Forum » Loža » mini prenosne klimatske naprave
mini prenosne klimatske naprave
kriptobog ::
Kaj tebi kriptobog ni jasno? Kot sem že napisal, jaz bi delal, naj mi dajo zaposlitev, pa vsa procedura glede mesečnih depojev ki jih moram jemat ker jaz tega ne bi jemal, veliko bi tvegal glede tega mimogrede, ampak vseeno, do takrat pa mi pripadajo socialni prispevki. Tebe, ki te je očitno razjezilo glede obrezancev te pa pošiljam tja dol k njim.
Sam, če si len si pač lenŠe enkrat, pri nas ne iščejo delavcev nikjer, razen one z juga, za njih se pa vedno kaj najde.
Potem pa delaj. Vsaka trgovina ima ze na vhodu obvestilo, da iscejo.
hojnikb ::
Če nočes it niti 100m od svojga spodnjega dupleka, res ni cudno, da ne najdes joba...
#brezpodpisa
Barizoff ::
Ta tema je zrela za zaklep ker ste zašli totalno off.
Ti kar žali, ne veš kaj lahko še tebe čaka.
Potem pa delaj. Vsaka trgovina ima ze na vhodu obvestilo, da iscejo.Katera trgovina? Kje iščejo?
Če nočes it niti 100m od svojga spodnjega dupleka, res ni cudno, da ne najdes joba...Dej otrok betona, kakšen življenje imaš pa ti, ko ti vsak trenutek brni avto v bližini, pa trobijo, v mestih je eno samo ropotanje, jaz sem ponosen na svoj Spodnji Duplek. In ja grem v mesto in slišim pametnjakoviče kot si ti, ko pa kje vprašam za delo se mi pa smejijo.
Ne skizolajnaj.
stara mama ::
Je rekel jamski človek: Naj grem prelagat kamenje, al naj grem ulovit večerjo.
Ah jebiga, grem prelagat kamenje, bom ful delal, ampak ne bo tako cenjeno, kot da preživim družino ....
Ah jebiga, grem prelagat kamenje, bom ful delal, ampak ne bo tako cenjeno, kot da preživim družino ....
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: stara mama ()
Ta tema je zrela za zaklep ker ste zašli totalno off.Potem pa delaj. Vsaka trgovina ima ze na vhodu obvestilo, da iscejo.Katera trgovina? Kje iščejo?
Če nočes it niti 100m od svojga spodnjega dupleka, res ni cudno, da ne najdes joba...Dej otrok betona, kakšen življenje imaš pa ti, ko ti vsak trenutek brni avto v bližini, pa trobijo, v mestih je eno samo ropotanje, jaz sem ponosen na svoj Spodnji Duplek. In ja grem v mesto in slišim pametnjakoviče kot si ti, ko pa kje vprašam za delo se mi pa smejijo.
Ne skizolajnaj.
Ti si zrel za zaklep, ker zaradi lenobe izkoriščaš socialno. Praktično vse živilske trgovine. Na mojedelo.com imaš 4500 odprtih dleovnih mest. Služb je ko dreka. Mi gre že na živce, ker kamorkoli prideš je na vhodu list, da zaposlujejo.
hojnikb ::
Dej otrok betona, kakšen življenje imaš pa ti, ko ti vsak trenutek brni avto v bližini, pa trobijo, v mestih je eno samo ropotanje, jaz sem ponosen na svoj Spodnji Duplek. In ja grem v mesto in slišim pametnjakoviče kot si ti, ko pa kje vprašam za delo se mi pa smejijo.
A sem kje napisal, da sem v mestu? Ali da moreš živet v mestu? Ne, lahko se pa z avtom za pelješ do mesta... na job... In greš po 8 urah ven...
#brezpodpisa
rejven ::
Če je nek tehntni medicinski razlog, potem je lahko problem pri zaposlitvi, sploh če ima nekdo omejitve dvigovanja itd...
Se pa strinjam, da iščejo povsod, trgovine tudi. Naš lokalni merkator je zaposlil nekoga, s katerim se ne moreš srečat med policami (dejansko širši kot dalši), tempo v mercatorju (tud tuš kot sem videl je podobno), pa je zelo nizek (hofer lidel je drugače). Sem prepričan, da se da kaj zmenit v teh časih, tudi glede dalavnika. Če se sam ne aktiviraš pa ni nič, noben nič ne "šenka". Kot tista, ko je gorenc hotel na lotu zadet brez, da bi srečko kupil.
Se pa strinjam, da iščejo povsod, trgovine tudi. Naš lokalni merkator je zaposlil nekoga, s katerim se ne moreš srečat med policami (dejansko širši kot dalši), tempo v mercatorju (tud tuš kot sem videl je podobno), pa je zelo nizek (hofer lidel je drugače). Sem prepričan, da se da kaj zmenit v teh časih, tudi glede dalavnika. Če se sam ne aktiviraš pa ni nič, noben nič ne "šenka". Kot tista, ko je gorenc hotel na lotu zadet brez, da bi srečko kupil.
val46 ::
https://www.ess.gov.si/delodajalci/iska...
Evo, že tu, na uradni spletni strani Zavoda za zaposlovanje imaš za kraj Sevnica na današnji dan 37 prostih delovnih mest. Verjamem da jih je na mojedelo.com in podobnih portalih še več, pa ne bom spodbujal tvoje lenobe in ti jaz dela iskal. Malo se pa lahko sam potrudiš. In kot sem rekel, to je vse v Sevnici. Če povečaš iskanje na nekje radius 30km iz sevnice, se ti pa ponudba prostih delovnih mest tako poveča, da če zdej začneš klicarit okrog, jih v enem tednu ne prikličeš vseh. No, sej ti tudi ne bi rabilo, ker do 14h danes, maš že sigurno dogovor o nameri zaposlitve. Sam treba it v svet, treba se angažirat...če boš doma sedel in jokal, kako ni dela in kako te nihče noče zaposlit, pol ga res ne boš dobil. Če pa resnično raje doma vlečeš socialko(ne zato, ker ne bi dobil dela, ampak zato, ker ti tako paša), pol vsaj bodi tolk dedca, pa to priznaj in te bomo pustili pri miru.
Evo, že tu, na uradni spletni strani Zavoda za zaposlovanje imaš za kraj Sevnica na današnji dan 37 prostih delovnih mest. Verjamem da jih je na mojedelo.com in podobnih portalih še več, pa ne bom spodbujal tvoje lenobe in ti jaz dela iskal. Malo se pa lahko sam potrudiš. In kot sem rekel, to je vse v Sevnici. Če povečaš iskanje na nekje radius 30km iz sevnice, se ti pa ponudba prostih delovnih mest tako poveča, da če zdej začneš klicarit okrog, jih v enem tednu ne prikličeš vseh. No, sej ti tudi ne bi rabilo, ker do 14h danes, maš že sigurno dogovor o nameri zaposlitve. Sam treba it v svet, treba se angažirat...če boš doma sedel in jokal, kako ni dela in kako te nihče noče zaposlit, pol ga res ne boš dobil. Če pa resnično raje doma vlečeš socialko(ne zato, ker ne bi dobil dela, ampak zato, ker ti tako paša), pol vsaj bodi tolk dedca, pa to priznaj in te bomo pustili pri miru.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: val46 ()
Evo, že tu, na uradni spletni strani Zavoda za zaposlovanje imaš za kraj Sevnica na današnji dan 37 prostih delovnih mest.Ja saj vem da napišejo da so prosta delovna mesta. Nekaj morajo napisat, da ne bodo rekli da na zavodu nič ne delajo. Vsi hočejo neke izkušnje, kje hudiča naj jih dobim, potem greš na razgovor in tam ti rečejo da te bodo še poklicali, kar se pa nikoli ne zgodi.
Na ostalo bom pa kasneje odgovoril, ker grem delat poden za štalo.
Evo, že tu, na uradni spletni strani Zavoda za zaposlovanje imaš za kraj Sevnica na današnji dan 37 prostih delovnih mest.Ja saj vem da napišejo da so prosta delovna mesta. Nekaj morajo napisat, da ne bodo rekli da na zavodu nič ne delajo. Vsi hočejo neke izkušnje, kje hudiča naj jih dobim, potem greš na razgovor in tam ti rečejo da te bodo še poklicali, kar se pa nikoli ne zgodi.
Na ostalo bom pa kasneje odgovoril, ker grem delat poden za štalo.
Izgovori.
oemdzi ::
Ti sam vleči socialo, briga te za ST foušljivce, ki mislijo, da je sociala 3000 eur... Samo, da ti znese ... Tistega denarja, ki mi ga redno kradejo od plače itak nikoli več ne bom videl oz. bo porabljen za vse drugo kot pa tisto kar bi si sam želel.
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oemdzi ()
Gagatronix ::
Najbolj glasni okrog socialnih transferjev so tako ali tako tisti, ki o celotnem sistemu nimajo pojma, niti se ne zavedajo da se cisto mimogrede lahko sami znajdejo na istem.
Gagatronix je izjavil:
Najbolj glasni okrog socialnih transferjev so tako ali tako tisti, ki o celotnem sistemu nimajo pojma, niti se ne zavedajo da se cisto mimogrede lahko sami znajdejo na istem.
jaja. ko zgubiš šiht imaš nadomestilo, ki si ga valda plačal ko si bil zaposlen. Preden se ti to izteče pa dobiš novo službo. Sploh v teh časih. Jokanje, da ne moreš delati, potem pa razlaga kako doma dela, to je pa čisto izkoriščanje socialne podpore.
Ti sam vleči socialo, briga te za ST foušljivce, ki mislijo, da je sociala 3000 eur... Samo, da ti znese ... Tistega denarja, ki mi ga redno kradejo od plače itak nikoli več ne bom videl oz. bo porabljen za vse drugo kot pa tisto kar bi si sam želel.
Če je 100e je preveč, če dajo nekomu, ki je sposoben delati.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kriptobog ()
Sposoben delati a dela mi ne dajo. Pa zapri že enkrat, tvoja zaposlitev je verjetno da zajebavaš folk ki jih nočejo zaposlit, kolk ti plačajo za to?
Drugače pa sam poskusi enkrat, pojd na psihiatrijo pa naj ti tam dajo haldol, pa moditen potem vsak mesec u rit, pa vse ostale tablete, pa boš videl kako boš potem delal. Pa s tem ne mislim na delo v pisarni kamor verjetno ti prideš na dopust, mislim na pravo fizično delo. Poskusi potem malce šahirat da vidiš, kako je kaj tvoj um v formi.
val46 ::
Ma p., da ne rečem drugače. Če si sposoben doma delat na kmetiji in potem cele noči nabijat ta fakin šah na netu, pol ne jokat, kako si zblojen in prekurjen od teh tablet dej! In kaj, če delaš doma na kmetiji, boš rekel da okrog sevnice ni nobenega večjega kmeta, ki bi te zaposlil? Če se ti že v tovarno ne da it delat. Ja, ne da it, ne da te ne vzamejo. Današnje čase vzamejo vsakega, problem je le, da ste določeni taki, da vi pa nočnih ne bi delali, turnusa tudi ne, pa kako soboto al nedeljo ste raje doma, kot da morate na šiht!!! to je tavečji problem. Vidim pri nas na moji firmi, je isto. Vsi bi delali, vsi bi služili plačo, ampak od pondelka do petka od 7 do 15h. Ko komu omeniš, da se dela tri ali štiri smene, ti pa v fris reče, ja, jst pa tko ne bom delal!
Cepimose ::
Sposoben delati a dela mi ne dajo. Pa zapri že enkrat, tvoja zaposlitev je verjetno da zajebavaš folk ki jih nočejo zaposlit, kolk ti plačajo za to?
Drugače pa sam poskusi enkrat, pojd na psihiatrijo pa naj ti tam dajo haldol, pa moditen potem vsak mesec u rit, pa vse ostale tablete, pa boš videl kako boš potem delal. Pa s tem ne mislim na delo v pisarni kamor verjetno ti prideš na dopust, mislim na pravo fizično delo. Poskusi potem malce šahirat da vidiš, kako je kaj tvoj um v formi.
Dej ti častim par metrov štrika pa ga koristno uporabi.
Ja ne vem no. Doma delas na polno, torej ni problem. Zame ne skrbi. Lahko pa posljes ZS pa ti zrihtam job v prvi trgovini.
stara mama ::
Sposoben delati a dela mi ne dajo.
Glej, sj ti ni treba imet redne zaposlitve, če nočeš delat.
Lahko komot postaneš distributer coolboxov, in namesto da šahiraš cele noči, si vsak večer vzameš eno uro za spletni marketing. Glede na to, da si tako hud šahist, ti to nebi smelo predstavljat nobene ovire.
In mogoče si boš s prisluženim lahko nekoč celo kupil pravo klimo, da ti ne bo več vroče, in ti ne bo več treba razkazovat delomrznosti po forumih.
Sem ti poslal e-mail, pa da vidimo. Drugače sem pa tudi že mojstre in mednarodne mojstre premagal v šahu.Če je 100e je preveč, če dajo nekomu, ki je sposoben delati.
Ja ne vem no. Doma delas na polno, torej ni problem. Zame ne skrbi. Lahko pa posljes ZS pa ti zrihtam job v prvi trgovini.
IL_DIAVOLO ::
Ma p., da ne rečem drugače. Če si sposoben doma delat na kmetiji in potem cele noči nabijat ta fakin šah na netu, pol ne jokat, kako si zblojen in prekurjen od teh tablet dej! In kaj, če delaš doma na kmetiji, boš rekel da okrog sevnice ni nobenega večjega kmeta, ki bi te zaposlil? Če se ti že v tovarno ne da it delat. Ja, ne da it, ne da te ne vzamejo. Današnje čase vzamejo vsakega, problem je le, da ste določeni taki, da vi pa nočnih ne bi delali, turnusa tudi ne, pa kako soboto al nedeljo ste raje doma, kot da morate na šiht!!! to je tavečji problem. Vidim pri nas na moji firmi, je isto. Vsi bi delali, vsi bi služili plačo, ampak od pondelka do petka od 7 do 15h. Ko komu omeniš, da se dela tri ali štiri smene, ti pa v fris reče, ja, jst pa tko ne bom delal!
Zakaj pa bi gnil v tovarni v turnusu ki uničuje life, če pa imaš ez pz dela v dopoldansko-popoldanskem času.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: IL_DIAVOLO ()
zee ::
Tema je bila o prenosnih klima napravah. Zaklepam.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosna klimaOddelek: Loža | 8499 (4037) | Vuli |
» | Katera je danes najboljša prenosna klima (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 35912 (30074) | BorutK-73 |
» | montaža klimatske naprave - kdo pozna koga, ki naredi poceni?Oddelek: Loža | 13663 (10368) | cekr |
» | Eco Cooler vs. Prenosna klimaOddelek: Loža | 10419 (9160) | Okapi |