» »

Zakaj Slovenci sovražijo slovensko morje?

Zakaj Slovenci sovražijo slovensko morje?

Temo vidijo: vsi
««
6 / 6
»
»»

ZveeZ ::

Fuckin facepalm

krepelce ::

EU_zamašek- je izjavil:

krepelce je izjavil:

EU_zamašek- je izjavil:

A si mizantrop?

Prej razočaran humanist in polne plaže živali celotno zadevo samo ojačajo, tako, da je pravi počitek,
da človeškega podna ne gledam. Družim pa se zelo rad, vendar preferiram kvaliteto nad kvantiteto, zato bi mi bilo kakšno vaško življenje prava podoba pekla.

Na morje si vzami sabo knjigo Marka Twaina, The Mysterious Stranger, pa boš mogoče razumel, čeprav večina ne bo in se bo raje kratkočasila z zalivanjem vrta z Getoraidom v svojih novih crocksih.

Ni tako hudo.
Če si vsaj malo jutranji tip, pa sploh.

Mhm, da se zjutraj sprehodiš po plaži in občuduješ brisače, ki so jih tam pustili pohlepni primitivni
egoisti, ki mislijo, da so nekaj več in nimajo niti kančka občutka za sočloveka ob svoji veličastni
samozveličavnosti, ob prepričanju, da je s tem vse ok saj tudi "vsi ostali tako delajo".

Bom preskočil.

Vzami si Twainovo knjigo na plažo, jo beri in opazuj okolico, samo pazi, ker se ti lahko želodec dvigne.
Čudovita počitniška usklajenost skrajno desničarskih trolov, začele so se
počitnice, in na forum pridejo ob isti uri, iz njega izginejo ob isti uri,
človek, bi misli, da tudi spijo v istem šotoru, z isto ženo ;) /s

Zgodovina sprememb…

• spremenil: krepelce ()

bm1973 ::

Tebe pa že dolgo ni bilo na plažah, brisače zdaj mečejo v morje...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]

krepelce ::

bm1973 je izjavil:

Tebe pa že dolgo ni bilo na plažah, brisače zdaj mečejo v morje...

Ne bi vedel, kot sem povedal, ne hodim na Hrvaško. Ampak tudi, če jim brisače mečejo v morje,
ta mentaliteta ostaja. Brisače so samo viden simptom. Bradavica.
Čudovita počitniška usklajenost skrajno desničarskih trolov, začele so se
počitnice, in na forum pridejo ob isti uri, iz njega izginejo ob isti uri,
človek, bi misli, da tudi spijo v istem šotoru, z isto ženo ;) /s

Zgodovina sprememb…

• spremenil: krepelce ()

Buggy ::

Se se najdejo samotni koticki, se pa res ne ponujajo glih sami. Se na Debelemu rtic-u, ce gres malo ob obali pes, pa pri vinogradih dol po stengah imas veliko moznosti, da bos nasel koticek samo zase tudi v turisticno obremenjenih mesecih. Sem bil konec junija en teden dol pa se je marsikaj naslo.
Pri hrckih pa je tak zalivcek se lazje najti. Recimo Barbat na zacetku je dokaj prazen, ce pa res hoces svoj mir pa lepo na SUP in gasa na Dolin.
Jaz ze komaj cakam, sem nasel letos se boljso lokacijo kot lani in ze brojim sitno :P

EU_zamašek- ::

Ja super, si moral vsem povedati ...

Aha vidim, da si našel novo lokacijo, in poskušaš ostale preusmeriti na svoje stare lokacije.

Zgodovina sprememb…

Ja naj se kdo uziva ne samo jaz in ti ;)
Debeli rtic je itaq zmaga. Na zajtrk gres s kolesom v Muggia in pol se produzis kolk ti pase. Nazaj pa lepo v zavetje Debelega rtica in se okopas nato pa se stusiras. Zakon! Je pa baje zdej zaradi toplega morja kar nekaj svinjarije dol, junija je bila voda cista.

Letos sem bil v morju samo enkrat. Pretoplo.

Zgleda da nikoli več ne bo kot je bilo ...

EU_zamašek- je izjavil:

Letos sem bil v morju samo enkrat. Pretoplo.

Zgleda da nikoli več ne bo kot je bilo ...

Svet se pac spreminja.

Jaz sem sel en dan v hribe, pa je bilo vse oblacno.
Me ne vidijo vec tam..

Se bo treba pač prilagoditi.
Bom šel oktobra na morje potem.

Ampak 29 stopinj (T morja) v severnem jadranu je vseeno malce preveč, ne moreš kar ignorirati Svet se spreminja, Tako pač je, Božja volja in podobno.

Zgodovina sprememb…

Nas bodo kitajcki resli z vedno vecjo ponudbo EVjev ;)

Prej s kakim viruskom ...

karafeka ::

Ne izključit Putina...

Obrazloži malo ...
Putin ne bo zmogel do Lizbone, pa se bo zadovoljil s Trstom, ki jih ni brigal niti po ww2 ?

Lahko se mu utrga in nas odreši s kako pošiljko nukic. To bi verjetno pripomoglo h hladnejšim poletjem, verjetno bolj kot virusi ali polne ceste EVjev.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: karafeka ()

Ja, ampak bi uničil severni jadran. Aviano je blizu. Tako da to odpade.
Sam sem za virusek, pa še gneče ne bo.

Edino se bo treba preko občinskih zapor gverilsko prebit.

Saj ni mus, da vrže nukice kam blizu nas, samo v dovolj velikem številu morajo bit, pa se bo folk lahko drsal po jadranu.

Debeli rtic, samotni koticek hints for dummies :D

...smo pa vsako leto vsaj en teden tukaj in tudi bomo se naprej. Pa vcasih se skoci za vikend dol brez nekih resnih preferenc. Ta glavni dopust pa v pravi vukojebini na morju.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

Pa obvezno iz Debelega rtica s kolesom v Muggia, kot sem reku. Imas se zmeraj tiste old school trgovince, kjer prodajajo stare tete, pred tabo na roko narezan prsut izbira nikakva a kvalitetna. Kupis meso in mozzarelo, pri drugi teti zraven v hisici s svojstvenim vonjem pa se malo paradiznika, ki ti ga prijazno opere, ko se nasmehnes in namignes kaj bi rad.
Pustis triklt in se jim zahvalis z nasmehom. Vsedes se nekje v center se na kavici in jes ter samo opazujes ta chill ritem zivljenja, ki je dejansko drugacen od nasega v centru Slovenije.
Dost epic in cisto druga izkusnja, kot ce gres sedet v Koper. V Kopru je edini plus spot tisti fish street food zraven trznice, pa vseen se najdejo nastopaci z nekimi kvaz avti ki furajo sceno, kar pa je po svoje tud zanimivo vidt razliko in se smejat :))
««
6 / 6
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Morje hrvaška? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9436451 (10082) Pithlit
»

Hrvaška - cene piva (strani: 1 2 3 )

11223873 (19903) Goran's Blog
»

Zasoljene cene poletnega dopusta pri sosedih (strani: 1 2 3 4 )

17056041 (46085) ThinkPad
»

kje je čar morja? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

26158905 (51281) opeter
»

Imate res za dopust evre? (strani: 1 2 )

6815377 (12880) KaiV6

Več podobnih tem