» »

Visoka precepljenost in učinek zaščite

Visoka precepljenost in učinek zaščite

Temo vidijo: vsi
««
30 / 198
»»

multivac ::

49106 je izjavil:

Imajo pravico, dokler ne gre za monopol ali oligopol.

Pa še nekaj, morajo upoštevati deklaracijo o človekovih pravicah in podobne listine. Glede na to, da smo jo že podpisali.

zmaugy je izjavil:

;-) je izjavil:

zmaugy je izjavil:

49106 je izjavil:

Na vprašanje si odgovoril z vprašanjem, pravega odgovora tako nisem dobil.

A ni očitno da ne? Boli mene k. za to, če se ti cepiš itd. Če trgovina napiše, da brez maske in razkuženih rok nimaš vstopa, potem ga nimaš. Če tega ne napiše, potem pač kot pred epidemijo.

Ze par tednov hofim povsod brez maske, rok si pa nisem prakticno nikoli razkuzeval, le na referendum.

Nevem kje zivite in kaj delate, da se imate cas ukvarjat cel cas z drugimi ljudmi...ocitno hodim le tam kjer ljudje taksnega casa nimajo.

Ne razumem pa kam nimam vstopa brez maske, dejasnko kje koga opomnijo da nimas maske?

Ne, nikjer še nisem opazil. Sem zadnjič šel v prodajalno bez maske (manjša in prazna), ker sem mislil, da ni več potrebna (ravno so ukinili obvezno nošenje v restavracijah) in sem ob vstopu vprašal, pa mi je trgovec rekel da ni problem, itak je bil cepljen, jaz pa tudi.

Računam torej, da boš na volitvah volil za našo stran. Torej cepilno svobodno stran.
Ti kot "odgovoren državljan" si se prostovoljno cepil, je tako? Nimaš nobene potrebe nas preganjat ne?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: multivac ()

zmaugy ::

multivac je izjavil:

zmaugy je izjavil:

49106 je izjavil:

zmaugy je izjavil:

49106 je izjavil:

A ni očitno da ne? Boli mene k. za to, če se ti cepiš itd. Če trgovina napiše, da brez maske in razkuženih rok nimaš vstopa, potem ga nimaš. Če tega ne napiše, potem pač kot pred epidemijo.

Dokler tega ne počne monopolist ali oligopolisti, nimam težav s tem.

Njihova firma, njihova pravila. Kaj zdaj? Menda imajo pravico odločati o tem, kar zadeva zdravje njihovih zaposlenih in na to, kakšno koientelo si želijo v svojih prostorih? A ti bi komunizem uvajal?

Komunizem izvaja vaša stran, ko nas bodisi želi cepit bodisi izvajat represijo.
Daj se ti najprej zmeni s tvojimi, da na spustijo pr miru.

Spet nepravilna tvorba stavkov in povedi. Sam se oglašam zgolj (kadar se mi ljubi), ko preveč lažete in serete klamfe. V osnovi pa nikogar ne prepričujem, naj se cepi. Medtem ko na primer ti aktivno in agresivno z vsemi sredstvi izvajaš pritisk v nasprotni smeri. Kult like mentality.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

49106 ::

zmaugy je izjavil:

;-) je izjavil:

zmaugy je izjavil:

49106 je izjavil:

Ze par tednov hofim povsod brez maske, rok si pa nisem prakticno nikoli razkuzeval, le na referendum.

Nevem kje zivite in kaj delate, da se imate cas ukvarjat cel cas z drugimi ljudmi...ocitno hodim le tam kjer ljudje taksnega casa nimajo.

Ne razumem pa kam nimam vstopa brez maske, dejasnko kje koga opomnijo da nimas maske?

Ne, nikjer še nisem opazil. Sem zadnjič šel v prodajalno bez maske (manjša in prazna), ker sem mislil, da ni več potrebna (ravno so ukinili obvezno nošenje v restavracijah) in sem ob vstopu vprašal, pa mi je trgovec rekel da ni problem, itak je bil cepljen, jaz pa tudi.

Danes sem z masko vstopil v trgovino, videl, da je prodajalke ne nosijo, pa sem jo še sam snel in se nadihal zraka. Read the room se temu reče.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

dexterboy ::

RedDrake je izjavil:

SodVina je izjavil:

Ampak bolj slovensko seveda je tolči se po prsih z "meni ne bo noben govoril, kaj nej delam!" in potem zahtevati enakost (ali še bolje: prioritetno obravnavo), ko "ti zagusti".

Those who choose security over freedom deserve neither

ne bo jim potegnilo... iq sobne temperature...žal :(
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Aha, to bi lahko pisalo nad varnostnim pasom v avtu, ane?
Biseri...
neumnosti.

zmaugy je izjavil:

Spet nepravilna tvorba stavkov in povedi. Sam se oglašam zgolj (kadar se mi ljubi), ko preveč lažete in serete klamfe. V osnovi pa nikogar ne prepričujem, naj se cepi. Medtem ko na primer ti aktivno in agresivno z vsemi sredstvi izvajaš pritisk v nasprotni smeri. Kult like mentality.

Kak pritisk izvajam?
Zgolj širim informacije in misli o aktualni zaedevi?

A sem že pretepel kakega, ki je čakal v vrsti za cepljenje?

multivac je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Kak pritisk izvajam?

Dej nehi, še pod tem nickom si pisal o tem, kakšno je tvoje “poslanstvo”.
Biseri...
neumnosti.

Telbanc ::

multivac je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Kak pritisk izvajam?

Za vsakega ki čaka v vrsti, na cepljenje, je potrebno rečt sam hvala bogu.

Tud sem Zmagiju zlo hvaležen da se je cepil.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

DarwiN je izjavil:

Polna nitka nekih srbskih in hrvaških "strokovnjakov" in linkov.. Očitno so Srbi in Hrvati vodilni na Balkanu, ko gre za produkcijo fake newsa in alternativnih dejstev.. Interesantno.

Pa slušaj brate, niko nije tim Janezima kriv, da su glupi ko čurke in nemaju kičme, da sruše tog Jajota iz vlade. Htelu su iz Juge, sad plaču, kako jim je loše... e pa, care, ne može i jare i pare ;)

Telbanc ::

dexterboy je izjavil:

DarwiN je izjavil:

Polna nitka nekih srbskih in hrvaških "strokovnjakov" in linkov.. Očitno so Srbi in Hrvati vodilni na Balkanu, ko gre za produkcijo fake newsa in alternativnih dejstev.. Interesantno.

Pa slušaj brate, niko nije tim Janezima kriv, da su glupi ko čurke in nemaju kičme, da sruše tog Jajota iz vlade. Htelu su iz Juge, sad plaču, kako jim je loše... e pa, care, ne može i jare i pare ;)

Pa šta se može, ni komunisti nisu više to što su bili, sad su "kaviar socijalisti".
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

dexterboy je izjavil:

DarwiN je izjavil:

Tako je bre, ne raste bre žito na Triglavu, jel tako?
Biseri...
neumnosti.

zmaugy je izjavil:

@RedDrake
Glede na dobesedno miljone uničenih življenj otrok, ki bodo posledično imeli uničena življenja

Do elaborate, please…:)
Zadržujem dih…:))

Odlično, če zadržuješ dih. Ker srčno upam, da si potlej nehal dihati!

zmaugy je izjavil:

multivac je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Kak pritisk izvajam?

Dej nehi, še pod tem nickom si pisal o tem, kakšno je tvoje “poslanstvo”.

Želim tvoj dokončni odgovor zmaugy. Boš podpru našo liberalno stran ali nam bož nož zaril v hrbet ko bo čas?

Pac-Man ::

Pravijo, da Đonson deluje nekam preplašen, kot po zmagi Brexita.

https://twitter.com/uk_domain_names/sta...
The last time I saw Boris Johnson as unhappy as he was at this evening's Freedom Day press conference was the day after the Brexit referendum when he had to speak to the media because his side won.
The look of someone who threw a hand grenade then was horrified when it went off.
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.

@vostok:

Ma dej, kot sem napisal me boli k. Ljudje se morajo sami odločiti na osnovi kvalitetnih informacij. Dokler se sam in moji bližnji lahko zaščitimo s cepljenjem, lahko zaradi mene antivaxxerji skačete z balkona. Mislim - tega se ne veselim, ampak če vztrajno hočete in rinete tja...
Sem pa za to, da se sankcionira ta glavne kretene, ki širijo dezinformacije in laži. No, pri večini papig tega početja gre za zdravstveno patologijo, pri glavnih virih dezinformacij (baje da je kakšen ducat ljudi vsega skupaj odgovornih za 65 % antivaxx bulšita) je pa stvar kazenske odgovornosti. In geopolitike, kjer pride v poštev kakšen Haag.
Biseri...
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

Ben Dover je izjavil:

S COVIDOM MATO NE Z COVIDOM, PIZDA. PA NE RABIŠ VEJICE PRED VEZNIKOM BTW!
Ti pa tvoja logika.. :D

Nestrpnost je zelo lepa osnova za fašizem. Rabiš kaj drv za grmado? Kantico bencina? Lokostrel?
Daj bes ven iz sebe, naj PURGE zavlada nad tvojo črno demonsko dušo!
:))

zmaugy je izjavil:

@vostok:

Ma dej, kot sem napisal me boli k. Ljudje se morajo sami odločiti na osnovi kvalitetnih informacij. Dokler se sam in moji bližnji lahko zaščitimo s cepljenjem, lahko zaradi mene antivaxxerji skačete z balkona. Mislim - tega se ne veselim, ampak če vztrajno hočete in rinete tja...
Sem pa za to, da se sankcionira ta glavne kretene, ki širijo dezinformacije in laži. No, pri večini papig tega početja gre za zdravstveno patologijo, pri glavnih virih dezinformacij (baje da je kakšen ducat ljudi vsega skupaj odgovornih za 65 % antivaxx bulšita) je pa stvar kazenske odgovornosti. In geopolitike, kjer pride v poštev kakšen Haag.

Zakaj te torej moti svobodna izmenjava informacij?
A sem jaz zahteval linčanje CDC, ker je zavajal o varnosti pri nosečnicah?

Kas sedaj, si liberalen pri cepivih a avtoritaren pri svobodi govora? Zjasni se prosim.

To kar ti širiš, niso informacije o Covidu, ampak o stanju tvoje psihe.
Ljudi, ki sprožajo te neumnosti, ki jih potem ti povzemaš, bi morali kazensko preganjati za zavestno širjenje dezinformacij in laži, zaradi katerih ljudje umirajo.
Biseri...
neumnosti.

Verodostojnos informaciji, ki jih jaz širim, bo presodil vsak posamezen bralec.
Temu se reče svoboda govora.

Torej dejansko si stalinist, ki bi rad diktiral kaj lahko nekdo bere in kaj ne?

Predlagam torej, da takoj prepoveš CDC
https://dailyexpose.co.uk/2021/07/06/cd...

multivac je izjavil:

Verodostojnos informaciji, ki jih jaz širim, bo presodil vsak posamezen bralec.
Temu se reče svoboda govora.

Torej dejansko si stalinist, ki bi rad diktiral kaj lahko nekdo bere in kaj ne?

Predlagam torej, da takoj prepoveš CDC
https://dailyexpose.co.uk/2021/07/06/cd...

Otroci, kaj bomo jedli za kosilo?
Lizike in bonbone!
Biseri...
neumnosti.

Ok, torej tvoj končni odgovor je, da si stalinist?

Razumem.
Forum, zapišite si: zmaugy je bistveno, bistveno bolj nevaren kot covid.
Za covid imate promile šanse nekaj resnega, zmaugy pa bi vam pobrisal polovico važe zbirke knjig in bookmarkov.

Danes covid, jutri co2 al neki...

multivac je izjavil:

Razumem.
Za covid imate promile šanse nekaj resnega, zmaugy pa bi vam pobrisal polovico važe zbirke knjig in bookmarkov.

Ti si en očitno zavestni narcisoidni manipulator, ki zanalašč zavaja in laže. In ki bi vse, ki se z njim ne strinjajo, postavil pred zid in postrelil.
Biseri...
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

zmaugy je izjavil:

multivac je izjavil:

Razumem.

Ti si en očitno zavestni narcisoidni manipulator, ki zanalašč zavaja in laže. In ki bi vse, ki se z njim ne strinjajo, postavil pred zid in postrelil.

Ne.

Ti, si tisti, ki zahteva državno lektoriranje vsebin.
Ti, si tisti, ki bi nazdravljal s stalinom, ko ste počistli trockiste.
Ti, si tisti, ki je Maotu govoril, da v resnici ni lakote, da nekateri partijci pretiravajo.

Ne jaz zmaugy. Ne jaz.

Frišne "fake news"(?) informacije (Lancet--precej oporečna publikacija, Peter Dazsak, če kdo pomne...):

https://www.theguardian.com/world/2021/...

Monday is a threat to the world and provides fertile ground for the emergence of vaccine-resistant variants, international experts say.

"I am extremely dismayed to see the very rapid rate of increasing infections in a population that is vaccinated pretty much like we are."

Prof Christina Pagel, the director of University College London's clinical operational research unit, told the meeting: "Because of our position as a global travel hub, any variant that becomes dominant in the UK will likely spread to the rest of the globe. The UK policy doesn't just affect us. It affects everybody and everybody has a stake in what we do."

Dajte izvlečti vn moje zapise o nesterilizirajočih cepivih sedaj.

Aerie, boš ti?

(priznam, sem že pomislil, da se morda tam zgoraj igrajo/delajo norca iz obeh strani, samo, da se ne bi uspeli zediniti)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: multivac ()

multivac je izjavil:

zmaugy je izjavil:

multivac je izjavil:

Razumem.

Ne.

Ti, si tisti, ki zahteva državno lektoriranje vsebin.
Ti, si tisti, ki bi nazdravljal s stalinom, ko ste počistli trockiste.
Ti, si tisti, ki je Maotu govoril, da v resnici ni lakote, da nekateri partijci pretiravajo.

Ne jaz zmaugy. Ne jaz.

Ti si… na drogah? Ali imaš zgolj bralne težave? Kakorkoli že, moja napaka, da sem zapravljal čas s tabo.
Biseri...
neumnosti.

Kayzon ::

V Angliji je 60% ljudi ki so ponovno zboleli za korono bilo cepljenih ze dvakrat. Toliko o temu.

Slopek je izjavil:

No, no, saj pravim. Počakajmo do jeseni, zime, ko se bomo lahko pogovarjali kako in kaj. Pri nas je bilo res grozno, ko smo dolgo bili na prvem mestu po umrljivosti. Še sploh še kdo spomni teh časov. No in tujina je takrat poročala o hudih scenah v eni vukojebini na Balkanu, hehe. Saj bolnice so tut pokale po šivih ja. Zaradi denarja, ki ga je prinašal kovid že mogoče.

Naslednjih 14 dni je ključnih!

ajdov2 ::

https://www.express.co.uk/news/world/14...

Emmanuel Macron shamed into embarrassing U-turn after violence erupts on French streets

gus5 ::

49106 je izjavil:

Ne prbiji. En Messiah se je dosledno držal ukrepov.
Nekateri ukrepi so bili smiselni le do iznajdbe & plasiranja cepiv. S cepivi se piše nova zgodba, ki bo pripeljala do rahljanja & ukinitve ukrepov. Odgovorno ravnanje pred iznajdbo cepiv ne opravičuje neodgovornega zavračanja cepiva.

multivac je izjavil:

Ti mi najprej odgovori v kaki državi smo.
Smo v liberalni državi kjer velja "my body my choice", smo v semi-avtoritariuzmu itd., smo podpisniki mednarodnih konvencij za zločine proti človeštvu?
Od kdaj dajemo državi pravico, da nas brez kompenzacije cepi z nečim eksperimentalnim, za vprašljive rezultate?
RS je polit. skupnost z zaenkrat še vedno delujočimi institucijami pravne države, značilnimi za liberalno demokracijo. Med te institucije sodi tudi Ustavno sodišče, ki je odločilo, da obvezno cepljenje zoper covid-19 ni v nasprotju z liberalno-demokratsko Ustavo RS.

Načelo "my body my choice" ni absolutno, npr. nihče v RS se ne more prodati v suženjstvo. Javna oblast je dolžna preprečiti vsako dejanje "zoper telo" posameznika. In zavračanje cepljenja je prav to - dejanje zoper telo (& zdravje).

Kompenzacija za cepljenje je omejitev pandemije & zaščita zdravja & življenj večine ljudi.

gus5 je izjavil:

49106 je izjavil:

Nekateri ukrepi so bili smiselni le do iznajdbe & plasiranja cepiv. S cepivi se piše nova zgodba, ki bo pripeljala do rahljanja & ukinitve ukrepov. Odgovorno ravnanje pred iznajdbo cepiv ne opravičuje neodgovornega zavračanja cepiva.

Stroka je (pri meni) izgubila kredibilnost, ko je drugič predlagala vladi nošnjo mask zunaj. Če želijo odgovornost, naj bodo najprej odgovorni prav oni, torej strokovnjaki. Ali si pričakoval, da bodo namesto njih bolj odgovorni laiki?

Zgodovina sprememb…

gus5 je izjavil:

Med te institucije sodi tudi Ustavno sodišče, ki je odločilo, da obvezno cepljenje zoper covid-19 ni v nasprotju z liberalno-demokratsko Ustavo RS.

US je presojalo o tem ali je obvezno cepljenje zoper covid ustavno? Ne bi rekel.

Zgodovina sprememb…

ajdov2 ::

gus5 je izjavil:

49106 je izjavil:

multivac je izjavil:

Ti mi najprej odgovori v kaki državi smo.
Smo v liberalni državi kjer velja "my body my choice", smo v semi-avtoritariuzmu itd., smo podpisniki mednarodnih konvencij za zločine proti človeštvu?
Od kdaj dajemo državi pravico, da nas brez kompenzacije cepi z nečim eksperimentalnim, za vprašljive rezultate?
RS je polit. skupnost z zaenkrat še vedno delujočimi institucijami pravne države, značilnimi za liberalno demokracijo. Med te institucije sodi tudi Ustavno sodišče, ki je odločilo, da obvezno cepljenje zoper covid-19 ni v nasprotju z liberalno-demokratsko Ustavo RS.

Načelo "my body my choice" ni absolutno, npr. nihče v RS se ne more prodati v suženjstvo. Javna oblast je dolžna preprečiti vsako dejanje "zoper telo" posameznika. In zavračanje cepljenja je prav to - dejanje zoper telo (& zdravje).

Kompenzacija za cepljenje je omejitev pandemije & zaščita zdravja & življenj večine ljudi.

Zakaj pa potem ne rečejo, da je cepljenje obvezno in da bo država prevzela odgovornost za vse, ki bodo zaradi cepljenja umrli oziroma imeli trajne posledice?

hr_natakar ::

zmaugy je izjavil:

Aha, to bi lahko pisalo nad varnostnim pasom v avtu, ane?

Ni primerljivo. kako lahko primerjas varnostni pas s snovjo, ki se jo vbrizga v telo? Drugac pa pri avtomobilih obstajajo alternative, lahko potujes tudi tako, da ti ni potrebno imet varnostnega pasu, z drugimi nacini transporta. Tudi pri zdravljenju obstaja vec razlicnih in uspesnih nacinov zdravljenja.

belimato ::

Že šparate za teste?

Mato989 ::

Najboljše je, da vsi davkoplačevalci moramo plačat teste, pol pa jih mormo še plačat da lahko testiramo WTF
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Utk ::

belimato je izjavil:

Že šparate za teste?

V letu pa pol se nisem niti enkrat testiral. Če bom moral it na en test na dve leti, bom preživel.

HappyPills je izjavil:

Ciper:
According to the Cyprus surveillance report on the pandemic, the median age of cases dropped to 23, while the median age of patients is now 53.
"The number of hospital admissions is increasing. Nine out of 10 people who are hospitalised have not been vaccinated. The situation is critical."
https://www.financialmirror.com/2021/07...

Pizda Fak, ampak res, perejo vam možgane, da se kar kadi... lani kitajci padali sredi ceste, Bergamo odvažali trupla s kamioni, New York pokale bolnice po šivih, vi pa še kar verjamete MSM, da vam servirajo resnico... zgleda, da bodo letos bolnice tudi pokale po šivih, le da bodo to pot krivi necepljeni. Pa kok moraš biti mentalnega idiota, da nisi sposoben niti ene minute kritičnega razmišljanja... ??? Tisti na višjih stolčkih bodo skregali folk med sabo, oni pa uživali brez mask easy life... majke mi, pa če ni že v tej temi nekaj posameznikov, ki jih jutri NOBEN ne bi pogrešal. Nasprotno, več bi jih bilo srečnih, kot pa, da bi žalovali za to osebo... Žal, grobe besede, ampak resnične...
Naslednjih 14 bo ključnih! Cepite se!

snezak21 ::

belimato je izjavil:

Že šparate za teste?

Zares ne... zgolj racun na firmo bom vzel, ko bom sel v gostilno, pa bo se dodaten plus ;) Pa skoraj si upam stavit, da bom recimo septembra ali oktobra lahko sel v gostilno, medtem ko ti, kljub cepljenju ne bos ;)

ajdov2 je izjavil:

bluefish bo zaklenil imo

Zaklenil jo bo, ker so eni in isti, ki nabijajo enovrstične dogme brez glave in repa, replicirajo samo zato, ker lahko, ko se jih vpraša za konstruktiven odgovor, je mučna tišina...
Videno že od lanskega aprila v vseh temah o koroni. Eni in isti nabijajo eno in isto. Zakompleksane osebe, ki se izživljajo nad drugimi, ker imajo v sebi stisko. lani je bilo nošenje mask, da bomo ubili milijone. Letos je cepljenje, ker bomo zopet ubili milijone. Če ne bi bilo korone, bi bil alkohol za volanom, ali pa nezdrava hrana, ali pa čiki ali pa dizli brez katalizatorja... osebe, ki naredijo takoj vse, kar jim šef reče, ne da bi premislili o možnih posledicah za ostale, osebe, ki nimajo niti najmanjšega občutka empatije do soljudi, so pa največji in najglasnejši zagovorniki BLM in podobnih gibanj, ljudje, ki bi druge takoj spravili v barbara rov, če ni tako, kot oni rečejo... kar je najbolj žalostno je pa to, da imajo taisti ljudje na koncu še otroke. In ker so otroci odraz staršev in vzgoje, se ne smemo čuditi svetu, v katerem živimo danes. Zrcalo naših dejanj... Učitelj da je kriv za otrokove slabe ocene???
Niso zastonj ljudje včasih primazali komu "vzgojno šamar". So že dobro vedeli zakaj. No, danes bi bolj zato rabil mehansko roko. Ker bi se človek že prvi dan utrudil... vrsta je namreč dolga.

Samael ::

dexterboy je izjavil:

ajdov2 je izjavil:

bluefish bo zaklenil imo

Zaklenil jo bo, ker so eni in isti, ki nabijajo enovrstične dogme brez glave in repa, replicirajo samo zato, ker lahko, ko se jih vpraša za konstruktiven odgovor, je mučna tišina...
Videno že od lanskega aprila v vseh temah o koroni. Eni in isti nabijajo eno in isto. Zakompleksane osebe, ki se izživljajo nad drugimi, ker imajo v sebi stisko. lani je bilo nošenje mask, da bomo ubili milijone. Letos je cepljenje, ker bomo zopet ubili milijone. Če ne bi bilo korone, bi bil alkohol za volanom, ali pa nezdrava hrana, ali pa čiki ali pa dizli brez katalizatorja... osebe, ki naredijo takoj vse, kar jim šef reče, ne da bi premislili o možnih posledicah za ostale, osebe, ki nimajo niti najmanjšega občutka empatije do soljudi, so pa največji in najglasnejši zagovorniki BLM in podobnih gibanj, ljudje, ki bi druge takoj spravili v barbara rov, če ni tako, kot oni rečejo... kar je najbolj žalostno je pa to, da imajo taisti ljudje na koncu še otroke. In ker so otroci odraz staršev in vzgoje, se ne smemo čuditi svetu, v katerem živimo danes. Zrcalo naših dejanj... Učitelj da je kriv za otrokove slabe ocene???
Niso zastonj ljudje včasih primazali komu "vzgojno šamar". So že dobro vedeli zakaj. No, danes bi bolj zato rabil mehansko roko. Ker bi se človek že prvi dan utrudil... vrsta je namreč dolga.

Druga stran istega kovanca si, tako da si lahko samo tiho.
Samael != Samuel

kow ::

Izgleda, da ne bo tako hudo jeseni, kot nekateri pricakujete.
https://twitter.com/segal_eran/status/1...

Ker bo v Slo verjetno kar visoka precepljenost, bo v bolnisnici manj ljudi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

digitalcek ::

ajdov2 je izjavil:

Zakaj pa potem ne rečejo, da je cepljenje obvezno in da bo država prevzela odgovornost za vse, ki bodo zaradi cepljenja umrli oziroma imeli trajne posledice?

Zato, ker 250.000€ odškodnine za vsakega mrtvega, ter 150.000€ za vsakega takega, ki ostane po cepljenju živ, ampak mu je dosojena poleg enkratne odškodnine SEVEDA še dosmrtna renta v znesku najmanj 1500€ mesečno - tega denarja slovenska država NIMA, niti ga nikoli ne bo imela.

Raje furajo NEodgovornost, loterijo s cepivi brez odgovornosti...

Ker naivno mislijo, da jih ne more doseči dolga roka mednarodnega sodišča za zločine proti človeštvu...

sparklyslo ::

Pa to človek ne more več verjet. Sem mislil, da je antivaxerska paranoja že dosegla vrh, pa ji še kar ni videti konca.
Strah pred cepivom vam je do konca zameglil možgane.

In ne si mislit, da če si v top formi, da te Covid ne more.
Poznam aktivne športnike, ki jih je Covid fino sesul, po drugi strani pa "špehaste bajsije", ki so ga za šalo dali skozi.

Sicer pa si lahko sami odgovorite, koliko je v Sloveniji ljudi umrlo od Covida in koliko od prejetega cepiva.
In tako je po vsem svetu.

Lahko, da v Angliji zbolevajo tudi tisti 2x cepljeni. Koliko od teh je težkih primerov?
Od 56 miljonov angležev, jih je bilo cca. 46 miljonov cepljenih (pa še to veliko z astro, ki je slabša), a mislite da novinarji in angleški Antivaxer Psiho Team ne bi že razbobnal svetovne zarote, če bi miljoni umirali zaradi prejetega cepiva?

Miki N ::

Še enkrat... vaceljni - imate preprost marketinški problem. Prodati morate robo, ki vam ostaja. Določeni prijemi so recimo delali dokaj široko (recimo fora z različnimi cepivi, da potem folk stoji v vrsti za "taboljšega"), določenih iz ne vem točno katerega razloga nočete (keš na roke pa zdravo) in določeni so povsem zgubljeniv stilu "kajenje ubija + slika blede punčke". Saj ne da ne delajo, samo na žalost na segmentu trga, ki je vaš izdelek že kupil.

HappyPills ::

multivac je izjavil:

Frišne "fake news"(?) informacije (Lancet--precej oporečna publikacija, Peter Dazsak, če kdo pomne...):

https://www.theguardian.com/world/2021/...

Monday is a threat to the world and provides fertile ground for the emergence of vaccine-resistant variants, international experts say.

"I am extremely dismayed to see the very rapid rate of increasing infections in a population that is vaccinated pretty much like we are."

Prof Christina Pagel, the director of University College London's clinical operational research unit, told the meeting: "Because of our position as a global travel hub, any variant that becomes dominant in the UK will likely spread to the rest of the globe. The UK policy doesn't just affect us. It affects everybody and everybody has a stake in what we do."

Dajte izvlečti vn moje zapise o nesterilizirajočih cepivih sedaj.

Aerie, boš ti?

(priznam, sem že pomislil, da se morda tam zgoraj igrajo/delajo norca iz obeh strani, samo, da se ne bi uspeli zediniti)

Super da si končno začel brat stvari. Zdaj pa samo še nehaš selektivno brat pa bo :).

dexterboy je izjavil:

HappyPills je izjavil:

Ciper:
According to the Cyprus surveillance report on the pandemic, the median age of cases dropped to 23, while the median age of patients is now 53.
"The number of hospital admissions is increasing. Nine out of 10 people who are hospitalised have not been vaccinated. The situation is critical."
https://www.financialmirror.com/2021/07...

Pizda Fak, ampak res, perejo vam možgane, da se kar kadi... lani kitajci padali sredi ceste, Bergamo odvažali trupla s kamioni, New York pokale bolnice po šivih, vi pa še kar verjamete MSM, da vam servirajo resnico... zgleda, da bodo letos bolnice tudi pokale po šivih, le da bodo to pot krivi necepljeni. Pa kok moraš biti mentalnega idiota, da nisi sposoben niti ene minute kritičnega razmišljanja... ??? Tisti na višjih stolčkih bodo skregali folk med sabo, oni pa uživali brez mask easy life... majke mi, pa če ni že v tej temi nekaj posameznikov, ki jih jutri NOBEN ne bi pogrešal. Nasprotno, več bi jih bilo srečnih, kot pa, da bi žalovali za to osebo... Žal, grobe besede, ampak resnične...
Naslednjih 14 bo ključnih! Cepite se!

Polna usta nestrpnosti. Pa tolk si mel o tem za povedat.
Volk menja dlako a nravi ne.

Zgodovina sprememb…

feryz ::

belimato je izjavil:

Že šparate za teste?
Ni potrebe, se bodo prelili v ceno produkta na trgu in to plačajo stranke.
Bo šla inflacija še malo gor, kdo bi se sekiral? Če si sam med tistimi, ki jo dviguje, potem ni problema.

Horas ::

sparklyslo je izjavil:

Pa to človek ne more več verjet. Sem mislil, da je antivaxerska paranoja že dosegla vrh, pa ji še kar ni videti konca.
Strah pred cepivom vam je do konca zameglil možgane.

In ne si mislit, da če si v top formi, da te Covid ne more.
Poznam aktivne športnike, ki jih je Covid fino sesul, po drugi strani pa "špehaste bajsije", ki so ga za šalo dali skozi.

Sicer pa si lahko sami odgovorite, koliko je v Sloveniji ljudi umrlo od Covida in koliko od prejetega cepiva.
In tako je po vsem svetu.

Lahko, da v Angliji zbolevajo tudi tisti 2x cepljeni. Koliko od teh je težkih primerov?
Od 56 miljonov angležev, jih je bilo cca. 46 miljonov cepljenih (pa še to veliko z astro, ki je slabša), a mislite da novinarji in angleški Antivaxer Psiho Team ne bi že razbobnal svetovne zarote, če bi miljoni umirali zaradi prejetega cepiva?

saj se ne gre za paranojo! gre se za zdrav razum in logiko!!! kar pa vi ovce ne premorete! to je navaden prehlad! nič druga! vi pa vse vzamete za sveto kar vam servirajo ker ste ponižne ovčke! pa res ne vidite kaj nam/vam delajo?!?!?
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

HappyPills ::

:)) Ah ta Horas.

Horas ::

ah js ja. kaj pa tale hojs včeraj? vernikom je bilo dopuščeno množično zbiranje protestnikom pa ne? ha? ovce beee beeee. pojma nimate.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Dimnik ()

Bwaze6 ::

:D
««
30 / 198
»»