Forum » Elektrotehnika in elektronika » TRANSFORMATOR
TRANSFORMATOR
word 2013 ::
Imam star glasbeni stolp KAMACROWN model K3214. Napajalni trafo ne dela. Na njem so oznake AMC 483204-22.. Ker ni drugih oznak ne vem kakšnega nadomestnega naj poiščem ? Ali mi lahko kdo pomaga ?
"NaN" ::
Poglej na zadnji strani, kjer se priključi napajalnik. Verjetno tam piše, kakšeno napajanje potrebuje.
Highlag ::
Kako pa veš da trafo ne dela? To je ponavadi ena izmed robustnejših stvari od elektronike.
Never trust a computer you can't throw out a window
word 2013 ::
Na zadnji strani piše AC 220 V, 50 Hz in 35 W
Sem izmeril Ohm in 220V ne dela
Kako pa veš da trafo ne dela? To je ponavadi ena izmed robustnejših stvari od elektronike.
Sem izmeril Ohm in 220V ne dela
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: word 2013 ()
starfotr ::
Lahko ti je šla samo varovalka v trafotu.
Drugače pa kontaktiraj nekoga, ko se ukvarja s transformatorji. Naključni zadetek:
El - PE elektromehanika - Robert Penko s.p. Vrhnika
Drugače pa kontaktiraj nekoga, ko se ukvarja s transformatorji. Naključni zadetek:
El - PE elektromehanika - Robert Penko s.p. Vrhnika
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težavica z zvočnikiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1221 (1126) | Azrael |
» | crknil monitor LG FLATRON 775FTOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1817 (1667) | pingec |
» | elektro motorjiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2155 (1988) | Azrael |
» | Stabilizirani usmernik (220 V na 15 V) za peltierOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2042 (1874) | Kaiser |
» | Trafo, brez propelerja, 12V - 15V, 100WOddelek: Strojna oprema | 2643 (2520) | jezus_kristus |