» »

mini prenosne klimatske naprave

mini prenosne klimatske naprave

1
2
3

Samael ::

Nekaj hecnega :)

Prvega julija @Ijus odpre temo.
Dve minuti pozneje mu kot prvi zgoraj odgovori @koyotee: "Kupi kupi, cez en teden pa pridi jokat na forum kako so te nategnili"

Danes, osmega julija, torej natanko čez en teden pride @Ijus nazaj v debato in pove, kako so ga nategnili :))
Samael != Samuel

Miki N ::

"Swamp cooler" je itak en tak zanimiv izraz.. dela namreč najbolje v puščavskem okolju - in to zelo dobro, se tudi nima kaj dosti pokvariti.

Ijus ::

Samael. niso mene nategnili. jaz sem sam povedal prvoosebno izkušnjo glede tega dr**a. haha. jao ej. res. še 3€ ni vreden.
Corpse & Mrhovina & Jožica, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

Vetrpiha ::

Ker klima odvaja vroč zrak iz enega prostora v drugega. Če ga ne odvaja drugam in imaš vmes nekaj, kar deluje na elektriko, ti zrak samo še bolj ogreva.

Enako je s tistim igračkami na led.
Zrak ima neko temperaturo, led ima neko temperaturo. Vse kar naredi led je, da iz okolice nanj gre toplota.
Će nimaš ravno kamiona leda v sobi, ne bo nič kaj bolj hladno. Če imaš pa kamion leda vsobi, bo pa hladno, dokler se led ne stopi in takrat imaš poplave + vročino v sobi

Gagatronix ::

To o cemer op bluzi so tzv. swamp coolerji, ki ne pomagajo pol pizde mrzle vode.

Ijus ::

nč jst ne bluzim p. ti m.
hotl so met zdje majo k. okey?

pa ne težte več.
Corpse & Mrhovina & Jožica, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

Ben Dover ::

Kul

Zgodovina sprememb…

mr_chai ::

Odpreš hladilnik, da se ti segreje cela kuhinja. Potem je v sobi bolj hladno, kot v kuhinji in si srečen, ko greš iz kuhinje v svojo hladno sobico. Vse je relativno ;)

Kupi si mali bazenček za napihnit, na petrolu iz ledomata vzami nekaj vreč ledu. Doma v sobi napihni bazen in ga nafilaj z ledom. Voila, za nekaj ur boš lahko skakal not, ko ti bo vroče.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mr_chai ()

sbawe64 ::

CoolBox24 (link v prvem sporočilu)

Znanka nabavila, dela itak ne (aka klima), sedaj raziskujem, kdo se skriva zadaj.

Račun je v ang (invoice), poleg podatkov kupca je zgoraj naslov

Sellmate ltd
Global Gateway 8
Rue de la Perle
Providence, Mahe, Seychelles

Authorized by: Richard Stevens

Glede na tole, je en kup "podjetij" odprtih na zgornjem naslovu (89). https://pastebin.com/LihG7jsZ ; csv https://file.io/913FQCP40RV9
https://opencorpdata.com/lei?q=Global+G...
https://opencorpdata.com/lei?q=Global+G...

Pošiljka je prišla iz MB, prenos v PLC LJ in nato na končni naslov, vpisal tracking številko v https://parcelsapp.com/en ,
na škatli piše sledeče:

czechlogistic
p.p. 318
Maribor

Whois podatki
https://www.whois.com/whois/cool-box24....

Pravi lastniki se skrivajo za https://www.privacyguardian.org .

Iz coolbox24 strani
https://si.cool-box24.com/terms.php

VII. Vračila in povračila
Vračila sprejemamo po tem, ko nas kontaktirate. Imate 14 dni, da si premislite, od dneva, ko prejmete svoje naročilo, in vrnete izdelke ob povračilu celotne kupnine, če izpolnjujete zahteve v skladu z zakonom.

Edini kontakt email na strani je na
https://si.cool-box24.com/privacy.php

Kontaktni e-mail lastnika: gdpr@cool-box24.com
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

Mare2 ::

Kaj, a potem nobena penosnaklima ni dobra?

Imam split klimo v dnevni sobi, do spalnice pa ne hladi, ker je vmes še kuhinja in hodnik.

A je kaka ne split klima za to?
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

Anney ::

Lahko postaviš 2 navadna ventilatorja, da ti malo zrak premešata. Najbolj optimalno je pa ločena klima v tistem prostoru.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

Pac-Man ::

Mobilni split ali tista zadeva, ki visi skozi okno

https://www.google.com/search?q=mobile+...

Sicer imaš vso mašinerijo v prostoru in vsaj ropota & greje, če ni v redu izpihovanja toplote.
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.

mojsterleo ::

Coolbox je brez veze. Maš razne majhne / mini USB ventilatorčke in na polnilno baterijo. Sem videl v Hoferju, Lidlu, Merkurju za mali denar ...

mr_chai ::

za popizdit je vroče. Kamniška bistrica je najboljša klima. vržš se not in pozabiš na to, da je vroče.

energetik ::

Eh, doma pa res ni vroče, problem je le, ker si potem lahko cel dan zaprt v bajto.
vires in numeris

Barizoff ::

Zadnje dni je bila neznosna vročina, mama mi pove da je naročila 2 coolbox24 enega za sebe enega pa za mene. Mislil sem da je tehnologija že tako napredovala, da bo to delovalo. Škoda da se nisem prej pozanimal. ;((

koyotee ::

Barizoff je izjavil:

Zadnje dni je bila neznosna vročina, mama mi pove da je naročila 2 coolbox24 enega za sebe enega pa za mene. Mislil sem da je tehnologija že tako napredovala, da bo to delovalo. Škoda da se nisem prej pozanimal. ;((

Pošlješ nazaj, kje je problem?
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Ja nazaj bom poslal, tu ni problem, problem je v tem da mi bo še kar vroče.8-O

Tehnologija je že zdavnaj tako napredovala, da si lahko naročiš tole:

vires in numeris

Bom, ko bo denar imel mlade

500-600eur za dobo 15-20 let ti je tako grozno, da se boš raje vsakoletno kuhal?
vires in numeris

Eni smo na socialki, pa še dolgove plačujemo.

Ne morem popravljat sporočil, pa bom napisal, da za 12 evrov na mesec bi pa mogoče že šlo, kot sem prebral na mimovrste, če ni to kredit preko banke, ker tega ne dobim.

Zakaj kredit, vsak mesec daj 12EUR na stran, čez 20 mesecev si lahko privoščiš vsaj prenosno klimo, ki preverjeno deluje:
baubau

Oziroma če si zmožen dajati 12EUR za obrok kredita, zakaj se ti teh 12EUR mesečno ni že do zdaj nabralo na TRR?
vires in numeris

Zgodovina sprememb…

Jaz bi raje takšno z zunanjo enoto, nekaj takega kot si objavil prej https://www.mimovrste.com/klimatske-nap... Tole gledam. Kar se pa tiče dajanja denarja na stran, ja saj to sem počel, pa sem potem kupil druge stvari.

Horas ::

ni švoh, ampak lg je top of the top proti temu voxu.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

kriptobog ::

Barizoff je izjavil:

Glede na to kako povsod primankuje kadra... Delat pjt, ne pa zažirat davkoplačevalcev.

kriptobog je izjavil:

Barizoff je izjavil:

Glede na to kako povsod primankuje kadra... Delat pjt, ne pa zažirat davkoplačevalcev.

Bom, ko se moje zdravstvene težave izboljšajo. Če se mi ne bodo spet smejali, ko bom vprašal za delo ekonomskega tehnika.

Barizoff je izjavil:

kriptobog je izjavil:

Barizoff je izjavil:

Bom, ko se moje zdravstvene težave izboljšajo. Če se mi ne bodo spet smejali, ko bom vprašal za delo ekonomskega tehnika.

Če imaš problem s financami se ponavadi ne preseravša kaj bi delal, ampak vzameš kakroli ti prinese denar, potem pa iščeš dalje... Rabimo eno ornk revizijo nad socialkarji. Vsem sposobnim delat bi pobral vse podpore. Da se naredi red. Dokler firme ne dobijo kadra ne moremo imeti ljudi na socialni.

Horas je izjavil:

ni švoh, ampak lg je top of the top proti temu voxu.
https://www.mimovrste.com/klimatske-nap... Tale je maximum kar si mislim lahko še privoščim. Koliko bi rekel da je boljši od voxa?

FrRoSt ::

Ijus je izjavil:

Samael. niso mene nategnili. jaz sem sam povedal prvoosebno izkušnjo glede tega dr**a. haha. jao ej. res. še 3€ ni vreden.

:)):)):))

Temu se reče: DAVEK NA NORCE!! ;)

Če ne poznaš osnov termodinamike, te z lahkoto peljejo scat! 8-)

Prave klime imajo vedno zunanjo enoto, ali pa vsaj izpust/odvod toplega zraka v neko zunanjost!

Bolje bi bilo, če bi si kupil kakšen ventilatorček. ;)

Ali pa vsaj namakal noge v lavorju! :)):)):))
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.

kriptobog je izjavil:

Barizoff je izjavil:

kriptobog je izjavil:

Barizoff je izjavil:

Če imaš problem s financami se ponavadi ne preseravša kaj bi delal, ampak vzameš kakroli ti prinese denar, potem pa iščeš dalje... Rabimo eno ornk revizijo nad socialkarji. Vsem sposobnim delat bi pobral vse podpore. Da se naredi red. Dokler firme ne dobijo kadra ne moremo imeti ljudi na socialni.
Ja no in kaj naj bi delal fizičnega, ko včasih komaj se vstanem in hodim. Danes je hvala Bogu bolje kot pred tednom dni. Sem delal s svojo izobrazbo in še pol difa v revozu, kjer so mi dali tiste težke čevlje z jeklenimi špicami, da se ne poškoduješ če kaj pade na čevlje in sem moral nehat, ker imam včasih tako hude bolečine v kolkih da komaj hodim.

Avenger ::

Ta klima deluje na principu placeba, zato je pomembno, da ni prav poceni. Predlagam, da poiščeš trgovca z najvišjo ceno.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

sbawe64 ::

koyotee je izjavil:

Barizoff je izjavil:

Pošlješ nazaj, kje je problem?

Problem je v tem, ker bo ostal brez denarja in robe.

Veselo pošiljanje nazaj
https://slo-tech.com/forum/t787416/p763...
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

Barizoff je izjavil:

kriptobog je izjavil:

Barizoff je izjavil:

kriptobog je izjavil:

Barizoff je izjavil:

Ja no in kaj naj bi delal fizičnega, ko včasih komaj se vstanem in hodim. Danes je hvala Bogu bolje kot pred tednom dni. Sem delal s svojo izobrazbo in še pol difa v revozu, kjer so mi dali tiste težke čevlje z jeklenimi špicami, da se ne poškoduješ če kaj pade na čevlje in sem moral nehat, ker imam včasih tako hude bolečine v kolkih da komaj hodim.

V hofru na blagajni ne rabis takih cevljev, pa se sedis. Ce zaradi zdravstvenih tezav ne mores delati so zato bolniske, ce si invalid imas pa tudi precej izbire za delo in en kup ugodnosti. Ce si hud invalid mas pa invalidske penzije. Vse ostalo je samo lenoba, ker vam je prelepo na socialni.

kriptobog je izjavil:

Barizoff je izjavil:

kriptobog je izjavil:

Barizoff je izjavil:

kriptobog je izjavil:

Barizoff je izjavil:

V hofru na blagajni ne rabis takih cevljev, pa se sedis. Ce zaradi zdravstvenih tezav ne mores delati so zato bolniske, ce si invalid imas pa tudi precej izbire za delo in en kup ugodnosti. Ce si hud invalid mas pa invalidske penzije. Vse ostalo je samo lenoba, ker vam je prelepo na socialni.
Ok, če ti kaj ni jasno, bom še pa napisal: Dobivam takšna zdravila da ne morem dobiti dela. Če jih ne jemljem se mi lahko zmeša, nazadnje sem hodil po želežniški progi in ne nisem bil niti zadrogiran niti pijan, nič. Sem imel veliko sreče da sem preživel. In ne nisem len, verjetno delam še več kot ti. Doma imamo malo kmetijo, 4 hektarje, oče mi je umrl, mamo težko dela in sam po strmini kosim, nato sam z grabljami po vročini obračam, domov zvozim zmečem v parno, jeseni se bom mučil še z drvami, edino pozimi imam malo več časa, spomladi pa spet na delo. Ob prostem času šahiram in kar dobro mi gre, lahko enkrat poskusiva kakšno odigrati, če misiš da sem neumen, potem po polnoči grem še pogledat na znani iceops multiplayer server kjer sem dosegel, da v času moje prisotnosti tisti ki igrajo za muslimane skoraj da ne zmagajo nobene bitke (10 minutni obračuni) oziroma zadnje čase sploh nobeden več ne igra. Spim včasih tudi le 6 ur, redkokdaj gledam TV.

val46 ::

Novodobni shintaro? Oziroma po napisanem, raje rečeno AMIŠ Shintaro? ;)

Če vse to, kar si napisal uspeš delat doma, potem ti res ne bi blo težko delat nekje v trgovini, kot je napisal kripotbog, ali pa morda na kaki zavarovalnici(kot ekonomski tehnik to ne bi bila težava). Glej, dela je kolkr hočeš, ne glede na tablete. Če ne hodiš ravno kot zombi okrog po svetu, ti ni hudega. Sam, najboljša izjava je pa tista, da spiš včasih tudi samo 6h---kaj misliš da vsi redno zaposleni, po možnosti še s kmetijo in družino doma spimo kaj, 12h vsak dan al kaj??? Zame je 6h spanja na dan že luksus ponavadi. Pa zato nič ne jočem po forumu. Sploh pa cajt, ki ga lohk skoristim za spanje, ne zamenjam za igranje igric po računalniku...pa četudi je ta "igrica" šah!

Razumem ljudi, ki so resnično težko zaposljivi ali pa imajo doma toliko dela s kmetijo in še čim, da službo enostavno ne dobijo, oz jim je kaj drugega pomembejšega, kot pa hodit vsak dan 8h na šiht. Ampak, lenoba je pa vseeno lenoba. In če nič ne delaš, se ne rabiš hladit...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: val46 ()

rejven ::

Avenger je izjavil:

Ta klima deluje na principu placeba, zato je pomembno, da ni prav poceni. Predlagam, da poiščeš trgovca z najvišjo ceno.

Kot je napisal, ne želimo recesije, ker bi se število norcev zmanjšalo.

stara mama ::

Tole men bolj deluje zagovarjanje lenobe na neko situacijo. Ja ok, imaš kmetijo, poznam in razumem to, so težave takšne in drugače, ampak da bi proti temu storil kaj proaktivno, pa ni ne duha ne sluha. Glej, smo v letu 2022, delo od doma in freelancanje ni noben bavbav, pa če imaš nevemkake tablete.
Če lahko vsaj približno normalno funkcioniraš (kar dokazuje jamranje po forumih o klimi ter online gejmanje) ni vrag, da nisi zmožen in sposoben tudi zaslužit vsaj kak evro ali dva na daljavo.
Tega da ti je hudo težko in ne gre, enostavno ne kupimo!
Tistih 500/700EUR za klimo ti je pa investicija, pa magar v večjo storilnost, ko delaš remote. Če ti je res tako hudo vroče.
Več kot očitno si moraš stvari sam razpucat pri sebi, noben forumaš jih ne more namesto tebe.

Zgodovina sprememb…

Hm. Zanimivo, da ne mores stati v fabriki zaradi kolkov, potem pa po strmini sam kosis in opravljas se ostala dela na kmetiji :)) Potemtakem lahko recemo, da izkoriscas socialno, ker ti je to lazje, kot iti v sluzbo. Res rabimo eno super reforma pri socialnih transferjih. Z reformo pa se en hud nadzor.

rejven ::

kriptobog je izjavil:

Hm. Zanimivo, da ne mores stati v fabriki zaradi kolkov, potem pa po strmini sam kosis in opravljas se ostala dela na kmetiji :)) Potemtakem lahko recemo, da izkoriscas socialno, ker ti je to lazje, kot iti v sluzbo. Res rabimo eno super reforma pri socialnih transferjih. Z reformo pa se en hud nadzor.

se strinjam glede reforme in nadzora. Kdor dejansko ne more delat zarad bolezni itd in nima lastnih sredstev naj dobi povprečno plačo sociale na mesec za dostojno življenje, če ima že drugače smolo, pogoj za socialno ostalih pa je je opravljanje družbenokoristnega dela v višini 150ur mesečno ( za tstih 500eur al kolk dobijo), se pravi pometanje, pobiranje smeti, itd, itd. - razen v času, ko ti pripada plačano nadomestilo zaradi izgube službe, ki si ga plačeval.

Nehajte bit pametni, Nihče te ne more zaposlit, če jemlješ tablete za živce, tako kot te nihče ne more pustit delat v tovarni če te dobijo na travi, pa četudi ti lahko tam 100 kilske žaklje premetavaš z eno roko. Ta je zakon in pika. Verjemite mi, da ko še ni bilo tako hudo sem iskal zaposlite, ko sem šel iz revoza. Nič od nič, to da kadrov primanjkuje je lari fari, vsaj v naši občini Sevnici. Kar se tiče bolečin v kolku, to pride za par dni pa izgine, ja jaz bi delal. Daj mi zaposlitev, še prej pa vsa procedura glede tablet za živce, dvomim da bo šlo to skozi.

hojnikb ::

Vsak izgovor je dobr... Če lahko quadraplegiki sluzijo denar, se bos tudi ti odrekel thcju in nasel kaksn job, ki ne zahteva 100% zdravega uma.

Also, sevnica ni be all end all Slovenije. Pomakni se blizje kasnemu mestu in bo prec job. To da se kader ne isce je totalna laz. Se pri prakticno vsaki firmi, k sn bil, so iskal kader, sploh v teh casih. Problem je sam, ker se folku ne lub delat in raje vlecejo socko.
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

Jaz sem se odrekel thcju in vsem že zdavnaj. In moj um je bolj zdrav kot si ti misliš, le tiste inekcije mesečne moram jemat, ker ko sem jih nazadnje nehal se mi je sfuzlalo in še enkrat ti povem da nisem bil ne zadrogiran ne pijan. Od doma pa ne grem, ker tu je moje srce doma, ne grem v neko Ljubljano, kjer si ne upam niti ponoči prespat.

Barizoff je izjavil:

Nehajte bit pametni, Nihče te ne more zaposlit, če jemlješ tablete za živce, tako kot te nihče ne more pustit delat v tovarni če te dobijo na travi, pa četudi ti lahko tam 100 kilske žaklje premetavaš z eno roko. Ta je zakon in pika. Verjemite mi, da ko še ni bilo tako hudo sem iskal zaposlite, ko sem šel iz revoza. Nič od nič, to da kadrov primanjkuje je lari fari, vsaj v naši občini Sevnici. Kar se tiče bolečin v kolku, to pride za par dni pa izgine, ja jaz bi delal. Daj mi zaposlitev, še prej pa vsa procedura glede tablet za živce, dvomim da bo šlo to skozi.

Ne nabijaj. Sem vcasih redno pusil travo in sem na zdravniskem prasal kako je s thc testom, ce delajo in je bil odgovor, samo ce delodajalec zahteva. Kaki zakon no. LEn si ko fuks. Za vsako stvar najdes izgovor. Ne mores upravljati s stroji ce si na teh zdravilih. Na blagajno te bp dajo.

Jaz sem delal v revozu sem dobival redne pohvale kako sem dober, odpoved sem pa dobil ker sem bil na drogah.

Saj me ne bi vrgli, če nebi neki obrezanci tam jokali da se se drogiram.

Barizoff je izjavil:

Jaz sem delal v revozu sem dobival redne pohvale kako sem dober, odpoved sem pa dobil ker sem bil na drogah.

Saj pravim. Odvisno od delodajalca. Nekaterim je vseeno, dokler si v sluzbi trezen.

Barizoff je izjavil:

Saj me ne bi vrgli, če nebi neki obrezanci tam jokali da se se drogiram.

Te tvoje odgovore bi morali zapakirati in dodati tvoje podatke pa posredovati socialni, da ti jo vzamejo. In se tisocim drugim, ki izkoriscajo.

Zgodovina sprememb…

val46 ::

Ma dej ne nabijaj...kaki zakoni neki? Za delo za blagajno, al pa kakem traku, te noben po nič ne bo vprašal, dokler boš hodil trezen in čist na delo. To, da si se nekoč drogiral in se sedaj ne več, nikogar ne zanima. Važno je tisto, da si sedaj čist. Je na naši firmi kar nekaj takih, za katere se ve, da so bli včasih na drogi...in to ne na thcju ampak še na čemu hujšemu, pa so dobili delo brez problema. Tisto s tabletami je pa brez veze da razlagaš, ker če bi blo to res, pol polovica slovenije ne bi mogla in smela delat! Mam prjatla, ki redno jemlje tablete za živce in dela že 20 let tako na petrolovem benzinskem servisu. Brez nobenih problemov. Vidš, še ena ideja...greš lohk na pumpo delat, kolikor vem jim primankuje delovne sile. Sam, če si len si pač len in najhujši ste taki, ki se vam ne da delat, kriv je pa cel svet, da kao ne dobite dela!

Kaj tebi kriptobog ni jasno? Kot sem že napisal, jaz bi delal, naj mi dajo zaposlitev, pa vsa procedura glede mesečnih depojev ki jih moram jemat ker jaz tega ne bi jemal, veliko bi tvegal glede tega mimogrede, ampak vseeno, do takrat pa mi pripadajo socialni prispevki. Tebe, ki te je očitno razjezilo glede obrezancev te pa pošiljam tja dol k njim.

Sam, če si len si pač len
Še enkrat, pri nas ne iščejo delavcev nikjer, razen one z juga, za njih se pa vedno kaj najde.
1
2
3

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prenosna klima

Oddelek: Loža
438568 (4106) Vuli
»

Katera je danes najboljša prenosna klima (strani: 1 2 )

7836147 (30309) BorutK-73
»

montaža klimatske naprave - kdo pozna koga, ki naredi poceni?

4013827 (10532) cekr
»

Eco Cooler vs. Prenosna klima

2510461 (9202) Okapi

Več podobnih tem