Forum » Mobilne tehnologije » YouTube ads
YouTube ads
yansek ::
Pozdravljeni
Ali uporabljate/poznate kakšen dober web browser za android, ki blokira oglase na youtubu?
Ali uporabljate/poznate kakšen dober web browser za android, ki blokira oglase na youtubu?
Invictus ::
firefox + uBlock origin
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
ajdov2 ::
Vanadium ::
še en glas za vanced, od kar imajo pa še manager app za posodabljanje pa itak ne pogledam več drugih variant za blokado
še en glas za vanced, od kar imajo pa še manager app za posodabljanje pa itak ne pogledam več drugih variant za blokado
Bi vprašal zakaj preferiraš Vance pred Mozilo?
Kar se tiče brskalnika za android se mi zdi Mozilla dobra, vsaj za enkrat.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: yansek ()
Vetrpiha ::
Eno je brskalnik, drugo pa client za Youtube.
Čez Vanced ga trenutno ni.
Firefox je pa tudi boljša izbira za brskalnik.
Čez Vanced ga trenutno ni.
Firefox je pa tudi boljša izbira za brskalnik.
Se strinjam, da ima ampak vanced mi je bolj komot. Blokira oglase, predvaja v ozadju in ob zaklenjenem zaslonu, pa še kaj se najde. Za brskalnik pa imam itak povsod firefox. Pač FOSS FTW.
Ne vem kaj mislis s tem bolj gladko? A drugače ves da ima Mozilla za android tudi dodatke?
Jaz sem zadovoljen z Mozillo zaenkrat
Jaz sem zadovoljen z Mozillo zaenkrat
Sam dejansko kaj je potem smisel tele teme? Sprašuješ res da za browser, reklamiraš pa mozillo, dejansko si sam sebi že zdavnej odgovoril kaj uporabljat...
Sam dejansko kaj je potem smisel tele teme? Sprašuješ res da za browser, reklamiraš pa mozillo, dejansko si sam sebi že zdavnej odgovoril kaj uporabljat...
saj mozilla je browser, jo pa ne reklamiram
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: yansek ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blokada reklam na YT (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 7551 (568) | vinkop |
» | android youtube v ozadju je možno? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10041 (1967) | stevemcq_ |
» | youtube oglasiOddelek: Loža | 6486 (5137) | bf4ed |
» | Veliko več reklam na novem mobiteluOddelek: Mobilne tehnologije | 2671 (1727) | mgermo |
» | Nova posodobitev FirefoxaOddelek: Omrežja in internet | 3235 (2472) | Ales |