Forum » Omrežja in internet » Iskanje uporabnika na ircu
Iskanje uporabnika na ircu
Tiesto ::
Kako najti uporabnika na ircu oz. njegov nick če maš njegov IP ih host. Če kdo ve naj prosim napiše
|CyGNUS-x ::
Za nicke iskat je komanda /query pa nick.
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
OmegaBlue ::
Če imaš host al IP potem je simpl.
Najprej če seveda imaš ip in ne hosta narediš /dns IP, in ti vrže ven nekaj tacga ::: DNS: resolved 193.95.217.44 to bsn-95-217-44.dsl.siol.net tukaj dobiš njegov host..
Potem pa iskanje nicka.
napiši /who *host v mojem primeru /who *bsn-95-217-44.dsl.siol.net . In dobiš seznam nickov ki uporabljajo ta host.
Veliko sreče
Najprej če seveda imaš ip in ne hosta narediš /dns IP, in ti vrže ven nekaj tacga ::: DNS: resolved 193.95.217.44 to bsn-95-217-44.dsl.siol.net tukaj dobiš njegov host..
Potem pa iskanje nicka.
napiši /who *host v mojem primeru /who *bsn-95-217-44.dsl.siol.net . In dobiš seznam nickov ki uporabljajo ta host.
Veliko sreče
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
DMouse ::
Ja, pa najdu ga boš samo, če nima vklopljenega +i (invisible mode) ali je na istem kanalu kot si ti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DMouse ()
Tiesto ::
To foro z /who sem že tudi sam probau pa ne deluje.
Stvar je taka:
Ko se konektam na irc me za nekaj minut začne nekdo nukat in mi nuke detector javi:
Here comes nuke!
IP->213.64.253.30
Protocol Unreachable
in izpiše:
ICMP packets send by:
213.64.253.30
h30n2fls32o920.telia.com
Če ta host vpišem z who komando ne deluje in me zanima če je še kakšna druga "uporabna" varianta.
Stvar je taka:
Ko se konektam na irc me za nekaj minut začne nekdo nukat in mi nuke detector javi:
Here comes nuke!
IP->213.64.253.30
Protocol Unreachable
in izpiše:
ICMP packets send by:
213.64.253.30
h30n2fls32o920.telia.com
Če ta host vpišem z who komando ne deluje in me zanima če je še kakšna druga "uporabna" varianta.
undefined ::
> To foro z /who sem že tudi sam probau pa ne deluje.
Jah, kjer ne deluje, si pa SOL (Shit Out of Luck).
Jah, kjer ne deluje, si pa SOL (Shit Out of Luck).
Gandalfar ::
Kaj se sekiras. Firewall pa dropi vse kar pride notr pa bo ql... ne se sekirat zarad takih malenkosti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | irc - iščem uporabnika, imam njegov ipOddelek: Omrežja in internet | 2164 (1425) | CaqKa |
» | IRC in prikaz local hostaOddelek: Omrežja in internet | 1224 (1099) | Mavrik |
» | nekdo me "napada"Oddelek: Omrežja in internet | 1610 (1303) | NupY |
» | IRC freakiOddelek: Omrežja in internet | 1330 (1035) | NetCom |
» | ADSL naključne IP številkeOddelek: Omrežja in internet | 1641 (1412) | Gandalfar |