posebne' skupnosti sodijo npr. Amiši, Romi, komune hipijev, kako indijansko pleme v kakem rezervatu... Se bodo pac seznamu pridruzili se antivaxxerji, ki bodo potem počasi izgubljali stik z napredkom in civilizacijo... In v civilizaciji jih v resnici nihče ne bo kaj posebej pogrešal, vse manj si bomo želeli kontakta z njimi in sami sebi bodo vse bolj oteževali povratek.
Vsakomur svoje pač.
Vsakomur svoje pač.
;-) ::
Laži trobijo že leto in pol odkaj se je vse skupaj začelo. Vsak dan nova laž.
Naš PV je celo dejal da so vsi olimpijci cepljeni.
Lažejo, prodajajo bučke, izgubljajo stik z realnostjo in te iste naj poslušamo in se hodimo cepit :) Nebom se ne ;)
Naš PV je celo dejal da so vsi olimpijci cepljeni.
Lažejo, prodajajo bučke, izgubljajo stik z realnostjo in te iste naj poslušamo in se hodimo cepit :) Nebom se ne ;)
multivac ::
https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...
Raziskave kažejo, da okuženi cepljeni prenašajo bolezen na druge enako kot necepljeni, edina razlika je krajši čas izločanja virusa, kar prispeva, da se virus nekoliko počasneje širi. "Ko pa je nekdo kužen, je primerljivo med cepljenimi in necepljenimi," je povedala.
Od kdaj pa stroka širi teorije zarote??
Bi skoraj prisegel, da so ljudje fanatično lepili linke raziskav, da cepljenje nudi tudi 95,90,70,65% zaščito tudi pred prenosom in, da so problem ostali, ki ne razumejo znanosti.
Skratka, "damage control".
Torej cepljenčki nujno na testiranje, nujno!
Public Health Emergency of International Concern -> PHEIC
Kul, na osnovi prve projekcije en mesec po tem, ko je virus postal znan, bomo sedaj sodili vso medicinsko znanost.
Tipično dogmatsko religiozno razmišljanje, ko je enkrat nekaj v "sveti knjigi", je to Resnica, ki se ne more nikoli spremeniti.
Precej 24kur materiala je tukaj, vsi za MENSA klub ST.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Po eni strani pa kar cool, da se anticepilci tako aktivno in bojevito izpostavljajo. Ker je corona na žalost tu, bodo najbolj hardcore anticepilci iz sebe verjetno na dolgi rok naredili skupnost podobno današnjim Amišem. Pač, bodo proti napredku in znanosti ter bodo nekje ziveli v nekem zaprtem krogu na podlagi svojega prepričanja. Danes med takšne 'rahlo posebne' skupnosti sodijo npr. Amiši, Romi, komune hipijev, kako indijansko pleme v kakem rezervatu... Se bodo pac seznamu pridruzili se antivaxxerji, ki bodo potem počasi izgubljali stik z napredkom in civilizacijo... In v civilizaciji jih v resnici nihče ne bo kaj posebej pogrešal, vse manj si bomo želeli kontakta z njimi in sami sebi bodo vse bolj oteževali povratek.
Vsakomur svoje pač.
Samo prepricati jih je se treba, da je internet ena velika zarota proti njim.
@Darkolord
A nisi mi ti zagotovil, da cepljeni prenašajo mnogo manj?
A si updejtal stališe. Sedaj zgolj manj časa?
A nisi mi ti zagotovil, da cepljeni prenašajo mnogo manj?
A si updejtal stališe. Sedaj zgolj manj časa?
Vsakomur svoje pač.
Ta sekta malce spominja na Golgafrinčanovce (ime po spominu) iz O vesolju, življenju in sploh vsem.
Samo nasrat jih je še treba, da hoče Vesoljska Koza depopulirat Zemljo in jih strpat v vesoljsko ladjo in poslat nekam na drugi konec galaksije.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-nc...
Koncentracijski kampi so tu:
The shielding approach aims to reduce the number of severe COVID-19 cases by limiting contact between individuals at higher risk of developing severe disease ("high-risk") and the general population ("low-risk"). High-risk individuals would be temporarily relocated to safe or "green zones" established at the household, neighborhood, camp/sector or community level depending on the context and setting.1,2 They would have minimal contact with family members and other low-risk residents.
Zacelo se je!
Zajebancije, trolanja in ostalih neumnosti je konec.
Anti-vaxxerji:vaxxerji = 6:0
Tudi taborišča smo že napovedali.
Sicer pa je že bila novica, da so v avstraliji spravili v karanteno nekoga, ki so ga samo sumili, da bi lahko bil okužen.
gozdar1 ::
Kul, na osnovi prve projekcije en mesec po tem, ko je virus postal znan, bomo sedaj sodili vso medicinsko znanost.
Tipično dogmatsko religiozno razmišljanje, ko je enkrat nekaj v "sveti knjigi", je to Resnica, ki se ne more nikoli spremeniti.
Da, sploh če na podlagi takih projekcij zapiramo ljudi. Sicer pa doslej še nihče ni priznal napake.
PrihajaNodi je izjavil:
Evo se celotna URADNA verzija, kako bodo iztrebljali necepljene:
https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-nc...
Bluefish kje je tvoja "znanost"??!
Dejansko odkrito pišejo o taboriščih, haha
camp and camp-like settings1,2 for full details.
A ni epično kam smo prišli.
Na osnovi enega prehlada, imamo sedaj socialne kreditne točke in "camp-like settings"?
Vaxxerji, bo kako kesanje? Ali se vidimo v kampu eventuelno?
Da, sploh če na podlagi takih projekcij zapiramo ljudi. Sicer pa doslej še nihče ni priznal napake.
In kaj če bi se izkazalo, da je stvar še hujša, mi bi pa flegma lepo imeli vse odprto? Isti kot se zdaj pritožujete, bi takrat zahtevali kri.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
In kaj če bi se izkazalo, da je stvar še hujša, mi bi pa flegma lepo imeli vse odprto? Isti kot se zdaj pritožujete, bi takrat zahtevali kri.
Prav tako še vedno nadaljujemo z istimi ukrepi.
Kmalu bo vsega konec!
The end is nigh!
Lahko bom oddajal klet za antivaxxe. Biznis!
R0 delte = 8
Plus da nimamo policijske ure, omejitve na regije etc.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Other logistical considerations
Consideration: Plan to identify additional resources and outline supply chain mechanisms to support green zones.
Explanation: The implementation and operation of green zones requires strong coordination among several sectors which may require
substantial additional resources: supplies and staff to maintain these spaces - shelters, IPC, water, sanitation, and hygiene (WASH),
non-food items (NFIs) (beds, linens, dishes/utensils, water containers), psychosocial support, monitors/supervisors, caretakers/attendants,
risk communication and community engagement, security, etc. Considering global reductions in commodity shortages,17 movement
restrictions, border closures, and decreased trucking and flights, it is important to outline what additional resources will be needed and
how they will be procured.
Kaj kurac so mislili z global reductions in commodity shortages? To že vnaprej vedo da bo lakota?
Saj pravim.
Vaxxerji, skrajni čas, da priznate, da ste bili pošteno nategnjeni. Virus je samo 15% celotne zgodbe, vse ostalo je agenda.
Tudi vi boste končali v teh kampih, prej ali slej.
Zahtevamo kesanje in spreobrnitev. Cepite se še veno lahko, če želite, morate pa nam pomagati preprečiti padec demokracij in uvedbo totalitarizma.
Kaj bo cepljenčki?
Kmalu bo vsega konec!
The end is nigh!
R0 delte = 8
In imaš tudi viruse z višjim, pa se zato nismo zapirali.
Jesen/zima 20/21, sicer pa ne hvali jutra pred večerom.
PrihajaNodi ::
Cepljeni pa brez ukrepov.
Cepljeni mi ga lahko fafate. Govna prenasalska virusa!
Prijavil sem te spletnemu ocesu. Upam da dobis kazen
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
Uradne cifre same po sebi niso znanost.Res me zanima kaj na to porecejo nekateri tu ki zagovarjajo uradne cifre in pravijo da se nihce ne more lagat ker delajo za dobro nas
Kako se sploh kdo kaj verjame po takih pisanjih komurkoli
Znanost, ker pac znanost…
Še vedno ne razumete znanosti.
Vedno ponavljaš isto. Efekta a bolj malo.
Z vsakim dnem ti malo bolj demontiramo narativo darklord.
simonchelo je izjavil:
Mene resno skrbi stanje v katerega drvimo. (Ne skrbi me da bi me zaprli v taborišče) skrbijo me drugi ljudje izven taborišča, ki že sedaj s prstom kažejo eden na drugega. Cepljeni na necepljene in necepljeni na cepljene. Kamorkoli pridem debate, kjerkoli se ustavim kreg. Težava, ki jo vidim je, da se ljudje cepijo in živijo mirno naprej, med tem ko se nasprotniki zbirajo po vaških kafičih, delavnicah... in tam samo iz ene skrajnosti v drugo.
Če bo šlo tko naprej se bomo itaq med sabo pobili, virusu sploh ne bo treba nič delat. :)
Vsaj nekdo, da priznava.
Tistim zgoraj zaenkrat še kar supeva.
Kako enostavno je bilo pripeljati družbo na rob državljanske vojne.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: multivac ()
Kmalu bo vsega konec!
The end is nigh!
R0 delte = 8
Nove in do zdaj neznane? Katere?
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
PrimoZ_ ::
PrihajaNodi je izjavil:
Uradne cifre same po sebi niso znanost.Res me zanima kaj na to porecejo nekateri tu ki zagovarjajo uradne cifre in pravijo da se nihce ne more lagat ker delajo za dobro nas
Kako se sploh kdo kaj verjame po takih pisanjih komurkoli
Znanost, ker pac znanost…
Še vedno ne razumete znanosti.
Vedno ponavljaš isto. Efekta a bolj malo.
Z vsakim dnem ti malo bolj demontiramo narativo darklord.
simonchelo je izjavil:
Mene resno skrbi stanje v katerega drvimo. (Ne skrbi me da bi me zaprli v taborišče) skrbijo me drugi ljudje izven taborišča, ki že sedaj s prstom kažejo eden na drugega. Cepljeni na necepljene in necepljeni na cepljene. Kamorkoli pridem debate, kjerkoli se ustavim kreg. Težava, ki jo vidim je, da se ljudje cepijo in živijo mirno naprej, med tem ko se nasprotniki zbirajo po vaških kafičih, delavnicah... in tam samo iz ene skrajnosti v drugo.
Če bo šlo tko naprej se bomo itaq med sabo pobili, virusu sploh ne bo treba nič delat. :)
Vsaj nekdo, da priznava.
Tistim zgoraj zaenkrat še kar supeva.
Kako enostavno je bilo pripeljati družbo na rob državljanske vojne.
Že spet iza mamine kikle navija za vojno :D
Okužbe bodo rasle, skokovito.
To ti lahko jaz že zdaj povem.
Janez in kompanija si že manejo roke.
Za primerjavo, trenutno je pozitivnih 5x toliko, kot lani ob tem času. In lani je šlo od avgusta samo navzgor. Če bo trend podoben, smo konec avgusta v rdečem in se bo začelo zapiranje.
Še vedno ne razumeš?
Kmalu bo vsega konec!
The end is nigh!
R0 delte = 8
Nove in do zdaj neznane? Katere?
Misliš tako kot je covid še vedno novi virus.
Drugače pa ošpice so že en primer, celo bolj nevarnega virusa.
Za primerjavo, trenutno je pozitivnih 5x toliko, kot lani ob tem času. In lani je šlo od avgusta samo navzgor. Če bo trend podoben, smo konec avgusta v rdečem in se bo začelo zapiranje.
Enim številke ne povedo prav nič. Niti lanska izkušnja, očitno gre lahko osel 2x na led.
V torek 3.8.2021 so opravili 1587 PCR-testov in 18.736 hitrih antigenskih testov. Potrdili so 139 novih okužb, potem ko so jih včeraj 181. Delež pozitivnih testov je tokrat znašal 8,8 odstotka, poroča Sledilnik za covid-19. Hospitaliziranih je 30 bolnikov s covidom-19, od tega jih osem potrebuje intenzivno nego.
14-dnevna incidenca po podatkih Nacionalnega inštituta za javno zdravje znaša 57, sedemdnevna pa 105.
Vi kar zaupajte uradni narativi...tako konsistentna je bila dosedaj.
Pa saj to sem že razlagal.
1. PCR testi zaznavajo delčke genoma virusa, ki jih je sproduciralo cepivo. Rezultat, testi so neuporabni. Ne vemo koliko je zares učinkovito cepivo.
ali
2. Gre za resnične okužbe. Cepivjo je povsem neučinkovito za preprečevanje virusa in posledično ste cepljenčki gigatovarne virusa.
Oba scenarija sta negativna. En bolj kot drugi.
Zgodovina sprememb…
Mato989 ::
Ne, folk predvsem nima rad paničarskih napovedi kot je bila 90k mrtvih ker so tu predvsem za psihiranje naroda in nimajo neke znanstvene empirične osnove ki bi bila dovolj dolga da bi bilo smiselno delat kakršnekoli zaključke...
IJS se je v SKORAJ VSEH lastnih napovedih UŠTEL... toliko o stroki, nekateri forumaši so bolje napovedovali vse kot pa znanstveniki in doktorji znanosti na IJS... in to mi plačujemo seveda.
Nakupili smo preveč napačnega cepiva in zdaj ga doniramo, čeprav noben ni vprašal Slovence ki smo to plačali če to želimo oziroma bi lahko vsaj MI ZBRALI kam donirat itd...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
TheBlueOne je izjavil:
Kaj praviš na pomembno dejstvo da so se bolnice v Nemčiji lagale kolko jih je na intenzivni da so dobile več denarja? Oh ta znanost in vi ki verjamete cifram neomajno ker jih povejo znanstveniki in medicina in STROKA!
Ja potem pa je virus sigurno fake!!! Ce je kaksna bolnica poskusila sleparit to potrdi vse zarote ker tako pac je. Ce bi virus bil pravi, potem se nihce ne bi poskusal okoriscati pravite antivaxerji.
Pac ce futras confirmation bias z vsem kar pride, se vedno ne postane vse res.
Med tem pa lahko pogledas kako in kaj v popolnoma precepljenem Gibraltarju. Mene ne preseneca, antivaxerji pa boste ze nasli kaksen razlog zakaj je vse fake.
Skoraj vse rečeš ti kakšna?
Proti ošpicam je precepljenost čez 90 %. In nihče te ne vpraša.
Ne, folk predvsem nima rad paničarskih napovedi kot je bila 90k mrtvih ker so tu predvsem za psihiranje naroda in nimajo neke znanstvene empirične osnove ki bi bila dovolj dolga da bi bilo smiselno delat kakršnekoli zaključke...
IJS se je v SKORAJ VSEH lastnih napovedih UŠTEL... toliko o stroki, nekateri forumaši so bolje napovedovali vse kot pa znanstveniki in doktorji znanosti na IJS... in to mi plačujemo seveda.
Jasno, dol z IJS & Co, Dr. Tenis in Dr. Pilatesa za šefa NIJZ!
Nakupili smo preveč napačnega cepiva in zdaj ga doniramo, čeprav noben ni vprašal Slovence ki smo to plačali če to želimo oziroma bi lahko vsaj MI ZBRALI kam donirat itd...
Lej, spet ven tolče to, da delaš za 1200 EUR neto in se spotikaš ob drobiž. Če bi nabavili za 500 milijonov EUR cepiv in delujočih terapevtikov in se s tem izognili nekaj milijardam škode zaradi lockdowna, bi zmagali. Cena AZ je bila drobiž. Resnično.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Zanimiva anketa:
Zenske:
Ali se strinjate s tem, da bi bile jeseni določene dejavnosti dostopne samo cepljenim osebam?
da
12607
ne
20604
ne vem, me ne zanima
811
Moski
da
19527
ne
21995
ne vem, me ne zanima
1185
Mamo se pametne punce v Sloveniji
Zanimivo. Moderni moški so postali smeti, če tej podatki držijo.
Telbanc, kdaj si prestopil med antivaxx smeti? A se nisi ti cepil s Sputnikom?
Ne nisem se cepil. Pač bom še mal počakal. Čudn vse skup. Nobenih uradnih podatkov o stranskih uččinkih, tko da zadeva men mal zaudarja. Sicer sem redno cepljen za vse štorije, tud proti tetanusu, se cepim vsakih 10 let.... Ne bi pa zaj prehiteval, dokler bo treba podpisovat, da ne bom tožil države ali proizvajalcev cepiva, ane. Če pokasiram trombozo in prstanem v DOS u. Kdo bo pol to plačal. Smrt je še "najmanši problem v tej zadevi, če le pride dost hitr".
Ne vem kolk je to res, ampak tu je nekaj glede stranskih učinkov:
European Union’s Database of Adverse Drug Reactions for COVID-19 Shots: 20,595 DEAD and 1.9 Million Injured (50% SERIOUS)
https://humansarefree.com/2021/08/eu-da...
Naj pa nekdo preveri, če se podatki ujemajo dejansko s tistimi v tej databazi, oziroma če ima sploh običajen državljan dostop do te baze. Zgleda sicer dost legit in se ujema s podatki iz Ameriškega sistema za adverse reactions, kjer imajo podoben sistem za Američane.
Nazadnje ko sva z darkolordom preverjala, bo držalo. Od takrat se je zagotovo še povečalo, tako da 20k bo štimalo, 1 miljon tudi.
Imagodei sicer pravi, da so to "suspected". Jz bi bolj rekel, da so to poddokumentirane, glede na to, kako želijo promovirati cepivo.
Zgodovina sprememb…
Tudi če nebi bila bi živeli brez zapiranja. Pri trenutni miselnosti, ki prevladuje pri odločevalcih, ti tega ne garantira niti 100% precepljenost.
bacho ::
Daens mi je nekdo poročal, da ima meglo odkar se je cepil in sem malo poooglal
pazite tudi po cepljenju imate lahko simptome kot so zmedenost, tako kot pri long covidu. najbrž jih ima manj kot pri bolezni, ampak so
https://www.health.com/condition/infect...
pazite tudi po cepljenju imate lahko simptome kot so zmedenost, tako kot pri long covidu. najbrž jih ima manj kot pri bolezni, ampak so
https://www.health.com/condition/infect...
PrihajaNodi je izjavil:
Kaj dejansko testirimo in kako, razlozi tudi da so ventilatorji en kup dreka:
https://vm.tiktok.com/ZMdT5kPeu/
Svaka ti čast nodi. Te dni pa si precej vsebinski.
Čakam imagodeia, da mi pove, da ta doktor tam v bolnici je v resnici antivaxxer, ki je vrdru v bolnico in se tiktokal pred nekimi LCD monitorji.
Dajmo vaxxerji, čakam, da ga obtožite.
Tudi če nebi bila bi živeli brez zapiranja. Pri trenutni miselnosti, ki prevladuje pri odločevalcih, ti tega ne garantira niti 100% precepljenost.
Si že pozabil par let nazaj, kakšna panika je bila, ko se je nekdo sprehodil po onkološkem inštitutu in se je izkazalo, da je s sabo prinesel ošpice?
Če do tega trenutka ošpic ne bi poznali in bi se jutri pojavile, bi bila takšna panika in kaos, da bi tole s COVIDom bilo videti kot popolni hec.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
TheBlueOne je izjavil:
To ti nic ne pove. Samo, da se je morda nekdo zakalkuliral, posebej, ce je podatek iz zacetka pandemije.
Ampak kakor vedno, tudi taka napaka ne da na laz celotnega virusa in vsega ostalega. Niti, ce bo kdo kradel, ce bo kdo prirejal podatke, ce bo kdo prodajal prtcike na gumicah za maske itn.
Tisti, ki se je "zakalkuliral" čaka na zelo fanj stolčke sedaj.
Se delaš tepca ali kako? Zadeve so transparentne. A si plačal, da vstrajaš na svoji poziciji ali gre za ponos, da ne izpadeš na internetu v zmoti?
Si že pozabil par let nazaj, kakšna panika je bila, ko se je nekdo sprehodil po onkološkem inštitutu in se je izkazalo, da je s sabo prinesel ošpice?
Če do tega trenutka ošpic ne bi poznali in bi se jutri pojavile, bi bila takšna panika in kaos, da bi tole s COVIDom bilo videti kot popolni hec.
Aja sem pozabil, da smo takrat tudi celo slovenijo zaprli v občine.
Po tej logiki, bo l.2045 še vedno novi covid 19.
V tej plandemiji je bolj malo znanosti. Pretežno gre za plačane nastavljenčke, ki diktirajo neke iz riti potegnjene reči.
Še cepiva, plod laboratorijske dejavnosti so bl tko tko.
49106 ::
Seveda je znanost, ampak predvsem v tem, kako "naslednja dva tedna bosta ključna" razvleči v naslednji dve leti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 49106 ()
Če bi imeli ob izbruhu španske gripe današnjo stroko in politiko do 2 sv. vojne sploh ne bi prišla, saj bi se l.39 še vedno ukvarjali z virusom.