Forum » Loža » Visoka precepljenost in učinek zaščite
Visoka precepljenost in učinek zaščite
TheBlueOne ::
https://twitter.com/prof_freedom/status...
zanimiva slikca giblatar, islandija..
ja, sploh če razumeš kontekst:
Worth mentioning the context of course : more than 99 % of adults in Gibraltar are vaccinated and in the last 3 months no one has died of covid. Dangerously disingenuous.
Ja dokler ne bo nov sev zmutiral med cepljenimi ki bo odporen na cepivo in pol dozica vsake 6 mesecev ali 12 kot gripa... WIN WIN večni lockdown večni dobički farmacije WOOOHOOO
ko vas j
Kricis kako nekaj ne deluje, potem pridejo podatki, da deluje.
Potem kricis, da ne bo delovalo ko do delta ampak:
https://www.gov.uk/government/news/vacc...
Morda pa bo vseeno dosti manj hospitalizacij.
In ce bo cepljenje resilo probleme, kar zna biti, da jih bo, bos pa verjetno trdil kaksen nov umotvor iz facebook slikice.
PrihajaNodi ::
Spoiler, do zime bo na cesti vojska, trolanje da v maskah ne gobcate ni izkljuceno
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
PrihajaNodi je izjavil:
Slovenija ze v oranznem
Spoiler, do zime bo na cesti vojska, trolanje da v maskah ne gobcate ni izkljuceno
To mi pa ni cisto jasno zakaj Kacini glede na obolelost, ce je cepivo v veliki meri za bolj blagodejen potek bolezni. Ce ne bodo gledali na hospitalizacije, potem bodo morda morali odgovoriti na kaksno vprasanje.
China's COVID vaccines are going global -- but questions remain
The WHO has approved one of China's COVID-19 vaccines for use worldwide and another is under review. But published trial data remain scarce.
Smriti Mallapaty
Students receive COVID-19 vaccines at the Khoo Teck Puat Gymnasium of Peking University on March 28, 2021 in Beijing, China.
Students are inoculated at a mass vaccination hub at Peking University in Beijing.Credit: VCG via Getty
The World Health Organization (WHO) has authorized the first of China's COVID-19 vaccines for emergency use, and another could be listed in the coming days, opening the door to wide distribution in lower-income nations through the COVID-19 Vaccines Global Access (COVAX) initiative.
The listing will boost global confidence in these vaccines, say scientists. China's five different vaccines have not been used widely in wealthy nations, but are already sustaining immunization campaigns in the global south.
"There is big demand for the Chinese vaccines," says Firdausi Qadri, an immunologist at the International Centre for Diarrhoeal Disease Research, Bangladesh, in Dhaka.
What China's speedy COVID vaccine deployment means for the pandemic
The first vaccine to be listed is made in Beijing by Chinese state-owned firm Sinopharm. The other under review -- named CoronaVac -- is produced by private company Sinovac, also based in Beijing. Five COVID-19 vaccines are already authorized by the WHO, but unlike these, the Chinese ones use inactivated virus and are not widely used in Western nations.
Kitajci ne marajo zahodnega dreka. Ze vedo zakaj.
HOW CHINA'S VACCINES COMPARE
Five vaccines have been approved for use in China. Unlike RNA vaccines being rolled out elsewhere, all can be stored in a fridge at 2-8 °C. Although full efficacy results have not been published, interim data come from clinical trials in more than a dozen nations, which have used these vaccines to protect tens of millions of people.
Vaccines:
Sinopharm (Beijing)
CoronaVac
Sinopharm (Wuhan)
Convidecia
Anhui Zhifei
Produced by
Sinopharm's Beijing Institute of Biological Products
Sinovac Biotech
Sinopharm's Wuhan Institute of Biological Products
CanSino Biologics; Academy of Military Medical Sciences
Anhui Zhifei Longcom; Chinese Academy of Sciences
Efficacy preventing COVID-19
79-86% (2 doses)
50-84% (2 doses)
73% (2 doses)
65-69% (1 dose)
Unavailable (2-3 doses)
Technology
Inactivated virus
Inactivated virus
Inactivated virus
Adenovirus vector
Protein-based
Total doses distributed
>100 million*
260 million
>100 million*
Unavailable
Unavailable
Countries/regions reached
>55 (~50 million doses)*
>40 (~156 million doses)
>55 (~50 million doses)*
Unavailable
Unavailable
Production goal in 2021
1 billion doses*
2 billion doses
1 billion doses*
100 million doses
Unavailable
Phase III clinical trials
UAE, Peru, Argentina, Bahrain, Jordan, Egypt
Chile, Indonesia, Brazil, Turkey, Philippines, China
UAE, Peru, Bahrain, Jordan, Egypt, Morocco
Pakistan, Russia, Chile, Argentina, Mexico
China, Uzbekistan
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
mi imamo samo 38% precepljenost? to nakazuje na to, da bodo poostrili ukrepe 300%.
Jep, prirpavi se na vojsko na cesti. Tisti, ki niso cepljeni pa ne bodo mogli prdnt.
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
feryz ::
Res je, da so šli lahko na morje, kot da ostali nismo šli, ampak potem se pa že počasi neha. Izpolnjevanje obljub. Namesto tega, nove zahteve.
Kaj so torej pridobili s cepljenjem? Popolnoma nič, razen novo cepljenje.
s1m0n ::
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Mato989 ::
TheBlueOne je izjavil:
https://twitter.com/prof_freedom/status...
zanimiva slikca giblatar, islandija..
ja, sploh če razumeš kontekst:
Worth mentioning the context of course : more than 99 % of adults in Gibraltar are vaccinated and in the last 3 months no one has died of covid. Dangerously disingenuous.
Ja dokler ne bo nov sev zmutiral med cepljenimi ki bo odporen na cepivo in pol dozica vsake 6 mesecev ali 12 kot gripa... WIN WIN večni lockdown večni dobički farmacije WOOOHOOO
ko vas j
Kricis kako nekaj ne deluje, potem pridejo podatki, da deluje.
Potem kricis, da ne bo delovalo ko do delta ampak:
https://www.gov.uk/government/news/vacc...
Morda pa bo vseeno dosti manj hospitalizacij.
In ce bo cepljenje resilo probleme, kar zna biti, da jih bo, bos pa verjetno trdil kaksen nov umotvor iz facebook slikice.
Pridejo podatki da deluje vseeno pa se omejuje... veš kdaj bo delovalo ko bo brez omejitev vse in bo delovalo...
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Kolko sem se jaz pogovarjal z necepci smo ta cepljeni kolegi prišli do zaključka, da ne spadajo med ta pametne, intelegentne osebe. Popolnoma vsi so nagnjeni k zarotam...
A ste se ze dogovorili kateri brand bo tretja doza? Zacuda, kar utihnete ko vas to vprasamo. Shut the fuck up or put your money where your mouth is.
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Kolko sem se jaz pogovarjal z necepci smo ta cepljeni kolegi prišli do zaključka, da ne spadajo med ta pametne, intelegentne osebe. Popolnoma vsi so nagnjeni k zarotam...
A ste se ze dogovorili kateri brand bo tretja doza? Zacuda, kar utihnete ko vas to vprasamo. Shut the fuck up or put your money where your mouth is.
Zna biti, da tisti katerega se nismo fasali, ker menda kombinacije delujejo zelo dobro.
Kolko sem se jaz pogovarjal z necepci smo ta cepljeni kolegi prišli do zaključka, da ne spadajo med ta pametne, intelegentne osebe. Popolnoma vsi so nagnjeni k zarotam...Popolnoma vsi cepci zarote zanikajo. V tej temi. What is the point?
Ostali so se cepili zaradi morske vode, torej tudi tukaj ni pričakovati kakšne inteligence. Če ne drugega, bi lahko namesto dveh cepljenj, naredili en test.
Da ne omenim soseda policaja, ki se je šel cepit, da bo lahko šel na morje, nakar je ugotovil, da se mu rokovno ne izide in je moral narediti še test. Neviđena inteligenca cepljenih
hyuga ::
PrihajaNodi je izjavil:
Zakaj nam niso ponudili kitajskih klasicnih cepiv? Jeben eksperiment.
pa to glih. v ameriki so tudi klasicno cepivo razvijali vendar nikogar ni interesiralo, ker seveda, oni morajo malo experimentirati. smrdi kot postanjene napolnjene pleničke.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hyuga ()
PrihajaNodi je izjavil:
pa to glih. v ameriki so tudi klasicno cepivo razvijali vendar nikogar ni interesiralo, ker seveda, oni morajo malo experimentirati. smrdi kot postane napolnjene pleničke.
In potem nas razni Imagodei in Fafageli prepricujejo da je vse ok. Well, am no!
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
pa to glih. v ameriki so tudi klasicno cepivo razvijali vendar nikogar ni interesiralo, ker seveda, oni morajo malo experimentirati. smrdi kot postane napolnjene pleničke.
el klasiko bi mogoce se vzel, ce bi me res totalno omejili, pa se to bi mogoce zavracal v nedogled ce sem iskren.
PrimoZ_ ::
PrihajaNodi je izjavil:
To kar ti nabijaš neki o tretji dozi.
Mogoče bo, mogoče ne...
Kaj pa če bo samo priporočeno, ali pa samo priporočeno za določeno populacijo ali vrsto cepiva ?
Uglavem blejaš nekaj tu v tri krasne.
PrihajaNodi je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
el klasiko bi mogoce se vzel, ce bi me res totalno omejili, pa se to bi mogoce zavracal v nedogled ce sem iskren.
Na Kitajskem se zdaje se nic ne pise o tretji dozi. Ali sem kaj spreglad? Ali imajo mesanje cpiv tudi tam?
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Kolko sem se jaz pogovarjal z necepci smo ta cepljeni kolegi prišli do zaključka, da ne spadajo med ta pametne, intelegentne osebe. Popolnoma vsi so nagnjeni k zarotam...Popolnoma vsi cepci zarote zanikajo. V tej temi. What is the point?
Ostali so se cepili zaradi morske vode, torej tudi tukaj ni pričakovati kakšne inteligence. Če ne drugega, bi lahko namesto dveh cepljenj, naredili en test.
Da ne omenim soseda policaja, ki se je šel cepit, da bo lahko šel na morje, nakar je ugotovil, da se mu rokovno ne izide in je moral narediti še test. Neviđena inteligenca cepljenih
Ne grem na morje, pa cepil sm se.
Podrem tvojo bedno teorijo.
Ha!
snezak21 ::
TheBlueOne je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Zna biti, da tisti katerega se nismo fasali, ker menda kombinacije delujejo zelo dobro.
Predvsem zna biti to dobro v primeru kaksnih stranskih ucinkov, ko nihce ne bo nic kriv, niti ne bodo stranksi ucinki pripisani cepivu, ker se ne bo vedeli zaradi katerega odmerka so. Konec koncev noben proizvajalec ne testira cepiv (in mesanja) krizem krazem.
PrihajaNodi je izjavil:
To kar ti nabijaš neki o tretji dozi.
Mogoče bo, mogoče ne...
Kaj pa če bo samo priporočeno, ali pa samo priporočeno za določeno populacijo ali vrsto cepiva ?
Uglavem blejaš nekaj tu v tri krasne.
V Avstraliji vojska na cesti ker par ljudi kihne, pasporti so zunaj ti pa sanjas da tretje doze ne bo? Ce ze zdaj pritiskajo.
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Ja, ker vse mora biti oldschool? Ti si "no"? Not on? Makes sense...
PrihajaNodi je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Na Kitajskem se zdaje se nic ne pise o tretji dozi. Ali sem kaj spreglad? Ali imajo mesanje cpiv tudi tam?
stari nimam pojma, sprestudiral sem ta cepiva potem sem pa nehal,ker drugace bi mi glava explodirala od vseh informacij. glavno je da vem da nekaj smrdi,kaj tocno pa mi pa ni treba vedeti.
eden od vzrokov za tako obnasanje je tudi da so Kitajci postali nevidni takoj ko so uspesno "premagali pandemijo" . dejansko pa nihce ne ve kaj se tam dogaja.mi vidimo le kar nam mediji servirajo. prakticno mi je vseeno za njih z ene strani,ker vem, da bodo itak veliko sranje delali v prihodnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hyuga ()
TheBlueOne je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Ne, ker kitajci enostavno nocejo biti eksoeriment! Ste v fazi zanikanja. Si res tako butast ali samo tako trd da ce bi bil zahodni “tech” superioren ga kitajci ne bi kopirali, kot vse do zdaj?
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
TheBlueOne je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Ne, ker kitajci enostavno nocejo biti eksoeriment! Ste v fazi zanikanja. Si res tako butast ali samo tako trd da ce bi bil zahodni “tech” superioren ga kitajci ne bi kopirali, kot vse do zdaj?
Dober point stari - zadel si v zlato žilo.
res, zakaj pa Kitajci ne kopirajo rnk cepiv?oni so majstri v tem
Ne grem na morje, pa cepil sm se.Ti si iz te teme, druga kategorija. Je lepo napisano. Kot sem rekel, inteligenca cepcev je sicer diskutabilna, ampak rezultat ...
Podrem tvojo bedno teorijo.
Ha!
https://www.24ur.com/novice/slovenija/p...
Evo koronski superman. Naš rešitelj. Jurja bruto, da te varnostnik poštemplja? Ni slabo.
Dober point stari - zadel si v zlato žilo.
res, zakaj pa Kitajci ne kopirajo rnk cepiv?oni so majstri v tem
Ne rabim bit znastvenik da vem da drek smrdi.
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
Ne znajo kopirati vsega, dalec od tega. Marsikaj narocujejo, delajo po licencah itn. Glej ce ne poznas industrije in kricis, da je kdo butast imas riziko, da ti izpades butast. Ne pravim pa, da ne znajo delati takih cepiv, ker ne poznam podrocja, ga pa sigurno ti. Tako, da malo razlozi kaj znajo in kaj ne.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TheBlueOne ()
mahoni ::
Je to res, kar sem napisal?
A potem kitajci ostanejo po zadnji teoriji? Ostali svet pa gre po gobe?
Kaksne informacije pa imamo od tam, razen kar nam mediji servirajo? Bodo morali na boosterji, se nosecnice in otroke res cepi? Je pa le miljardo in vec ljudi tam pod strogim rezimom.
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Tam ni potrebe po fajzerju.
TheBlueOne je izjavil:
Ostanejo Kitajci, tretje drzave, ki nimajo za cepiva in teoretiki zarot.
Vse elite so naredile cepilski samomor.
Long term fant. Pri tretji dozi in vojski na cesti bomo videli rezultate. Poglej, Slovenija je pravzaprav ze oranzna, oh my bad, spet sem teoretik zarote, ti pa masko na glavo in zapri gobc kot ti bo rekla vlada.
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Če še niste opazili, ja kaco že nazaj. Bazen spucan. Torej sledi zapora kroacije.
Yep, caka se vojsko na cesti.
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
Če še niste opazili, ja kaco že nazaj. Bazen spucan. Torej sledi zapora kroacije.
Yep, caka se vojsko na cesti.
Spizdi v osvobojeno Romunijo, tam bo vse lepše :)
PrihajaNodi je izjavil:
TheBlueOne je izjavil:
Ostanejo Kitajci, tretje drzave, ki nimajo za cepiva in teoretiki zarot.
Vse elite so naredile cepilski samomor.
Long term fant. Pri tretji dozi in vojski na cesti bomo videli rezultate. Poglej, Slovenija je pravzaprav ze oranzna, oh my bad, spet sem teoretik zarote, ti pa masko na glavo in zapri gobc kot ti bo rekla vlada.
Kaksna vojska, verjetno so vecinoma cepljeni. Pac glej po tvoje boste tako ali tako kmalu najbolj pametni, ker elite so cepljene, politika je cepljena, znanost tudi vecinoma, boste ostali sami.
Da nimate teoretiki zarot inflitrirane svoje v politiko in elite in ste nas vse prepricali, da se cepimo, da boste ostali samo vi. Dovolj je bilo pametovanja ljudi, ki ne vedo, da so edini pravi viri podatkov kratki videi in fb objave.
zmaugy ::
Kolikor se pogovarjam s cepci, so si v glavnem vsi enotni, da so jih nategnili in da na tretji šus ne bodo šli.
Res je, da so šli lahko na morje, kot da ostali nismo šli, ampak potem se pa že počasi neha. Izpolnjevanje obljub. Namesto tega, nove zahteve.
Kaj so torej pridobili s cepljenjem? Popolnoma nič, razen novo cepljenje.
Povej mi s kom se družiš…
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
Vi kar zanikajte, vidite pa da kitajci enostavno nocejo zahodnega sranja, ce vam do sedaj se ni kapnilo potem nevem kdaj vam bo.
Slovenija je prakticno ze oranzna, pa nisem bral Fejsbuka majkemi.
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Od kje vlecete vse te vire, da so politiki cepljeni? 24 UR? Facebook ali vam je to povedal puklasti? Ste v fazi zanikanja in ce je Avstralija poslala vojsko na cesto jo bo tudi Sovenija, saj je samo 30% cepljenih.
Jaz sem videl celo fotografije kako se cepijo. Ampak morda pa samo igrajo.
Torej boste ostali teoretiki zarot, potem dolgo vsi pomrli in na koncu se politiki, ki so odigrali cepljenje? Ampak politiki niso uvideli, da jih vi ne boste volili, potem boste zavladali teoretiki zarot in kaznovali politike za najvecji poboj v zgodovini clovestva!
TheBlueOne je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Od kje vlecete vse te vire, da so politiki cepljeni? 24 UR? Facebook ali vam je to povedal puklasti? Ste v fazi zanikanja in ce je Avstralija poslala vojsko na cesto jo bo tudi Sovenija, saj je samo 30% cepljenih.
Jaz sem videl celo fotografije kako se cepijo. Ampak morda pa samo igrajo.
Torej boste ostali teoretiki zarot, potem dolgo vsi pomrli in na koncu se politiki, ki so odigrali cepljenje? Ampak politiki niso uvideli, da jih vi ne boste volili, potem boste zavladali teoretiki zarot in kaznovali politike za najvecji poboj v zgodovini clovestva!
Aha videl si fotografijo? So dobili tudi booster? Ja ce je Fafagel rekel in 24 ur pokazal slikce, potem pa pa gremo na piknik in spikanje.
Phase of Denial!
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Conini ::
PrihajaNodi je izjavil:
Ker so ta cepiva zanič z manj kot 50% učinkovitostjo.
PrihajaNodi je izjavil:
We dont care, why do you care???
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Conini ()
PrihajaNodi je izjavil:
Ker so ta cepiva zanič z manj kot 50% učinkovitostjo.
Sem racunal na tak odgovor. Itak nimamo tocnih podatkov od tam tako da, najverjetnej crkujejo kot muhe. Bo ze drzalo da ima zahod top verzijo. Ali kitajce tudi vabijo na pice in hamburgerje da se cepijo?
We dont care, why do you care???
Put your money where ur mouth is or STFU. Get the point?
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Aha videl si fotografijo? So dobili tudi booster? Ja ce je Fafagel rekel in 24 ur pokazal slikce, potem pa pa gremo na piknik in spikanje.
Zal je zame prepozno. Sele sedaj sem uvidel, da politiki pravzaprav nas, ki jih poslusamo ne marajo in hocejo drzavo, kjer so samo oni in vi, ki ste dovolj pametni, da prepoznate resnico. Covid je bil samo test za kdo si zasluzi preziveti. Se preden umrem bom pokazal otrokom, ki se niso cepljeni, kako najdejo informacije na facebooku in youtubu v upanju, da jih vas novi red sprejme.
PrihajaNodi je izjavil:
Vi kar zanikajte, vidite pa da kitajci enostavno nocejo zahodnega sranja, ce vam do sedaj se ni kapnilo potem nevem kdaj vam bo.
The end is nigh!
Raje piši cepilo himno, tist je bilo vsaj za silo zabavno.
TheBlueOne je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Zal je zame prepozno. Sele sedaj sem uvidel, da politiki pravzaprav nas, ki jih poslusamo ne marajo in hocejo drzavo, kjer so samo oni in vi, ki ste dovolj pametni, da prepoznate resnico. Covid je bil samo test za kdo si zasluzi preziveti. Se preden umrem bom pokazal otrokom, ki se niso cepljeni, kako najdejo informacije na facebooku in youtubu v upanju, da jih vas novi red sprejme.
Kdo trdi da boste vsi pomrli kar po drugi ali tretji dozi? Ce bi bile ze po prvem cepljenju posledicu, se nihce ne bi vec zelel cepiti. Makes sense? Saj pa niso glupi, da nimajo preracunano kaj in kaksen efekt zelijo.
PrihajaNodi je izjavil:
The end is nigh!
Raje piši cepilo himno, tist je bilo vsaj za silo zabavno.
Phase of despair
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
multivac ::
Točne številke seveda ne vemo.
Imamo pa vseeno dovolj podatkov, da lahko z veliko gotovostjo trdimo, da je izredno majhen delež umrlih po cepljenju umrl zaradi neposredne povezave s cepljenjem.
Že v prvi fazi testiranj cepiv je bila občutljivost na stranske učinke 0,1%. Že v tem območju niso zaznali nobenih resnih stranskih učinkov. Vse smrti pri udeležencih v času testiranj so temeljito preučili (z obukcijami, kjer je bilo to smiselno) in izključili povezavo s cepljenjem.
Resni stranski učinki se pojavljajo šele v območju <0,01% - pa še ti so taki, ki se pojavljajo tudi pri okužbi s covid-19. Primer za miokarditis: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articl...
V bistvu so tisti mpodatki iz evropskega VAERSa najbrž poddokumentirani. Tam je vrjetno prišlo notri kar doktor nekako ni moral ignorirati. Tisti "suspected" pa je tam generični disclaimer.
To o tem 0,01% ne bi še pametoval. Zelo sumljive podatke dobivamo iz vsepovsot.
Določene bolezni so torej posledica reakcije imunskega sistema - ampak ta je prisotna tako pri cepivu kot pri virusu.
Če nadaljujem, tudi nadaljnje smrti, ki so se pojavile po cepljenju, se beležijo in raziščejo. Sploh takšni "30 let star kolega od znanca je bil zdrav ko riba, po cepljenju je pa kar naenkrat umrl" so itak po defaultu za obdukcijo. Sum nenaravne smrti je upravičen, kadar povsem zdrava oseba iznenada ali po kratki bolezni umre. Tudi svojci lahko vedno zahtevajo obdukcijo. O tem se pač ne govori toliko, ker rezultati pokažejo pravi vzrok in ni v tem nič senzacionalnega, ko to ni bilo cepivo.
Kako lahko trdiš to?
Še za tisto "diplomatko" so mencali, pa je bila high-profile žrtev.
Primere, kjer je bila z veliko verjetnostjo dokazana povezava med cepljenjem in smrtjo, pa lahko prešteješ skoraj na prste.
Špekulacija.
Če gremo na drugo stran, torej na kovid, je bilo sploh na začetku izvedenih kar nekaj obdukcij, iz katerih je bilo jasno, da je covid pri tistih s težjim potekom bolezni bil ključen (pri manjšem deležu pa pomemben oz. enakovreden pridruženim boleznim) vzrok smrti. Lahko pogooglaš, ni težko najti.
Rekla, kazala. V resnici imamo 28 dni po pozitivnem testu. Leakano poročilo v UK je povedalo, da je več kot polovico sprejetih bilo najprej diagnosticirano z nečim drugim. Šele po testu z covidom.
Žal, tu si vrjetno konkretno falil.
Glede na tipični potek bolezni je potem večinoma precej clear-cut, kdaj je smrt posledica kovida. Sej, če bi cepljeni cepali kot muhe, bi tudi hitro nehali z obdukcijami, ker kmalu ni več dodane vrednosti.
Cepajo kot muhe res ne. A govorimo o masovnem cepivu. Tu skoraj ne bi smelo biti smrti. Te "korsti pretehtajo slabosti" argument je dokaj debilen v covid primeru.
Res je, da nekatere države (UK s svojimi 28 dnevi) smrti v povezavi s kovidom beležijo na precej neumen način.
Kriminalen, ne neumen.
Ampak tudi če gledaš res ekstreme po svetu - npr. Singapur, ki je vsega skupaj imel 37 kovid smrti, ima case fatality ratio še zmeraj ranga 0,05%, kar je vsaj petkrat več kot pogostost resnih stranskih učinkov pri npr. fajzerju.
Inconclusive.
Izrael ima kovid CFR od 13,1% (prvi val) do 0,88% (pred cepljenjem) do 0,76% (sedaj)
Italija petkrat več.
Kot rečeno. Te CFR vrednosti so tako zelo nezanesljive. CDC je recimo objavil nove in so še manjše od prejšnjih.
Da hospitalizacij sploh ne omenjamo. Cepljenih je za red velikosti več kot kumulativno(!) obolelih, pa cepljeni kar nekako ne zasedajo bolniških postelj.
Govorimo o hospitaliziranih zaradi posledic cepljenja?
No to res ne.
Glede naknadne infekcije z virusem pa bomo še videli.
Prilepil ti bom tole:
Vice News...torej establišment časnik, levičarski in oh in sploh vaše strani
Še njim se je zdelo vreno nekaj spisat, ker je ogromno primerov tega.
Zato pravim, da tiste številke, s katerimi tako radi opletate, najvrjetneje so BS.
Conini ::
PrihajaNodi je izjavil:
Sem racunal na tak odgovor. Itak nimamo tocnih podatkov od tam tako da, najverjetnej crkujejo kot muhe. Bo ze drzalo da ima zahod top verzijo. Ali kitajce tudi vabijo na pice in hamburgerje da se cepijo?
Da so kitajska cepiva zanič, so to kitajci sami priznali, ko so že mesece nazaj predlagali, da naj obe kitajski cepivi mešajo.
Put your money where ur mouth is or STFU. Get the point?
KAJ NODI?!? WTF JE TVOJ PROBLEM BEDAK??? ZAKAJ VEDNO TAKO ZABITO PRCAŠ? SPIZDI.