Forum » Loža » Vlada 2020, rok trajanja do kdaj?
Vlada 2020, rok trajanja do kdaj?
Temo vidijo: vsi
multivac ::
Zgolj, da veste kaj vas čaka.
V Italiji so z maskami morali zunaj hoditi še dva tedna nazaj. Si pač neinformiran revček. Smejem se ti. Pri nas je še ok, glede na to, kaj se drugod po Evropi dogaja. Čekiraj Portugalsko.
Imamo to kriminalno, zločinsko in masovno morilsko vlado, ki jo pač treba odstaviti.
Ponavljam. Drugod po Evropi je še huje. Razen na Švedskem.
Mazohisti me ne interesirate.
V kolikor uživate v utapljanju, izvolite.
Jaz se moram žal boriti naprej.
Hvala in lp
dild0idis ::
multivac pozanimaj se o ukrepih po EU in svetu, da ne boš več z glavo v zid butal in pisal bedarij.
Lahko ti zamenjaš še 10 Vlad in postaviš kogar želiš, pa bodo ukrepi več ali manj enaki in boš ponovno videl zaprtje države.
Lahko ti zamenjaš še 10 Vlad in postaviš kogar želiš, pa bodo ukrepi več ali manj enaki in boš ponovno videl zaprtje države.
Ni važno na koga mečeš jedrske, važno je, da ti Lady Gaga poje!
Conini ::
Zgolj, da veste kaj vas čaka.
V Italiji so z maskami morali zunaj hoditi še dva tedna nazaj. Si pač neinformiran revček. Smejem se ti. Pri nas je še ok, glede na to, kaj se drugod po Evropi dogaja. Čekiraj Portugalsko.
Imamo to kriminalno, zločinsko in masovno morilsko vlado, ki jo pač treba odstaviti.
Ponavljam. Drugod po Evropi je še huje. Razen na Švedskem.
Mazohisti me ne interesirate.
V kolikor uživate v utapljanju, izvolite.
Jaz se moram žal boriti naprej.
Hvala in lp
Na tvojo žalost boš najbolj pripomogel k ustavitvi karanten in epidemije s tem, da se cepiš. Je čist easy. In z zelo malo stranskimi učinki. Škoda, da zgubljaš svojo energijo z vsemi xy nicki na tem forumu.
multivac pozanimaj se o ukrepih po EU in svetu, da ne boš več z glavo v zid butal in pisal bedarij.
NOBENA vlada ne bo dovolila, da se zruši zdravstvo. 1200-1500 folka v bolnicah smo sposobni sprejet. Če jih je več, bo kompleten lock down. NIMA VEZE katero vlado bomo imeli.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Conini ()
multivac ::
V tem delu se žal bojim, da imaš prav.
Gre za širšo zaroto, ki presega našo zločinsko vlado.
AHAHA
Ajde ovce,cepite se.
https://www.openvaers.com/covid-data
Kaj si pa likal to fake news bedarijo?
Mimogrede, 3190 miljonov šotov je bilo porabljenih in samo 18270 "Severe Allergic Reaction".
https://www.bloomberg.com/graphics/covi...
Dobra so ta cepiva, super dobra.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Conini ()
feryz ::
Ampak teh 18270 pomeni namensko izpostavljanje tveganju. Narod načeloma ne stoji v vrstah da bo fasal korono.
FireSnake ::
V soboto sem bil v LJ.
Blizu tromostovja že ovce, ki nagovarjajo k proti.
Naj mi nekdo razloži: kako lahko Jajo govori, da gre za zaščito priobalnega (ali katerega drugega) pasu med tem, ko tisti, ki so proti govorijo popolnoma nasprotno.
Ni zadeva zapisana?
Blizu tromostovja že ovce, ki nagovarjajo k proti.
Naj mi nekdo razloži: kako lahko Jajo govori, da gre za zaščito priobalnega (ali katerega drugega) pasu med tem, ko tisti, ki so proti govorijo popolnoma nasprotno.
Ni zadeva zapisana?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Ampak teh 18270 pomeni namensko izpostavljanje tveganju. Narod načeloma ne stoji v vrstah da bo fasal korono.
lej, kok ti je to namensko:
https://r4.ijs.si/COVID19#elf_l1_Lw
V drugem in tretjem valu se je do zdaj okužila približno dobra tretjina prebivalstva (ocena: 4x oz. 3x toliko kot potrjenih primerov v drugem in tretjem valu). Trenutno je delež kužnih približno 0,03 % prebivalstva oz. približno vsak 3000. prebivalec.
V zadnjem letu je ta virus fasalo okoli 40% folka v Sloveniji. Kaj misliš, koliko bo fasalo v naslednjem letu še nalezljivejšo verzijo virusa??
Ta virus boš dobil. Vsi se bomo prekužili ali precepili. Zdaj pa izbiraj med blažjimi učinki cepiva ali hujšimi same bolezni. Da vidmo, če si kaj inteligenten.
Tistega, proti kateremu se cepite, boste težko dobili. Bo kmalu med pokojnimi.
Izraelski primer pa kaže, koliko ste cepljeni proti prihodnjim. Proti tistim, ki prihajajo, popolnoma nič. Drugače jih sploh bo ne.
Izraelski primer pa kaže, koliko ste cepljeni proti prihodnjim. Proti tistim, ki prihajajo, popolnoma nič. Drugače jih sploh bo ne.
Še en neinformiran antivaxxer. Z zabitostjo ne boš nobenega prepričal.
Oziroma.
Si pač plačanec iz javne uprave, ki mu dodatki pašejo. Zaradi tega hočeš da epidemije in karantene trajajo v nedogled. Priznaj ane, naj te ne bo sram.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: floyd1 ()
Miki N ::
Vaci-naciji se boste morali sprijazniti, da scena postaja vedno manj vaci in vedno bolj naci. Ja v marsikateri državi lahko podpiraš program cepljenja brez politike - žal imate smolo, da živite v Jajovi Sloveniji, kjer se tega ne da ločiti. Žal. Takole imamo. Jebati in ostati nedolžni ne boste uspeli. Jajo to ve in vas spretno izrablja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
Vaci-naciji se boste morali sprijazniti, da scena postaja vedno manj vaci in vedno bolj naci. Ja v marsikateri državi lahko podpiraš program cepljenja brez politike - žal imate smolo, da živite v Jajovi Sloveniji, kjer se tega ne da ločiti. Žal. Takole imamo. Jebati in ostati nedolžni ne boste uspeli. Jajo to ve in vas spretno izrablja.
Dva tedna nazaj so morali v Italiji nositi maske odzunaj. A razumeš to? Če razumeš, zakaj pišeš te bedarije.
mtosev ::
Jutri bo Janša imel govor v EU parlamentu. Me zanima kaj bo reko in kolk ljudi bo zabaval s svojimi izjavami in odgovori na vprašanja od ljudi v parlamentu.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ajdov2 ::
Dva tedna nazaj so morali v Italiji nositi maske odzunaj. A razumeš to? Če razumeš, zakaj pišeš te bedarije.
V republikanskih zveznih državah ZDA so bili minimalni ukrepi, število mrtvih pa je primerljivo kot število mrtvih v demokratskih zveznih državah. To ti pove vse o smiselnosti ukrepov.
sbawe64 ::
Še en neinformiran antivaxxer. Z zabitostjo ne boš nobenega prepričal.
Oziroma.
Si pač plačanec iz javne uprave, ki mu dodatki pašejo. Zaradi tega hočeš da epidemije in karantene trajajo v nedogled. Priznaj ane, naj te ne bo sram.
feryz javna uprava ?
Si brcnil 180° napačno.
On ima zaradi kretenskih ukrepov vlade pol milijona minusa.
Izrael ima "mercedesa" od cepiv, jim nič ne pomaga.
Lemingi sindrom pač ni recept za uspeh.
maske
https://slo-tech.com/forum/t787327/p721...
Poleg tega te odrezan kos gat ne bo zaščitil pred virusom, ki je uspel pobegniti iz Biosafety Level 4 laboratorija, kjer delajo v astronavtskih oblekah.Ali pač ? V Noriškem kraljestu je vse mogoče.
ajdov2
V republikanskih zveznih državah ZDA so bili minimalni ukrepi
So še.In apokalipsa se kar noče zgoditi.Isto Švedska in Belorusija.
Miki N ima prav, vaci-naciji ste del sds problema.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
feryz javna uprava ?
Si brcnil 180° napačno.
On ima zaradi kretenskih ukrepov vlade pol milijona minusa.
So taki in so taki, ki jim karantena izjemno paše. Taisti imajo dovolj časa, da širijo antivaxerske neumnosti po raznih facebokih, da bi ja epidemija čimdlje trajala.
Izrael ima "mercedesa" od cepiv, jim nič ne pomaga.
Kaj da jim ne?? Seveda jim zelo pomaga. Mrtvih praktično nimajo, okuženi pa niso niti pomembni, ko se doseže neko precepljenost (ki v Izraelu še zdaleč ni 70%).
Lemingi sindrom pač ni recept za uspeh.
Dajmo malo ukrepe vlad v perspektivo in se vprašajmo, kaj pa delajo v naši soseščini preden telebanimo o fašizmu in podobnih bedarijah. Glede na to, kako hudo je bilo pri nas, smo imeli še mile ukrepe. Folk se po Evropi ni mogel premaknih 500m stran od prebivališča in podobne.
Miki N ima prav, vaci-naciji ste del sds problema.
Oh, kakšen revček moraš bit, da izkoriščaš epidemijo v strankarske borbe. Pod levo vlado bi imeli še hujše ukrepe.
FireSnake ::
Jutri bo Janša imel govor v EU parlamentu. Me zanima kaj bo reko in kolk ljudi bo zabaval s svojimi izjavami in odgovori na vprašanja od ljudi v parlamentu.
Za nekoga, ki ga pleško ne zanima si zelo na tekočem.
Skriti oboževalec?
------------------------------------------------
A na moje vprašanje kako to, da obe strani trdita diametralno (glede referenduma) ne zna nihče odgovoriti?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
zztop ::
A na moje vprašanje kako to, da obe strani trdita diametralno (glede referenduma) ne zna nihče odgovoriti?
A ni to nekaj normalnega v politiki?
Tukaj delaš napako: Namesto Jajota, si raje preberi kakšno mnenje stroke. Jajo je namreč mutivoda.
Recimo stališče Fakultete za gradbeništvo in geodezijo v zvezi z novelo Zakona o vodah
Izberi raje izgubo kot umazan dobiček:
zakaj prva boli enkrat, druga zmeraj.
~Hilon
~Hilon
Hypathia ::
Kokice?
Smejali se pa ne bomo. Se nam reži cel svet.
Smeji se vam, ki še vedno častite Titeja.
https://www.theguardian.com/world/2021/...
Massacra ::
Če so bili v omenjenih državah odloki s strani Ustavnih sodišč razveljavljeni, najmanj zaradi neustavnosti (neobjave v UL), ali ker so bili nesorazmerni in NEPODKREPLJENI Z NAVODILI EPIDEMIOLOGOV, te prosim, da podaš ustrezne informacije (zgolj za EU govorim).
Skratka razsvetli nas in nam pojasni, v katerih državah EU so vlade sprejemale neustavne odloke?
Že vidim zagato: v Sloveniji,pod vlado Janoša Janšarija, absolutnega bebca, prednjačimo znotraj EU.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Massacra ()
Če so bili v omenjenih državah odloki s strani Ustavnih sodišč razveljavljeni, najmanj zaradi neustavnosti (neobjave v UL), ali ker so bili nesorazmerni in NEPODKREPLJENI Z NAVODILI EPIDEMIOLOGOV, te prosim, da podaš ustrezne informacije (zgolj za EU govorim).
Skratka razsvetli nas in nam pojasni, v katerih državah EU so vlade sprejemale neustavne odloke?
Že vidim zagato: v Sloveniji,pod vlado Janoša Janšarija, absolutnega bebca, prednjačimo znotraj EU.
vsepovsod.. 10s iskanja:
German District Court declares Corona Ordinance Unconstitutional
https://ukhumanrightsblog.com/2021/01/2...
A ti res misliš, da častimo Tita, ker se nam janez gnusi? Zelo se motiš. Gre zgolj za 50 odtenkov gnusa. Vsi politiki so noter. Ampak janez vseeno vodi z neskončno prednostjo. Neulovljiv do večnosti.Kokice?
Smejali se pa ne bomo. Se nam reži cel svet.
Smeji se vam, ki še vedno častite Titeja.
https://www.theguardian.com/world/2021/...
s1m0n ::
Še dobro, da ni Janševa... Mene imena ulic nikoli niso motila, a spremembe le teh potegnejo za seboj toliko papirologije in stroškov in to po nepotrebnem.
zztop ::
Še dobro, da ni Janševa... Mene imena ulic nikoli niso motila, a spremembe le teh potegnejo za seboj toliko papirologije in stroškov in to po nepotrebnem.
Desničarji spet hočejo brisati zgodovino...
Izberi raje izgubo kot umazan dobiček:
~Hilon
~Hilon
mtosev ::
Za nekoga, ki ga pleško ne zanima si zelo na tekočem.
Skriti oboževalec?
------------------------------------------------
Humor mi je dober. In ljudje, ki delajo norca iz sebe pred velikim številom ljudi so mi funny. Slabo, da Kordiša ne bo tam. Bi izmenjava bila še bolj zanimiva.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
imagodei ::
Če ga ne bi častili, potem ne bi bilo problema z ulicami, poimenovanih po njem.
Kako je lepo v pravljicah, kajne? Dobri in zli so jasno razmejeni, lepi so dobrega srca, grdi pa so hudobneži in čarovnice, dogajanje je črno-belo... Oboževalci Janeza Janše očitno niste nikoli prerasli te stopnje, zato vam po eni strani pravljice zelo odgovarjajo. Po drugi strani pa tudi ne rabite dosti, da verjamete v prvljice in v čudežne like z nadnaravnimi močmi...
- Hoc est qui sumus -
Telbanc ::
Zanimivo, kolk so boljševniki obsedeni podzavestno z Titom, da še J.J. kličejo Twito.
Prava genska deformacija.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Hypatija spet ne zastopi, da ta gesta ni pro Tito, ampak kontra janez. In njegovemu kradljivemu lopovskemu lokalnemu podrepniku.
Hypatija spet ne zastopi, da ta gesta ni pro Tito, ampak kontra janez. In njegovemu kradljivemu lopovskemu lokalnemu podrepniku.
Ma, jaz mislim da recimo kipe, spomenike, ki so umetniška dela, to naj ostane, ulice pa, niso nobeno umetniško delo, le komunjare so se gor obesli brez veze.
Ker hočejo met svoj prav. Itak me boli k. za te ulice, ker je vse skup brez veze.
Zato pa ne delaš stroškov.
Dvajset letni mulc nima pojma kdo je tito. In če ne bi bilo janeza, tudi nikoli ne bi vedel. En stric iz knjig, pač.
Dvajset letni mulc nima pojma kdo je tito. In če ne bi bilo janeza, tudi nikoli ne bi vedel. En stric iz knjig, pač.
nejcek74 ::
Heh, spet zmanjševanje škode. Titov death toll verjetno tam nekje do 50.000 ljudi, predvsem v izven sodnem čiščenju "izdajalcev" takoj po vojni. Katoliki pa ste zavestno aktivni člani genocidne organizacije, ki stoji za največjim številom človeških žrtev na svetu ter še vedno častite grabežljive pajace v Vatikanu, ki aktivno skrivajo pedofile v lastnih vrstah ter skrbijo za institucionalizacijo šovinizma. Ne vidim vas ravno zažigat križev, Tita pa bi brisali? Zveni lucidno.
Heh, spet zmanjševanje škode. Titov death toll verjetno tam nekje do 50.000 ljudi, predvsem v izven sodnem čiščenju "izdajalcev" takoj po vojni. Katoliki pa ste zavestno aktivni člani genocidne organizacije, ki stoji za največjim številom človeških žrtev na svetu ter še vedno častite grabežljive pajace v Vatikanu, ki aktivno skrivajo pedofile v lastnih vrstah ter skrbijo za institucionalizacijo šovinizma. Ne vidim vas ravno zažigat križev, Tita pa bi brisali? Zveni lucidno.
Mal si poglej zgodovino, sam pr nas so pospravli okol 100.000 folka. Naših ene 15.000 pol hrvatov en kup, pa četnikov, pa une 13 ss handžar, Pa Nedičevce.... Verjetno sem še kaj pozabu.
https://www.rtvslo.si/slovenija/lenarci...
"Potem ko so v medijih zakrožila poročila, da naj bi nekateri evropski komisarji skušali s pogojevanjem zaustaviti potrditev slovenskega načrta za okrevanje, omenjalo se je tudi komisarja Janeza Lenarčiča, so v njegovem kabinetu to zanikali."
https://twitter.com/peterjancic/status/...
"To ni odgovor ali je in zakaj Lenarčičev kabinet še z dvema podprl predloge kabinetov Reynders, Jourova in Sinkevicius, da bi med drugim določili rok za imenovanje tožilcev, kar bi zamaknilo potrditev načrta za okrevanje".
https://twitter.com/ZerjavicDelo/status...
"Bruselj, minister Aleš Hojs & afera svinja. V soboto je EK od slovenskih oblasti prejela pismo, poimenovano pojasnilo. V njem je bilo navedeno, da minister imenoval nikogar in da ni imel v mislih izvršnega podpredsednika EK"
"Potem ko so v medijih zakrožila poročila, da naj bi nekateri evropski komisarji skušali s pogojevanjem zaustaviti potrditev slovenskega načrta za okrevanje, omenjalo se je tudi komisarja Janeza Lenarčiča, so v njegovem kabinetu to zanikali."
https://twitter.com/peterjancic/status/...
"To ni odgovor ali je in zakaj Lenarčičev kabinet še z dvema podprl predloge kabinetov Reynders, Jourova in Sinkevicius, da bi med drugim določili rok za imenovanje tožilcev, kar bi zamaknilo potrditev načrta za okrevanje".
https://twitter.com/ZerjavicDelo/status...
"Bruselj, minister Aleš Hojs & afera svinja. V soboto je EK od slovenskih oblasti prejela pismo, poimenovano pojasnilo. V njem je bilo navedeno, da minister imenoval nikogar in da ni imel v mislih izvršnega podpredsednika EK"
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
V dokumentu iz dne 21.6 (19 strani) predloga sprememb zakona je navedeno, katera odvetniška pisarna je to sestavila in koliko so računali.
Od kdaj zakone pišejo odvetniške pisarne?! Zato imamo - in plačujemo - posebno službo, ki se s tem ukvarja.
Lahko daš link? Ne najdem dokumenta.
Glasovanje v DZ je jutri.
Itak bo šlo čez, ker tega pofla diletantski postlanci niso niti prebrali.
https://twitter.com/BojanPozar/status/1...
" Naslednja dva tedna poslance čaka še 50 zakonov,
@Lidija DM iz @Stranka LMS pa mirno odleti na kajtanje"
imagodei ::
Zanimivo, kolk so boljševniki obsedeni podzavestno z Titom, da še J.J. kličejo Twito.
V enem stavku govoriš o podzavesti, v drugem pa o pravi genski deformaciji. Slab poskus, ne gre ti tole.
In, kot je jasno iz dneva v dan: potrjujete, da ste obupani v svoji privrženosti Janezu Janši. Bluzite o boljševizmu in to ponavljate že tako dolgo časa, da ste sami sebi začeli verjeti. Vaša blodnjavost je tako globoka, da niti ne vidite problema v tem, da smo dobrih 30 let nazaj skoraj enoglasno glasovali za samostojno Slovenijo (in hkrati za demokratične spremembe ter opustitev socializma), danes pa bojda želimo nazaj v enopartijski sistem s centralnoplanskim gospodarstvom.
Res, tale komunistična zarota je pa res globoka - najprej so praktično vsi akterji KPS spustili vajeti iz rok, zagriženi komunajzarji so glasovali za demokracijo in kapitalizem, partijci so mirno prepustili državo Demosu - samo zato, da so lahko izpeljali 30 letni Long con in zdaj hočejo oblast spet nazaj, hkrati z uvedbo Petletk.
Mislim, ali gre za res hudo zvito (debilno, če računaš, da so komunajzarji imeli oblast, pa so jo spustili iz rok) komunistično zaroto, ali pa so zgolj potrebni višji odmerki Haldola pri nekaterih.
- Hoc est qui sumus -
V enem stavku govoriš o podzavesti, v drugem pa o pravi genski deformaciji. Slab poskus, ne gre ti tole.
In, kot je jasno iz dneva v dan: potrjujete, da ste obupani v svoji privrženosti Janezu Janši. Bluzite o boljševizmu in to ponavljate že tako dolgo časa, da ste sami sebi začeli verjeti. Vaša blodnjavost je tako globoka, da niti ne vidite problema v tem, da smo dobrih 30 let nazaj skoraj enoglasno glasovali za samostojno Slovenijo (in hkrati za demokratične spremembe ter opustitev socializma), danes pa bojda želimo nazaj v enopartijski sistem s centralnoplanskim gospodarstvom.
Res, tale komunistična zarota je pa res globoka - najprej so praktično vsi akterji KPS spustili vajeti iz rok, zagriženi komunajzarji so glasovali za demokracijo in kapitalizem, partijci so mirno prepustili državo Demosu - samo zato, da so lahko izpeljali 30 letni Long con in zdaj hočejo oblast spet nazaj, hkrati z uvedbo Petletk.
Mislim, ali gre za res hudo zvito (debilno, če računaš, da so komunajzarji imeli oblast, pa so jo spustili iz rok) komunistično zaroto, ali pa so zgolj potrebni višji odmerki Haldola pri nekaterih.
Če napišem po pravici, tega kar si napisal ne razumem. Kolk je men znano smo u demokraciji, ki jo trenutno vodi "Jajo". Na oblast je prišel povsem po pravilih, brez državnega udara, vendar precej zvito.
Zarota ja, vprašaj pol Kanglerja, zakaj je proti njemu padlo že 24 tožb......nekej smrdi se ti ne zdi.
Ostalo je jasno, ko se začne prisilno cepljenje, obupane podpore ne bo več. Ne samo moje.
Massacra ::
Ta Telbanc je plačan s strani NoreTV ali kleti na Trstenjakovi?
Daleč največ komentarjev ima v tej temi. Iz dneva v dan. Prav priskuri se človeku takšen "aparatčik" oz. postršček...
Dajte ga modi za 1 teden na off, da vidimo, kam se bo razvijala debata.
Daleč največ komentarjev ima v tej temi. Iz dneva v dan. Prav priskuri se človeku takšen "aparatčik" oz. postršček...
12c0 ::
Še dobro, da si več let na kolenih prosil, da naj ti ljudje verjamejo na besedo, da ne podpiraš ne njega, ne njegove politike...
edit: komentar na Telbanca
edit: komentar na Telbanca
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 12c0 ()
kuall ::
Levičarji zelo radi cenzurirate drugače misleče. Vsak, ki se ne strinja z vami je s Trstenjakove? Medtem je znano, da je 30% ljudi za pomladno stran (SDS, NSi). Resda niso tako glasni kot petkove zgage, ampak obstajajo.
12c0 ::
A zato tožarite vsakogar, ki vas ogroža, ker cenzurirajo drugi? V leksikonu poglej kaj je to levo in kaj desno, potem si pa na roko L in D napiši, da ne boš delal... nenamernih napak.
kuall ::
Res, tale komunistična zarota je pa res globoka
Ni nobene zarote. Bolj se gre za navado, nagonsko delovanje množic, "vernikov". Starega konja težko naučiš novih trikov. Plus še to dejstvo obstaja, da večina zasvojencev relapsa. Probali ste se odreči komunizmu ampak ne morete živeti brez njega, ne vidite smisla v življenju, če nimate neke "vere" v boljši sistem in v zle fašiste seveda na drugi strani. To z lajanjem o fašistih je pa priročen trik, da drugega označiš za manjvrednega samo zato, da se sam počutiš večvrednega. Plus lažje vam je zapirat in cenzurirat drugače misleče, samo označiš ga za fašista pa je problem rešen, lahko z njim pol počneš kar hočeš, ga cenzuriraš, zapiraš, na koncu mogoče še ubiješ.
A zato tožarite vsakogar, ki vas ogroža, ker cenzurirajo drugi? V leksikonu poglej kaj je to levo in kaj desno, potem si pa na roko L in D napiši, da ne boš delal... nenamernih napak.
Tole nima ne repa ne glave. Try again?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kuall ()
Bwaze6 ::
Še en jasen signal, kaj si vlada misli o demokraciji:
Številni stanovalci v domovih so ostali brez možnosti, da oddajo glas
Če je pa nenamerno, je pa v redu? In kako vemo, da je nenamerno, ker so sami tako dejali? So pripravljeni pihniti v pojočo travico?
Aja, saj ljudje itak ne bi smeli odločati - prepovedi referendumov, borba na vse pretege, da referendumi ne bi uspeli (prestavitev na čas dopustov)... Pa taki branitelji slovenske demokracije...
Kaj bo šele z volitvami, še kuall zgoraj prizna, da imajo vse desne stranke skupaj domet kakih 30%... Le kako rešiti to dilemo? Bo kappa različica covida preveč strašna že v svoji teoretični možnosti obstoja, da bi bile volitve sploh dopustne, in smo ta problem rešili?
Številni stanovalci v domovih so ostali brez možnosti, da oddajo glas
Na ministrstvu so pojasnili, da je pozno obveščanje domov za starejše o glasovanju posledica nenamerne napake.
Če je pa nenamerno, je pa v redu? In kako vemo, da je nenamerno, ker so sami tako dejali? So pripravljeni pihniti v pojočo travico?
Aja, saj ljudje itak ne bi smeli odločati - prepovedi referendumov, borba na vse pretege, da referendumi ne bi uspeli (prestavitev na čas dopustov)... Pa taki branitelji slovenske demokracije...
Kaj bo šele z volitvami, še kuall zgoraj prizna, da imajo vse desne stranke skupaj domet kakih 30%... Le kako rešiti to dilemo? Bo kappa različica covida preveč strašna že v svoji teoretični možnosti obstoja, da bi bile volitve sploh dopustne, in smo ta problem rešili?
floyd1 ::
Zarota ja, vprašaj pol Kanglerja, zakaj je proti njemu padlo že 24 tožb...
Ker ima dovolj prekleto dobre odvetnike?
Druge razlage ni, ded ima zdaj svetniški sij okrog glave, če dobro pogledaš.
Enkrat pravnomočno obsojen (kasneje razveljavljeno zaradi procesne napake).
Torej francKa je dokazano kriminalec, je pa tožilstvo nekje izgubilo dan ali dva da bi to lahko uradno "poštepljali". In ja, na kozlanje mi gre, da se dela bogega, v resnici je pa je nezakonito jemal invalidom, da je lahko delil mafijskim prijateljem.
Pa bo hipi prevzel. Kandidatov za brezplačen sendvič je v tisti luknji vedno dovolj.
TheBlueOne ::
TheBlueOne je izjavil:
Vecje je dosti tezko, ker je bilo noro veliko ukrepov, testiranj in se kaj. Tu se nikjer kjer sem bil ni puscalo moznosti, da se razsiri. Po drugi strani pa so mala podjeja imela hude tezave, ker je b.p. hitro okuzen velik odstotek. Sej to je menda vse logicno?
Skoraj nikjer ni bilo omembe vrednih ukrepov, vsaj ne pri modrih ovratnikih. Nobenega vira nimaš. V praksi pa so vsi skoraj nespremenjeno hodili v službo.
Odstotek pozitivnih testov ni merilo ali je delavec sposoben dela ali ne. Večini ni bilo ni.
Ampak ok, bom sedaj nehal, ker to sodi v drugo debato.
lp
Med krizo bil na dveh globalnih koncernih, povsod ogromno homeoffica, strog teamspliting, redna testiranja, cepljenja na podjetju itn. Vec ukrepov prakticno ni bilo mozno. Tudi sefi so ogromno delali iz homeoffica. Je pa res, da ni virov, ker to so INTERNI ukrepi. Razumni pac ne bodo objavljali kaksne interne ukrepe imajo samo zato, da boste teoretiki zarot imeli podatke.
HitraSperma ::
Bomo kaj napovedali kakšno sramoto si bo danes JJ naredil v EU parlamentu - jaz napovedujem: Komunisti za vsakim vogalom EU-ja, bele miške, mediji me ne marajo, Kučan vsega kriv
fgdsfjk
TESKAn ::
Tako gre pa JJ v hribe: link.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Smrekar1 ::
Tko, da vse ki mi kontrirate, češ od kje pol vse te smrti če covid ni nevaren?
Ponavljam, za učbenike:
1. Namerno anti-zaščitniško delovanje institucij/stroke/politike
2. Efekt lockdowna in izpad zdravstva
3. Nekaj malega virusa
Če to drži bo najmanj mrtvih tam, kjer so imeli najmilejše ukrepe ali jih sploh niso imeli, kljub epidemiji virusa.
Najmanj mrtvih bo torej v ZDA, Braziliji, Indiji in podobno.
Ti je že kdo kdaj povedal, da si neumen?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Se nam jutri obeta zapora države? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20961 (18035) | c3p0 |