» »

Vlada 2020, rok trajanja do kdaj?

Vlada 2020, rok trajanja do kdaj?

Temo vidijo: vsi
««
58 / 92
»»

GregiB ::

Telbanc je izjavil:

Politična levica bo modro tiho v vezi s tem, ker si vlada z morebitnimi takimi ukrepi sama žaga vejo na kateri sedi.

Hehe, prva mentalna slika, ki se mi je ob tem utrnila je, da je vlada to vejo že zdavnaj odžagala, pa jo Vodopivec, Simonovič, Jurša in Plemeniti gor držijo… (just had to write this down)
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin

dild0idis ::

GregiB je izjavil:

dild0idis je izjavil:

Naslednje vprašanje, ki pa ga imam je, če imaš stanovanje za oddajo, si pripravljen sprejeti afganistanskega begunca v to stanovanje.

Sugestivna vprašanja, tipočna za zganjanje sovraštva.. odgovor, ne, nimam stanovanja za oddajo, ker se mi niti s slovenskimimnajemodajalci ne da ukvarjat.

Zakaj sugestivna vprašanja, tole so tipična vprašanja, ki si jih vsak Slovenec, ki ima stanovanje za oddajo, postavi.

Imam še en predlog, ker vidim, da te res skrbi.

Glede na to, da imaš dovoljšnje dohodke, vsaj višje kot ubogi Afganistanec, pojdi do kakega, lahko tudi v azilni dom, in mu zrihtaj stanovanje pri kakemu stanodajalcu, če ne drugače, pa še garantiraj s svojimi dohodki za vse kar bo begunec rabil.

Se boš počutil veliko bolje in veliko več za sam problem naredil, kakor pa da jokaš po forumih.

Seveda enak predlog velja tudi za vse ostale forumske aktiviste in politike, ki se jim srca trga, ko gledajo take prizore.

ps: Pa, da ne bom spet seksističen, lahko tudi kako mamico z dvema hčerkama financiraš oz. jima podpišeš kako garantno pismo!

GregiB je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Politična levica bo modro tiho v vezi s tem, ker si vlada z morebitnimi takimi ukrepi sama žaga vejo na kateri sedi.

Hehe, prva mentalna slika, ki se mi je ob tem utrnila je, da je vlada to vejo že zdavnaj odžagala, pa jo Vodopivec, Simonovič, Jurša in Plemeniti gor držijo… (just had to write this down)

Še par idej iz leve strani naj bo o prihodih beguncev, pa še kaka Tea Jarc, pa bo drevo samo zrastlo nazaj, celo medtem, ko se bo žagalo. :))
Ni važno na koga mečeš jedrske, važno je, da ti Lady Gaga poje!

Zgodovina sprememb…

Smrekar1 ::

Testov za samotestiranje šolarjev je v lekarnah zmanjkalo. Očitno ni bilo mogoče predvideti, da bo zahteva po samotestiranju šolarjev potrebo po teh testih poslala v nebo in nihče ni pripravil zalog. Poleg tega ni bilo mogoče predvideti, da od petka do naslednje srede ni dovolj časa, da se dobavitelji na to pripravijo. Madonca, s kakšnimi kompleksnimi vprašanji nam streže tale epidemija.

c3p0 ::

Kje je Luka Lah, ko ga rabiš?

TheBlueOne ::

Se bo ze nasel kdo, ki bo zapakiral palcke za ciscenje uses in PH listek. Toliko, da je nekaj, dokler ne bo tapravih zadev.

Telbanc ::

dild0idis je izjavil:

Še par idej iz leve strani naj bo o prihodih beguncev, pa še kaka Tea Jarc, pa bo drevo samo zrastlo nazaj, celo medtem, ko se bo žagalo. :))

Smešno, ker ne slediš razvoju situacije. :))

Problem je, ker prihaja antiwax stranka, verjetno še kaka bo..., in tega se bojijo tko na levi, ko na desni. Jaz sem z desne že prešaltal na atiwax stranko čim bo kaj konkretnega. :D:D:D

Tko da o drevesu SDS lah sam sanjaš, da bo raslo....ko se začne lomljenje demokracije. Potencijala je okol 45% volilcev, za antiwax, tko da komot spušijo in levi in desni na volitvah. Sploh če bo kak v redu kandidat, recimo uni ravnatelj....
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

TESKAn ::

A un ravnatelj, ki mu osnove niso jasne? Je v rangu tiste na youtubeu, ki hoče 'dekolonizirat znanost'.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Utk ::

Gledate kaj tarčo? Evo pa bomo dobili politično korektni govor. Dobesedno. Bravo leftiji...

Buggy ::

Utk je izjavil:

Gledate kaj tarčo? Evo pa bomo dobili politično korektni govor. Dobesedno. Bravo leftiji...

nisem gledal, kaj pa je bilo? Je govora o tem, da desnaki sedaj zanjejo, kar so posejali s svojo arogantno retoriko po socialnih omrezjih?
Mi je prav vsec, da se srecajo na trenutke z (neprijetno) realnostjo in (ne)zadovoljstvom ljudi za katere so tam tudi postavljeni.
Ta predlog, ki ga zdej strahopetne snezinke uvajajo, pa nima tudi kancka moznosti da bo sprejet, vsaj ne v taki obliki kot je zamisljen. Spet en vladni prdec!

Volitve se blizajo. Strah pred nezadovoljstvom ljudi pa se stopnjuje. Caka nas zelo pestro dogajanje. Mladina je vedno bolj politicno zavedna. Voltve drugo leto bodo pa z rekordno udelezbo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

Buggy je izjavil:

Ta predlog, ki ga zdej strahopetne snezinke uvajajo, pa nima tudi kancka moznosti da bo sprejet, vsaj ne v taki obliki kot je zamisljen.

Seveda nima in prav je tako, enakost pred zakonom mora veljati in tudi že danes obstaja zakon.

Pa še vedno se mi zdijo Tea Jarc in co. totalni nekulutrni bedaki brez kakršnegakoli znanja bontona in pravil vedenja v gorah.

Nekultura komunikacije v slovenskem prostoru, pa ne samo slovenskem prostoru, je na rekordno visoki ravni in vsi od nas smo dodali del tega.

Od ljudi, ki dajej(m)o drugim negativne vzdevke, ljudi, ki pošiljaj(m)o druge v različne kraje, ljudi, ki delaj(m)o hrup pred parlamentom ali na cesti, ljudi, ki pišej(m)o bedarije na twitterju, različnih socialinih omrežjih in forumih, politikov na obeh straneh, ki aktivno sodelujejo pri delitvi ljudi, do medijev, ki vse to še aktivno podpihujejo za malce višji rating.

Zgodovina sprememb…

Kar se Tee Jarc tice, meni tudi ni bil vsec pristop predvsem pa ne lokacija "incidenta". Ne morem verjet samemu sebi, celo za moment se mi je arestant zasmilil, ko je ves zasopil prisel sprostit glavo v visokogorje, potem pa dobil dozo dokaj neprimernega vedenja. Sicer pa kar se zgodi nad 1000m ni greh pravijo :P

Dejstvo je da se je ta nacin komunkacije zacel na nivoju politikov, ki so tisti, za katere veljajo tukaj se bolj rigorozna pravila kaj, kdaj in komu reci. Da se marsikdo poistoveti z njimi in se posluzuje potem istih ali hujsih ukrepov ni presenetljivo. Samo vprasanje je do kje se tak nacin lahko stopnjuje, sploh ob omenjanju drzavljanske vojne iz ust arestanta.

Komunikacija te vlade tako glede vsebine, nacina, govorca, izogibanju soocenj ali izbranemu kanalu, pa niti nikoli ni bila njihova mocna tocka.

PrimoZ_ ::

Seješ veter, žanješ vihar.

Naj malo na tole pomisli naš dragi PM, Hojs in še kdo...

Zdaj bo šele zabavno, omenja se obvezno cepljenje proti Covid. Teren že pripravljajo.

https://www.24ur.com/novice/korona/v-pr...

Si kdo predstavlja histerijo, ki bi jo ob tem zganjali 'domoljubi'?

Cak mal, a nismo mi, ki se ne strinjamo s svinjarijami te vlade kobajagi antivaxerji? To je celo Jezefo Horvat neki "razlagal" :))
Zanimivo, ker vsi, ki jih poznam in se distancirajo od SDS-a in njegovih pohlepnih priveskov so cepljeni isto kot jaz...zanimivo bo tole :))

V bistvu imamo en tak mali kaos zdej, kar je zajebano tudi za politike koga zdej naslavljat, ker polariziranje ni vec tako enostavno in so se komunajzarji ocitno ze izpeli. Antivax je zdej trend...jeba je samo, ker politikom ni cist jasno kdo to je :))

Jaz bi rekel, da so antivaxerji pac nevedni egoisti, ki pa vemo kje se jih najde najvec. Khm...vlada...khm >:D

FireSnake ::

Popolnoma neuradno: tole vreščeče ženšče ... me je zanimalo, kje je v službi (tu nisem dobil odgovora).
Sem bil prepričan, da je nekje v pisarni (pa še sama ne ve zakaj) na državnem sesku.

No, zdaj sem dobil namig, da je na državnem sesku. Ampak na socialki. Nezaposlena oseba.
Iz tega lahko zaključimo, koliko je vredna.
In taki bi se šlo politiko?

Potem je vseeno bolj fojtrati sito ovco kot pa lačno.

---------------------

Včeraj pridem domov in mi moja začne razlagati o neki drkađiji banananjamu.
Folk je res čisto zblaznel.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

redo ::

Pa kaj, Jansa je na drzavnem sesku cel lajf, pa mu marsikdo ploska, kako je sposoben. Je pa prepovedano preverit, koliko je vreden in kje je toliko dobil.

LightBit ::

FireSnake je izjavil:

Nezaposlena oseba.

Kako drugače pa naj bi imeli toliko časa?

Buggy je izjavil:

Cak mal, a nismo mi, ki se ne strinjamo s svinjarijami te vlade kobajagi antivaxerji? To je celo Jezefo Horvat neki "razlagal" :))
Zanimivo, ker vsi, ki jih poznam in se distancirajo od 55-80 in njegovih pohlepnih priveskov so cepljeni isto kot jaz...zanimivo bo tole :))

Neonacisti dobijo največji delež glasov ravno v svetlejših občinah:

Najbrž gre za golo naključje, da so bolj precepljeni deli države tudi bolj rdeči.

widj3098dj32 ::

Smrekar1 je izjavil:

Neonacisti

Kateri pa so to?

widj3098dj32 je izjavil:

Kateri pa so to?

Rumeno-modri in modro-rdeči.

redo je izjavil:

Pa kaj, Jansa je na drzavnem sesku cel lajf, pa mu marsikdo ploska, kako je sposoben. Je pa prepovedano preverit, koliko je vreden in kje je toliko dobil.

Saj je lepo, da braniš svojo mamico :))
Pleško je uspešen politik, če nisi opazil. Poglej, koliko malikovalcev ima.
Tako, da.... to dvoje enačiti je malo mimo.

Ona še niti ni začela, pa si je svoje ime že posrala :))
Na srečo, če smem dopridjati.

LightBit je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Nezaposlena oseba.

Kako drugače pa naj bi imeli toliko časa?

Mislil sem, da je v pisarni v kaki državni službi (kjer je tudi preveč časa).

widj3098dj32 je izjavil:

Smrekar1 je izjavil:

Neonacisti

Kateri pa so to?

Tudi sam se samo še čudim, kako folk opleta s fašisti, nacisti, neonacisti.

Take bi dal živet v leto 41, da bi res videlo kako to zgleda.

Potem bi, veretno prišli k pameti (če bi preživeli).

No, evidentno je, da je to obkladanje v domeni maloumnih.
Vir: ta tema (sicer tudi drugje, a tu je zelo očitno).

Zgodovina sprememb…

LeQuack ::

FireSnake je izjavil:

https://siol.net/siol-plus/kolumne/toma...

Tej baburi, ki se ne zna obnašat, vsi obračajo hrbet:
https://siol.net/siol-plus/kolumne/toma...
iz vira:

Nikogar ne zanimajo politični razlogi, zaradi katerih se na Triglavu vedete kot razvajena milenijska teleta. Tega se preprosto ne dela!

Edino tukaj gori ima še vedno par privržencev.

Jebeš politike, če slabo vodijo državo je prav da se jih gnjavi in to je to. Lahko pa odstopijo in bodo imeli mir.
Quack !

Ti qrbeži imajo trdo kožo.
Če bomo lajali v njih se jih nič ne bo prijelo (bo pa nas udarilo po denarnici).

Kaj zdej vsi skacete na to Teo, kje je zaposlena in kaj je. Je pac ena drzavljanka, ki je slucajno tudi protestnica in mu je zabrusila, kar mu pac gre. Ne gre za nobeno bodoco politicarko al kar zelite zdej naplesti. Podobno bi mu povedal jaz, ce bi bil na njenem mestu, povprasal bi ga edino se o nekaterih ne tako znanih stvareh s casov preprodaje orozja in cakal na njegov odziv #pokerface >:D

Če govoriš o vreščeči neotesanki govori malo drugače.
Baba je bolana v glavo (če je še Fajonka rekla, da to ni OK potem bo res nekaj na tem).

Ne govoriti, da je ona komu kaj zabruslil, prosim.
Histerično vreščanje in laganje ni "zabrusiti". Dajte si razpucat pojme.

c3p0 ::

Če bi nastopila mirno in povedala par dejstev, bi zmagala, tudi v politiki bi imela prihodnost, ako bi tako želela. Žal pa gre očitno za moteno osebo.

Včeraj samo ugotovili, zakaj je tako problematično nefinanciranje STA.

Ker bo 300 zaposlenih na STA brez službe.

Kot sem ze povedal. Nacin, ki se ga je posluzila tudi meni ni cisto vsecen jo pa nekako razumem, verjemi pa, da je podobnih Tej v tej drzavi z vsakim dnem vec...za take in podobne odzive se pa seveda lahko zahvalimo vladi in njenim rabotom ;)

@c3p0: lepo napisano - lepo si me dopolnil.

Da pa se iz vsega skupaj malo pošalimo (ko sem zgoraj pisal o fašizmu, nacizmu in vsemu ostalemu sranju)

Protestnik zavpije: "Janez je fašist!".

K njemu pristopi policist in reče: "To je žalitev gospoda predsednika vlade. Globa bo 1000€.".

Protestnik: "Ampak jaz sem mislil enega drugega Janeza!".

Policist: "Ne nakladajte! Mi dobro vemo, kateri Janez je fašist."

Zgodovina sprememb…

Buggy je izjavil:

Kaj zdej vsi skacete na to Teo, kje je zaposlena in kaj je. Je pac ena drzavljanka, ki je slucajno tudi protestnica in mu je zabrusila, kar mu pac gre. Ne gre za nobeno bodoco politicarko al kar zelite zdej naplesti. Podobno bi mu povedal jaz, ce bi bil na njenem mestu, povprasal bi ga edino se o nekaterih ne tako znanih stvareh s casov preprodaje orozja in cakal na njegov odziv #pokerface >:D

In seveda pričakuješ, da bo JJ v jezi rekel, da se strinja s teboj, da je preprodajal orožje, zaslužil za celo kliniko, ki jo ima v Avstraliji ali kaj?

Daj nehaj raje no, saj nisi tak naivni bedak!

dild0idis je izjavil:

Vir?

seveda ne bo...sej sem rekel, da bi bil ob povedani doloceni informaciji, ki ni bila v javnosti zanimiv predvsem njegov odziv na obrazu. Tip ni glup...sam pokvarjen >:D

FireSnake je izjavil:

dild0idis je izjavil:

Vir?

Glej in poslušaj okoli 29 min 30 sekund

Tarča Vroča politična jesen - Rtv Slo

redo ::

FireSnake je izjavil:

redo je izjavil:

Saj je lepo, da braniš svojo mamico :))
Pleško je uspešen politik, če nisi opazil. Poglej, koliko malikovalcev ima.
Tako, da.... to dvoje enačiti je malo mimo.

Ona še niti ni začela, pa si je svoje ime že posrala :))
Na srečo, če smem dopridjati.

LOL. Si se pa hitro posral. Daj mi oznaci, kje je kdo koga branil. :))
Res je, ne moremo enacit. Opazna razlika je v tem, da plesko josko vlece ze precej dlje in precej bolj. To in pa nepojasnjeni izvori premozenja. Pa nedvigovanje poste. Pa "izgubljanje" podpisov. ... :)) Za ene je to uspesno, razen ko to pocne kdo drug kot plesko. Mi je pa nadvse duhovito, ker si koprive domisljate, da je nekaj vrescanja najhujse, kar se obeta narcisoidnim diktatorcom. :))

BTW, meni je vedno zanimivo, kako ti evropski poslanci, ministri, poslanci, ..., ki so že leta in leta v politiki, običajno pri napovedi premoženja prikažejo samo eno staro bajto v neki vasi bogu za nogu max vrednost 150k eur in vsaj 10 let star avto, plus nek kredit v višini 40k eur, obenem pa vsak mesec redno prejemajo dobre plačke, evo poslanci celo cca. 9k bruto plače in to so ljudje, ki naše finance upravljajo.

Sam jim še svojega lastnega računa ne bi pustil upravljati, tukaj pa odločajo kam gredo milijoni in še več...

dild0idis je izjavil:

Za JJ je to res najhujša stvar, ker potem bodo imeli čas kolesarit po Triglavu.

jotunn ::

dild0idis je izjavil:

Mogoce je 300 zaposlenih na STA res malo overkill, ampak STA vseeno ni tako brez veze servis, kot si ga nekateri predstavljajo/predstavljate. In propad/izguba STAja ni ravno "eh ko jebe".

mirator ::

dild0idis je izjavil:

BTW, meni je vedno zanimivo, kako ti evropski poslanci, ministri, poslanci, ..., ki so že leta in leta v politiki, običajno pri napovedi premoženja prikažejo samo eno staro bajto v neki vasi bogu za nogu max vrednost 150k eur in vsaj 10 let star avto, plus nek kredit v višini 40k eur, obenem pa vsak mesec redno prejemajo dobre plačke, evo poslanci celo cca. 9k bruto plače in to so ljudje, ki naše finance upravljajo.

Sam jim še svojega lastnega računa ne bi pustil upravljati, tukaj pa odločajo kam gredo milijoni in še več...

Ali ne poznaš pregovora "vrana, vrani ne izkljuva oči"? Ali pa nič pregovorno ampak zelo žalostno, da je Slovenija kar uspešna, kar se tiče korupcije (pa ne omejevanje korupcije). Kreslin lep poje "vse se daaaa..."(seveda za elito)
Resnica pa je žal kruta in za poštenega navadnega državljana, žal takšen način ne velja. Slej kot prej te najdejo in kasiraš ne dvojno ampak trojno.

jotunn je izjavil:

Mogoce je 300 zaposlenih na STA res malo overkill

Predvsem je 300 zaposlenih na STA še en neonacistični fakenews.

V STA je bilo na dan 31. 12. 2020 redno zaposlenih 91 oseb, od tega za določen čas 5 in za skrajšani delovni čas 5

http://agencija.sta.si/pdf/lp2020.pdf

Kam pa gre ves denar?
https://erar.si/prejemnik/73929948/#tra...
od države januarja dobrih pol milijona (polek vsega ostalega, kar dajo druge firme).

A suhi denar žrejo?

Jaz vem, da ti nimaš občutka, ker ne poznaš drugega, kot državni sesek. A ta denar je potrebno zaslužiti.
Verjamem, da je tebi to popolna neznanka. Ampak, potem pa ne blebetaj!

Zgodovina sprememb…

Kebo ::

Upam da bod naslednja vlada tako uspešna pri financiranju zasebnih šol, kot je ta pri STA.

BTW, na STA je uradno zaposlenih samo 91 ljudi, kakor je Smrekar1 napisal.

Očitno Tanja Fajon, ali ne ve tega podatka in nabija brezveze, ali pa ve, da STA plačuje tudi druge levo usmerjene novinarje, ki niso direktno zaposleni na STA.

Smrekar1 je izjavil:

jotunn je izjavil:

Mogoce je 300 zaposlenih na STA res malo overkill

Predvsem je 300 zaposlenih na STA še en neonacistični fakenews.

V STA je bilo na dan 31. 12. 2020 redno zaposlenih 91 oseb, od tega za določen čas 5 in za skrajšani delovni čas 5

http://agencija.sta.si/pdf/lp2020.pdf

Smrekar1 ga. Tanja Fajon je izjavila, da je na STA zaposlenih 300 ljudi in ni noben nacistični fakenews ampak izjava v Tarči včeraj.

Spodaj imaš link in približni čas kdaj to izjavi, si lahko celo sam pogledaš in poslušaš.

dild0idis je izjavil:

Glej in poslušaj okoli 29 min 30 sekund

Tarča Vroča politična jesen - Rtv Slo

Zgodovina sprememb…

Kebo je izjavil:

Upam da bod naslednja vlada tako uspešna pri financiranju zasebnih šol, kot je ta pri STA.

Mislim, da se naslednja vlada takih potez ne bo sla, ker tako nizkotnega sprenevedanja in krsenja ustave ter lastnih zakonov, kot se ga gre ta vlada se nismo videli.

Preprican sem tudi, da ne bo ukinila cerkvenim dostojanstvenikom vseh privilegijev, ki jim jih je nametala ta vlada, pa bi se lahko sli te igrice, kot se gre ta vlada z ukinjanjem pomoci za NVO.

Pac drug in bolj zrel nacin razmisljanja, predvsem pa delovanja, ki ni gnano s sovrastvom, osebnimi zamerami ter koristmi, kot se ga grejo teli SDS cepetavcki :))

sbawe64 ::

2020 is new 1984
Corona World order

Telbanc ::

https://reporter.si/clanek/slovenija/kr...

"Kranjski svetnik Zoran Stevanović gre s proticepilsko stranko na volitve: "Imamo večji doseg na družbenih omrežjih kot SDS!""

To smo čakali. :)):D:)
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Massacra ::

A se kdo spomni, kakšna je zaprisega pred. vlade in ministrov ob nastopu funkcije? Besedilo zaprisege me zanima :))

sbawe64 ::

Naci vlada podpira naci društvo
https://www.24ur.com/novice/slovenija/p...
2020 is new 1984
Corona World order

https://www.rtvslo.si/slovenija/protice...
Ups, spet eni rumeni jopiči.

Telbanc je izjavil:

https://reporter.si/clanek/slovenija/kr...

"Kranjski svetnik Zoran Stevanović gre s proticepilsko stranko na volitve: "Imamo večji doseg na družbenih omrežjih kot SDS!""

To smo čakali. :)):D:)

Ekola taki idioti se izrojevajo. Manevrski prostor pa ustvarja ta vlada!

Ravnatelj Prebolda, ki je zacel uradno s tem antivax protestom in podzgal egoisticne idiote se dodatno, bi moral letet iz sluzbe!

LeQuack ::

Na zadnjem mestu, res imamo najslabše politike na svetu

How much trust do you have in the Government?

Quack !
««
58 / 92
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Se nam jutri obeta zapora države? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13821379 (18453) c3p0

Več podobnih tem