Forum » Loža » Visoka precepljenost in učinek zaščite
Visoka precepljenost in učinek zaščite
Temo vidijo: vsi

HappyPills ::
Cigareti se pocasi umikajo. Ponekod po svetu lahko kadis le se doma ponekod pa se to kmalu ne bos vec smel. Tako da ta argument ti pade. Prepoveduje se tudi druge zadeve je pa res da je ocigledno folk precej butast in ce mu ravno ne narises da je nekaj zanj skodljivo (kot npr fasat plucnico) bo to vseeno pocel. Ani pac rabijo te? da se vam vse pove kaj se sme in kaj ne. Pa se potem je ihtavost da to pa ne.

kriptobog ::
Nisem noben teoretik. Pred casom sem samo podal mnenje, da bodo cepljeni tudi zbolevali za covidom in polnili bolnice in zdaj se jenro zacelo uresnicevati. Nobene teorije zarote ni v tem ;)
Točno se ve, kakšno učinkovitost imajo cepiva, ti pa tukaj pametuješ, ko ena opica.
Če so cepiva učinkovita 70-95%, potem bomo evidentno lahko imeli en del bolnikov v bolnicah, ki bodo cepljeni.
In prav ponosen si, kako si "brihten". Ma, beden si do konca in nazaj.
PS: "Polnili bolnice" bodo predvsem necepljeni in tisti z oslabljenim imunskim sistemom. Tako kot pri običajnih nalezljivih boleznih.
Nic se ne ve tocno. En del? Poglej Izrael. Vec kot polovica hospitaliziranih je bila cepljena. To ni en del, to je kar velik del…Tako da tezko govorimo o ucinkovitosti med 70-95%.
Imamo tudi primer fesrival na Nizozemskem, kjer je potrjena okuzba pri skoraj 1000 ljudeh. Pogoj za vstop je bil cepljen ali test. Cepljeni se ne testirajo, kot kaze pa teosijo virus v vecji meri, kot pravi stroka. Kot sem ze rekel, bomo videli situacijo v jeseni in pozimi.
Tako da kar lepo utihni o bedi in podobnih komentarjih.

apfelstrudl ::
Argumenti? Kje pa so tvoji? Tvoje zgodbice, skepticizem in butaste primerjave niso noben argument. Pa sarkazma tudi ne zastopiš BTW, kar me niti ne čudi. Komaj čakam, da nas zaplinijo, čimprej prosim.![]()
Moj argument je številka 10 mrtvih na dan v SLO od čikov.
Zadeva je še vedno legalna.
Bo dovolj na kratko v 2 stavkih? Naredim krajše? Pišem počasneje?
Tvoj argument so (kot vedno) žaljivke. Saj ne da me še vedno presenečaš. Presenečen bom kvečjemu, ko boš sposoben kako normalno debato metat tukaj.

Ben Dover ::
apfelstrudl je izjavil:
Argumenti? Kje pa so tvoji? Tvoje zgodbice, skepticizem in butaste primerjave niso noben argument. Pa sarkazma tudi ne zastopiš BTW, kar me niti ne čudi. Komaj čakam, da nas zaplinijo, čimprej prosim.![]()
Tvoj argument so (kot vedno) žaljivke. Saj ne da me še vedno presenečaš. Presenečen bom kvečjemu, ko boš sposoben kako normalno debato metat tukaj.
O joj, veš kolk debelih umre dnevno zaradi McNuggetsov, zadeva je še vedno legalna. Sam to da ni nalezljiva in ne ubije zdravega človeka se ti pa ne da vbit v glavo?
Počasi, počasi sine.. Men se vedno bolj dozdeva, da delaš štrudl pri nekem Albancu, medtem ko se peče pa prideš semle malo gnojit in mlatit prazno slamo. A skutin štrudl tud znaš spečt? Ta mi je ful všeč, a ga znaš spečt?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ben Dover ()

apfelstrudl ::
apfelstrudl je izjavil:
O joj, veš kolk debelih umre dnevno zaradi McNuggetsov, zadeva je še vedno legalna. Sam to da ni nalezljiva in ne ubije zdravega človeka se ti pa ne da vbit v glavo?
Počasi, počasi sine..
Sine?
Glede na tvojo kulturo izražanja na tem forumu si ali egotriparski vasezagledani "vedno imam prav" model, ali pa sluzast teenager (v tem primeru bi ti bil loh foter).
Cigarete torej ne ubijajo pasivno?
Pozabi. Retorično vprašanje (če sploh veš kaj je to).
S tabo itak ni mogoče normalne debate metat. Najdi drugo tarčo.

ajdov2 ::
Nekateri so bili proti maskam, pa so jih utišali, jaz sem gledal.
Naslednji so bili proti zapiranju, pa so jih utišali, jaz sem gledal.
Ostali so bili proti prisiljenemu cepljenju, pa so jih utišali, jaz sem gledal.
Ko so mi vdrli v stanovanje, da so me peljali v karantensko taborišče, ni bilo več nikogar, ki bi me branil.
Ko so mi vdrli v stanovanje, da so me peljali v karantensko taborišče, ni bilo več nikogar, ki bi me branil.

Kako ganljiv zapis, potočil sem solzico..

s1m0n ::

zmaugy ::
apfelstrudl je izjavil:
Večina drog je prepovedanih pa butastega folka to ne odvrne, zgolj ustvari se biznis za kriminalce.
Prepovej cigarete in jih bojo še vedno kadili, le da se jih bo švercalo.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
neumnosti.

Čaki malo, a sedaj se klet šteje pod stanovanje/bivalne površine?
Glede jamranja o visinah cen in najemnin nepremicnin bi rekel, da vecina zivi v kleteh, ker je to edino kar si lahko privoscijo

AMPAK CONINI, še vedno bo nekaj cepljenih hospitaliziranih, TOREJ cepivo NE deluje..![]()
No bomo videli kako bo pri nas. V Izraelu je teh nekaj vec kot polovica hospitaliziranih…
Zelo bi me zanimali podatki o tem, koliko je zdaj v Izraelu hospitaliziranih in koliko od tega je bilo polno cepljenih. Iz verodostojnega vira.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.

sbawe64 ::
PacificBlue je izjavil:
Delam v visoko tehnološkem podjetju, kjer je cepljenih cca 90% ljudi, tisti, ki kvarijo odstotek so ljudje iz proizvodnje. V našem podjetju so ljudje od doktorjev znanosti do inženirjev in vem da ljudje niso neumni, tako da velja moja teorija, da se večina inteligentnih ljudi cepi, tako kot se večina zdravnikov, potem pa vse skupaj z izobrazbo pada do pomožnega osebja oz manj kvalificiranega osebja.
Ljudje se v prvi vrsti ne cepijo zato, da bi bili zdravi, ampak zaradi izogib težavam pri prehodu mej. Kar je za ljudi, ki delajo na višjih položajih dobrodošlo ker imajo več poti v tujino, kot delavci iz proizvodnje.
Če ne bi bilo cepljenje eden izmed pogojev za prehod mej, bi bil % precepljenosti še dosti nižji..
Semafor (domač, nato ecdc) je vlada sama demontirala, ko je prišel v zeleno fazo.Prej je veljal.
Zato vladi nihče pri zdravi pameti ne sme ničesar verjeti!
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order

“Najprej so mi prepovedali risanke po 9h zvečer in bil sem tiho in jih ubogal.
Nato so mi prepovedali viseti na yutubu po 9h zvečer in spet sem samo ubogal.
Nato so vstopili v mojo sobo in pod posteljo našli odvržene nošene štumfe in jih odnesli v pranje. Ker sem jih ubogal do zdaj, se temu nisem mogel upreti.”
Odlomek iz knjige Dnevnik ob 19:00 - vse ukradene risanke mojih staršev
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()

sbawe64 ::
AMPAK CONINI, še vedno bo nekaj cepljenih hospitaliziranih, TOREJ cepivo NE deluje..![]()
Vežde, pa cepljene je treba izolirat, saj oni z veseljem okoli virus trosijo in kužijo necepljene!!!! d-d-d-d-d-d-d-d![]()
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/...
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order

Fake testi. Zato pa pogoj T ni OK. To si kopirajo qr kode levo desno. Tudi pri nas to masovno pocno.
Za okuzene cepljene pa saml nasega kriptoboga poglejmo, ki je urradno cepljen ceprav to ni. In taki bodo zboleval kot cepljeni. Antivexx bo pa imel temo kako cepiva ne delujejo. Aja bejz.
Za okuzene cepljene pa saml nasega kriptoboga poglejmo, ki je urradno cepljen ceprav to ni. In taki bodo zboleval kot cepljeni. Antivexx bo pa imel temo kako cepiva ne delujejo. Aja bejz.

HappyPills je izjavil:
Fake testi. Zato pa pogoj T ni OK. To si kopirajo qr kode levo desno. Tudi pri nas to masovno pocno.
Itak vse je fejk in vsi fejk cepljeni. Na festivalu je vec kot 1000 takih. V Izraelu prav tako

Ce si kopirajo QR kode, ni na potrdilu osebnih podatkov? Kako to da cez vhod spustijo 1000x eno in isto osebo?
Zdaj pa ti postajas teoretik

A se ni res eden tukaj hvalil, kako je zabeležen kot cepljen, čeprav v resnici cepiva ni dobil?
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.

A se ni res eden tukaj hvalil, kako je zabeležen kot cepljen, čeprav v resnici cepiva ni dobil?
Jp. Rabis?
Sigurno se bo nasel se kdo, ampak da bi bilo 1000 takoj ma festivalu pa tezko vrjamem. Sploh za Izrael. Bomo videli kako bo pri nas. Na koncu boste fuxi in fanatiki govorili da je folk eno uro cakal v vrsti za fejk vax

Jah tko je blo na danskem. So ugotovilu da je imel cel klub fake potrdila po tem k jih je 50% zbolel.

Jp. Rabis?
Sigurno se bo nasel se kdo, ampak da bi bilo 1000 takoj ma festivalu pa tezko vrjamem. Sploh za Izrael. Bomo videli kako bo pri nas. Na koncu boste fuxi in fanatiki govorili da je folk eno uro cakal v vrsti za fejk vax![]()
Ne. Sem polno cepljen.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()

Pac ce je eden jih je sigurno precej vec. In taki bodo v bolnicah pol kao cepljeni. Evo vam zarote dragi antivexx da bo jasno zakaj "cepljenih" vec kot 50% v bolnicah.
Mystery solved.
Mystery solved.

HappyPills je izjavil:
Pac ce je eden jih je sigurno precej vec. In taki bodo v bolnicah pol kao cepljeni. Evo vam zarote dragi antivexx da bo jasno zakaj "cepljenih" vec kot 50% v bolnicah.
Mystery solved.
Haha itak. Postal bos najvecji teoretik! Torej je po tvoje vsaj polovica cepljenih fejk?

Sicer se pa verjetno lahko preveri ali je nekdo res prejel cepivo ali ne? Ce bodo vodilni mislili da so na gospodarcu fejk cepili in bodo obolele sli preverjat in se izkaze, da so cepljeni, kaj sledi potem? Bo zate stroka fejk?
Tako veliko jih sigurno ni fejk, ampak zate je to itak vseeno, ker vrjames v neke svoje teorije.

Conini ::
Nic se ne ve tocno. En del? Poglej Izrael. Vec kot polovica hospitaliziranih je bila cepljena. To ni en del, to je kar velik del…Tako da tezko govorimo o ucinkovitosti med 70-95%.
To je Izrael in VB, ki imata najvišjo precepljenost:
Imajo relativno izrazito manj hospitalizacij. Manipuliraš pa z zelo majhnimi številkami, tako da tvoja polovica je kvečjemu nekaj deset ljudi.
Tako da lepo kar utihni in nehaj širit idiotizme.
HappyPills je izjavil:
Jah tko je blo na danskem. So ugotovilu da je imel cel klub fake potrdila po tem k jih je 50% zbolel.
Saj to vidiš, kaj se dogaja s temi, ki so prišli iz Španije. To je zdaj ratalo preko 100 okuženih, čeprav na prvotnih testih marsikdo odd njih ni bil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Conini ()

To je Izrael in VB, ki imata najvišjo precepljenost:
Imajo relativno izrazito manj hospitalizacij. Manipuliraš pa z zelo majhnimi številkami, tako da tvoja polovica je kvečjemu nekaj deset ljudi.
Tako da lepo kar utihni in nehaj širit idiotizme.
Ne glumi o idiotizmih. To se je pac zacelo. Kaksno bo res stanje bomo pa videli ko pride sezona. Jesen/zima.
Kar lepo svojim doma govori naj utihnejo.

En z delta sevom na busu okuzi vse. Delta ma sirjenje tipa ospice torej po luftu.
Tale ekaponenta bo epic ko se zacne. Pomoje letos bolnice nafilamo v 3eh tednih. Mrtvih bo pomoje med vsaj se 2x tolko kot prejsno sezono. Potem bi pa se mogl pocas. Prekuzit. Bo pa tokrat vsak poznal vsaj enega ki je umrl za korono. No razsn Nodi on nima znancev.
Tale ekaponenta bo epic ko se zacne. Pomoje letos bolnice nafilamo v 3eh tednih. Mrtvih bo pomoje med vsaj se 2x tolko kot prejsno sezono. Potem bi pa se mogl pocas. Prekuzit. Bo pa tokrat vsak poznal vsaj enega ki je umrl za korono. No razsn Nodi on nima znancev.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: HappyPills ()

Ne glumi o idiotizmih. To se je pac zacelo. Kaksno bo res stanje bomo pa videli ko pride sezona. Jesen/zima. Kar lepo svojim doma govori naj utihnejo.
Ma gluimiš ti in sploh ne razumeš, kakšne številke podajaš. Nimaš fakinega pojma.
Zraven sem ti dal Veliko Britanijo, ki ima bistveno več folka in se jasno vidi, da ob zelo visoki številki okuženih, je po drugi strani relatvno bistveno manj folka hospitaliziranega. Ob isti številki okuženih v VB, je bilo nekaj mesecev nazaj 4x toliko ljudi v bolnicah. In to je značilna razlika, ki kaže, da CEPIVA JASNO DELUJEJO.
Tvojega govna smo se naveličali že v temah o kriptu. In tu nadaljuješ z istim tempom.

Vežde, pa cepljene je treba izolirat, saj oni z veseljem okoli virus trosijo in kužijo necepljene!!!! d-d-d-d-d-d-d-d![]()
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/...
Pri tem niti ni jasno, kaj so testirali in kdaj so sploh testirali?!
Festival je trajal od 3.-5. julija, testirali so jih pa kdaj??? 3-4. julija? Zakaj bi jih pa sploh testirali isti dan, kot je bil festival. In kaj je point, da testiraš folk 10 dni po festivalu, saj bi se ti ljudje komot okužili PO festivalu. Čista zbrka. Čist neumen eksperiment z napačnimi podatki, saj je jasno, da folk pri Delti zboleva prej (praviloma prej kot v petih dneh), kot pa pri starejših sevih.
"zbolijo pred petim dnevom" - ob cca 49s
https://www.24ur.com/novice/korona/vsi-...
Torej:
https://www.spiegel.de/panorama/gesells...
dva dneva, po 10.000 ljudi vsak dan
- prvi dan 448 okuženih (4.48%)
- drugi dan 516 okuženih (5.16%)
Zgodovina sprememb…

Ne glumi o idiotizmih. To se je pac zacelo. Kaksno bo res stanje bomo pa videli ko pride sezona. Jesen/zima. Kar lepo svojim doma govori naj utihnejo.
Ma gluimiš ti in sploh ne razumeš, kakšne številke podajaš. Nimaš fakinega pojma.
Zraven sem ti dal Veliko Britanijo, ki ima bistveno več folka in se jasno vidi, da ob zelo visoki številki okuženih, je po drugi strani relatvno bistveno manj folka hospitaliziranega. Ob isti številki okuženih v VB, je bilo nekaj mesecev nazaj 4x toliko ljudi v bolnicah. In to je značilna razlika, ki kaže, da CEPIVA JASNO DELUJEJO.
Tvojega govna smo se naveličali že v temah o kriptu. In tu nadaljuješ z istim tempom.
Ne bit tako hitro uzaljen no. Fanatiki ste res dojencki. Ves zakaj imajo manj hospitalizacij pri istih stevilkah? Faking delta. Delta je navaden prehlad. Delta ne spravlja ljudi v bolnice kar tako. Moras imeti se kako bolezensko stanje da te delta tako polozi. Ste sploh pogledali kako zgleda delta? Pa ko mecete maturante zdaj ven. Ce jih nebi testirali sploh neb vesli da so okuzine. Ce vprasas njih so bili samo zmackani. Toliko o delti. In to, da se vsak teden dobi vec cepljenih, ki so okuzeni in/ali hospitalizirani ni ravno za ignorirati. Ceprav jih imas v Izraelu nekaj deset je to podatek. Tudi pandemija se je tako zacela kajne? Najprej nekaj 10, potem je pa narascalo.
Tako da tvoje govno pusti kar za domace.
Fanboti ste res razdrazljivi. Takoj ko vam nekaj ni vsec zacnete napadati in zaliti. To dosti pove o tebi

Ne bit tako hitro uzaljen no. Fanatiki ste res dojencki. Ves zakaj imajo manj hospitalizacij pri istih stevilkah? Faking delta. Delta je navaden prehlad. Delta ne spravlja ljudi v bolnice kar tako.
Vir za to je?
Pa ko mecete maturante zdaj ven. Ce jih nebi testirali sploh neb vesli da so okuzine.
Tko kokr pri alfi. A to, da je večina okuženih z alfo brez simptomov, še nisi slišal? Ne veš tega? Prav nič nisem začuden.

Ne da nam ni všeč, ti samo bluziš in ne podaš nobenega vira.. Za zgodbice si naredi en blog al neki, tule pa navedi vir, da pogledamo ane?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ben Dover ()

Prva stvar o DELTI 29. junij:
https://www.scientificamerican.com/arti...
"There is some indication that the Delta variant may also result in more severe disease. A study in Scotland, published in the Lancet, found the hospitalization rate of patients with that variant was about 85 percent higher than that of people with the Alpha variant. But because of the time lag between hospitalizations and deaths, there is not enough data to say whether or not Delta is more deadly than other variants."
Pa 12. julij
https://www.webmd.com/lung/news/2021071...
Is the Delta variant more deadly?
Scientists are still tracking the data to determine how deadly it is. Based on hospitalizations in the U.K., the Delta variant does seem to be more likely to lead to hospitalization and death, particularly among unvaccinated people, according to a recent study published in The Lancet.
Tisto kar vemo danes je, da je delta še nekaj hujša od alfe.
"There is some indication that the Delta variant may also result in more severe disease. A study in Scotland, published in the Lancet, found the hospitalization rate of patients with that variant was about 85 percent higher than that of people with the Alpha variant. But because of the time lag between hospitalizations and deaths, there is not enough data to say whether or not Delta is more deadly than other variants."
Pa 12. julij
Scientists are still tracking the data to determine how deadly it is. Based on hospitalizations in the U.K., the Delta variant does seem to be more likely to lead to hospitalization and death, particularly among unvaccinated people, according to a recent study published in The Lancet.
Zgodovina sprememb…

belo mleko ::
HappyPills je izjavil:
En z delta sevom na busu okuzi vse. Delta ma sirjenje tipa ospice torej po luftu.
Super. Hitreje ko gre skozi populacijo, prej boste nehali noreti s totalitarizmi.
https://il9.picdn.net/shutterstock/videos/6059618/thumb/8.jpg

Telbanc ::
https://www.index.hr/vijesti/clanak/nje...
"Ekonomistica s Instituta za tehnologiju u Karlsruheu, Nora Szech je čak predložila financijske nagradu. Ona kaže kako su njezina istraživanja pokazala da spremnost na cijepljenje raste s ponudom financijske nagrade. Kod 100 eura nagrade spremnost na cijepljenje se penje na 80 posto građana, a kad je u pitanju 500 eura se radi o vrijednosti od 90 posto.
Ona procjenjuje da vrijednost svakog punog cijepljenja za društvo iznosi 1500 eura. "Znači, ulaganje se isplati", kaže ekonomistica i predlaže da se i onima koji su se već cijepili retroaktivno isplati nagrada."
"Ekonomistica s Instituta za tehnologiju u Karlsruheu, Nora Szech je čak predložila financijske nagradu. Ona kaže kako su njezina istraživanja pokazala da spremnost na cijepljenje raste s ponudom financijske nagrade. Kod 100 eura nagrade spremnost na cijepljenje se penje na 80 posto građana, a kad je u pitanju 500 eura se radi o vrijednosti od 90 posto.
Ona procjenjuje da vrijednost svakog punog cijepljenja za društvo iznosi 1500 eura. "Znači, ulaganje se isplati", kaže ekonomistica i predlaže da se i onima koji su se već cijepili retroaktivno isplati nagrada."

Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Telbanc ::
https://www.index.hr/vijesti/clanak/zas...
"Dovoljno dobro obrazovanje po pitanju cijepljenja može se postići i u vrlo kratkom roku, no povjerenje je nešto što se gradi tokom duljeg vremenskog perioda. Teško se gradi, a lako se gubi. "
"Nepovjerenje prema institucijama za vrijeme pandemije je kobno"
Tko da Jurčekfux se ne rabiš več naprezat. Tebi verjamejo še manj.

"Dovoljno dobro obrazovanje po pitanju cijepljenja može se postići i u vrlo kratkom roku, no povjerenje je nešto što se gradi tokom duljeg vremenskog perioda. Teško se gradi, a lako se gubi. "
"Nepovjerenje prema institucijama za vrijeme pandemije je kobno"
Tko da Jurčekfux se ne rabiš več naprezat. Tebi verjamejo še manj.

Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Prva stvar o DELTI 29. junij:
Pa 12. julij
Ne ne vemo tega zagotovo. Vemo da je bolj kuzna, ostalo so pa samo neke domneve. Ko pride jesen/zima bomo imeli pa vec podatkov in bomo lahko govorili o tem.
Kar lepo pocakat pa se slisimo takrat. Vas bodo verjetno naterali ze na tretji odmerek takrat

Miki N ::
Jaz imam rešitev.
In to tako nextgen EU, digitalno, zrelo za pumpanje evro sredstev.
Vlade naj namesto teh lame vacinaci digitalnih potrdil raje uvedejo digitalno cepilno valuto. Jabcoin al neki. Nakar vsakič, ko nastaviš dobiš toliko pa toliko jabcoinov.
Nakar se vzporedno ponudi še kup možnosti za nakup, mogoče celo možnost kakega vlaganja v državne sklade sumljive vrednosti ipd. Folk ima ponavadi rad to sranje in se bodo z veseljem pustili tudi nategniti, kot je znano iz izkušenj. Saj Nodi bo ziher zraven, pa še kdo.
Saj necepljeni ga bodo lahko tudi kupili in trgovali, trik je, da bodo špiknjeni ga bodo dobili zastonj ane, bodo neke vrste rudarji. Kasneje si lahko celo taka svinja in stvar obrneš - začneš za cepivo računati jabcoine in tako kontroliraš povpraševanje, ko bo stric Fajzer začel malo bolj resno računati za čarobni napitek.
In to tako nextgen EU, digitalno, zrelo za pumpanje evro sredstev.
Vlade naj namesto teh lame vacinaci digitalnih potrdil raje uvedejo digitalno cepilno valuto. Jabcoin al neki. Nakar vsakič, ko nastaviš dobiš toliko pa toliko jabcoinov.
Nakar se vzporedno ponudi še kup možnosti za nakup, mogoče celo možnost kakega vlaganja v državne sklade sumljive vrednosti ipd. Folk ima ponavadi rad to sranje in se bodo z veseljem pustili tudi nategniti, kot je znano iz izkušenj. Saj Nodi bo ziher zraven, pa še kdo.
Saj necepljeni ga bodo lahko tudi kupili in trgovali, trik je, da bodo špiknjeni ga bodo dobili zastonj ane, bodo neke vrste rudarji. Kasneje si lahko celo taka svinja in stvar obrneš - začneš za cepivo računati jabcoine in tako kontroliraš povpraševanje, ko bo stric Fajzer začel malo bolj resno računati za čarobni napitek.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()

Seveda ste. Edino logika vam peša. Vi se prekužte zato, da se nebi okužl.
To je tko kot da si tiča odrežeš zato, da ne zanos.

HappyPills je izjavil:
Seveda ste. Edino logika vam peša. Vi se prekužte zato, da se nebi okužl.
Nekam cudno logiko imas. Prekuzil sem se, ker sem imel enkrat vmes ocitno malo oslabljen imunski sistem. V stiku z okuzenimi sem bil itak skoraj celo pomlad. Se pozno sem se okuzil glede na stike…

Tudi v Latviji obvezno cepljenje za nekatere:
https://www.24ur.com/novice/korona/v-la...
Medtem hrvaška uvaja pomoč le za podjetja s cepljenimi delavci.
Sem razmišljal prej zakaj se antivexxerji ne uprejo temu stiskanju za jajca ampak raje zmeraj bolj cvilijo.
Problem je v tem, da tipičen antivexxer je zelo egoistično egocentrično naravnan človek. Njemu je važno da se ON ne cepi in za to bo tudi druge "žrtvoval" ali vrgel pod vlak. Istočasno pa upate, da bodo cepljeni za vas rešili težavo, tako kot za vas rešujejo vse ostale stvari.
Tako kot je feryz rekel, tudi če celo JU nasilno pocepijo važno da mene ne. Ampak ajdov v tem delu ima prav gledate in čakate da pokličejo vašo številko.
Tik-tak.
Tik-Tak.
Sem razmišljal prej zakaj se antivexxerji ne uprejo temu stiskanju za jajca ampak raje zmeraj bolj cvilijo.
Problem je v tem, da tipičen antivexxer je zelo egoistično egocentrično naravnan človek. Njemu je važno da se ON ne cepi in za to bo tudi druge "žrtvoval" ali vrgel pod vlak. Istočasno pa upate, da bodo cepljeni za vas rešili težavo, tako kot za vas rešujejo vse ostale stvari.
Tako kot je feryz rekel, tudi če celo JU nasilno pocepijo važno da mene ne. Ampak ajdov v tem delu ima prav gledate in čakate da pokličejo vašo številko.
Tik-tak.
Tik-Tak.

HappyPills je izjavil:
Tik-tak.
Tik-Tak.
Sem ze veckrat rekel, da se ne bom cepil, ker ni potrebe, sploh pa ne s cepivom, ki je se v testni fazi. Ce bo slucajno res potrebno bi se sele po koncanem testiranju, ko bo registrirano.
Za jajca me pa nihce ne stiska. Ne potrebujem nobene subvencije in nobenih covid dodatkov. Niti nisem antivax. Sem za marsikaj cepljen.

c3p0 ::
HappyPills je izjavil:
Aja če si cepljen si avtomatsko JU?
Vbistvu Moji davki plačujejo tebe in tebi podobne pojave haha.
Torej nobene koristi praviš.
Pričakovano.
Ne, tako bebavost in stalno visenje na forumu pričakujem od birokrata/fikusa v neki od boga pozabljeni pisarni.
Kako pa ti plačuješ mene, če pa jaz le dajem, nič ne prejemam? Misterij.
Nisem vedel, da lahko vsak "bebec" prileze do papirjov na fakultetah, kot so FRI, FE ter FMF-ju. S tem, da vsi ti z mano vred delamo/jo za vsa večja tehnološka podjetja, kot so John Deere, Continental, Vektor, Airbus, Bosch, VW, MB, ...., ter slovenskimi podjetji, kot so CosylLab, DOMEL, RLS, AVIAT, ....
Če bi delal za John Deere, se ne bi ravno hvalil. Lahko si pa še vedno tam le nepomemben člen, ali navidezno pomemben. Piše se sicer Cosylab, poznam dobro par ljudi iz njihovega sestrskega podjetja.
zanimivo kakšna imena imajo anticepilci in teoretiki, Kamikaza, Snežak, PrihajaNodi, ApfelŠtrudl, SuperKripto, KriptoBog,.. kot da bi ustvarili račune pri 10 letih, tam so tudi ostali mentalno.![]()
Bend Over pa kipi od zrelosti.

Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3p0 ()

Imamo tudi primer fesrival na Nizozemskem, kjer je potrjena okuzba pri skoraj 1000 ljudeh. Pogoj za vstop je bil cepljen ali test. Cepljeni se ne testirajo, kot kaze pa teosijo virus v vecji meri, kot pravi stroka. Kot sem ze rekel, bomo videli situacijo v jeseni in pozimi.
Je bil te dni Exit festival, 180k gostov. Pričakujemo novi Bergamo. Glede na to, da je delta med nami in "hiper kužna", so okuženi z njo vsi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3p0 ()

mirator ::
HappyPills je izjavil:
Tik-tak.
Tik-Tak.
Dobro si jih profiliral.

HappyPills je izjavil:
Doom & gloom, že polnim klet s fižolom. Za vsak slučaj še robčke, če dobim delto. Torej bomo le dosegli 90k mrtvih?

Že tko te napenja pa še fižol. Ojej. No ja s socialko očitno ni za kej drugega kot konzerve.