» »

Vaše (in ne od nekoga drugega) reakcije na Covid-19 cepivo

Vaše (in ne od nekoga drugega) reakcije na Covid-19 cepivo

Temo vidijo: vsi
««
6 / 6
»
»»

pero50 ::

1. odmerek pfeizer. rahla bolečina v roki par ur
2. odmerek pfeizer. zmerna bolečina v roku 1 dan

V-i-p ::

Zanimivo, jaz pa nobenih, ampak res nobenih problemov z ničemer, razen, rahle bolečine ob pritisku na mesto vboda par dni. Nobenga Lekadola, nič.
AZ 14. 05.
AZ 28. 06.
Gripa 21. 10.
PF 25. 11.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

hendriks ::

V četrtek, 9.12. prejel 3. odmerek PF. Zvečer začela boleti rama, naslednji dan so se pridružile še rahle bolečine pod pazduho. Vročine nisem imel, pojavila se je rahla utrujenost, ki je trajala tudi včeraj. Kot pri pri prvem in drugem odmerku, stranski učinki, ki niso skoraj omembe vredni. Tisti, ki še oklevate: cepite se.

Comandante ::

Vceraj zjutraj ob 8h prejel tretjo dozo Pfizerja. 8-10 ur kasneje se je pojavila neka utrujenost, vendar dopuscam moznost, da zaradi pretiravanja s kolicino dimljenih rebrc. Blag obcasen glavobol zvecer, komaj zaznavno, premalo za lekadol. Danes vse ok, zmerna bolecina v rami in pod roko, nic posebnega.

Par tednov nazaj sem se cepil proti gripi, brez kakrsnekoli reakcije, niti roke nisem cutil.

Pod crto, po treh odmerkih: Po prvem absolutno nic, po drugem blaga vrocina in 36 ur slabega pocutja, po tretjem skoraj nic.

Hypathia ::

A je morda kdo kombiniral dve dozi Pfizerja s poživitvenim odmerkom Moderne? Po kolikem času in kakšne so izkušnje s stranskimi učinki?
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

ripmork ::

V četrtek po točno 6 mesecih šel še na tretjo dozo Pfizerja; včeraj blažja bolečina v rami ob dotiku, danes nič več (praktično isto, kot pri prvih dveh dozah).

Gogyto ::

Včeraj popoldne šel po tretjo dozo, tko na hitro sem se odločil, ko sem ravno bil v mestu. Pfizer. Na Metelkovi uredil v 5 minutah, jipii. Zaenkrat danes zjutraj na dotik čutim 'bolečino' na mestu vboda. Nič drastičnega, tolk da se ve, da sem dobil štih.

nič napram reakciji po prvi Zenici.

Gambino ::

Prva doza AZ.
Druga doza Pfajzer.
Tretja doza bi morala biti enkrat februarja 2022, pa sem zbolel za covidom, tako da imam bolečine v očeh, glavi, brez energije, driska, kašelj, bolečine v glavi ob kašlju, izgubljam vonj, okus zaenkrat še imam. Žena je enako zbolela imela isti termin cepljenja edino druga doza je bila AZ, ima pa močnejši kašelj in bolečine v pljučih. Izgubila vonj. Kaj bo naprej bomo pa videli.
Covid sva dobila od hčerke iz vrtca, ki ga je prebolela z dvodnevno vročino in to je bilo to.
Aja kot zanimivost se to, da sva simptome dobila šele predzadnji dan karantene od hčerke, in da mi je hitri test pokazal, ženi šele naslednji dan. Potem sem šel še do Pacienta na hitri test, ki ga je naredila zelo površno, odvzem je bil površen, saj ni šla globje s palčko in test je bil seveda negativen, me je dal zdravnik še na PCR na Metelkovo, kjer je res bil odvzem tako kot je potrebno in seveda sem bil pozitiven. No žena je bila pozitivna naslednji dan. V glavnem tik preden bi odpeljal hčerko lahko v vrtec in sam z ženo bi šla na šiht sva postala pozitivna. Res dolgo obdobje, 9. dni preden sva postala pozitivna. Vmes sem delal še hitre teste in sem bil negativen, nekaj dni po potrditvi hčerke sem se nekaj slabo poćutil, šel na PCR bil še negativen.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Gambino ()

Zimonem ::

Druga doza moderne , 2 dni 39 vročine. Pa še kak dan 37. V glavnem kar jeba. Bolečo roko spregledamo. Itak smo skos potolčen.

cesnja ::

cesnja je izjavil:

cesnja je izjavil:

Lansko leto srecanje s corono povsem brez simptomov, letos 1. doza Moderne.

Rama me je mocno bolela 2 dneva, potem pa naenkrat nic vec. Mrzlica in vrocina (38 stopinj) zacensi od nekih 4 ur po cepljenju, ponoci zato nisem spal, zjutraj je bilo ze ok. Stiri dni po cepljenju so se pojavile prebavne tezave in spet vrocina, izbruh glivic na nogi in vnetje dlesni, kar pomeni, da je bil imunski sistem medtem zaposlen z necem drugim. Vmes se nisem sparal in sem cele dneve opravljal tezja fizicna dela. 2. odmerek imam jutri, par dni bom poskusil biti bolj lene sorte.

Tokrat je slo bistveno lazje. Pecivo je zgleda ostalo v rami, boleco oteklino sem imel kaksnih 6 dni. Vrocine nisem zaznal, sem pa par dni spal dlje kot ponavadi. Pa nacrtno sem bil manj aktiven.

3. pfizer nedavno, ker za Moderno nenadoma nisem vec/se dovolj star :D

Tokrat sem zvecer cutil blago vrocino, par dni sem manj spal oziroma sem se zbujal prej kot ponavadi, nekako 5 dni po cepljenju pa se je zadeva obrnila in sedaj spim dlje kot ponavadi. Kardio sem na podlagi izkusenj za en teden preventivno zamenjal z daljsimi sprehodi.

celada ::

celada je izjavil:

Pfeizer:
Prebolel konec aprila.
S prvo dozo cepljen konec avgusta. Naslednji dan samo rahla bolecina v rami. Ostalo bp in sm brez problema lahko sportal naslednji dan. Po enem tednu razvil grozne rdeče izpuscaje po hrbtu in nogah, srbečica in rahlo oteklo po nogah. Trajalo par dni da je popustilo in začelo izginjat. Posvet z zdravnikom pravi, da je to povsem možno stranski učinek. Glede druge doze se moram odločiti, nagibam se k temu, da jo spustim.


Da malce dodam k temu. Nadaljnji posvet z zdravnico: je stranski učinek in je priporočilo da se izpusti druga doza. Ko bo potreben booster bom šel po Moderno.

Mati je dobila Pfizer booster shot. Prvi dve dozi AstraZenica. Ravno tako dobila srbečico ampak v nasprotju z mano zelo zelo blage izpuščaje (le ene par po rokah) tako, da je najbrž kak dedni razlog za ta dva stranska učinka.
Brat zanimivo brez stranskih učinkov po cepljenu s Pfizerjem.

V-i-p ::

celada: sam sem imel identično cepljenje, kot tvoja mama (AZ+AZ+PF) pa do danes brez enega stranskega učinka.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

celada ::

Ja sej zadeva naj bi bila precej redka. 1 na 1000 cepljenj za srbečico in 1 na 10000 za izpuščaje tako, da nič nenavadnega da je šlo brez zapletov pri tebi :) njen brat npr je dobil dve dozi pfeizerja in tudi bp.
Konec koncev sta pa tudi ta dva stranska učinka samo nevšečnost in nič hujšega ni bilo na koncu.

predi ::

predi je izjavil:

Pfizer:

1. boleča roka naslednji in sledeči dan, mogoče kanček utrujenosti. Opazil sem par manjših modric (velikosti vrha mezinca) na nasprotni roki, notranji del, v isti višini kot je bil vbod na cepljeni roki - možno da od udarca, ki se ga sicer ne spomnim, ampak ker je glava dokaj blizu, se mi je zdelo neobičajno, da se ga ne bi. Četrti dan ničesar več.
2. boleča roka naslednje tri dni, brez kakršnih koli drugih posledic. 7 dni kasneje dva dni na bolniški, vročina 38. Utrujenost sledečih pet dni. Ni nujno posledica cepljenja (pravzaprav zelo verjetno ni).
3. naslednji dan boleča roka v okolici mesta cepljenja, ki je po treh dneh popolnoma izzvenela. Drugih posledic ni bilo. Omenim lahko še neboleče nekontrolirano krčenje mišice takoj po vbodu. Verjetno je šlo za statično elektriko, ker me tak čas žge vsepovsod. Je pa presenetilo tudi sestro/zdravnico.

Yohan del Sud ::

For fuck sake, isto kot pri đonniju julija. Tokrat fajzer buster. 38,5 vročine in dva dni bolniške. Še en šot pa bom na nuli. Ko sem zadevo preboleval v vanilijski različici drugega vala sem rabil ene šest dni bolniške vse skupaj.
www.strancar.com

Zgodovina sprememb…

link_up ::

6.21. moderna 1st - mrzlica...ohne glavobol!(pomembno!)
7.21. moderna 2nd - streslo...vrocina 2 dni :)
12.21. moderna booster (50% doze) - mrzlica in bolece misice...tri dni brez volje :)

Morda sem ter tja kaksen poskocen ritem srca...pri vseh treh...to majo za zrihtat pomoje.
In and Out

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: link_up ()

energetik ::

Včeraj poživitev z Moderno po 6 mesecih. Zaenkrat samo malce boleča rama. Injekcije se pa sploh čutilo ni. Čakanje 0,0 min, Metelkova.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: energetik ()

krempelj ::

energetik je izjavil:

Včeraj poživitev z Moderno po 6 mesecih. Zaenkrat samo malce boleča rama. Injekcije se pa sploh čutilo ni. Čakanje 0,0 min, Metelkova.


Letos booster, pfizer. Povecana bezgavka pod ramo, 38.5 vrocine naslednji dan.

Sicer bi po logiki to moralo pomeniti, da je imunski sistem se vedno prepoznaval spike protein in se je zacel branit, tako, da je - vsaj zame, bil booster prehitro.
Praskam...

energetik ::

energetik je izjavil:

Včeraj poživitev z Moderno po 6 mesecih. Zaenkrat samo malce boleča rama. Injekcije se pa sploh čutilo ni. Čakanje 0,0 min, Metelkova.
Vročine tokrat ni bilo, rama po 3 dneh ni bolela več. Sem pa imel od 3-6 dneva nekaj zamašena ušesa in boleče požiranje (lohk bi bile tudi vratne bezgavke), samo nisem ziher če je to od cepiva ali pa mi je spet kaj tamau iz vrtca prinesu. Tamali so res biološki teroristi...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: energetik ()

link_up ::

v teh dneh tesen stik, se kasljala je mala vame. Booster deluje!
In and Out

energetik ::

link_up je izjavil:

v teh dneh tesen stik, se kasljala je mala vame. Booster deluje!
Enako pri nas, hčerka je pozitivna s simptomi že 3 dni, jasno gre za vsakodnevni vsaj 16h tesni stik, še jedel sem za njo z njenim priborom, vame kašlja itd. Zaenkrat sem še vedno negativen, od boosterja (3x Moderna) je točno 2 tedna. Bomo videli, kdaj/če bo fasal necepljen tamau ali žena (2x Moderna pred pol leta). Skratka znanstveni eksperiment v teku. :D
vires in numeris

Zgodovina sprememb…

NooB ::

Jun21: Jensen
Jan22: Pfizer boster

Dva dni boleča roka, utrujenost.
LP, JAZ

Cupakabra123 ::

3x cepljen in nikoli nobene reakcije z izjemo bolece roke kak dan.

celada ::

energetik je izjavil:

link_up je izjavil:

v teh dneh tesen stik, se kasljala je mala vame. Booster deluje!
Enako pri nas, hčerka je pozitivna s simptomi že 3 dni, jasno gre za vsakodnevni vsaj 16h tesni stik, še jedel sem za njo z njenim priborom, vame kašlja itd. Zaenkrat sem še vedno negativen, od boosterja (3x Moderna) je točno 2 tedna. Bomo videli, kdaj/če bo fasal necepljen tamau ali žena (2x Moderna pred pol leta). Skratka znanstveni eksperiment v teku. :D


Jaz sem prebolel + cepljen (ena doza konec avgusta). Moja je fasala omikron in ko je ona že počasi prebolela hudiča je pri meni trajalo se kak teden da sm dobil simptome. So pa trajali glih 1 dan (utrujenost pa malce slabse počutje). Obcasni kašelj pa kihanje se je pa vleklo še celi teden. Po 7 dneh sm bil pa tudi na hitrem testu negativen.

cendof ::

energetik je izjavil:

link_up je izjavil:

v teh dneh tesen stik, se kasljala je mala vame. Booster deluje!
Enako pri nas, hčerka je pozitivna s simptomi že 3 dni, jasno gre za vsakodnevni vsaj 16h tesni stik, še jedel sem za njo z njenim priborom, vame kašlja itd. Zaenkrat sem še vedno negativen, od boosterja (3x Moderna) je točno 2 tedna. Bomo videli, kdaj/če bo fasal necepljen tamau ali žena (2x Moderna pred pol leta). Skratka znanstveni eksperiment v teku. :D


Pri meni ista zgodba s tamalim, vsak dan čist moker od brrrr oponašanja avtov. Jaz necepljen in tut ne bom, prebolel marec 21. Testiram se zej vsak dan ze 10 dni. :))

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: cendof ()

draciel ::

Testiram se zej vsak dan ze 10 dni.


S testom iz lekarne? Tist še za alfo in delto ni delalo, kaj šele za omikron.

V-i-p ::

draciel, maš prav ja, jaz sem v sredo naredil dva testa s spodnjim, oba negativna. Včeraj zjutraj pa z zgornjim pa takoj pozitivno.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

wcpapir ::

Pri nas je bilo tako, zjutraj smo šli vsi 3 (dva otroka) na HAG. Vsi negativni, čez par urc se tamali igra s testi doma (ALL TEST), prinese 5 letnik 2 črtici, testiramo z še dvemi ostalimi doma samo All test so pokazali pozitivno. PCR pozitiven.

Zanimivo HAG pri Fabjanu pa negativen. Že xy primer ko je pri Fabjanu negativen, doma in na pcr pa pozitiven.

V-i-p ::

Po treh dneh sem še vedno kot nov. Nobenih problemov, nobene vročine, nič.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

link_up ::

@Vip, daj si posteno izmeri temperaturo no. :)

Jaz sem prezivel brez posebnosti, testi so bili ves cas negativni. Mala je prebolela.
In and Out
««
6 / 6
»
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Pfizer, PCT test in neprofesionalni zdravnik (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10620436 (16629) Mr.B

Več podobnih tem