» »

Visoka precepljenost in učinek zaščite

Visoka precepljenost in učinek zaščite

Temo vidijo: vsi
««
98 / 198
»»

PrihajaNodi ::

Miki N je izjavil:

c3p0 je izjavil:



Vedno se držijo uradne narative, četudi ta "čez noč" obrne štimo za Pi * RAD. Tako so vedno "in" in nad ostalimi "teoretiki zarote".


Jaz se spomnim časov, ko je veljalo za teorijo zarote, da se na določenih lokacijah zbirajo geji. Samo takrat so temu rekli "javna tajna". Izrazi se spreminjajo, fore ostajajo.


Ja se spomnim genskega kloniranja doli, tudi to je bila teorija zarota. Ovca pa ni dolgo zivela.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Miki N ::

In seveda je moralo priti do tega, kot da smo na tračnicah:

https://www.telegraph.co.uk/politics/20...

Obstaja izraz "da ne smeš niti prdniti". Kako hitro se šale spreminjajo v realnost.

c3p0 ::

Miki N je izjavil:


Jaz se spomnim časov, ko je veljalo za teorijo zarote, da se na določenih lokacijah zbirajo geji. Samo takrat so temu rekli "javna tajna". Izrazi se spreminjajo, fore ostajajo.


A v Zrćah? Ni teorija zarote :)

imagodei je izjavil:


To, da imaš ti pravico zboleti, okrevati več tednov, imeti težave še mesece dolgo, ali pa celo umreti, ima pač vpliv na to, da lahko okužiš nekoga, ki si teh izidov ne želi. Pa ni smel biti cepljen ali pa cepivo žal pri njem ni prijelo. Čisto možno je, da ti okužiš osebo A, ta okuži osebo B, ta okuži osebo C - vse lepo okrevajo. Oseba C pa okuži osebo D, ki pa ima zaradi virusa, ki je imel izvor pri tebi, več mesečne težave z zdravjem. Mogoče je oseba D priletna gospa, ki je še včeraj vozila kolo in varovala svoje vnučke; po 14-dnevni koronaokužbi in hospitalizaciji pa ne vstane več iz postelje in so svojci prisiljeni iskati pomoč na domu ter posteljo v DSO.

To, da se ti nočeš cepiti žal nima posledic samo zate. Če nočeš vzeti lekadola ker verjameš v naravno zdravljenje in čim manj "kemije" - to prizadene samo tebe. Odklanjanje cepiva pa žal ne.


Kdo bo priletni gospe, varovalki vnučkov, bolj nevaren:

- jaz, ki se testiram 2-3x na teden, nikoli bil pozitiven. Če bom, bom doma v karanteni, dokler ne prebolim. Prehlad? Ne vem, gremo na test!
- ti, cepljen, ne rabiš se testirat, mirno se šetaš po svetu, ne veš če si okužen, blagi prehladek, kihek, to pa že ni covid! Simptomi so blažji, prenos je zmanjšan, ampak prenos je.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: c3p0 ()

sbawe64 ::

multivac je izjavil:

Conini je izjavil:

multivac je izjavil:

Počakajmo še kak odmere in kako zimo.


Eh, prav škoda. A potem si se hecal, ko si rekel, da nas bo hudič vzel in bo miljarde mrtvih od cepiv.

Mal se zresni.


Zaenkrat je še vse na mizi.

PrimoZ_ je izjavil:

Mamo vse obsegajoči svetovni red, ki zate vse in vsakogar.
Samo našega multvaca ne more utišat. Oni je edini glas razuma, nepodkuplivi, neutišljiv.

Svetilnik v temni in megleni noči!!!


Zakaj bi kabaliste skrbelo moje pisanje. Že dobro miljardo idjotov se je cepilo.

Infection of SARS2 in lab mice showed S protein breaking down the blood-brain barrier, infecting brain tissue and causing 95% to die from spongiosis (spongeform encephalopathy, as in Jacob-Creutzfeld or mad cow disease) within 2 weeks, which correlates to about 1.5 human years.

Macaques were seen to die from Lewy Body Disease, which is related to Parkinson's and Alzheimer's. Advanced prion disease will be a mid to long term concern for all vaccinated.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: sbawe64 ()

Telbanc ::

PrihajaNodi je izjavil:

Vsi pospikani,
Vsi enakopravni


https://www.index.hr/vijesti/clanak/zas...

"MNOGE ljude, osobito one kolebljive prema cijepljenju, zbunile su informacije prema kojima u Velikoj Britaniji, u kojoj je oko pola stanovništva procijepljeno, među umrlima od covida-19 ima podjednako cijepljenih i necijepljenih."

Pri nas še podatkov o stranskih učinkih ni na vidiku. Kar ne veš te boli, čista Severna Koreja smo postali. :)):))
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

kriptobog ::

Nič bonbončkov za cepljne...

https://www.dnevnik.si/1042951334/slove...

Telbanc ::

https://www.logicno.com/politika/ivan-v...

"Zbog loše dijagnostike, upropašteni su mnogi životi. Mnogi nisu mogli raditi, mnogi nisu mogli putovati, morali su u samoizolaciju, automatizmom, čim ste pozitivni odmah ste zaraženi. I to ako ste pozitivni prema nepouzdanom PCR testu, koji uz preporučenih više od 35 ciklusa pojačanja, može dati čak do 97 posto lažno pozitivnih rezultata. U isto vrijeme mnogi bolesnici teško dolaze do liječničke skrbi." Lock down" kao mjera je devastirala mnoge grane gospodarstva. Vidimo da bogati postaju još bogatiji, a siromašni sve siromašniji i to je nedopustivo. Nevjerojatna je vijest koja ovih dana dolazi iz Njemačke, objavio ju je ugledni "Deutche Welle". Radi se o događajima od prije godinu dana kada je njemački ministar unutarnjih poslova Seehofer naručio od određenih njemačkih znanstvenika scenarije straha, odnosno "izradu modela na čijoj bi se osnovi mogle planirati mjere preventivne i represivne prirode" jer treba "u društvu postići šok djelovanje"."
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

s1m0n ::

kriptobog je izjavil:

Nič bonbončkov za cepljne...

https://www.dnevnik.si/1042951334/slove...


Nekak je treba začet sproščat... Ne moremo se tega it v nedogled. Necepeljeni pa niste rešitev no ste zadnja izmed rešitev za sproščanja saj se bodo zaradi vas še naprej polnile bolnice.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: s1m0n ()

sbawe64 ::

Krek poje preveč krofov ?
https://necenzurirano.si/clanek/aktualn...
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: sbawe64 ()

bacho ::

tudi učinkovitost proti bolnici pada!

Vaccine effectiveness in preventing serious illness falls to 80% - Israeli study

https://www.timesofisrael.com/israels-s...

zgleda,da ne bo nobene zaščite po enem letu.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bacho ()

sbawe64 ::

kriptobog je izjavil:

Nič bonbončkov za cepljne...

https://www.dnevnik.si/1042951334/slove...

18.3 2021
Vlada ne bere.

D3m je izjavil:

Lahko kdo preveri?


https://www.worldometers.info/coronavir...
Če so vse pocepili aprila je itak brezveze, špica je padla na 20 do konca februarja brez cepiv.

Edit
Podoben delež je v Singapurju
https://www.reuters.com/world/asia-paci...
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: sbawe64 ()

49106 ::

imagodei je izjavil:

49106 je izjavil:

URL PLEASE

Od izobraženih se pričakuje konstruktivne debate podkrepljene z viri in ne s sklicevanjem na lastno avtoriteto. Prav tako se pričakuje nivo komuniciranja v katerem ni prostora za žaljenje.

Mhm. Tudi jaz sem tebe že danes prosil za URL, pa mislim da ga nisem dobil.


Kako nisi dobil? Na ti še enkrat.



https://www.cnbc.com/2021/01/25/dr-fauc...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: 49106 ()

49106 ::

imagodei je izjavil:

Mladostniki niso otroci.



Kako niso :))


Otroci do 18. leta starosti, ki niso zavarovani kot družinski člani, ker njihovi starši ne skrbijo za njih oziroma ker starši ne izpolnjujejo pogojev za vključitev v obvezno zavarovanje


Otroški dodatek staršem pripada le za otroke do dopolnjenega 18. leta starosti, ne glede na to, ali otroci nadaljujejo s šolanjem ali ne.


5. člen

(otrok)

Po tem zakoniku je otrok oseba, ki še ni dopolnila 18 let, razen če je že prej pridobila popolno poslovno sposobnost.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: 49106 ()

dexterboy ::

widj3098dj32 je izjavil:

l0g1t3ch je izjavil:

To so samo neke pavšalne trditve brez konkretnih podatkov.

https://europa.eu/next-generation-eu/in...
The future will be driven by technology. So we’re making the next 10 years Europe’s digital decade!
You will receive a digital identity (eID), making it easier to access online public services and giving you more control over your personal data

Pop quiz: kdo se misli da so ti plani napisani v smislu, da se vsi ukrepi in kontrola populacije z green pasom ukine letos? Ali v 2 letih? Kako slep mora biti ta osebek?
It's just two more weeks™.

Ameri že vejo, zakaj ne spustijo 2. amandma iz rok. Ampak, če imaš oprane možgane in prepih med ušesi, ti nobeno govoričenje in razlaga ne prideta do živega. Furaš dalje nasmešek belih klaviaturnih zob ob sixpack postavi in stotinam lajkov na Instagramu. Sej nimam kej za skrivat... đizs, kje je že tisti meteorit, da trešči v Zemljo?

sparklyslo je izjavil:

Necepljeni:
Ne grem se cepit z brezplačnim cepivom, to smrdi, gre za zaroto ki jo financirajo elite. Namenoma so nam dali brezplačno cepivo, da bi vsi pomrli od dolgoročnih posledic, za katere sicer nimamo dokazov, ampak smo prepričani, da tako je, enkrat bojo že videli ti zlobni cepilci. Vsak dan moramo zastraševati vse okoli sebe, kako so nam kršene pravice in kako nevarno je cepivo. To je naša dolžnost. Ne morem na hrvaško in nazaj brez potrdila. Še v bife ne bomo morali več brez PCT potrdila. Ok, saj sicer imamo možnost se testirati, ampak zakaj bi za teste plačevali. Morajo biti brezplačni. Ampak ne tako brezplačni kot cepivo, ker s tistim služijo elite in nas zastrupljajo. V bistvu se jim gre samo za denar. Farmacevti do sedaj niso služili toliko denarja. Drugim firmam se ne gre samo za denar. Pa še maske, da bi morali nositi. Te nič ne pomagajo, kar poglejte vse kirurge med operacijami; vsi so brez mask, tisti, ki pa so jih nosili so dobili pljučne bolezni. Maske škodujejo. Ampak, če jih že moramo nositi, naj jih tudi cepljeni, ker drugače gre za diskriminacijo. Zakaj bi cepljeni imeli kakšne ugodnosti. A samo zato, ker so se oni cepili ? Ha, to si upa vsak bedak, še babice in dedki v DSO. Tudi jaz bi se lahko brezplačno cepil, ampak jaz nisem neumen. Itak pa bo sedaj revolucija. En policaj je že položil čelado zadnjič na protestih v Franciji, sem videl na youtubu. Stalno sem v pričakovanju, kdaj bodo horde prišle na ulice in poteptale cepilce. Francoski predsednik si zaradi tega že ne bo upal podpisati zakona, da se morajo določene skupine pocepiti. Ameriški tudi ne. Američani so itak elite in glavni v zaroti. Aja pa Kitajci tudi in Rusi. Avstralci so tudi čudni. Pa Nemci, oni so še vedno potomci nacistov. Japonci - ha poglejte jih kako skrbno nosijo maske na Olimpijadi zaradi enega brezveznega prehlada. Njim se pa res vidi, kako zaostala in neizobražena družba so.
V vseh drugih državah imajo več pravic kot pri nas. Samo poglejte Švedsko, Potrč je bil tam celo zimo brez maske zunaj! V Sloveniji pa smo trpeli in zboleli, ker smo jo morali nositi - še celo gripe smo se rešili to zimo, ker smo se morali tako paziti. Čeprav cepljenje še ni obvezno, bo to zagotovo. Za otroke sicer še niso povedali, ali bo cepljenje za njih obvezno, samo jaz sem prepričan, da hočejo že dojenčke špikati. Zato že v naprej stalno kričim - za otroke gre. Mene in mojega otroka pa že ne. Me sploh ne briga, če ima kakšen drug otrok zaradi hude bolezni ali kemoterapije oslabljen imunski sistem. Za odrasle, ki ležijo v bolnicah in imajo razne operacije, ki jim namišljeni covid lahko škoduje, pa itak ni važno. Itak pa so starejši že dovolj dolgo živeli.
Cepljeni: 2 x 5 minut mi je vzelo časa, tako da...

khm... nočem biti nesramen, ampak si kaj pomislil na CT/MR glave? Pa ne vem, če že veš, da so Barbara rov očistili?
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Zgodovina sprememb…

dexterboy ::

multivac je izjavil:

Imam pa eno vprašanje. Ali to temo spemlja kak malo bolj normalen vaxxer, ali so predstavniki vaxxerjev razni stekli sociopati tipa zmist, zmaugy, conini, kotanyi, uvodV itd.?
A nobenemu od vaxxerjev celotna situacija ne smrdi vsaj malo? Pasuši, apartheid, sinhrona organizacija vseh držav, ki se običajno niso uspeli zmenit za nič? A res večina vaxxerjev slepo vrjame v uradno narativo? Težko vrjamem, da so prejšnji karakterji cvet vaxx sfere.

@PrimoZ_ je dober sogovornik. Ne zmerja, ostaja na nivoju, ti ne zabije kontra na prvo žogo....
Jureflux, zmaugy, conini ter ostali so tudi dobri. Za balast teme in šolske primere trolov :))
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

kamiKaZaA ::

Vaxxerji dajte čimprej cepit svoje otroke, v primeru, da ste se tudi sami cepili. Samo malo še manjka in bomo dosegli precepljenost. Ne bit taki egoisti. Če bo jeseni novi lockdown, boste vi krivi, ker niste cepili svojih otrok.

PrihajaNodi ::

dexterboy je izjavil:

widj3098dj32 je izjavil:

l0g1t3ch je izjavil:

To so samo neke pavšalne trditve brez konkretnih podatkov.

https://europa.eu/next-generation-eu/in...
The future will be driven by technology. So we’re making the next 10 years Europe’s digital decade!
You will receive a digital identity (eID), making it easier to access online public services and giving you more control over your personal data

Pop quiz: kdo se misli da so ti plani napisani v smislu, da se vsi ukrepi in kontrola populacije z green pasom ukine letos? Ali v 2 letih? Kako slep mora biti ta osebek?
It's just two more weeks™.

Ameri že vejo, zakaj ne spustijo 2. amandma iz rok. Ampak, če imaš oprane možgane in prepih med ušesi, ti nobeno govoričenje in razlaga ne prideta do živega. Furaš dalje nasmešek belih klaviaturnih zob ob sixpack postavi in stotinam lajkov na Instagramu. Sej nimam kej za skrivat... đizs, kje je že tisti meteorit, da trešči v Zemljo?

sparklyslo je izjavil:

Necepljeni:
Ne grem se cepit z brezplačnim cepivom, to smrdi, gre za zaroto ki jo financirajo elite. Namenoma so nam dali brezplačno cepivo, da bi vsi pomrli od dolgoročnih posledic, za katere sicer nimamo dokazov, ampak smo prepričani, da tako je, enkrat bojo že videli ti zlobni cepilci. Vsak dan moramo zastraševati vse okoli sebe, kako so nam kršene pravice in kako nevarno je cepivo. To je naša dolžnost. Ne morem na hrvaško in nazaj brez potrdila. Še v bife ne bomo morali več brez PCT potrdila. Ok, saj sicer imamo možnost se testirati, ampak zakaj bi za teste plačevali. Morajo biti brezplačni. Ampak ne tako brezplačni kot cepivo, ker s tistim služijo elite in nas zastrupljajo. V bistvu se jim gre samo za denar. Farmacevti do sedaj niso služili toliko denarja. Drugim firmam se ne gre samo za denar. Pa še maske, da bi morali nositi. Te nič ne pomagajo, kar poglejte vse kirurge med operacijami; vsi so brez mask, tisti, ki pa so jih nosili so dobili pljučne bolezni. Maske škodujejo. Ampak, če jih že moramo nositi, naj jih tudi cepljeni, ker drugače gre za diskriminacijo. Zakaj bi cepljeni imeli kakšne ugodnosti. A samo zato, ker so se oni cepili ? Ha, to si upa vsak bedak, še babice in dedki v DSO. Tudi jaz bi se lahko brezplačno cepil, ampak jaz nisem neumen. Itak pa bo sedaj revolucija. En policaj je že položil čelado zadnjič na protestih v Franciji, sem videl na youtubu. Stalno sem v pričakovanju, kdaj bodo horde prišle na ulice in poteptale cepilce. Francoski predsednik si zaradi tega že ne bo upal podpisati zakona, da se morajo določene skupine pocepiti. Ameriški tudi ne. Američani so itak elite in glavni v zaroti. Aja pa Kitajci tudi in Rusi. Avstralci so tudi čudni. Pa Nemci, oni so še vedno potomci nacistov. Japonci - ha poglejte jih kako skrbno nosijo maske na Olimpijadi zaradi enega brezveznega prehlada. Njim se pa res vidi, kako zaostala in neizobražena družba so.
V vseh drugih državah imajo več pravic kot pri nas. Samo poglejte Švedsko, Potrč je bil tam celo zimo brez maske zunaj! V Sloveniji pa smo trpeli in zboleli, ker smo jo morali nositi - še celo gripe smo se rešili to zimo, ker smo se morali tako paziti. Čeprav cepljenje še ni obvezno, bo to zagotovo. Za otroke sicer še niso povedali, ali bo cepljenje za njih obvezno, samo jaz sem prepričan, da hočejo že dojenčke špikati. Zato že v naprej stalno kričim - za otroke gre. Mene in mojega otroka pa že ne. Me sploh ne briga, če ima kakšen drug otrok zaradi hude bolezni ali kemoterapije oslabljen imunski sistem. Za odrasle, ki ležijo v bolnicah in imajo razne operacije, ki jim namišljeni covid lahko škoduje, pa itak ni važno. Itak pa so starejši že dovolj dolgo živeli.
Cepljeni: 2 x 5 minut mi je vzelo časa, tako da...

khm... nočem biti nesramen, ampak si kaj pomislil na CT/MR glave? Pa ne vem, če že veš, da so Barbara rov očistili?


Glej oprali so vam mozgane. Cepljenje bo potrebno ce se bos zelel okoli sprehajat.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

kamiKaZaA ::

Stroka je potrdila, da je cepivo varno za cepljenje otrok. In še bolj zdravi bodo ti otroci. Hitro cepit otroke. Gremo.

PrihajaNodi ::

V Kranju danes poteka cepljenje za otroke. Najave niso potrebno. Cepi se s pfijzeerjem. Za vec info na DM.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

dexterboy ::

Conini je izjavil:

multivac je izjavil:

Conini je izjavil:


Pa valjda gre za neko skrito agendo grdih stricev. Zihr, 150%.

V bistvu se gre. Zgolj ti nočeš slišati nič o tem.

Bedak, dej spizdi. Še dva tedna nazaj si nabijal, da vsi pomremo. Sam Billy pritisne na gumb.

A povečana doza nestrpnosti pride serijsko z injekcijo? Se to ščasoma stopnjuje, ali pa zvodeni po 6-ih mesecih?
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

s1m0n ::

Cepljenje za vas necepljenje odrasle "izobražene" poteka že več kot pol leta... Kaj še čakate?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: s1m0n ()

PrihajaNodi ::

dexterboy je izjavil:

Conini je izjavil:

multivac je izjavil:

Conini je izjavil:


Pa valjda gre za neko skrito agendo grdih stricev. Zihr, 150%.

V bistvu se gre. Zgolj ti nočeš slišati nič o tem.

Bedak, dej spizdi. Še dva tedna nazaj si nabijal, da vsi pomremo. Sam Billy pritisne na gumb.

A povečana doza nestrpnosti pride serijsko z injekcijo? Se to ščasoma stopnjuje, ali pa zvodeni po 6-ih mesecih?


Namesto da podjebavas in hecas raje pomagaj z spikalno himno. Vsak naj kaj doda. Sem preprican da bomo tako lazje prebrodili zadeve. Vsi smo v istem colnu
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

bacho ::

še ena slaba novica

https://www.jpost.com/israel-news/covid...

izrael praktično v enem tednu povečal za 100 resnih pacientov

vsi, ki ste cepili januarja cepivo popušča in to orenk

https://www.timesofisrael.com/hmo-those...

PrihajaNodi ::

bacho je izjavil:

še ena slaba novica

https://www.jpost.com/israel-news/covid...

izrael praktično v enem tednu povečal za 100 resnih pacientov

vsi, ki ste cepili januarja cepivo popušča in to orenk

https://www.timesofisrael.com/hmo-those...


Ok in? Bomo sli pa po tretjo dozo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

bacho ::

se boš cepil vsake pol leta?

PrihajaNodi ::

Bom ja. Zakaj? Ker sem solidaren do drugih, ker bom lahko potoval, ker bom imel vec pravic kot vi antivakserji ki ste oprani. Znanost vam je tuja.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

dexterboy ::

Smurf je izjavil:

49106 je izjavil:

Moraš pokukati iz luknje v kateri se nahajaš. Poglej mal komentarje pod novicami mainstream medijev. Vedno več ljudi se zbuja iz matrice.

Meni je tako prikupno, ko ljudje, ki so osnovno solo komajda izdelovali z dvojko in kasneje vpisali frizerko/gostinsko postali strokovnjaki za poljubno podrocje. Res je tak visek naivnosti. Hkrati pa ironicno (glej multivac-a) mislijo, da ostali slepo verjamejo. Sej ne, da je on sam prakticno pograbil vsako teorijo zarot zadnjih 10 let, ki jo je lahko.

Mene pa šokira, kako lahko folk, ki je končal faks in celo magisterij, kupi vse, kaj jim servirajo MSM mediji, istočasno se pa ne zna kritično vprašati, ali je to vse res. Kar je žalostno. Če bi imeli kaj soli v glavi, bi vedeli, da je Zemlja v resnici ploščata... najhuje je pa to, da preplačujejo delnice Tesle, ki obljublja potovanje na Mars, če so pa še za pristanek na luni posneli film...
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

dexterboy ::

Conini je izjavil:

49106 je izjavil:

Vedno več ljudi se zbuja iz matrice.

Edina stvar, ki raste iz dneva v dan, je število precepljenih.

Kar raste iz dneva v dan, je vsebina na socialnih omrežjih, ki PONEUMLJA folk.
In potem se čudimo, zakaj ni neke normalne konstruktivne debate!
Le kako, če pa folk pogleda prvih 10 zadetkov na googlu in VE ČISTO VSE!
Potem pa vprašam folk kaj je DEFINICIJA biološkega virusa, pa blejejo kot tele v Milka krawo!
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

widj3098dj32 ::

PrihajaNodi ::

Improving Epidemic Response: Building Bridges Between the US and China. May 2012.
Considerations for the Reauthorization of the Pandemic and All-Hazards Preparedness Act (PAHPA). March 2012.
U.S. Preparedness for a Nuclear Detonation. October 2011.
Charting the Future of Biosecurity: Ten Years After the Anthrax Attacks. October 2011.
Advancing US Resilience to a Nuclear Catastrophe. May 2011.
Preserving National Security: The Growing Role of the Life Sciences. March 2011.


dexterboy je izjavil:

Conini je izjavil:

49106 je izjavil:

Vedno več ljudi se zbuja iz matrice.

Edina stvar, ki raste iz dneva v dan, je število precepljenih.

Kar raste iz dneva v dan, je vsebina na socialnih omrežjih, ki PONEUMLJA folk.
In potem se čudimo, zakaj ni neke normalne konstruktivne debate!
Le kako, če pa folk pogleda prvih 10 zadetkov na googlu in VE ČISTO VSE!
Potem pa vprašam folk kaj je DEFINICIJA biološkega virusa, pa blejejo kot tele v Milka krawo!


Sej to. Namesto da se zaupa strkovnjakom kot so Krek in ostalim iz nacionalnega instituta za zdravje. Mislim jebeni butalci. Internet jim je spral mozag.
Pa ne lajat name jaz sem sedaj provax

#pospikajmoSEvsi
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

digitalcek ::

PrihajaNodi je izjavil:

Bom ja. Zakaj? Ker sem solidaren do drugih, ker bom lahko potoval, ker bom imel vec pravic kot vi antivakserji ki ste oprani. Znanost vam je tuja.


Se mi močno zdi, da si ti pripravljen dati stran celo tiča, samo da bi imel "več pravic"?

Včasih smo živeli v stilu: (čim)več prasic. Prasice smo imenovali recimo leta 1975 mlade punce, ki so res dobro/kurbiš izgledale)

Danes pa vam je smisel življenja internet, iskanje linkov, ki podpirajo vaša mnenja, ter v času kovida "več pravic"...

Zgodovina sprememb…

widj3098dj32 ::

PrihajaNodi ::

digitalcek je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Bom ja. Zakaj? Ker sem solidaren do drugih, ker bom lahko potoval, ker bom imel vec pravic kot vi antivakserji ki ste oprani. Znanost vam je tuja.


Se mi močno zdi, da si ti pripravljen dati stran celo tiča, samo da bi imel "več pravic"?

Včasih smo živeli v stilu: (čim)več prasic. Prasice smo imenovali recimo leta 1975 mlade punce, ki so res dobro/kurbiš izgledale)

Danes pa vam je smisel življenja internet, iskanje linkov, ki podpirajo vaša mnenja, ter v času kovida "več pravic"...


Ja kaj pa naj, a naj bom doma zaprt? Meni pa potovanje veliko pomeni, prav tako se bojim da ne bo mama na kisikovi bombi pristala.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

dexterboy ::

Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

digitalcek ::

kamiKaZaA je izjavil:

Stroka je potrdila, da je cepivo varno za cepljenje otrok. In še bolj zdravi bodo ti otroci. Hitro cepit otroke. Gremo.


Fenomenalno.
Ti (cepljeni) otroci bodo garant sami Dončići in Rogljiči. Brez najmanjšega dvoma.

Necepljeno otroci pa bodo garantirano socialci, luzerji, popolne zgube in tako dalje... Nič od nič. Nič od njih...

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: Dimnik ()

PrihajaNodi ::

digitalcek je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

Stroka je potrdila, da je cepivo varno za cepljenje otrok. In še bolj zdravi bodo ti otroci. Hitro cepit otroke. Gremo.


Fenomenalno.
Ti (cepljeni) otroci bodo garant sami Dončići in Rogljiči. Brez najmanjšega dvoma.

Necepljeno otroci pa bodo garantirano socialci, luzerji, popolne zgube in tako dalje... Nič od nič. Nič od njih...



V Kranju imas danes cepljenje za otroke do 12 let. Je brezplacno in prijava ni potrebna. Cepi se s Pfajzerckom. Samo v vednost.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

fikus_ ::

PrihajaNodi je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:

Nodi je zafrustriran ker ga je Romunka zapustila in zdej ga še za preživnino terja :D


Tocno. Ne samo Romunija, vsi. Se korona me je odjebala. Kaj mi preostane? Cigareti



PCT in nič kaj drugega!













Pivo, Cigateri in Trava
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

belimato ::

digitalcek je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

Stroka je potrdila, da je cepivo varno za cepljenje otrok. In še bolj zdravi bodo ti otroci. Hitro cepit otroke. Gremo.


Fenomenalno.
Ti (cepljeni) otroci bodo garant sami Dončići in Rogljiči. Brez najmanjšega dvoma.

Necepljeno otroci pa bodo garantirano socialci, luzerji, popolne zgube in tako dalje... Nič od nič. Nič od njih...


Zadnji del imaš prav.

digitalcek ::

PrihajaNodi je izjavil:


Ja kaj pa naj, a naj bom doma zaprt? Meni pa potovanje veliko pomeni, prav tako se bojim da ne bo mama na kisikovi bombi pristala.


Če boste taki bedaki, kot ste, bo tvoja mama pristala na atomski bombi. In mi vsi skupaj z njo.

Ker nekega dne bo tega sranja, ki se ga greste zadnjih 50-70 let, zadosti in bo nekdo človeštvo USTAVIL. Nujno!

Ustavil pa zato, da gremo nazaj za 1000 ali 5000 let in se poskušamo enkrat za spremembo iz zgodovine tudi kaj naučiti!

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: Dimnik ()

kamiKaZaA ::

belimato je izjavil:

digitalcek je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

Stroka je potrdila, da je cepivo varno za cepljenje otrok. In še bolj zdravi bodo ti otroci. Hitro cepit otroke. Gremo.


Fenomenalno.
Ti (cepljeni) otroci bodo garant sami Dončići in Rogljiči. Brez najmanjšega dvoma.

Necepljeno otroci pa bodo garantirano socialci, luzerji, popolne zgube in tako dalje... Nič od nič. Nič od njih...


Zadnji del imaš prav.

Zato pa hitro cepit svoje otroke. Ostali vaxxerji prav tako. Gremo. Hitro cepit. Tik, tak, tik, tak. Če pride do novega lockdowna jeseni, boste krivi vaxxerji, ker niste cepili svojih otrok.

digitalcek ::

Miki N je izjavil:

Prišla je nova državna direktiva:
ni piva brez cepiva!
No Nodija to ne preseneti
- ostanejo še cigareti.


Moj prispevek k slovenski straniščni poeziji:

No masks today
gremo mi naprej
masko dol si dej
in živi kakor prej

Znanci so pesmico že pohvalili, da za pesnika-začetnika ni slaba...

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: Dimnik ()

PrihajaNodi ::

digitalcek je izjavil:

Miki N je izjavil:

Prišla je nova državna direktiva:
ni piva brez cepiva!
No Nodija to ne preseneti
- ostanejo še cigareti.


Moj prispevek k slovenski straniščni poeziji:

No masks today
gremo mi naprej
masko dol si dej
in živi kakor prej

Znanci so pesmico že pohvalili, da za pesnika-začetnika ni slaba...


Sicer pohvalno, vendar so te himne za spikanje ne proti spikanju. Pac ne beres dobro. Se vidi da ti je google skisal mozgane in vewrjames da nas hocejo vse pobiti.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

dexterboy ::

Smurf je izjavil:

49106 je izjavil:

Potem se temu primerno obnašaj in žali ljudi na podlagi poklica.

To, da sem bolje izobrazen od povprecne frizerke ni zalitev, ampak statisticno dejstvo.

Še vedno ne pomeni, da si VEČ VREDEN od frizerke!
Ali si se izobraževal, da bi ti kot oseba dosegel več v življenju in skozi svoje delo pripomogel k boljšemu jutri ali pa si se izobraževal zato, da imaš sedaj neki naziv in ti je samoumevno, da te moramo ceniti več kot frizerko? Ker, če je pravilen drugi odgovor, si zame osebno vreden en kup gnoja in dreka. Ker NISI človek, ampak si lahko samo še biološki odpadek!
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

multivac ::

belimato je izjavil:

Mato989 je izjavil:

belimato je izjavil:

Ali se kje vidi kolikšen delež kovidno hospatilizranih pri nas je cepljenih?


A mislis da hocejo da to vemo...


Zna biti, da je res bolj slabo. Drugače bi lahko uporabili za spodbujanje cepljenja.


Možno ja.

Glede kako povsot propagandirajo "99% unvacinated"...bi mi čudno, zakaj tega pri nas še ni.

dexterboy ::

pirat je izjavil:

Ne. Cepljeni bodo sli lahko na volitve in izvolili primernejso vlado.
Necepljeni.... boste kolesarili?

OPA!, tale je pa že bila nizka pod pasom!
Ne bom več mogel voliti, praviš, a?
Khm... zanimivo....
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

multivac ::

kotanyi je izjavil:

Tole bom še pokomentiral, drug pofl nekako ni vreden.

LeQuack je izjavil:

PrimoZ_ je izjavil:


Lahko pa se cepiš in hkrati bojuješ proti fašistični vladi in debilnim ukrepom.


Kakor sem opazil vsi, ki se cepijo postanejo precej nekonfliktni z vlado in njenimi ukrepi.


Nikakor. Ta vlada je totalno zabredla. Naredili so toliko napak in prekršili toliko zakonov da bi jih morali 90% zapret za ene 20 let. Na 20 ukrepov, ki so jih sprejeli, je bil mogoče eden smiseln. Od 20 stvari, ki bi jih pa zares morali narediti, pa so morda približno sposobno naredili eno. Samoimenovana "stroka" v obliki "strokovne skupine" političnopravnih potaknjencev tipa Beovič in Krek je slaba šala ki drži PR štango nesmiselnim ukrepom. Tričetrt sranja ki so ga narezgetali v zadnjem letu bi lahko mirno pozabili, pa se na epidemiji ne bi prav nič poznalo. Občine, maske zunaj, policijska ura, zapiranje brezzveznih sektorjev, dvoumna pravila, neuporabne aplikacije in še sto drugih stvari. Tudi izvajanje PCT pogoja vsepovprek ob trenutni incidenci in ob pomanjkanju statistike nima kaj dosti smisla. Zdravstveni problem - epidemijo so spremenili v politični problem. Po eni strani razumem da vas je antivaxerjev toliko, ker tudi moj neracionalni del možganov mika, da bi pokazal sredinca vsemu kar mi prodajajo trenutni nesposobneži na oblasti.

Kljub temu moj racionalni del razume, da cepiva evidentno delujejo. Obenem vidi tudi, da 95% antivax blodenj naravnost žali mojo inteligenco. Obenem tudi nimam nobenih skritih strahov pred nečim tako nedolžnim kot je injekcija. Hell, ko sem bil mulc in ko je bilo treba v vojsko ali pa potovat v čudne države, so nas prešpikali z vsem mogočim sranjem, pa se noben ni jokcal tako kot se antivaxerji danes. Glede tega ste precej patetični, IMO, ampak vsakemu svoje.

Kar pa ne pomeni da ne bom štrajkal skupaj z vami ko bo treba.


Z sentimentom debelega se strinjam.

Ta frugi del pa je bolj tko tko.

Hypathia ::

PrihajaNodi je izjavil:


V Kranju imas danes cepljenje za otroke do 12 let. Je brezplacno in prijava ni potrebna. Cepi se s Pfajzerckom. Samo v vednost.

Ne samo za otroke, ne samo v Kranju, ne samo danes, ne samo s Pfizerjem.... cepljenje je vsesplošno dostopno za vsakogar, ponekod pridejo celo na dom. Izgovorov ni več.

Me pa zanima, če kdo ve, kdaj lahko uveljaviš PCT po Pfizerju, takoj ko dobiš drugo dozo ali en teden po tem, ko naj bi se razvila polna zaščita?
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

multivac ::

D3m je izjavil:

Lahko kdo preveri?



https://www.worldometers.info/coronavir...

https://edition.cnn.com/travel/article/...


Nekaj bi znalo biti na temu.
Sicer pa ker vem, da se bodo vaxxerji obregnili v tole..."poglejte, nihče ne umira".
Ponavljam. Julija lani tudi ni nihče umiral pa ni bilo enega cepljenega. Tej testi so bolj za podjebavanje.
Dokazala bo zgolj zima kako dobro je zares cepivo pa še ta brez ukrepov, da ljudje lahko minglajo. Če ne bodo pustili cepljenje se družit...pol kaj kurac ste se špiknili...

PrimoZ_ ::

c3p0 je izjavil:

Miki N je izjavil:


Jaz se spomnim časov, ko je veljalo za teorijo zarote, da se na določenih lokacijah zbirajo geji. Samo takrat so temu rekli "javna tajna". Izrazi se spreminjajo, fore ostajajo.


A v Zrćah? Ni teorija zarote :)

imagodei je izjavil:


To, da imaš ti pravico zboleti, okrevati več tednov, imeti težave še mesece dolgo, ali pa celo umreti, ima pač vpliv na to, da lahko okužiš nekoga, ki si teh izidov ne želi. Pa ni smel biti cepljen ali pa cepivo žal pri njem ni prijelo. Čisto možno je, da ti okužiš osebo A, ta okuži osebo B, ta okuži osebo C - vse lepo okrevajo. Oseba C pa okuži osebo D, ki pa ima zaradi virusa, ki je imel izvor pri tebi, več mesečne težave z zdravjem. Mogoče je oseba D priletna gospa, ki je še včeraj vozila kolo in varovala svoje vnučke; po 14-dnevni koronaokužbi in hospitalizaciji pa ne vstane več iz postelje in so svojci prisiljeni iskati pomoč na domu ter posteljo v DSO.

To, da se ti nočeš cepiti žal nima posledic samo zate. Če nočeš vzeti lekadola ker verjameš v naravno zdravljenje in čim manj "kemije" - to prizadene samo tebe. Odklanjanje cepiva pa žal ne.


Kdo bo priletni gospe, varovalki vnučkov, bolj nevaren:

- jaz, ki se testiram 2-3x na teden, nikoli bil pozitiven. Če bom, bom doma v karanteni, dokler ne prebolim. Prehlad? Ne vem, gremo na test!
- ti, cepljen, ne rabiš se testirat, mirno se šetaš po svetu, ne veš če si okužen, blagi prehladek, kihek, to pa že ni covid! Simptomi so blažji, prenos je zmanjšan, ampak prenos je.


Tole poudarjeno je en tak mitski primerek antivaxxerja :D
Vsi govorijo zase da oni so taki odgovorni :D

Cepljeni se šeta naokoli brez testiranja, ker ima dovolj nizko verjetnost da prenaša okužbo, še vedno pa ne 0, zato si odgovoren in nosiš masko in umivaš roke.

Aja pa če so cepljeni vsi (razen tistih par %, ki imajo resne medicinske razloge) potem se virus nima kam širit. Prvo je malo virov virusa, druga pa je malo potencialnih žrtev.

multivac ::

Je pa fascinantno gledat medije ki sredi julija, ko so ljudje v kratkih rokavih, pravijo kako uspešno je cepivo. "Poglejte, ljudje se svobodno gibajo! brez strahu pred vetilatorjem"

Smo sredi poletja...bedaki..
««
98 / 198
»»