» »

Vlada 2020, rok trajanja do kdaj?

Vlada 2020, rok trajanja do kdaj?

Temo vidijo: vsi
««
8 / 17
»»

Hypathia ::

Telbanc je izjavil:


Ko so zadevo internacionalizirali so si naredili medvedjo uslugo. Zaj iz EU vidjo, da meidijska svoboda je, vidijo pa tud da so demonstracije mirne. In to je to. Mirne demonstracije pa so komot lah vsak teden, sploh ko bojo korona ukrepe dvignili.

No, članki v velikih svetovnih medijih, ki papagajsko ponavljajo laži, ki jih producirajo naši levaki, nam gotovo ne koristijo, čeprav si s tem slabijo tudi lastno verodostojnost.

Telbanc je izjavil:


Na dan državnosti bodo pač verjetno organizirali svojo proslavo, ne vem, samo ugibam. Smo v demokraciji, torej jo lah majo.

Če bi bilo samo to, mi je vseeno, tako pa pričakujem kakšno akcijo a la Zlatko, izžvižgavanje nastopajočih.....

Telbanc je izjavil:

Če bo sprejeta davčna reforma in bodo delavci dobili večje plače, (penzijoneri so že penzije), pol tud ppredčasne volitve niso več noben problem. Tako da v jeseni, no, kdo bo šel štrajkat proti vladi, ki ti da večjo plačo. ??????

Sindikati se že dolgo ne borijo več samo za pravice članstva ampak so orodje določene politične opcije. Zelo zgovorno je bilo Štrukljevo zbiranje podpisov za odstop "janšistične" ministrice Kustečeve, ki ga ni podprlo niti polovica članstva, pa se je prek MSM predstavilo kot nek velik uspeh https://www.rtvslo.si/slovenija/vec-kot...

TESKAn ::

kuall je izjavil:

komunisti so ponavadi prepovedali oboje, kapitalizem in demokracijo.

Ja, Kitajci so res prepovedali demokracijo in kapitalizem. Oh wait...

Ben Dover je izjavil:

Če bi danes vse firme nacionalizirali, pobili sposobne in ukradli imetnino/ premoženje, uvedli enopartijski sistem, se v razvoju vrnili za 50 let nazaj, bi tudi źiveli lepo nekaj desetletij. Kar je na kosteh grajeno ne zdrži dolgo. :)

Res je, kmalu bo zmanjkalo podjetji iz časa juge, ki jih 'sposobni' na kredit olastninijo, izčrpajo in zaprejo.

Hypathia je izjavil:

Glede Bruslja zadeve dobro opiše tole (našla na tviterju):

Tanja Fajon v Bruslju: Predlagam, da se točka o Sloveniji uvrsti na dnevni red zasedanja Evropskega Parlamenta...

Tanja Fajon v Sloveniji: Zaskrbljena sem, ker Evropski Parlament razpravlja o Sloveniji...

Ja, grda grda Fajonka, kaj si drzne blatit Slovenijo v Bruslju. Mar ne ve, da je to rezervirano samo za 'naše'.

FireSnake je izjavil:


Šiviljo si že pozabil?
Je bila tudi svojevrstna blamaža.

Seveda smo, zato je pa njena stranka še zmeraj največja v parlamen...oh wait...


Hypathia je izjavil:

Če bi bilo samo to, mi je vseeno, tako pa pričakujem kakšno akcijo a la Zlatko, izžvižgavanje nastopajočih.....

Ja, recimo kot so levičarji izžvižgali Ljudmilo nekaj časa nazaj...oh wait...

Hypathia je izjavil:

Sindikati se že dolgo ne borijo več samo za pravice članstva ampak so orodje določene politične opcije. Zelo zgovorno je bilo Štrukljevo zbiranje podpisov za odstop "janšistične" ministrice Kustečeve, ki ga ni podprlo niti polovica članstva, pa se je prek MSM predstavilo kot nek velik uspeh https://www.rtvslo.si/slovenija/vec-kot...

~Polovica njenih podrejenih ni zadovoljna z njenim delom do te mere, da dajo svoj podpis, vlada pa samo 'meh...'.
So pa vsaj vedli, kaj podpisujejo. Ko koalicija zbira podpise, nimajo niti toliko sposobnosti, da bi na list napisali, za kaj se zbirajo...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: TESKAn ()

Konlov ::

Prav zanimivo, kako Alenka večprofilka poizkuša netiti sovraštvo med ljudmi z nekimi poveličevanji potomcev belogardističnih izdajalcev. Seveda. Polna mlaha klera keša za dosego cilja. Deli in vladaj, ustvari reveže in vladaj (pač poznana turbokapitalistična dejstva)... In potem ne vejo več kaj bi, se lotijo "drugačnih". Seveda. Vsakega, ki je za 1% bolj temen ali svetel zavrniti na meji. Jeiiii. To je domet za pranje "gostilniških" volilcev....

kuall ::

Bwaze6 je izjavil:

kuall je izjavil:

Levica je za ukinitev kapitalizma


A to si prebral v ponarejenem manifestu stranke, zaradi katerega bi jo bilo po vašem potrebno prepovedati?


Ne, šel sem brati program Levice in dal v search box Kapitalizem. Povsod, kjer je omenjen kapitalizem je v negativnem kontekstu. Nekatere njihove bolj tazblojene poslance (Kordiš) pa sem celo slišal govoriti o podržavljenju privatnih firm. Kapitalizem in Janša sta kriva za vse probleme tega sveta, ne?

Je pa tudi to res, da na rtvslo članku ni možno razbrati, zakaj bi SDS hotela sploh razpravo o Levici. Moral sem iti brati njihov program, da sem zvedel. NA rtvslo članku je samo pisanje o morebitnih negativnostih SDSa seveda. Tipična propaganda, ko svoje pometajo pod preprogo, nasprotnikovo napihujejo. Saj jim tudi deluje ta propaganda, kot je videti po ovcah na tem forumu in po Sloveniji. No upam, da teh ovc vseeno ni toliko, bomo videli na volitvah.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: kuall ()

zmaugy ::

FireSnake je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Hypathia je izjavil:

@Telbanc
Mislim, da se ne bodo tako zlahka vdali, preveč je v igri. Računam, da bodo za Dan državnosti poskusili narediti kakšno p*zdarijo, jeseni pa sindikalni protesti in stavke ter seveda nenehno blatenje v tujini med predsedovanje, ko bo veliko oči uprtih v Slovenijo.


Toliko, kot je Slovenijo osramotil v tujini Janša, je že dolgo ni in je še dolgo nihče ne bo. Kot kakšna najstnica s crushem na Donalda.


Šiviljo si že pozabil?
Je bila tudi svojevrstna blamaža.


Se strinjam. Ampak kar počne Janša, gre daleč preko šnajderce.

WizzardOfOZ je izjavil:

Kdaj bodo nehal nabijat z zvonovi. Ta pedofilska agencija moti duševni mir tistih ki zvonov ne maramo poslušat. Dans so cel dopoldne nabijal z njimi.

V kakšni od držav, kjer so zlorabe otrok s strani RKC še posebej očitno sistematične, bi RKC morali razglasiti za zločinsko organizacijo, zapleniti njeno premoženje in njeno delovanje prepovedat.
Primeri kot so zadnji iz Kanade, na primer.
Biseri...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zmaugy ()

kuall ::

imagodei je izjavil:

Samo najbolj zakrknjeni neoliberalisti še gonijo mantro o trickle down economy in sposobnih posameznikih.
Saj je splošno znano dejstvo, da npr 1 sposoben programer lahko naredi za 10 nesposobnih. Ali pa 1 sposoben genij, ki ustvari nek izum, naredi s tem dela za tisoče ljudi. Če bi bili vsi tako enako sposobni potem firme ne bi tako prebirale kandidatov. Vejo, da če vzamejo zelo sposobnega je to največ, kar lahko naredijo za svojo firmo. ali pa če vzamejo nesposobnega se s tem lahko pokopljejo.

imagodei je izjavil:


Naredi mali miselni eksperiment: vse "podpovprečneže" izseli na Mars (ali pa jih pobij z novim sevom ptičje gripe/cepivom/< vstavi poljubno drugo neumnost >) in na Zemlji pusti samo tvoje ultrasposobne bogataše. Pa da vidimo, koliko časa jim bo šlo. Prav?


Zakaj bi kogarkoli pobijal, saj nisem komunist. Naj živijo tudi če niso sposobni. A po tvoje je nesopsobne treba kar pobiti. Wtf? Da naj se jim lepo socialno pomoč in naj izživijo svoje življenje, naj se pa tudi zavedajo, da so nesposobni, da ne bodo ovirali sposobnih.

zmaugy ::

Ampak odgovoril pa nisi, ane? Ker odgovor je na dlani in ni ti všeč.
Biseri...

nejcek74 ::

kuall je izjavil:

...pa sem celo slišal govoriti o podržavljenju privatnih firm.

1. razlastitev je možna ze po obstoječi zakonodaji, nevednež
2. zanimivo, politična emancipacija ljudi, pa izvajanje potencialne volilne volje razglašate za nedemokratično. Nevedneži. In potem upate s prstom kazat na druge. No, se en dokaz da so SDS par ego-manijakov, ostanek pa množica ljudi s precej osnovno kognitivno sposobnostjo.
da ti pomagam:
- če se dovolj velika večina odloči za drugačno razporeditev lastnine ima po demokratičnih načelih pravico do tega
- varnost, ki jo kot nasprotujoči posameznik lahko v tem primeru pričakuješ je enaka prevladujoči politični kulturi. To si pa predvsem stranka SDS s povampirjenim psihopati tipa Twito in Hojs nadvse trudi znižat na minimalni nivo.
- nazadnje ko ste pozivali k državljanski vojni ste končali v jamah in fojbah. Zal je bilo zraven še cel kup nedolžnih.

HitraSperma ::

https://www.rtvslo.si/evropska-unija/an...

Nič nepričakovanega od nesposobne in koruptivne vlade 8-)
fgdsfjk

Telbanc ::

HitraSperma je izjavil:

https://www.rtvslo.si/evropska-unija/an...

Nič nepričakovanega od nesposobne in koruptivne vlade 8-)


Kolk je men znano, je v tem načrtu hitra cesta do Koroške. Kar je edino pametno in potrebno za razvoj teh krajev. Ko bodo električni avti, bo itak vse "zeleno".

V bistvu se komentira brez nekega predznanja, kaj načrt vsebuje.
Carpe Diem

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Telbanc ()

GregiB ::

Nam pa res tele MSM lažejo... neprestano

RTVSLO.si: Po mnenju poslanca Roberta Polnarja (DeSUS) vlada z reformo podira vse tisto, kar je na področju financiranja lokalne samouprave sama ustvarila, racionalnega razloga za to pa ne pozna.

Nora24TV, v službi resnice: Po mnenju poslanca DeSUS-a Roberta Polnarja vlada z reformo podpira vse tisto, kar je na področju financiranja lokalne samouprave sama ustvarila, racionalnega razloga za to pa ne pozna.

Očitno na RTVju še prepisat ne znajo.... oh, wait...
I have a superpower. I can stop a bullet... once.

Ben Dover ::

Pač autocorrect se rado zgodnje.. :D

Zgodovina sprememb…

Konlov ::

imagodei ::

Hypathia je izjavil:

No, članki v velikih svetovnih medijih, ki papagajsko ponavljajo laži, ki jih producirajo naši levaki, nam gotovo ne koristijo, čeprav si s tem slabijo tudi lastno verodostojnost

Aja? Veliki svetovni mediji, taki, ki imajo močno razvito raziskovalno novinarstvo, več desetletij dolgo prakso le-tega, ti veliki mediji, ki se zavedajo, da jih na trgu drži samo lastno ime in verodostojnost, ti mediji po tvoje (vaše?) zdaj samo nekritično papagajski ponavljajo laži slovenskih medijev in "levuharjev"?!

Pi**a, lažete sebi in drugim tako globoko in obsežno, da ni čudno, da verjamete sami sebi.
- Hoc est qui sumus -

Konlov ::

Ja orbanov nova 24 sigurno ne bo pisal o tem, koliko nas je sds zapufal v 1 letu...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Konlov ()

GregiB ::

imagodei je izjavil:


Aja? Veliki svetovni mediji, taki, ki imajo močno razvito raziskovalno novinarstvo, več desetletij dolgo prakso le-tega, ti veliki mediji, ki se zavedajo, da jih na trgu drži samo lastno ime in verodostojnost, ti mediji po tvoje (vaše?) zdaj samo nekritično papagajski ponavljajo laži slovenskih medijev in "levuharjev"?!

Je pa zanimivo, kako taisti slepo verjamejo svetovnim medijem, ko te kritizirajo Lukašenka... sem prepričan, da lažejo po diktatu protivladnih beloruskih snežink...
I have a superpower. I can stop a bullet... once.

Messiah ::

Pokonci se držijo, ker so mastodonti z vplivnimi lastniki. Njihovo ime je vredno čedalje manj in v bistvu so samo nadomestilu religije. Če piše MSM, potem to sigurno drži! Ljudje so včasih menili enako, ko je župnik kaj rekel.
https://tinyurl.com/y6a33u76

Telbanc ::

Konlov je izjavil:

Ja orbanov nova 24 sigurno ne bo pisal o tem, koliko nas je sds zapufal v 1 letu...


Še par dni nazaj ste vpili, da noče počrpat vseh EU sredstev...??:)):))

Tko da človeku enostavno ni več jasno, kaj se greste, razen seveda konstantnega pljuvanja čez vlado. :D
Carpe Diem

Smrekar1 ::

Hypathia je izjavil:


No, članki v velikih svetovnih medijih, ki papagajsko ponavljajo laži, ki jih producirajo naši levaki, nam gotovo ne koristijo, čeprav si s tem slabijo tudi lastno verodostojnost.


Ko moraš na seznam vsega, kar obvladuje Milan Kučan osebno, dodati praktično vse velike svetovne medije je skrajni čas za psihiatra.

TheBlueOne ::

Smrekar1 je izjavil:

Hypathia je izjavil:


No, članki v velikih svetovnih medijih, ki papagajsko ponavljajo laži, ki jih producirajo naši levaki, nam gotovo ne koristijo, čeprav si s tem slabijo tudi lastno verodostojnost.


Ko moraš na seznam vsega, kar obvladuje Milan Kučan osebno, dodati praktično vse velike svetovne medije je skrajni čas za psihiatra.


Zna biti tudi split personality. Ce se prav spomnem zna odgovoriti kot @digitalcek.

Smrekar1 ::

TheBlueOne je izjavil:


Zna biti tudi split personality. Ce se prav spomnem zna odgovoriti kot @digitalcek.


Saj tudi to je primeren razlog za psihiatra.

Utk ::

praktično vse velike svetovne medije

Praktično vsi veliki svetovni mediji so pred par meseci poročali, da se je v drevo zaletela Tesla, ki je ni nihče vozil, torej je vozila sama. Izkazalo se je, da tista tesla sploh ni imela kupljenega autopilota, bogsigavedi kaj je bilo, ampak v glavnem, nič ni bilo res. Vsi svetovni mediji so poročali na podlagi enga hilbilija, ki je prišel mimo in reku, da gasilci niso našli nikogar za volanom. Ja niso, sej ga velikokrat ne, pa to ne pomeni, da ni nihče vozil.

TheBlueOne ::

Zanimivo, da ce pri klasicnih medijih najdes napake, potem tam ni nic res, ce pa pri bizarnih trobilih najdes kaj, ki drzi, pa je potem tam vse res.

3p ::

Hypathia je izjavil:

Telbanc je izjavil:


Ko so zadevo internacionalizirali so si naredili medvedjo uslugo. Zaj iz EU vidjo, da meidijska svoboda je, vidijo pa tud da so demonstracije mirne. In to je to. Mirne demonstracije pa so komot lah vsak teden, sploh ko bojo korona ukrepe dvignili.

No, članki v velikih svetovnih medijih, ki papagajsko ponavljajo laži, ki jih producirajo naši levaki, nam gotovo ne koristijo, čeprav si s tem slabijo tudi lastno verodostojnost.


Eh, laži, ja, recimo da vladi nenaklonjeni krogi v Sloveniji poskušajo spraviti do vlade kritično mnenje še v tuje medije. Ne vem če je to nek naš izum. Dvomim. Se pa da kar jasno videti, kdaj gre za nek plasiran člančič, običajno v kakem bolj obskurnem mediju in kdaj gre za resno kritiko, ki je naši ne bi uspeli spraviti tja, pa če investirajo ves svoj črni fond.

No, Hipatja, zdaj pa za konec vprašanje za tebe, veliko zagovornico lika in dela našega PM. Prosim, da se tule izjasniš, ali se ti zdi twitanje našega PM, recimo tisto dopisovanje, "Jaša, mi vemo kdo je tvoj foter" ali pa "Tea, ker vemo, da je tvoj foter policaj, te bo že naučil...", pa to samo kot ene vrste primer, dostojno PMja normalne evropske države?

Za mene ni. To je žal dno od dna. S takimi twiti je narobe vse. Žal je pot z takega dna bistveno dolgotrajnešja kot pot navzdol.

fikus_ ::

S takšnimi twiti človek kaže svoj značaj. Če bi bil to nek wanabe tajkunčič ali kurji tat, to pritiče njegovi osebnosti, pri predsedniku vlade pa . . . Škoda grdih besed in tudi spodobi se ne.

HitraSperma ::

Morate vedeti da je JJ "poor man's" Trump in Orban. Na vsak način se hoče približati bolj miselno ranljivem delo prebivalstva, ki išče krivce za svojo nesposobnost... To se je že izkazalo za zmagovito v USA (ok, potem je folk v drugo spregledal Trumpa) in predvsem pri Brexit-u. Na JJ-evo žalost je to bolj kratkoročno, ker se kmalu pokaže ves bullshit in nesposobnost in tudi neumnega folka ni neomejeno, da bi se baza večala (zaenkrat, čeprav se počasi bližamo realnosti Idiocracy-a).

JJ s svojo ekipo ne more in ne sme ciljati na sposoben del naroda, ker enostavno nima zgodbe za prodati, zato cilja na hillbiliy-e. Simpl - moraš poznati svoj trg in nišo in to JJ dobro ve.

LP, Mahnič
fgdsfjk

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: Dimnik ()

WizzardOfOZ ::

HitraSperma je izjavil:

Na JJ-evo žalost je to bolj kratkoročno, ker se kmalu pokaže ves bullshit in nesposobnost in tudi neumnega folka ni neomejeno, da bi se baza večala (zaenkrat, čeprav se počasi bližamo realnosti Idiocracy-a).


Seveda je neumnega folka neomejeno. Dokler se boste delili na leve in desne ste pač neumni tako tisti, ki se imate za leve kot tudi tisti, ki se imate za desne.
V politiki ni levih in desnih v Sloveniji, so samo idioti na položajih, ki delajo za svoje žepe, na leve in desne se pa delijo samo v medijih, da jim neumni lahko nasedate in se kregate med sabo medtem, ko oni lepo svoje žepe filajo in sprejemajo neumne zakone.

In namesto, da bi vsi skupaj potegnili, pa nagnal golazen iz položajev, se raje na forumih predrkavate in onanirate na ljubljene vodje leve in desne strani.
I9-9960X, Asrock X299 extreme 4, 128GB DDR4, Samsung 970 PRO, RTX 3080

Smrekar1 ::

HitraSperma je izjavil:

Morate vedeti da je PTTM "poor man's" Trump in Orban. Na vsak način se hoče približati bolj miselno ranljivem delo prebivalstva, ki išče krivce za svojo nesposobnost... To se je že izkazalo za zmagovito v USA (ok, potem je folk v drugo spregledal Trumpa) in predvsem pri Brexit-u. Na PTTM-evo žalost je to bolj kratkoročno, ker se kmalu pokaže ves bullshit in nesposobnost in tudi neumnega folka ni neomejeno, da bi se baza večala (zaenkrat, čeprav se počasi bližamo realnosti Idiocracy-a).

PTTM s svojo ekipo ne more in ne sme ciljati na sposoben del naroda, ker enostavno nima zgodbe za prodati, zato cilja na hillbiliy-e. Simpl - moraš poznati svoj trg in nišo in to PTTM dobro ve.

LP, Mahnič


Debilusi takega kova imajo nekaj skupnega: na oblast so prišli v času konjekture in si uspešno pripisali zasluge za uspehe, še preden so se začeli prerekati z mediji in kazati svojo aroganco in prezir. Tipičen primer je Hugo Chavez, ki je bil nekaj let kar všečen in tudi imel dolgo obdobje konjekture. Podobno tudi Putin in Erdogan, ki sta na oblast prišla ravno na koncu gospodarskih kriz in lepo vladala v časih debelih krav, si pripisala zasluge, miselno ranljivi so jim nasedli in sedaj se jih ne da več kar tako odstraniti.

Lahko da je Slovenijo pred enako usodo rešila prav 6. in 7. vlada RS. Vsem je bilo jasno, da za gospodarske uspehe ni odgovorna vlada, ki je prišla na oblast nekaj let po začetku dobrih gospodarskih rezultatov. Če bi leta 2000 prišel na oblast PTTM bi zdajle za kritiko 55-80 dobil 5 let v delovni koloniji na Blejskem otoku.

scipascapa ::

Wizzard: bolj prav ne moreš napisati.

WizzardOfOZ ::

scipascapa je izjavil:

Wizzard: bolj prav ne moreš napisati.


Na žalost nas je malo, ki to razumemo, ostali so pa samo neumni.
I9-9960X, Asrock X299 extreme 4, 128GB DDR4, Samsung 970 PRO, RTX 3080

3p ::

WizzardOfOZ je izjavil:

V politiki ni levih in desnih v Sloveniji, so samo idioti na položajih, ki delajo za svoje žepe, na leve in desne se pa delijo samo v medijih, da jim neumni lahko nasedate in se kregate med sabo medtem, ko oni lepo svoje žepe filajo in sprejemajo neumne zakone.

In namesto, da bi vsi skupaj potegnili, pa nagnal golazen iz položajev, se raje na forumih predrkavate in onanirate na ljubljene vodje leve in desne strani.


Seveda so levi in desni. Žal pa je med njimi na obeh straneh XX% ljudi, ki so pred vsem drugim koruptivni in skrbijo predvsem za svoje koristi in koristi svojih prijateljev in razširjene družine.

To kar pišeš pa je le še ena različica parole "vsi so isti".

Vsi so isti! Dajmo se zmenit* in vse nagnat** pa naj pridejo namesto njih boljši***.

(*) Pri nas se po 20 letih vnašanja nepotrebnega razdora še vsaj 20 let ne bomo vsi skupaj nečesa zmenili. Žal.
(**) Ne bomo ne. Trenutne smo enkrat celo "nagnali", pa so spet nazaj.
(***) Kar je posledica tega, da imaš omejen nabor ljudi, ki se hočejo ukvarjati s politiko.

In ker se torej ne bomo zmenili, in jih ne bomo nagnali (vsaj ne trajno, sploh pa ne vseh naenkrat), in ker drugih ne bo, s to filozofijo pridemo do tega, da ljudje potem ne grejo volit, ker "so itak vsi isti".

sbawe64 ::

https://www.rtvslo.si/evropska-unija/ja...
Slovenski pacient na delu.
2020 is new 1984
Corona World order

D3m ::

Hahahaha. Dobro jo je piknil. :)
|HP ProBook|R5 3500U|
|Lenovo A10|Mediatek MT8121|

Ben Dover ::

Se je nacionalka že opravičila za laži o številu protestnikov? Kdaj lahko pričakujemo prevzemanje odgovornosti in sankcije za vsa zavajanja?

WizzardOfOZ ::

3p je izjavil:

Seveda so levi in desni. Žal pa je med njimi na obeh straneh XX% ljudi, ki so pred vsem drugim koruptivni in skrbijo predvsem za svoje koristi in koristi svojih prijateljev in razširjene družine.


Samo v glavah bedakov.

3p je izjavil:

To kar pišeš pa je le še ena različica parole "vsi so isti".


Daleč od tega, da bi to pisal za cel narod. Politiki v sloveniji pa so vsi isti. Zame ni nobene razlike med mesecem in janšo. Oba sta totalno neumna in ... Poleg tega vsi dosedanji politiki izhajajo od kvazi "komunistov" in vsi imajo isto ideologijo: "poberi vse revežu in daj v svoj žep".
I9-9960X, Asrock X299 extreme 4, 128GB DDR4, Samsung 970 PRO, RTX 3080

Bwaze6 ::

Ben Dover je izjavil:

Se je nacionalka že opravičila za laži o številu protestnikov? Kdaj lahko pričakujemo prevzemanje odgovornosti in sankcije za vsa zavajanja?A se še nisi odjavil od RTV Slovenija? Kdaj je že SDS in Nova24TV delila naokrog navodila, kako se to naredi. Še Hojs se je pohvalil, kako izigrava sistem in krši zakone. :D

nejcek74 ::

sbawe64 je izjavil:

https://www.rtvslo.si/evropska-unija/ja...
Slovenski pacient na delu.

:)) kdorkoli uporabi besedno zvezo "fakenews" je looser, iz ust lastnika hobotnice nekvalitetnih medijev pa je zadeva se toliko bolj smešna. Puklasti opičjak se ni kaj dosti naučil iz poraza oranžnega primitivca.

Ben Dover ::

Bwaze6 je izjavil:

Ben Dover je izjavil:

Se je nacionalka že opravičila za laži o številu protestnikov? Kdaj lahko pričakujemo prevzemanje odgovornosti in sankcije za vsa zavajanja?A se še nisi odjavil od RTV Slovenija? Kdaj je že SDS in Nova24TV delila naokrog navodila, kako se to naredi. Še Hojs se je pohvalil, kako izigrava sistem in krši zakone. :D


Ne vem, ker ne obiskujem Nove24, TV-ja pa nimam. Prosim da razložiš kako in kaj, kot vidim si na tekočem. Na dan z besedo, hvala!

Bwaze6 ::

Ben Dover je izjavil:

Bwaze6 je izjavil:

Ben Dover je izjavil:

Se je nacionalka že opravičila za laži o številu protestnikov? Kdaj lahko pričakujemo prevzemanje odgovornosti in sankcije za vsa zavajanja?A se še nisi odjavil od RTV Slovenija? Kdaj je že SDS in Nova24TV delila naokrog navodila, kako se to naredi. Še Hojs se je pohvalil, kako izigrava sistem in krši zakone. :D


Ne vem, ker ne obiskujem Nove24, TV-ja pa nimam. Prosim da razložiš kako in kaj, kot vidim si na tekočem. Na dan z besedo, hvala!


Nič lažjega, za primerno plačilo seveda lahko guglam rešitve zate, če si tako opravilno nesposoben. :)

Ben Dover ::

6 pack Laškega? Žal nimam časa za take bedarije. =/

Zgodovina sprememb…

nejcek74 ::

Slovenija po evropskih merilih trdno v rdeči fazi, prehod v oranžno sredi junija?
ok, očitno sem malo za časom, šele zdaj sem dojel zakaj ni nekih indicev da bi se Slovenijo umaknilo iz list držav za katere se zahteva karantena. Zato ker Prvi Puklavec Slovenije vodi svojo lestivco, ki nima nobene veze z evropskim semaforjem. Zraven pa razlaga a fakenews-ih :))

LightBit ::

WizzardOfOZ je izjavil:

3p je izjavil:

To kar pišeš pa je le še ena različica parole "vsi so isti".


Daleč od tega, da bi to pisal za cel narod. Politiki v sloveniji pa so vsi isti. Zame ni nobene razlike med mesecem in janšo. Oba sta totalno neumna in ... Poleg tega vsi dosedanji politiki izhajajo od kvazi "komunistov" in vsi imajo isto ideologijo: "poberi vse revežu in daj v svoj žep".

Niso vsi isti. Eni so samo slabi, drugi pa še slabši. Pa pomešani so v vseh strankah (ne sicer čisto enakomerno).

WizzardOfOZ ::

So, vsi so slabši.
I9-9960X, Asrock X299 extreme 4, 128GB DDR4, Samsung 970 PRO, RTX 3080

Telbanc ::

sbawe64 je izjavil:

https://www.rtvslo.si/evropska-unija/ja...
Slovenski pacient na delu.


Pač njegovo menje je tako, zdi se mi da ni daleč od resnice.

Viidim en kup fakenjuzov če začnemo z "nepregledno množico" demonstrantov se ve kdaj, no, najprej je bla številka 40.000. :)):)):)) na koncu 12.000 od policije uradno.

Pač ni ratalo, mislim pritisk na vlado...čeprav se je zgleda takrat vključilo vse živo, sindikati, zeleni, rdeči, ni da ni blo, sam še rdeče kapice ni blo..počas se bo

treba sprijaznit, da bo tele sladke milijarde iz EU počas in z užitkom konzumirala tale vlada...LOL. :)):)):))

No ena milijardica se mi zdi je že bla razdeljena nepovratne pomoči iz EU....LOL.
Carpe Diem

LightBit ::

WizzardOfOZ je izjavil:

So, vsi so slabši.

Brez veze jih potem menjavati in imeti volitve.

HypoHypo ::

LightBit je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

So, vsi so slabši.

Brez veze jih potem menjavati in imeti volitve.


Ne klič desnič... hudiča*

Ben Dover ::

https://twitter.com/pers_luka/status/14...

Vneto tipka in ustvarja "mnenje večine", hehe. :D

WizzardOfOZ ::

LightBit je izjavil:

WizzardOfOZ je izjavil:

So, vsi so slabši.

Brez veze jih potem menjavati in imeti volitve.


Seveda. Ker imajo ti preveč vpliva. To je treba kompletno počistit. Kompletno. Da ne bodo imeli več vpliva. Potem se bo tudi kdo od pametnih spravil v politiko, ker bo lahko kaj naredil.

Kako se jih znebit? Zgradit galejo po rimskem vzoru, vse dosedanje politike gor za veslače, pa naj veslajo med slovenijo in grčijo, pa vozijo turiste. Bo največ od njih.
I9-9960X, Asrock X299 extreme 4, 128GB DDR4, Samsung 970 PRO, RTX 3080

Ben Dover ::

Ben Dover je izjavil:

https://twitter.com/pers_luka/status/14...

Vneto tipka in ustvarja "mnenje večine", hehe. :D


Sem pozabil dodat..

SDS ima vsaj za "klet", revolucionarji pa kar na ulici, ccccc. :D

endelin ::

O lej kako presenetljivo z Veselom kot kandidat levice drugo leto. Sedaj je jasno zakaj je Čeferin tako tolkel po vladi in vsemu - sam pa nima jajc da bi šel v politiko lol, lahko je pametovat iz varne razdalje. Za podporo frendu. Je tut jasno da si je Vesel delal reklamo s "preiskavami". Klasično levaško izkoriščanje javnih služb za promocijo IN OBRAČUN S TEKMECI. :))

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: endelin ()
««
8 / 17
»»