» »

Brežina s škarpniki

Brežina s škarpniki

Joze1982 ::

Zanima me ali se finančno splača urediti brežino da ne bi bilo toliko košnje z lakserco s kakšnimi škarpniki, na sliki sem s črno označil dve brežini, ki bi jih rad uredil s škarpniki. Kako se ti škarpniki obnesejo, kaako se to polaga, v brežino?

https://ibb.co/BGxpkp0

M-XXXX ::

Cena škarpe je od oka par 1000€, cena košnje (da nekoga plačaš) pa je 20€/leto. Je vredno? Jaz bi rekel ne.

NSA_Agent ::

Daš še meni kontakt od tistega, ki kosi za 20€/leto prosim? Imam podobno površino kot op, pa še ravno je.

Hatchback678 ::

Če imaš res denarja preveč potem si jo uštimaj ampak mislim da si boš tam kvečjem uničil parcelo s škarpo.

No moje mnenje.

IL_DIAVOLO ::

Nabavi si ovce ali prodaj vse skupaj, ce nisi sposoben pokosit te flike.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

showsover ::

Dobro zastavljena škarpa lahko fajn spremeni kakovost zemljišča. Iz neke vinske fu*ešnice v kak fancy (zimski) vrt, bazen, pač odvisno od želj... Tole, na oko, izgleda kot 'investicija' ene 5kEUR (predkoronske cene), nimaš vogalov in to, samo dostopnost za feršolungo in hruško je vprašljiva. Če boš delal sam in kolegi in naredil en super piknik, mogoče kakšne 2kEUR skupaj, ja, ne pozabit na armaturo in odvodnjavanje in to.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: showsover ()

Invictus ::

Škarpa je aktualna, če ti brežina drsi. Če je stabilna, ni panike...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Machete ::

showsover je izjavil:

Dobro zastavljena škarpa lahko fajn spremeni kakovost zemljišča. Iz neke vinske fu*ešnice v kak fancy (zimski) vrt, bazen, pač odvisno od želj...

Škarping. Post hipstersko.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Joze1982 ::

Kaj pa če aredim takole -čez brežino dam folijo, na vrhu vsadim panešpljo ki bo šla počasi navzdol in pozabiš na bežino...po nekaj letih vse ozelenjeno in zgolj občasno obstrižem, dejansko minimum vzdrževanja.

Barakuda1 ::

Lahko pa si trto zasadiš.
Lega je videt primerna, pa še videza okolice ne boš kazil.

Maš pa še eno možnost. Prodaj, in rešen boš narave in krajevno primernega videza okolja.
Preden se razburiš pomisli, če ne gre morda za sarkazem

Machete ::

Absolutno prodaj. Nimaš tega v sebi.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

M-XXXX ::

NSA_Agent je izjavil:

Daš še meni kontakt od tistega, ki kosi za 20€/leto prosim? Imam podobno površino kot op, pa še ravno je.

Opa opa jaz govorim o brežini. Taka brezina ti od oka vzame 10 minut. Težko oceniti iz slike. In sem prepričan da jo bo sosed sel pokosi za 10€ (dvakrat letno).
Ker ostalo parcelo moraš še vedno kositi če imaš skarpo ali pa ne.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Excel IF funkcija

Oddelek: Programska oprema
17746 (591) Vanadium
»

Kosilnica za strmino

Oddelek: Loža
162846 (2287) Furbo
»

Zanemarjeno sosednje zemljišče in njega urejanje (strani: 1 2 )

5010983 (8893) Okapi
»

Lastnih napak ne poznajo, krivdo vidijo v drugih

304196 (2588) Meiniken
»

škarpa 20x2m

3920730 (17434) fikus_

Več podobnih tem