» »

Vlada 2020, rok trajanja do kdaj?

Vlada 2020, rok trajanja do kdaj?

Temo vidijo: vsi
««
83 / 92
»»

primoz4p ::

TESKAn je izjavil:

primoz4p je izjavil:

Kaj bo z našimi (še nerojenimi) otroci?

Sej jih ne boš meu, kaj se sekiraš? Zdej pa hitr še en krog z avtom, da ta svet še malo usmradiš.
Plus, mogoče bi se malo maj ukvarjal z hipotetičnimi otroci in naredil kaj za tiste, ki so že tu?

Kje je govora o mojih?
Se je že pozabilo na parole:
za otroke gre
otroci so naše največje bogastvo
...

josipdare ::

Naslednjih 14 doz bo kljucnih

TESKAn ::

Kje je govora o mojih?

Kaj se potem sekiraš?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: TESKAn ()

primoz4p ::

Za pokojnino gre ... :))

WizzardOfOZ ::

josipdare je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

josipdare je izjavil:

Fantje izklopite mozgane in delajte kot vam govorijo po tv.

vidimo, da si jih ti že. :))

Aja, sem zasledil da eni tu trdite da je rtv antivaks. Ne vem, ne smem gledat ker ne placujem.

Jaz nič ne trdim. Zame so vsi mediji skorumpirani in vse preveč enostranski, da bi sploh poročali tisto, kar bi bilo prav. Vsak na svoj zelnik rine z novicami. Pa že tako ne gledam TV-ja.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Telbanc ::

PrihajaNodi je izjavil:

Hja v sredo naj bi blokirali promet

Porocam ali bodo starsi mrtve deklice dobili odskodnino. Starse ki dovolijo cepljenje bi morali sterilizirati pa v delovno taborisce poslat otroke pa odvzet

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...

"Neuradno: v UKC Ljubljana je zaradi možganske kapi umrla 20-letna ženska. Pred slabima dvema tednoma je bila cepljena s cepivom Janssen, poroča Televizija Slovenija. Več v Dnevniku ob 19. uri"
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

feryz ::

Škoda jo je. Strdek ali ne.

Utk ::

Zdravniki so navajeni na marsikaj. Če bo pa nek šefič poslal mlado punco v JS na cepljenje, potem jo pa pobere, bo pa pizdarija. Naj se malo zamislijo. Politikom je tako vseeno, oni nas bi tudi v vojno poslali.

PrihajaNodi ::

Evo uradno v medijih:

Komentarji na rtv slo zaprti:))
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Me prav zanima kako bojo to zaspinali.

Heh konc s cepljenjem:D
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Ganon ::

Če bo potrjena povezava cepljenja in smrti ...

20-letnica in kap? Vse je jasno. In iz tega razloga se jaz bojim cepljenja. Ne želim biti del statistike. Virus sem brez težav že prebolel, cepivo pa ne preprečuje širjenja. Ne bom tvegal, hvala.

imagodei ::

Utk je izjavil:

Kako le? Če je posledica cepiv, bodo zavedli kot posledico cepiv. Če ni, pač ne. Zakaj bi kar nekaj spinali?

Od kod prepričanje, da je 97,3% medicinskega osebja, raziskovalcev, farmacevtov in kar je še tega, do konca sociopatskega in skorumpiranega? In da jim je v interesu, ne glede na vse, siliti ljudi s cepivom, če se izkaže, da je nevarno?

In po drugi strani, a imamo kakšno statistiko za prejšnja leta, koliko mladih in malo manj mladih (recimo pod 50 let) je umiralo za krvnimi strdki? Al se samo na pamet pogovarjamo? Ker, kolikor jaz vem, tudi kontracepcijske tabletke in celo nosečnost lahko povzroči krvne strdke - eno nekdanjo nosečnico, ki je imela krvne strdke v nogah, poznam tudi sam. K sreči je šla k ginekologu in potem z rešilcem v bolnišnico dovolj zgodaj, da so zadevo uredili. Šlo je za žensko v 20. letih.

Kdo bo izbrskal statistiko umiranja za krvnimi strdki, npr. v obdobju 2010-2020?
- Hoc est qui sumus -

arnecan1 ::

PrihajaNodi je izjavil:

Dva mrtva zaradi cepljenja ali par tisoč zaradi necepljenja.

Živel Troha, živel Stevanović, živel Ličina, živel Zlatko.

Živela matematika.

Živlea statisitka.

P.S.: Ko se število ljudi podvoji, se število bedakov potroji.

Kayzon ::

arnecan1 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Živela matematika.

Živlea statisitka.

Kater Zlatko? Zlatko Mahic?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

arnecan1 ::

PrihajaNodi je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Živela matematika.

Živlea statisitka.

Članek iz leta 2008. https://old.delo.si/druzba/usodna-kontr...
V splitski bolnišnici je prejšnji teden umrlo 22-letno dekle iz Zadra. In še par pirmerov.

Skratka, ogromno zdravil v obliki tablet ima na milijon uporabe posledice, tudi usodne.

Ta primer kolikor je žalosten in tragičen ni nekaj, kar bi dajalo kredibilnost anivakserjem, saj nikdar nihče ni trdil, da do tega ne more priti.

Nedasemiveč ::

Ganon je izjavil:

Če bo potrjena povezava cepljenja in smrti ...

20-letnica in kap? Vse je jasno. In iz tega razloga se jaz bojim cepljenja. Ne želim biti del statistike. Virus sem brez težav že prebolel, cepivo pa ne preprečuje širjenja. Ne bom tvegal, hvala.

Noro res. Punca bi brez cepiva in medijske panike živela normalno življenje. Upam, da bo kdo po tej noriji odgovarjal in se zagovarjal na sodišču v Haagu.

Zgodovina sprememb…

Fora je, da samo dolocene primere prijavijon in priznajo, ker mora folk crknt.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

imagodei ::

Po moje moram jaz iz tega foruma počas pobegnit, ker to, kar berem tule, mi znižuje IQ. Skoraj se da čutit, kako umirajo možganske celice, ko berem te vaše teorije zarot.
- Hoc est qui sumus -

Unilseptij ::

Torej 2 smrti na priblizno milijon cepljenih. Pri cemer jih za COVID-om umira trenutno 5 - 6 na dan, pa anticepilci se vedno zanikajo nevarnost virusa in raje poudarjajo nevarnost cepljenja.

FireSnack ::

Uradno je ena kap na milijon ljudi. Mi imamo od Janssena že dve kapi na 50.000 cepljenih s tem cepivom. Da o neuradnih raje ne debatiramo ker tukaj se da marsikaj zmenit in večina se tudi zmeni. Veleposlaniki se težko zmenijo ker jih denar ne zanima, zato je žena veleposlanika prva in zadnja žrtev cepiva v Sloveniji.

dajmo primerjat, kar je primerljivo... najbolj ocitno stevilke ne stimajo pri umrlih. Ali resno trdite, da v SLO umira 5 - 6 ljudi na dan zaradi cepiva in da se to sistematicno prikriva?

Mato989 ::

imagodei je izjavil:

Utk je izjavil:

Kako le? Če je posledica cepiv, bodo zavedli kot posledico cepiv. Če ni, pač ne. Zakaj bi kar nekaj spinali?

Od kod prepričanje, da je 97,3% medicinskega osebja, raziskovalcev, farmacevtov in kar je še tega, do konca sociopatskega in skorumpiranega? In da jim je v interesu, ne glede na vse, siliti ljudi s cepivom, če se izkaže, da je nevarno?

In po drugi strani, a imamo kakšno statistiko za prejšnja leta, koliko mladih in malo manj mladih (recimo pod 50 let) je umiralo za krvnimi strdki? Al se samo na pamet pogovarjamo? Ker, kolikor jaz vem, tudi kontracepcijske tabletke in celo nosečnost lahko povzroči krvne strdke - eno nekdanjo nosečnico, ki je imela krvne strdke v nogah, poznam tudi sam. K sreči je šla k ginekologu in potem z rešilcem v bolnišnico dovolj zgodaj, da so zadevo uredili. Šlo je za žensko v 20. letih.

Kdo bo izbrskal statistiko umiranja za krvnimi strdki, npr. v obdobju 2010-2020?

Saj to je problem imagodei

Te 20 letnice ki je imela pred sabo se cel lajf je skoda bolj kot vseh 65 plus letnikov ki so nakboljsa leta preziveli

Raje bi videl da vsi 65 plus letniki pomrejo kot pa to nedolzno bitje ki bi z 99.99 procentno verjetnostjo prezivela covid

Banda

arnecan1 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Živela matematika.

Živlea statisitka.

Članek iz leta 2008. https://old.delo.si/druzba/usodna-kontr...
V splitski bolnišnici je prejšnji teden umrlo 22-letno dekle iz Zadra. In še par pirmerov.

Skratka, ogromno zdravil v obliki tablet ima na milijon uporabe posledice, tudi usodne.

Ta primer kolikor je žalosten in tragičen ni nekaj, kar bi dajalo kredibilnost anivakserjem, saj nikdar nihče ni trdil, da do tega ne more priti.

Ja ampak vi nam pravite da smo morilci ce se ne cepimo dejansko pa zaradi cepiva morite mlade ker vam je skoda pustit da narava pobije stare

Na mladih svet stoji ane
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

hehe, kaksne buce... COVID med drugim povzroca tudi krvne strdke, ki pripeljejo do kapi, in to z dokazano nekajkrat vecjo pojavnostjo kot cepljenje. Tako, da je tvoja prognoza cista izmisljotina.

https://www.delo.si/novice/slovenija/co...

Zgodovina sprememb…

imagodei je izjavil:

Po moje moram jaz iz tega foruma počas pobegnit, ker to, kar berem tule, mi znižuje IQ. Skoraj se da čutit, kako umirajo možganske celice, ko berem te vaše teorije zarot.

https://covid-19.sledilnik.org/sl/stats

Če pogledamo statistiko, je neizprosna. V kategoriji do 24 let, ni umrla do zdaj še nobena oseba ženskega spola. Za corono.

Drgal si upam trdit, da je Koritnik končal politično kariero.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

Samo tole dam lahko:D
Vse je super
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Miki N ::

Fun fact: ste vedeli, da so zdravstvene napake (od napačnih/spregledani diagnoz do direktno "fak, kaj sem to prerezal?") eden pogostejših vzrokov smrti in še pogostejši vzrok (težkih) poškodb - da celo v razvitejših državah?

Zdravniki so hujši od Kronce!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

TESKAn ::

Ja, najbolje nazaj it na pijavke. Od njih ni še nihče umrl.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

TESKAn je izjavil:

Ja, najbolje nazaj it na pijavke. Od njih ni še nihče umrl.

Sej smo na iglah, zadrogiranci
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Na srečo so naši pogosto zgolj proračunske pijavke, ne dobesedno. :))

Mene bolj zanima, kdo bo odgovarjal za umor 20 letnice?

PacificBlue ::

Bojana Beović je že nakazala možnost za ustavitev cepljenja s tem cepivom.

folk bo znoru

Hypathia ::

Zasavska drhal in poslanci Levice so torej še enkrat več pokazali svoj grdi, primitivni obraz. Lepo, da vemo, kdo je kdo.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Ganon ()

PacificBlue je izjavil:

Bojana Beović je že nakazala možnost za ustavitev cepljenja s tem cepivom.

folk bo znoru

Je bil ze cas

Hypathia je izjavil:

Zasavska drhal in poslanci Levice so torej še enkrat več pokazali svoj grdi, primitivni obraz. Lepo, da vemo, kdo je kdo.

Zivjo
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Nedasemiveč je izjavil:

Točno to, če je noben ne bi psoredno silil v cepljenje in ji oteževal lajfa bi bila danes še tu vesela in zdrava...

zdaj pa je umrla zaradi cepljenja! Samo zato da bo 95 letna rastlina živela še kak dan dalj!

Pa to dan pred protesti taka novica... to bo ene zelo podžgalo... upam da se LJ blokira, se vidimo jutri v LJ...

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Ganon ()

Unilseptij je izjavil:

Torej 2 smrti na priblizno milijon cepljenih. Pri cemer jih za COVID-om umira trenutno 5 - 6 na dan, pa anticepilci se vedno zanikajo nevarnost virusa in raje poudarjajo nevarnost cepljenja.

Koliko je starost teh umrlih? Koliko od teh bi brez korone živelo še en čas? No, pa sej naj cepijo. Ampak zakaj se bi zato cepila 20 letnica? Kakšna je šansa, da bi ta 20 letnica umrla od korone? Če ne bi bilo Koritnika in kompanije, se ne bi cepila in bi živela. To je dejstvo, ki ga ne more nihče zanikat.
Ukrepi in cepljenje, ok, ampak usmerjeno, ne vsepovprek. To ni "znanstveno".

Nedasemiveč je izjavil:

Ja to bo zaj vprašanje.

"Cepivo podjetja Johnson & Johnson, znano tudi pod imenom Janssen".

"Danska vlada cepiva proti covidu-19 proizvajalca Johnson & Johnson ne bo vključila v nacionalni program cepljenja zaradi zaskrbljenosti nad povezavo med cepivom in redkimi, neobičajnimi krvnimi strdki."

""Tukaj sem zato, ker se grem poslovit od moje 20-letne hčere, ki je danes umrla zaradi posledic cepljenja od Janssena. Ja, možganska kap, stara 20 let," je novinarki Televizije Slovenija Erni Petrač Barborič danes zjutraj"

"Kot je znano, je komisija, ki je pregledovala primer smrti žene slovenskega diplomata v Bruslju 21. maja po cepljenju s cepivom Johnson & Johnsona, julija ocenila, da je povezava smrti s cepljenjem gotova."

Sicer se na RTV elegantno izognejo temu, da je razvidno, da je za tem cepivom umrla že žena diplomata v Bruslju. Tako uporabijo v prvem delu besedo "Janssen", v nadaljevanju pa cepivo "Johnson & Johnsona".

Torej mamo 2 primera na 120.000 ljudi. Če bi vzeli populacijo samo žensk bi blo to razmerje še nižje.

Itak da bo jutr ustavljeno cepljenje z tem cepivom, to je jasno, k folk ni glup in bo to pogruntal. Zakaj niso to nardili že prej, sam bog ve. Zakaj so s tem cepili mlade, mi ni jasno.

Hypathia je izjavil:

Tebe je treba nabit. Razbit ornk.

Zgodovina sprememb…

A se vi zavedate da je pod 25 let število smrti zaradi Covid 0, število smrti zaradi cepljenja pa 1...

Ta punca je bla vredna več kot vsi nad 65 let v penziji, ona je imale cal lajf pred sabo, penziči pa večino že za sabo...

Vedno smo se bahali da na mladih Svet stoji, ubijamo pa njih da rešujemo starce!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Utk je izjavil:

Unilseptij je izjavil:

Koliko je starost teh umrlih? Koliko od teh bi brez korone živelo še en čas? No, pa sej naj cepijo. Ampak zakaj se bi zato cepila 20 letnica? Kakšna je šansa, da bi ta 20 letnica umrla od korone? Če ne bi bilo Koritnika in kompanije, se ne bi cepila in bi živela. To je dejstvo, ki ga ne more nihče zanikat.

Koliko ljudi bo umrlo zaradi raka in drugih bolezni ker jim necepljeni odžirajo bolnišnične kapacitete? Ali ste antivakserji pripravljeni sprejeti odgovornost zanje?

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: dexterboy ()

Vaci-naciji so jezni, ker ne znajo mladih punc upecat.. zdaj jih pa pobijajo.

Truga ::

imagodei je izjavil:

zakaj mislis da jaz ze 3 leta sam se shitpostam kle :D

;-) ::

Torej mamo 2 primera na 120.000 ljudi. Če bi vzeli populacijo samo žensk bi blo to razmerje še nižje.

Če še vse skupaj umetimo v starostne okvire vidimo da je približno dva milijona večja vrjetnost da umreš od cepiva kot od covida.

Dobro bi bilo raziskati koga je poslušala, da se cepi, kdo ji je svetoval in mu soditi. Enako kot če koga ščuvaš proti samomoru.

Tale vlada in PCT so zame morilci mladih ljudi.

Hypathia je izjavil:

Utk je izjavil:

Unilseptij je izjavil:

Koliko ljudi bo umrlo zaradi raka in drugih bolezni ker jim necepljeni odžirajo bolnišnične kapacitete? Ali ste antivakserji pripravljeni sprejeti odgovornost zanje?

Zasedenih je 150 postelj. Bolnica franja jih je lahko 500 zrihtala. Kam smo padl…
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Hypathia je izjavil:

Utk je izjavil:

Unilseptij je izjavil:

Ne, ker mi ne odločamo. Odgovarja naj "stroka" in politika. Ki je še včeraj trdila, da je cepivo varno in manj tvegano od korone. Vsaj za mlajše od 25 let to očitno ni res. Glih zdaj se bojo pa spravili cepit otroke.

Sedaj se ne bo nihce cepil:(
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Mato989 je izjavil:

A se vi zavedate da je pod 25 let število smrti zaradi Covid 0, število smrti zaradi cepljenja pa 1.

Ne, ker to ne drži. Do 25 let imamo 1 covid smrt in 1 sum na smrtno nevaren zaplet po cepljenju, 20 letnica še ni umrla. Do 35 leta imamo 5 smrti zaradi covida. 14 dni nazaj je zaradi možganskih strdkov umrl 19 letnik, nobene veze s covidom ali cepljenjem... tako da ne nabijaj o stvareh o katerih očitno pojma nimaš.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: dexterboy ()

zztop ::

PrihajaNodi je izjavil:

Sedaj se ne bo nihce cepil:(

Sploh pa ne mlade. Poleg neplodnosti, bo zdaj še možganska kap
Izberi raje izgubo kot umazan dobiček:
zakaj prva boli enkrat, druga zmeraj.
~Hilon

Hypathia je izjavil:

Mato989 je izjavil:

A se vi zavedate da je pod 25 let število smrti zaradi Covid 0, število smrti zaradi cepljenja pa 1.

Ne, ker to ne drži. Do 25 let imamo 1 covid smrt in 1 sum na smrtno nevaren zaplet po cepljenju, 20 letnica še ni umrla. Do 35 leta imamo 5 smrti zaradi covida. 14 dni nazaj je zaradi možganskih strdkov umrl 19 letnik, nobene veze s covidom ali cepljenjem... tako da ne nabijaj o stvareh o katerih očitno pojma nimaš.

20 letnica je ze umrla, starci morjo sam potpisat za darovanje organov. Sedaj pa pojdi v svoj kokosnjak
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
««
83 / 92
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Se nam jutri obeta zapora države? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13820698 (17772) c3p0

Več podobnih tem