Forum » Operacijski sistemi » Šumniki v XTerm
Šumniki v XTerm
moj_nick ::
Počasi se spravljam učit LaTeX. Ker bom pisal v vim, si bom moral nastaviti šumnike v XTerm.
Vsepovsod mi delajo, razen v XTerm - tudi v konzoli (brez X-ov). Poleg XTerm-a bi lahko še prišel v poštev Aterm in Eterm.
Vem, da se to da poštimat v gnome-terminal in KDE konzole, vendar teh nočem uporabljat.
Hvala
Vsepovsod mi delajo, razen v XTerm - tudi v konzoli (brez X-ov). Poleg XTerm-a bi lahko še prišel v poštev Aterm in Eterm.
Vem, da se to da poštimat v gnome-terminal in KDE konzole, vendar teh nočem uporabljat.
Hvala
Pithlit ::
OK... stara tema ampak ne bom nove odpiral. A je kdo v Eterm-u to že zrihtal? V konzoli mi delajo šumniki, v Eterm-u pa ne... z uporabo istega fonta (ter-212n)
Life is as complicated as we make it...
64202 ::
Imam tukajle suse 9.2 pa v xtermu dela vse (probal slo & svedsko). Kako pa dela... nimam pojma :)
Tole je lang:
LANG=en_US.UTF-8
Tole je lang:
LANG=en_US.UTF-8
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Šumniki v Linuxu na STju- Gentoo way...Oddelek: Operacijski sistemi | 2420 (1844) | ank |
» | Enlightenment 0.17Oddelek: Operacijski sistemi | 1845 (1566) | NoOrdinary |
» | Konzola kot ozadje namizja v suse linuxOddelek: Operacijski sistemi | 1645 (1515) | motorka_m |
» | [linux,OSX] Emacs, bash & slovenscinaOddelek: Operacijski sistemi | 1707 (1563) | Gandalfar |
» | Linux virtual termminal - output highlightingOddelek: Operacijski sistemi | 817 (757) | ank |