» »

Visoka precepljenost in učinek zaščite

Visoka precepljenost in učinek zaščite

Temo vidijo: vsi
««
170 / 198
»»

PersonaRuda ::

TheBlueOne je izjavil:

Smrti pa ni vec, bolnice menda costo OK, zivljenje bolj kot ne kakor prej.

Tudi lani, ko ni bilo cepiva je Slovenija in ostala EU imela par tednov brez COVID umrlih. Počakajmo na jesen in zimo, da bomo dobili realno sliko učinkovitosti cepiva...

s1m0n ::

PrihajaNodi je izjavil:

Ne vemo kam s cepivom

#SpikajmoSEfsi

A ga tudi v Romuniji rabite kaj? Se da hitro kaj zrihtat...

PrihajaNodi ::

Zanimiva anketa:

Zenske:
Ali se strinjate s tem, da bi bile jeseni določene dejavnosti dostopne samo cepljenim osebam?
da
12607
ne
20604
ne vem, me ne zanima
811

Moski
da
19527
ne
21995
ne vem, me ne zanima
1185

Mamo se pametne punce v Sloveniji
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

LightBit ::

PrihajaNodi je izjavil:

Ne vemo kam s cepivom

#SpikajmoSEfsi

Seveda Orban nam je posodil sedaj se moramo znebiti preden rok trajanja poteče. Orbanu bomo pa Pfizerja vrnili.

Mato989 ::

Več kot 137.000 odmerkom je rok uporabe potekel že konec julija, skoraj 163.000 odmerkom pa bo potekel konec avgusta

LOL, kdo bo odgovarjal za tako neumno naročanje da zdaj doniramo?
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

feryz ::

Nihče. Kdaj pa je že kdo?
Puklavec je veliki đek, ker razdaja denar drugih.

Mato989 ::

Če bi moj kolega tako naročeval zelenjavo v Mercatorju bi dobil že knjižico!
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Mato989 je izjavil:

Več kot 137.000 odmerkom je rok uporabe potekel že konec julija, skoraj 163.000 odmerkom pa bo potekel konec avgusta

Moral bi tale stric:

Kdo bo odgovarjal? Butasti davkolacevalci, kdo pa drug. Ampak ok, tretja doza bo kmalu tu in mora biti drug brand, da se "mesa" in zakrije odgovornost.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

LeQuack ::

Telbanc je izjavil:

Ben Dover je izjavil:

Telbanc, kdaj si prestopil med antivaxx smeti? A se nisi ti cepil s Sputnikom?

Ne nisem se cepil. Pač bom še mal počakal. Čudn vse skup. Nobenih uradnih podatkov o stranskih uččinkih, tko da zadeva men mal zaudarja. Sicer sem redno cepljen za vse štorije, tud proti tetanusu, se cepim vsakih 10 let.... Ne bi pa zaj prehiteval, dokler bo treba podpisovat, da ne bom tožil države ali proizvajalcev cepiva, ane. Če pokasiram trombozo in prstanem v DOS u. Kdo bo pol to plačal. Smrt je še "najmanši problem v tej zadevi, če le pride dost hitr".

Ne vem kolk je to res, ampak tu je nekaj glede stranskih učinkov:

European Union’s Database of Adverse Drug Reactions for COVID-19 Shots: 20,595 DEAD and 1.9 Million Injured (50% SERIOUS)
https://humansarefree.com/2021/08/eu-da...

Naj pa nekdo preveri, če se podatki ujemajo dejansko s tistimi v tej databazi, oziroma če ima sploh običajen državljan dostop do te baze. Zgleda sicer dost legit in se ujema s podatki iz Ameriškega sistema za adverse reactions, kjer imajo podoben sistem za Američane.
Quack !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LeQuack ()

zmaugy ::

sbawe64 je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Utk je izjavil:

Čakajte malo, poznam miljon ljudi in samo 4 ki so zboleli za covid, a zdaj pa ko delta prijadra pa bodo kr vsi zboleli?

Ne bojo. Okuženih bo veliko, posebej med necepljenimi, ker se pač bojo morali testirat za marsikaj, cepljeni pa ne, ne bo pa veliko bolnih. Ker smo se s tem virusom sigurno že skoraj vsi srečali in imamo vsaj nekaj protiteles. Če jih bi "znanost" našla ali ne, ne vem, morda jih ni dovolj, obstajajo pa sigurno in če/ker delta ni bistveno bolj nevarna od ostalih, ne bi zarad nje smeli zbolevat, če nismo do zdaj.

Moji šoloobvezni otroci so bili na začetku poletja testirani na protitelesa. Nimajo. Tako da lahko to antivaxxersko “modrost” še malo spraviš v predal.

Produkt desanke (levanke) šakič si dal testirati ?
Res čudno, da ni protiteles.
Kaj pravi Benđi ?

Ti si res dober primer, na katerem se vidi pomen kontracepcije. Tvojih staršev očitno niso seznanili s tem na škodo vseh okrog tebe.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

Ti si res dober primer, na katerem se vidi pomen kontracepcije. Tvojih staršev očitno niso seznanili s tem na škodo vseh okrog tebe.

Zamugy relax in poslusaj:

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PersonaRuda ::

V testnem obdobju cepljenja otrok niso opazili noben stranskih učinkov. Cepivo za otroke je varno.

;-) ::

Mato989 je izjavil:

Rabimo še približno 1.200.000 odmerkov, mi pa doniramo drugam, ne razumem te logike.

Hahaha avstralce kar policija ustavlja in jih zeli poslati v bolnice
https://vm.tiktok.com/ZMdT5mshg/
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

hyuga ::

PrihajaNodi je izjavil:

hyuga je izjavil:

končno bo moj all time 4x4 prišel v poštev - pridi sneg da malo klizamo

Ti bodo vzeli avto in vse ostalo. Se vidimo v zelenem kampu, caka te samo postelja, namesto jogija pa dila.

vseeno mi je za avto
imam jaz kruh
ti prinesi nož

Hrana pa je v zelenih kampih priskrbljena. Nimam pojma ali se bomo smeli druziti ali ne.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Virus ni nevaren, gre zgolj za prehlad.

Biseri...
neumnosti.

49106 ::

Prazne luknje?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

49106 je izjavil:

Prazne luknje?

V zmaugejivi glavi, tako je tam notri v zgornjem stuku.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Zanimiva anketa:

Zenske:
Ali se strinjate s tem, da bi bile jeseni določene dejavnosti dostopne samo cepljenim osebam?
da
12607
ne
20604
ne vem, me ne zanima
811

Moski
da
19527
ne
21995
ne vem, me ne zanima
1185

Vemo, da so ženske v povprečju bolj izobražene.

49106 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Zanimiva anketa:

Zenske:
da
12607
ne
20604
ne vem, me ne zanima
811

Moski
da
19527
ne
21995
ne vem, me ne zanima
1185

Vemo, da so ženske v povprečju bolj izobražene.

:))nice one
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

D3m ::

49106 je izjavil:

Prazne luknje?

A bodo Lušt sadili?
|HP EliteBook|R5 6650U|

Kaj dejansko testirimo in kako, razlozi tudi da so ventilatorji en kup dreka:
https://vm.tiktok.com/ZMdT5kPeu/
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

D3m je izjavil:

49106 je izjavil:

Prazne luknje?

A bodo Lušt sadili?

Karkoli, ne bojo novi zrasli.
Biseri...
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

hyuga ::

PrihajaNodi je izjavil:

Ben Dover je izjavil:

Ja neki niso v formi danes teli anticepilci, jaz sem se pa ravno ogrel. Kamikaza kakšne so kaj napovedi za 2022?

hahahah si notr padu a. animacije so top

Kazen za protestnika 5000 AUD, kazen za objave na FB 11.000 aud, droni ki kricijo nate ce si brez maske:
https://vm.tiktok.com/ZMdT5jmre/

Vse to kmalu ze pri nas

hahahah si notr padu a. animacije so top

Ja dobr je naredu, pribliznobtako retardirano kot kovid virus in ukrepi.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

49106 je izjavil:

Prazne luknje?

V zmaugejivi glavi, tako je tam notri v zgornjem stuku.

Pot calling the kettle black.
Biseri...
neumnosti.

ajdov2 ::

TheBlueOne je izjavil:

Utk je izjavil:

V Gibraltarju je število okuženih začelo padat par dni pred začetkom cepljenja, pa tudi niso bili v enem tednu verjetno vsi pocepljeni. Ker je bil takrat okoli vrhunec okužb, je naslednjih par tednov bilo seveda veliko mrtvih. Število umrli je padlo praktično na nič ko je bilo cepljenih komaj 20-25%. Če gledamo vse grafe hkrati, ne samo izbranega, ne vidim kje bi bil nek neizpodbiten dokaz, da je cepivo ne vem kaj prijelo. Zdaj imajo spet nekaj več okuženih, še vedno daleč od vrhunca, vseeno je poletje, ampak verjetno bo tudi kak nov mrtev slej ko prej.

Smrti pa ni vec, bolnice menda costo OK, zivljenje bolj kot ne kakor prej. In tudi ce bo kaksen mrtev ga boste antivaxerji gotovo dali v kategorijo fake smrti, ker je menda vsepovprek pripisano covidu.

Skratka dokler je mertvih malo jih je za antivaxerje nic. Ker jih je nic, je to za antivaxerje cudez.

Massacra je izjavil:

"Half of the infections in Israel now are among the fully vaccinated, and public health officials are beginning to see signs of more serious disease among them, said Sharon Alroy-Preis, the nation’s Director of Public Health Services."

Okrog 90% Izraelcev je prejelo vsaj 1 dozo Pfizerja (porabili pa so nekje 130 doz na 100 prebivalcev).

Kolikor sledim je med tezkimi poteki skoraj nic cepljenih. Kar bi pomenilo, da je cilj cepljenja dosezen.

Če je cilj cepljenja dosežen, zakaj napovedujejo nov lockdown?

Saj ste to hoteli, ane? Tiste, za katere je visoko tveganje, zapret v kleti. A nismo tega poslušali celo lansko leto?
Zdaj dobite, za kar ste prosili.:)) Jebiga, malo je trajalo, ampak je posluh za želje naroda.>:D
Cepljeni pa brez ukrepov.
Biseri...
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

mahoni ::

zmaugy je izjavil:

Cepljeni mi ga lahko fafate. Govna prenasalska virusa!
Tu je bil nesramen podpis, ki mi je prislužil naziv, ampak mi dol visi za tem.

zmaugy je izjavil:

Saj ste to hoteli, ane? Tiste, za katere je visoko tveganje, zapret v kleti. A nismo tega poslušali celo lansko leto?
Zdaj dobite, za kar ste prosili.:)) Jebiga, malo je trajalo, ampak je posluh za želje naroda.>:D

Ne bos usel tretji, cetrti in nadaljnjem tedenskem spikanju. Kar pripravi ramo in zavihaj rokave.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

mahoni je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Cepljeni mi ga lahko fafate. Govna prenasalska virusa!

Ne se razburjat in ne zdaj javno spolno nadlegovat soforumašev, no. >:D
Suze mi liju i to je sve zbog tebeeee oooooooooo…
Biseri...
neumnosti.

Ne bos nikamor usel, vsaj z zdravo ritjo ne:D
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

TheBlueOne ::

ajdov2 je izjavil:

V Gibraltarju? Cilj cepljenja v smislu, da cepljenje deluje. Ne cilj cepilne strategije pri nas, ki pa ocitno ne deluje.

Kot drugo pa ce bo lockdown in drugih razlogov, kot pa zasedenost bolnisnic, kar je poanta cepljenja, pa se javi JJ ali pa prepricaj volilce, da ne volijo politikov z ukazovalnimi in podrejevalnimi teznjami.

Ce bo JJ razglasil izredno stanje, da se drzi oblasti, to pravtako ne bo posledica znanosti okoli Covida ampak njegovega nacina. Ce bos zelel med ljudi, je morda cas, da se vpises v RKC ali pa gres na kaksen SDS piknik.

Pac to je takim kot ti tezko dopovedati. Ce ne maras JJ, to ne pomeni, da ne verjames znanosti, ker je on na oblsti, ko ara Covid. Ce pravim, da izgleda kakor, da so cepiva super resitev, to ne pomeni, da menim, da je trenutna vlada zame kaj vredna.

So že uvedli T pogoj za cepljene ali ga še bodo?

Zgodovina sprememb…

Utk ::

Kot drugo pa ce bo lockdown in drugih razlogov, kot pa zasedenost bolnisnic, kar je poanta cepljenja, pa se javi JJ ali pa prepricaj volilce, da ne volijo politikov z ukazovalnimi in podrejevalnimi teznjami.

V Sloveniji ne bo nič kaj drugače kot v Avstriji. Janša je tu nepomemben. Pomemben bi bil lahko samo če bi (še) nekomu pokazal fakiča, ampak...potem ga bi še bolj trgali.

zmaugy je izjavil:

Necepljen 20 letnik ima nižje tveganje kot cepljen 80 letnik.

TheBlueOne je izjavil:

ajdov2 je izjavil:

V Gibraltarju? Cilj cepljenja v smislu, da cepljenje deluje. Ne cilj cepilne strategije pri nas, ki pa ocitno ne deluje.

Ce bo JJ razglasil izredno stanje, da se drzi oblasti, to pravtako ne bo posledica znanosti okoli Covida ampak njegovega nacina. Ce bos zelel med ljudi, je morda cas, da se vpises v RKC ali pa gres na kaksen SDS piknik.

Pac to je takim kot ti tezko dopovedati. Ce ne maras JJ, to ne pomeni, da ne verjames znanosti, ker je on na oblsti, ko ara Covid. Ce pravim, da izgleda kakor, da so cepiva super resitev, to ne pomeni, da menim, da je trenutna vlada zame kaj vredna.

V Izraelu.

Znanost, ki ji je treba verjet, je religija.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ajdov2 ()

Miki N ::

Ronasinonim dneva: "doniranje cepiv" - aka bivše "ravnanje z odpadki".

https://www.24ur.com/novice/korona/slov...

Valda, Zelenortčani se bodo špikali s pregreto slovensko Zeneko. Zelo verjetno bo nekdo pobasal kar lepo provizijo za logistično rešitev že na naši strani... nakar ni dvakrat za reči bo zelenortski kolega samo uredil, da se pomije fuknejo nekje že v pristanišču/na poti/preprodal za džabe komu 4. karkoli - in pobasal zajeten strošek "prevoza". V osnovi gre za znan dil "odvoza odpadkov/recikliranje", ki je malomafijaški zimzelen povsod po svetu - tudi pri nas.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

PrimoZ_ ::

Miki N je izjavil:

Valda, Zelenortčani se bodo špikali s pregreto slovensko Zeneko. Zelo verjetno bo nekdo pobasal kar lepo provizijo za logistično rešitev že na naši strani... nakar ni dvakrat za reči bo Zelenortski kolega samo uredil, da se pomije fuknejo nekje že v pristanišču/na poti/preprodal za džabe komu 4. karkoli - in pobasal zajeten strošek "prevoza". V osnovi gre za znan dil kot "odvoza odpadkov/recikliranje", ki je malomafijaški zimzelen povsod po svetu - tudi pri nas.

A so to tista Orbanova cepiva?

Zgodovina sprememb…

ajdov2 je izjavil:

Znanosti po definiciji ni treba verjeti, imas pa vecino zadev dokumentirane, lahko sam studiras veje znanosti itn.

Je pa res, da je razumevanje ze samih statisticnih modelov kompleksno. Nerazumevanje antivaxerjev pa jasno, ker ko jim kdo naredi povzetek dela nekega porocila, vzet iz konteksta ona pa ga potem lepijo po vseh razpolozljivih omrezjih.

Hint za naprej. Znanost dandanes je tako kompleksna, da se dognanj ne da povzeti v kratek facebook snipet. Je treba studirati....

49106 je izjavil:

Miki N je izjavil:

Valda, Zelenortčani se bodo špikali s pregreto slovensko Zeneko. Zelo verjetno bo nekdo pobasal kar lepo provizijo za logistično rešitev že na naši strani... nakar ni dvakrat za reči bo Zelenortski kolega samo uredil, da se pomije fuknejo nekje že v pristanišču/na poti/preprodal za džabe komu 4. karkoli - in pobasal zajeten strošek "prevoza". V osnovi gre za znan dil kot "odvoza odpadkov/recikliranje", ki je malomafijaški zimzelen povsod po svetu - tudi pri nas.

A so to tista Orbanova cepiva?

Zagotovo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LightBit ()

TheBlueOne je izjavil:

ajdov2 je izjavil:

Znanosti po definiciji ni treba verjeti, imas pa vecino zadev dokumentirane, lahko sam studiras veje znanosti itn.

Je pa res, da je razumevanje ze samih statisticnih modelov kompleksno. Nerazumevanje antivaxerjev pa jasno, ker ko jim kdo naredi povzetek dela nekega porocila, vzet iz konteksta ona pa ga potem lepijo po vseh razpolozljivih omrezjih.

Hint za naprej. Znanost dandanes je tako kompleksna, da se dognanj ne da povzeti v kratek facebook snipet. Je treba studirati....

So to isti modeli, ki so napovedali 90k mrtvih? Avtor katerih je za nagrado za svoje napovedi postal nadzornik sdh. Te modeli? Resno?

https://necenzurirano.si/clanek/aktualn...

Zgodovina sprememb…

TheBlueOne je izjavil:

ajdov2 je izjavil:

Mislis oranzni semaforji ki se sprozijo ko se Kacinu dvigne k. ali prazne postelje, po katerih se dela statisticne modele?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

ajdov2 je izjavil:

So to isti modeli, ki so napovedali 90k mrtvih? Avtor katerih je za nagrado za svoje napovedi postal nadzornik sdh. Te modeli? Resno?

Ne niso isti. Tisti, ki so razvili cepiva niso tisti, ki preracunavajo lokalno. Slednji so hitro lahko politicno kontaminirani.

Ker imamo katastrofalno vlado to ne pomeni, da se je butasto cepit.

Kot tretje ali so napovedali 90k mrtvih v vsakem slucaju ali samo, ce ne bi bilo ukrepov?

V nobenem scenariju ne bi imeli 90k mrtvih. To so številke za strašit otroke in z realnostjo nima nič skupnega. Pokakam se na tako stroko.

Zgodovina sprememb…

TheBlueOne je izjavil:

ajdov2 je izjavil:

Ne niso isti. Tisti, ki so razvili cepiva niso tisti, ki preracunavajo lokalno. Slednji so hitro lahko politicno kontaminirani.

Ker imamo katastrofalno vlado to ne pomeni, da se je butasto cepit.

Kot tretje ali so napovedali 90k mrtvih v vsakem slucaju ali samo, ce ne bi bilo ukrepov?

Se pravi je treba zaupati proizvajalcu cepiva, ki pravi da rabijo otroci cepivo? Da bo treba vsako leto nov odmerek? Ta isti proizvajalec, ki je cepiva zdaj podražil?

90k v nobenem primeru ne bi bilo, tudi če bi se vsi okužili istočasno.

Ali je mogoče treba zaupati whoju? Kolikokrat so se oni že zlagali v zvezi s covidom?

Zgodovina sprememb…

ajdov2 je izjavil:

Se pravi je treba zaupati proizvajalcu cepiva, ki pravi da rabijo otroci cepivo? Da bo treba vsako leto nov odmerek? Ta isti proizvajalec, ki je cepiva zdaj podražil?

90k v nobenem primeru ne bi bilo, tudi če bi se vsi okužili istočasno.

Ali je mogoče treba zaupati whoju? Kolikokrat so se oni že zlagali v zvezi s covidom?

Tako je. Kakor, da moras antibiotik pojesti do konca itn.

Ce te kaj moti, imas naceloma dostopnih ogromno podatkov zakaj je tako. In verjemi, da ce bi bilo popolnoma mimo, bi se oglasila tudi vecina zdravstvene stroke, fakultete in ljudje, ki to studirajo itn.

Covid in resevanje problematike je novost. Ne mores na suho predpostavit, da lazejo, ker je cisto mozno, da se znanje o virusu in vplih mutacij spreminja.

Stroka danes pravi, da maska ni potrebna, jutri pa, da sta potrebni dve naenkrat.
««
170 / 198
»»