Forum » Pomoč in nasveti » Dodajanje EPSON mrežne multifunkcijske
Dodajanje EPSON mrežne multifunkcijske

matobeli ::
Tolk trdega printerja pa še...
Ves potreben SW inštaliran, vidim ga na mreži, vidim ga pod device, printer vidi moj PC (WIN 10), ampak preko njihovega SW "Epson Scan 2" ga pa ne vidim in ne morem dodati.
A se je kdo že ukvarjal z Epsonovimi mrežnimi multifunkcijskimi in mi prosim malo pomaga? :)
Je pa L6190 model
Ves potreben SW inštaliran, vidim ga na mreži, vidim ga pod device, printer vidi moj PC (WIN 10), ampak preko njihovega SW "Epson Scan 2" ga pa ne vidim in ne morem dodati.
A se je kdo že ukvarjal z Epsonovimi mrežnimi multifunkcijskimi in mi prosim malo pomaga? :)
Je pa L6190 model
- spremenilo: matobeli ()

ScanSmart mi sploh ni deloval, stalno jamral da rabi še epson scan 2 in event manager (oba inštalirana).
Dokler nisem inštaliral še Epson Software updater, ki je prenesel par posodobitev (za sveže nameščene programe).
Zdej mi ScanSmart deluje. Epson Scan2 in event Manager sicer še vedno ne, ampak se bo verjetno popravilo samo od sebe.
Zdej ko lahko skeniram, a obstaja kakšna bljižnica v stilu pritisnem na knof ali dva in se shrani na določeno mesto?
Dokler nisem inštaliral še Epson Software updater, ki je prenesel par posodobitev (za sveže nameščene programe).
Zdej mi ScanSmart deluje. Epson Scan2 in event Manager sicer še vedno ne, ampak se bo verjetno popravilo samo od sebe.
Zdej ko lahko skeniram, a obstaja kakšna bljižnica v stilu pritisnem na knof ali dva in se shrani na določeno mesto?

pluto ::
Restart velikokrat reši vse probleme.
Glede bližnjice pa probaj Scan prek zaslona na tiskalniku, več pa ne morem pomagat ker nimam nobenega Epsona fizično pri sebi.
Glede bližnjice pa probaj Scan prek zaslona na tiskalniku, več pa ne morem pomagat ker nimam nobenega Epsona fizično pri sebi.
LP

WSD skeniranje deluje iz zaslončka, ampak potem se odpre na PCju oknček ki me sprašuje s katerim programom odpret, noben od teh programov pa ni "save to xxx". "WSD auto save" googlanje pa tud nima nekega uspeha.
Sem skonfiguriral tudi Event manager, ki pravi: "Select the action to be launched when the button is pressed" Sam nikjer ne piše ker "button" je to. Un na printerju zih ne, ker je sam en in ta ga ugasne.
Pa sem nek prebral da so Epsoni PITA, sam nisem verjel ;)
Sem skonfiguriral tudi Event manager, ki pravi: "Select the action to be launched when the button is pressed" Sam nikjer ne piše ker "button" je to. Un na printerju zih ne, ker je sam en in ta ga ugasne.
Pa sem nek prebral da so Epsoni PITA, sam nisem verjel ;)

pluto ::
Mogoče pojdi po postopku, ki je v navodilih.
Navodila
Stran 104
Pa sej so vsi printerji PITA ;)
Mogoče je HP ša najbolj American Proof ;)
Navodila
Stran 104
Pa sej so vsi printerji PITA ;)
Mogoče je HP ša najbolj American Proof ;)
LP

beta1 ::
Si povezal se na WLAN preko displayčka na tiskalniku?
Poglej če dobi tiskalnik IP naslov. Sprintaj mu testni list od Wifi nastavitev.
Idi v Epson Scan Settings. Če ga tam ne najde, ga pa mu ročno vpiši IP.
V win 10 tudi moreš imeti omogočen Turn on network discovery.
Poglej če dobi tiskalnik IP naslov. Sprintaj mu testni list od Wifi nastavitev.
Idi v Epson Scan Settings. Če ga tam ne najde, ga pa mu ročno vpiši IP.
V win 10 tudi moreš imeti omogočen Turn on network discovery.
Huawei LTE CPE master.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomanjkanje skenerjev?Oddelek: Kaj kupiti | 2646 (1676) | Tody |
» | Težava z driverjemOddelek: Pomoč in nasveti | 1446 (1187) | Han |
» | Nahrbtnik za prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 2946 (2299) | yayo |
» | Laptop in printerOddelek: Pomoč in nasveti | 1441 (1326) | mtosev |
» | Kateri skener za domačo uporabo?Oddelek: Kaj kupiti | 2020 (1654) | opeter |