» »

Visoka precepljenost in učinek zaščite

Visoka precepljenost in učinek zaščite

Temo vidijo: vsi
««
169 / 198
»»

PrihajaNodi ::

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

LightBit ::

Utk ::

Moji šoloobvezni otroci so bili na začetku poletja testirani na protitelesa. Nimajo.

Ta virus je za otroke tako nevaren, da se imunskemu sistemu še protiteles ne da naredit.

kopriwa je izjavil:

Okapi je izjavil:

V bolnicah je trenutno okoli 2x več kot lani. Na intenzivni pa 3x. Glede na 5x pozitivnih se cepljenje pozna, ampak ne dovolj, da ne bi znova zapirali, oziroma vsaj omejevali različne stvari.

IMO ni pomembno kaj in koliko smo imeli v bolnicah lani v tem času, govorim o datumski primerjavi. Poletje ima verjetno vlogo pri zmanjšanju širjenja, ampak ko novi val "zalaufa" je pomemben predvsem delež cepljenih in prebolelih ter seveda (smiselni) ukrepi in njim sledenje posameznika. Valovi so po državah časovno zamaknjeni v primerjavi z letom 2020.

Spoiler: vojska in modre celade pridejo. Trupla ne vem kam bodo odvazali, tudi nevem ali zaradi kovida ali cesar drudzga. Smo pa ze oranzni

Utk je izjavil:

Moji šoloobvezni otroci so bili na začetku poletja testirani na protitelesa. Nimajo.

Ta virus je za otroke tako nevaren, da se imunskemu sistemu še protiteles ne da naredit.

:D and yet they still need a jab and green passport
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

sbawe64 ::

Nodi
Smo pa ze oranzni

Kje so našli semafor ?
Predvidevam da v zeleni travi, kjer se je skrival ves ta čas.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

Mato989 ::

Da ne omenjam kako prikladno spet zavajajo z procenti pozitivnih... namreč če nardijo 18k HAGT in samo 1.500 PCR je verjetno tako da če si na HAGT POZITIVEN te dajo še na PCR... kar pomeni da bi morala tudi cifra HAGT bit v računanju razmerja ker drugače defakto lovijo samo višje procente

Govnarsko ponovno od vlade
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Mato989 je izjavil:

Da ne omenjam kako prikladno spet zavajajo z procenti pozitivnih... namreč če nardijo 18k HAGT in samo 1.500 PCR je verjetno tako da če si na HAGT POZITIVEN te dajo še na PCR... kar pomeni da bi morala tudi cifra HAGT bit v računanju razmerja ker drugače defakto lovijo samo višje procente

S tem tudi zavajajo pri razmerju med cepljenimi in necepljenimi. Necepljeni se pač morajo testirat za PCT in normalno, da bo kje kdo pozitiven, na hitrem in potem še na PCR. Necepljeni tudi če so malo bolni grejo lahko kamorkoli trosit virus naokoli pa se jim ni treba testirat.

sbawe64 je izjavil:

Nodi
Smo pa ze oranzni

Kje so našli semafor ?
Predvidevam da v zeleni travi, kjer se je skrival ves ta čas.

Nevem, Kacin tako pravi.

Spoiler alert: Kacin ima 5g modul vgrajen v roki.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

mailer ::

LightBit je izjavil:

Dober prikaz kaj se zgodi če vse druge vzroke smrti vržeš pod kovid. Moraš bit res idiot, da verjameš takšnim grafom.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mailer ()

TheBlueOne ::

Mato989 je izjavil:

Ja sigurno zavajajo, ker verjetno ... :D

Poleg tega pa porast na obeh testih kaze enako tendenco. Ker je rast eksponentna neka statisticna razlika niti ni tako relevantna.

Da razlozim v bolj slikovitem nacinu, torej antivax friendly.

Ce imas scurka 1cm3 in je faktor *9, kar je menda pri delti in recimo da se razmnozi 1x na teden.

Dan 1 --> 1 Scurek
Dan 7 --> 9 Scurkov
Dan 14 --> 72 Scurkov (tu jih ze vidis tu in tam)
Dan 21 --> 648 Scurkov (Tu jih gledas skoraj povsod)
Dan 28 --> 5832 Scurkov (ca. 0,5m tlorisa so samo scurki) Razmisljas o ukrepih, ker imas malo stanovanje ampak naaaaa. To pa ja se gre
Dan 35 --> 52488 Scurkov (Ca. 5m tlorisa hise samo scurki)
Dan 42 --> 472392 Scurkov (Stanovanje 47m2 ima po tleh samo scurke) Shit imamo problem
Dan 49 --> 4251528 Scurkov Zadusili smo se v scurkih

Potem pa korigirano na napako, ker nas senzor za scurke fali in jih je samo sedemkratnik

Dan 1 --> 1
Dan 7 --> 7
Dan 14 --> 49
Dan 21 --> 343
Dan 28 --> 2401
Dan 35 --> 16807
Dan 42 --> 117649
Dan 49 --> 823543 Se vedno velik problem, ker cez sedem dni...
Dan 56 --> 5764801

Torej problem take rasti, pa ni vazno ali je faktor *9 ali *7 ali *5 je, da ko je trend navzgor ga tezko ustavis.

** Primeri so ilustracija za razumevanje eksponentne rasti in kaj se zgodi, ce ne ukprepas. Stevilke niso 1:1 z Covid statistikami, veljajo samo kot predznanje za razumevanje problematike.

Zgodovina sprememb…

sbawe64 ::

Utk je izjavil:

Mato989 je izjavil:

S tem tudi zavajajo pri razmerju med cepljenimi in necepljenimi. Necepljeni se pač morajo testirat za PCT in normalno, da bo kje kdo pozitiven, na hitrem in potem še na PCR. Cepljeni tudi če so poljubno bolni grejo lahko kamorkoli trosit virus naokoli pa se jim ni treba testirat.

Fixed for you.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

Jaz pogrešam zdaj od stroke ukrepanje glede na to kje se fulk trenutno okužuje. Zaenkrat jih je še toliko malo, da se bi morda še dalo kaj ukrepat. Na kaj točno čakajo? Zakaj rabimo stroko, ki zmeraj caplja korak ali dva za situacijo?

Fixed for you.

Tako, hvala.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Ben Dover ::

Vse okužene zašvasat v stanovanja, mislim da je to še najbolj praktično in smiselno. Pa še švasat znam, tako da za mene bi bila to odlična priložnost, pa cepljen sem tudi.

Zgodovina sprememb…

PersonaRuda ::

Ben Dover je izjavil:

Vse okužene zašvasat v stanovanja, mislim da je to še najbolj praktično in smiselno. Pa še švasat znam, tako da za mene bi bila to odlična priložnost, pa cepljen sem tudi, prav tako našvasan

Fixed for you.

Ben Dover je izjavil:

Vse okužene zašvasat v stanovanja, mislim da je to še najbolj praktično in smiselno. Pa še švasat znam, tako da za mene bi bila to odlična priložnost, pa cepljen sem tudi.

Saj bomo dobili zelene kampe. Bodi potrpezljiv

PersonaRuda je izjavil:

Ben Dover je izjavil:

Vse okužene zašvasat v stanovanja, mislim da je to še najbolj praktično in smiselno. Pa še švasat znam, tako da za mene bi bila to odlična priložnost, pa cepljen sem tudi, prav tako našvasan

Fixed for you.

Lol
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PersonaRuda je izjavil:

Ben Dover je izjavil:

Fixed for you.

LOL :)) Trenutno še nisem bom pa zvečer, grem direktno v kozmos danes. Greš zraven? Še en sedež je prost..

Zgodovina sprememb…

mailer ::

Nekaj delaš narobe namesto v kozmos bi morat it v Konzum, kot večina zavednih slovancev med poletnimi počitnicami tudi počne.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

PersonaRuda ::

@Ben Dover v službi.

:D:D
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

mailer je izjavil:

Nekaj delaš narobe namesto v kozmos bi morat it v Konzum, kot večina zavednih slovancev med poletnimi počitnicami tudi počne.

Jaz potujem samo vertikalno navpično.

Kdor ni cepljen naj tega ne govori, zbrise naj vse iz telefona in racunalnika kar bi kazako da ni cepljen oz ce kdo vprasa pa se lepo odgovori da caka tretjo dozo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Kdor ni cepljen naj tega ne govori, zbrise naj vse iz telefona in racunalnika kar bi kazako da ni cepljen oz ce kdo vprasa pa se lepo odgovori da caka tretjo dozo.

A ni lažje telefon zlomit in se preselit v jamo? Mogoče boste s tem dosegli posebno evolucijsko vejo, think about it.. Homoantiwaxus retardius

Zgodovina sprememb…

PrimoZ_ ::

Nekam brezvezna ratuje tale tema.

Ni več pravega vznemirjenja.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PrimoZ_ ()

Ja neki niso v formi danes teli anticepilci, jaz sem se pa ravno ogrel. Kamikaza kakšne so kaj napovedi za 2022?

Zgodovina sprememb…

Ben Dover je izjavil:

Ja neki niso v formi danes teli anticepilci, jaz sem se pa ravno ogrel. Kamikaza kakšne so kaj napovedi za 2022?

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Nodi zmanjšaj dozo LSD-ja.

PrihajaNodi je izjavil:

Ben Dover je izjavil:

Samo zate Nodi.

energetik ::

Telbanc je izjavil:

V Izraelu so skor vsi cepljeni in se še zmeraj vozijo po starih tračnicah.
62% je zate skor vsi? :))

Ah pusti. Dejstva že davno niso več pomembna.

PrimoZ_ je izjavil:

Kaj praviš na pomembno dejstvo da so se bolnice v Nemčiji lagale kolko jih je na intenzivni da so dobile več denarja? Oh ta znanost in vi ki verjamete cifram neomajno ker jih povejo znanstveniki in medicina in STROKA!

Telbanc ::

Mato989 je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:

Kaj praviš na pomembno dejstvo da so se bolnice v Nemčiji lagale kolko jih je na intenzivni da so dobile več denarja? Oh ta znanost in vi ki verjamete cifram neomajno ker jih povejo znanstveniki in medicina in STROKA!

Ja no, to je blo u Džermaniji. Pr nas je sigurn drgač. :D
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Mato989 je izjavil:

Ja potem pa je virus sigurno fake!!! Ce je kaksna bolnica poskusila sleparit to potrdi vse zarote ker tako pac je. Ce bi virus bil pravi, potem se nihce ne bi poskusal okoriscati pravite antivaxerji.

Pac ce futras confirmation bias z vsem kar pride, se vedno ne postane vse res.

Med tem pa lahko pogledas kako in kaj v popolnoma precepljenem Gibraltarju. Mene ne preseneca, antivaxerji pa boste ze nasli kaksen razlog zakaj je vse fake.

TheBlueOne je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Ja potem pa je virus sigurno fake!!! Ce je kaksna bolnica poskusila sleparit to potrdi vse zarote ker tako pac je. Ce bi virus bil pravi, potem se nihce ne bi poskusal okoriscati pravite antivaxerji.

Pac ce futras confirmation bias z vsem kar pride, se vedno ne postane vse res.

Med tem pa lahko pogledas kako in kaj v popolnoma precepljenem Gibraltarju. Mene ne preseneca, antivaxerji pa boste ze nasli kaksen razlog zakaj je vse fake.

KRUH HOCEM REZAT, NOBEN ME NEBO USTAVU.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Nodi na za LSD:

V Gibraltarju je število okuženih začelo padat par dni pred začetkom cepljenja, pa tudi niso bili v enem tednu verjetno vsi pocepljeni. Ker je bil takrat okoli vrhunec okužb, je naslednjih par tednov bilo seveda veliko mrtvih. Število umrlih je padlo praktično na nič ko je bilo cepljenih komaj 20-25%. Če gledamo vse grafe hkrati, ne samo izbranega, ne vidim kje bi bil nek neizpodbiten dokaz, da je cepivo ne vem kaj prijelo. Zdaj imajo spet nekaj več okuženih, še vedno daleč od vrhunca, vseeno je poletje, ampak verjetno bo tudi kak nov mrtev slej ko prej.

Zgodovina sprememb…

Massacra ::

energetik je izjavil:

Telbanc je izjavil:

V Izraelu so skor vsi cepljeni in se še zmeraj vozijo po starih tračnicah.
62% je zate skor vsi? :))

Zdi se, da prihaja nov velik problem:

"Half of the infections in Israel now are among the fully vaccinated, and public health officials are beginning to see signs of more serious disease among them, said Sharon Alroy-Preis, the nation’s Director of Public Health Services."

Okrog 90% Izraelcev je prejelo vsaj 1 dozo Pfizerja (porabili pa so nekje 130 doz na 100 prebivalcev).

Utk je izjavil:

V Gibraltarju je število okuženih začelo padat par dni pred začetkom cepljenja, pa tudi niso bili v enem tednu verjetno vsi pocepljeni. Ker je bil takrat okoli vrhunec okužb, je naslednjih par tednov bilo seveda veliko mrtvih. Število umrli je padlo praktično na nič ko je bilo cepljenih komaj 20-25%. Če gledamo vse grafe hkrati, ne samo izbranega, ne vidim kje bi bil nek neizpodbiten dokaz, da je cepivo ne vem kaj prijelo. Zdaj imajo spet nekaj več okuženih, še vedno daleč od vrhunca, vseeno je poletje, ampak verjetno bo tudi kak nov mrtev slej ko prej.

Smrti pa ni vec, bolnice menda costo OK, zivljenje bolj kot ne kakor prej. In tudi ce bo kaksen mrtev ga boste antivaxerji gotovo dali v kategorijo fake smrti, ker je menda vsepovprek pripisano covidu.

Skratka dokler je mertvih malo jih je za antivaxerje nic. Ker jih je nic, je to za antivaxerje cudez.

Massacra je izjavil:

"Half of the infections in Israel now are among the fully vaccinated, and public health officials are beginning to see signs of more serious disease among them, said Sharon Alroy-Preis, the nation’s Director of Public Health Services."

Okrog 90% Izraelcev je prejelo vsaj 1 dozo Pfizerja (porabili pa so nekje 130 doz na 100 prebivalcev).

Kolikor sledim je med tezkimi poteki skoraj nic cepljenih. Kar bi pomenilo, da je cilj cepljenja dosezen.

Zgodovina sprememb…

Smrti pa ni vec, bolnice menda costo OK, zivljenje bolj kot ne kakor prej. In tudi ce bo kaksen mrtev ga boste antivaxerji gotovo dali v kategorijo fake smrti, ker je menda vsepovprek pripisano covidu.

Skratka dokler je mertvih malo jih je za antivaxerje nic. Ker jih je nic, je to za antivaxerje cudez.

Cepit začneš ko začnejo okužbe upadat, in potem se dereš "glej, cepivo deluje", ko pade število mrtvih skoraj na 0, so cepljeni že vsi. In evo, cepivo je rešilo življenja. Ne samo da ne rabi 14 dni da prime, še za 14 dni nazaj deluje. Razen če se okužiš znotraj 14 dni, potem je normalno, da ne deluje. Tako deluje pa tvoja "logika".
Mi pravimo, dajmo vsaj počakat za zimo, bomo takrat pametni...

Zgodovina sprememb…

Utk je izjavil:

Cepit začneš ko začnejo okužbe upadat, in potem se dereš "glej, cepivo deluje". Tako deluje pa tvoja "logika".
Mi pravimo, dajmo vsaj počakat za zimo, bomo takrat pametni...

Cepis ves cas, ko lahko, seveda pa so okuzbe upadale, ker so bili povsod ukrepi in poletje menda deluje blagodejano. Trenutno, ko se povsod drugod stanje poslabsuje po pricakovanjih, je pri njih po pricakovanjih stabilno.

Sicer pa ze bo kaksna informacija za antivaxerje v smislu, da je vse zarota in da je Gibraltar zreziran ali kaksen drug brainfart iste kategorije.

Zgodovina sprememb…

Mato989 je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:

Jaz sem vedno navajal število presežnih smrti po SURS, ker je 17% povečanje nekaj kar pač ne moreš zanikat, razen če si debil.

Povsem verjamem pa da so ustanove goljufivo poročale o količini pacientov, da so dobile ekstra $$$.
Jaz sem proti vsem tem korona dodatkom, z izjemo tistega če nekomu prepoveš poslovat, mu pa še krij izpad.

Zdravstveni delavci pa so zavestno izbrali poklic in je to to, včasih je lepše, včasih slabše. Plača se morebitne nadure in dežurstva to je pa to...

17% povečanje nekaj kar pač ne moreš zanikat, razen če si debil.

Sej ne zanikamo. Kadarkoli prej sem šel v ZD ali bolnco ob 7h zjutraj, sem komaj še dobil parking, not pa polne čakalnice po vseh ambulantah. Lani sem šel lahko kadarkoli, tudi sred dneva ali dopoldneva, pa ni bilo nobenega avta, v ZD pa tudi nikogar.
Če lani ne bi imeli rekordno mrtvih, potem res lahko zdravstvo ukinemo.

Pa precej verjetno niso zdej kar vs ustanove goljufivo poročale.
Vedno se pa najde nekaj gnilih jabolk.

;-) ::

Po Sloveniji divjajo neurja s točo in uničujejo pridelke necepljenih. Cepite se!

Trenutno, ko se povsod drugod stanje poslabsuje po pricakovanjih, je pri njih po pricakovanjih stabilno.

Glih tako jim spet raste okuženost, samo da pri tako mali populaciji slučajno nihče ne umre.

PrimoZ_ je izjavil:

Mato989 je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:

Jaz sem vedno navajal število presežnih smrti po SURS, ker je 17% povečanje nekaj kar pač ne moreš zanikat, razen če si debil.

Povsem verjamem pa da so ustanove goljufivo poročale o količini pacientov, da so dobile ekstra $$$.
Jaz sem proti vsem tem korona dodatkom, z izjemo tistega če nekomu prepoveš poslovat, mu pa še krij izpad.

Zdravstveni delavci pa so zavestno izbrali poklic in je to to, včasih je lepše, včasih slabše. Plača se morebitne nadure in dežurstva to je pa to...

In kdo pravi da ni presezna stevilka umrlih ne krivda okuzbe ampak krovda ker smo zaradi neumnih okuzb prekinili zdravstvo za milijon ljudi in vec in so zato vec umirali

PrimoZ_ je izjavil:

Pa precej verjetno niso zdej kar vs ustanove goljufivo poročale.
Vedno se pa najde nekaj gnilih jabolk.

Vprašanje kdo je tu gnilo jabolko. Tist, ki goljufa, ali tist, ki "stanovske kolege" ne podpira pri goljufanju. Kakor za koga.

Mato989 je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:

Mato989 je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:

In kdo pravi da ni presezna stevilka umrlih ne krivda okuzbe ampak krovda ker smo zaradi neumnih okuzb prekinili zdravstvo za milijon ljudi in vec in so zato vec umirali

Spet smo naredili polni krog.

Sestre so z blazinami dušile paciente v posteljah. To je.

PrimoZ_ je izjavil:

Mato989 je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:

Mato989 je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:

Spet smo naredili polni krog.

Sestre so z blazinami dušile paciente v posteljah. To je.

Ja smo ja, ampak je zlo simpl.

Presežek umrlih je arbitrarni podatek... pomembna je STRUKTURA umrlih.

Zato pa jaz trdim da je edini relevanten podatek POVPREČJE mrtvih na dobo 5 ali 10 let... ker to povprečje bo povedalo ali so umirali taki ki bi "itak kmalu umrli ne glede na covid" ali so umirali zaradi covida ljudje ki bi drugače še 5 ali 10+ let živeli...

Seveda je to povprečje potrebno adjustat ker se skoz malo dviga saj se populacija stara torej je normalno da bomo imeli vsako leto malce več mrtvih...

Družba mora skrbet predvsem za mlade na katerih BOJDA stoji Svet (tak se rado širokousti vedno s strani starih)

Najboljše pa je to, četudi se vsi cepimo in bo pol recimo v teoriji v bolnici vseeno 500+ ljudi zaradi covida nam bodo zmaugyu podbni pametovali da bi brez cepljenja jih bilo še 5x več in bi s tem da jih je samo 500 potrjevali tezo da cepivo pomaga, seveda noben Mato989 ali multivac ne bo mogel dokazat nasprotno ker necepljenih več ne bi bilo

Epsko! Torej cepivo ne more bit slabo, vedno je necepljenej 1000% slabše

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Zato pa jaz trdim da je edini relevanten podatek POVPREČJE mrtvih na dobo 5 ali 10 let... ker to povprečje bo povedalo ali so umirali taki ki bi "itak kmalu umrli ne glede na covid" ali so umirali zaradi covida ljudje ki bi drugače še 5 ali 10+ let živeli...

Gre priblizno tako, ce ne bi bili cepljeni bi tako ali tako umrli:)
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Ne vemo kam s cepivom

#SpikajmoSEfsi
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
««
169 / 198
»»