» »

kaj je zdaj z IBM DISKI, serija 45giga!?!

kaj je zdaj z IBM DISKI, serija 45giga!?!

branko_bm ::

a ma kdo kaksno novico kaj se kaj dogaja na tem podrocju

se vedno sem brez diska, kljub mucnim pogajanjem z trgovci... (zahteval sem tudi sefa samega) v glavnem vsi so idioti!!!! imena trgovine nebi raje povedal :))

imam dve moznosti da naslednji teden vzamem cisto novi disk (ibm45giga) ali pa da se pocakam kakih 10dni in da vidimo kaj bo ibm poslal (nazaj z nemcije)

in pol ali poslje istega mojega (formatiranega na novo)
drug ibm 45 giga disk
ali pa bo dal drugo serijo (tem bi se bil najbolj zadovoljen)

ce kdo kupi novega IBM 45 giga pol ga vzamem drugi teden in mu ga prodam, drugace jaz vsekakor nebi imel vec te serije, kajti na abitki bo ziher spet kmalu crknil....

LP

blue96 ::

jaz mam ibm diske ze od leta 1996 pa mi se nobeden ni crknu, zakar pa prica cena, ki je za 30 % ali za 20% vecja od konkurenca. ampak kvaliteta stane, ni kej.0:)>:D:\:)
.

Pretorijanec ::

MULC: kero plato pa mas?

3LeR. ::

jst ga mam tud na abitki pa še zmer dela k urca
made in filipini; kt7a raid
to misml de ni glih odvisn od plate

element ::

Hm, ja ta serija disku ma pač probleme. Zdej jih je nadomestila že nova serija IBM GLASS - 40 GB UATA-100 7.200 rpm diskov. Pr dar compjuters stane 60 000sit. :D

bastadu ::

Mam 45GB varianto, pa mi še vredu dela na Abit BE6-II. Sem imel sicer nekaj problemov z združljivostjo s kontrolerjem (zadeva je zmrzovala), ampak sem jih z novimi driverji za HPT odpravil...

3LeR. ::

ali je ibm sploh dal kaksen press realease ker če ga je bi šel jst mal zamenat svoj disk. Tko mam mogoče še šanse de dobim druzga drugač ti itaq povsod rečejo (v bistvu) "go f*** yourself"

branko_bm ::

govorim le o 45 giga seriji ki crkuje... (o nobeni drugi), tudi 45giga serija leti ko sus, nimam pripomb, le crkuje - pac so zajebali, se zgodi, ostali so vsi ok, pa tudi nekaj 45 giga diskov je ok, sploh ce ne uporabljate abitke, ce ma kdo abitko, kt7A ali pa kt7 naj da disk na ata 100, vklopi DMA, in disk ful obremeni, naj mu dela kar nekaj casa z polno hitrostjo, ce v dveh dneh ne crkne pol bo verjetno se drzal, meni je crknil v enem tednu, bad sektorji (uniceni vsi podatki), kajti sla je cela C particija, in to ko sem na disk snemal cca 20giga podatkov, zraven v ozadju se konvertiras kaki fajl iz xyz sistema v abc (5giga), in pa delas kaj v wordu, acadu, ali pa gledas film, disk lepo vse hitro dela in dela, nimam pripomb, a kaj ko se mu zmesa in crkne je konec vsega lepega :((



a ma kdo kaksno informacijo o tem da bojo ziher menjali vse 45 diske z 40 ? ali pa da je ibm kje kaj priznal o svoji napaki?

branko_bm ::




nevem zakaj zajebava slika?

ma kdo kako idejo? pomoje je nekaj narobe z imenom...

v I.E. gre lepo odpret ta slika... tu pa link ne dela

isto tak ne dela ta url v operi

element ::

Mr cadd, slike se ne vid. Kaj nej bi pa sploh blo na njej? :\

branko_bm ::

in kak naj naredim da bo slika lepo gor oz. da bo vsaj link delal??

3LeR. ::

to ma geocities en problem k slike ne delajo nimam pojma zakaj

glavic ::

moj 45 ibm dtla 7.200 dela lepo.
nisem mel se nobenih problemov.
Musselli bizi

Jinxy ::

Da ne bi kdo mislu, da imajo samo 45 GB diski probleme....jest imam 20 GB disk, ki mi je dones dokocno odpovedal....praska in drka tko, da ni res, glih komi, da se winsi nalozijo, pa da lahko tole napisem, skor nc drucga ne dela....dones ga nesem nazaj, pa nej mi dajo novga!!!!

abcde7 ::

MA sej IBM, seagate to je tabol...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Diskovje

Oddelek: Kaj kupiti
71047 (921) mrbig
»

IBM 45GB 7200obr/min

Oddelek: Strojna oprema
231782 (1306) Mac
»

Izkazalo se je za resnično...

Oddelek: Novice / Diski
381993 (1993) branko_bm
»

Na tem je več...

Oddelek: Novice / Diski
282095 (2095) Sergio
»

nategovanje slovencev in slovenk

Oddelek: Loža
162085 (1644) whatson

Več podobnih tem