Forum » Izdelava spletišč » html, JS, spletna stran s funkcijami
html, JS, spletna stran s funkcijami
japol ::
Kako v svojem HTMLju zaženem fukcijo z druge spletne strani?
Primer: spletna stran www.???????.com ima na v sebi oz. uporablja:
V svoji spletni strani pa poskušam zagnati to fukcijo preko linka z:
Kako popravim da bo to delovalo?
Primer: spletna stran www.???????.com ima na v sebi oz. uporablja:
<a class="js_prikazi1" href="">
V svoji spletni strani pa poskušam zagnati to fukcijo preko linka z:
<a href="www.???????.com"class="js_prikazi1" style="color:blue">PRIKAZI</a>
Kako popravim da bo to delovalo?
- spremenil: japol ()
TheBlueOne ::
Sicer ni moj programski jezik ampak verjetno mores nekje spisati kaj je "js_prikazi1".
Phantomeye ::
TheBlueOne je izjavil:
Sicer ni moj programski jezik ampak verjetno mores nekje spisati kaj je "js_prikazi1".
ja, linkati na njihovo funkcijo, ali pa skopirati v svoj fajl in linkati nanj oz. skopirati skripto v html :D
TheBlueOne ::
Ce bi jaz ugotovil, da kdo uporablja linkano kodo moje strani bi bil ta zelo hitro delezen mojega smisla za humor.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TheBlueOne ()
Phantomeye ::
TheBlueOne je izjavil:
Ce bi jaz ugotovil, da kdo uporablja linkano kodo moje strani bi bil ta zelo hitro delezen mojega smisla za humor.
Hehe, razen če gre za neko spletno stran, ki ponujajo skripte for use, se tud jst ne bi igral :D Niti s (hotlinking) slikami ne :D
fx3zRejSz0cS ::
Povzami funkcijo iz strani in jo implementiraj znotraj svojega .html v script znački, ali dodaj posebej .js datoteko in jo vključi. Če je pa to neke vrste CDN, pa samo vključi link in pokliči funkcijo.
Stran uporablja "js_prikazi1", ki je na strani ni, verjetno je naložena kje drugje. Kako jo s svoje strani zaženem? Ali moram mogoče še kak del poiskati ki je vezan na to skripto?
<a href="www.???????.com"class="js_prikazi1" style="color:blue">PRIKAZI</a>- to ne deluje
mr_chai ::
V header daš
EDIT: Ne vem točno kaj bi ti rad, ampak zdiš se mi sumljiv, a bi rad izvedu CSRF?
V glavnem, v browserju poglej v developer tools, tam ko vidiš requeste, kakšen request se pošlje po kliku na ta link..
<script type="text/javascript" src="http://nekserver.com/blala/public/skripta.js"></script>
EDIT: Ne vem točno kaj bi ti rad, ampak zdiš se mi sumljiv, a bi rad izvedu CSRF?
V glavnem, v browserju poglej v developer tools, tam ko vidiš requeste, kakšen request se pošlje po kliku na ta link..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mr_chai ()
Sem moral pregledati kaj ta CSRF sploh pomeni. ;) Nič takega, sebi bi rad olajšal delo, da ne klikam brez veze n-krat za prikaz seznama.
showsover ::
Če prav razumem, s temi css classi 'markiraš' objekte, ki jih potem skripta selecta in naredi coprnijo?
Morda bo lažje, če si skopiraš izvod skripte lokalno in preveriš.
Je možno, da ne gre za neko varnostno omejitev ali vezavo na resurse, samo za nek fancy efekt?
Za katero konkretno url in funkcijo gre, če ni skrivnost?
Morda bo lažje, če si skopiraš izvod skripte lokalno in preveriš.
Je možno, da ne gre za neko varnostno omejitev ali vezavo na resurse, samo za nek fancy efekt?
Za katero konkretno url in funkcijo gre, če ni skrivnost?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Branje slik jpg iz MySQL z PHPOddelek: Izdelava spletišč | 2459 (2077) | a-ptuj1 |
» | Uporaba spremenjivke iz JavaScript v PHPOddelek: Programiranje | 1447 (1086) | direstrait |
» | [wordpress] Gravatar display problemOddelek: Izdelava spletišč | 526 (444) | no1pheeew |
» | Kontaktni obrazecOddelek: Izdelava spletišč | 1591 (1429) | leonkozar |
» | (Ne)nevarni XSS napadiOddelek: Novice / Varnost | 5822 (4340) | lambda |