» »

WinMe OEM

WinMe OEM

Han ::

Se mi zdi, da je že enkrat tole bilo na tapeti, a sem spregledal:

Kako namestiti slovenski WinMe z originalne OEM plošče (bootable) na disk, kjer je že doma Windows 98? Po tem, ko setup nekaj premelje, javi, da namestitev ni mogoča, ker sistem že obstaja oz. ker sistema ni mogoče nadgraditi... :\

MadMax ::

Probaj v mapi windows datoteko win.com preimenovati ali pa preseliti nekam drugam. Deluje za upgrade w95 na w98, iz w98 na wme pa se nisem probal.

Tomi ::

Jaz te probleme rešujem tako, da imam na disku nekaj začetnih inštalacijskih datotek Win98, in potem najde pot do starih programov. To bi moralo delati, če pa ne, daj kar celo inštalacijo Win98 na disk, če imaš dovolj prostora, če ne drugega, lahko potem, ko bo šlo kaj narobe ( in če ) vse narediš z diska, kar je dosti hitreje.. Tudi nasplošno se splača imeti te fajle na disku. Prihranijo marsikateri glavobol..
metrodusa.blogspot.com

OZZY ::

To je tudi meni javilo,ko sem svojega Me instaliral. ni blo druge varjante kot zbrisat stare winse in dat pol Me. Sicer mam pa vse kar rabim na cdju tako da ponovna instalacija ne vzame več kot uro in pol z winsi vred.Jest nisem imel win me nadgradnja ampak polno verzijo. Lahko, da je to kerj vplivalo na to.

NotAlive ::

Jaz pa imam na disku že dva OS (System Commander rulez :D) in bi rad Win ME dal na ločeno particijo. Ampak se nočejo inštalirati, ker zaznajo drug sistem (in ga tudi nočejo nadgraditi, kar pa jaz itak nočem). Help! :'(

OZZY ::

Jest sem se začel spraševati ali ni microsoft vgradil to, da če ti zazna drugi sistem, da se win me nočejo instačiirat in moraš potem uno dol dat in winme uporabljat. Sej lahko potem sicer instaliraš to nazaj ampak nekdo bi moral MS prirezat krila pa še ker.:8)No sej pri men kot sem že prej napisu je isti problem bil pri instalaciji.;((
Go with the flow.

ABX ::

Zakaj bi sploh menjal win98 z Me???

Probaj uporabljat kake /switch-e z setup.exe od winMe kakšen krat znese.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Klemenn ::

Dej noter zagonsko disketo če jo maš drugač si jo nared v
Meni Start/Nastavitve/Nadzorna plošča/Dodaj odstrani programe/Zagonska disketa(jeziček)/Pripravi disketo. Dej disketo noter bootaj izberi 1 Zagon s podporo za cd-rom pogone se mi zdi. Pejt v direkrotij Windows in iz njih zbriši Win.com po možnosti lahko z Nortonom Commanderjem. Potem pa sam še setup pa je. Če hočeš, da se lahko premisliš te bodo pa vindovsi , če delaš upgrade v namestitvi nekaj tazga če bi rad sranu prejšno ver. OS. in da to zasede okol 125-250mb. Pa pejt tam dam . Polj pa če se premisliš graš sam tam Dodaj odstrani program pa maš tm win me8-O:D

blue96 ::

poklici trgovino kjer so ti vso zadevo prodali-podarili in jim zaribaj da jih bos tozu, ce ti ne pomagajo. bos vidu, takoj bodo pri tebi.:D
.

Ma niso oni niti 01 % krivi. Mogoče le to ker niso vprašal kater OS imaš in ti povedal da ne boš mogo kr na hitr vse nardit. Vseeno pa ostane še ena (meni najlubša:D:D:D) formatiranje. Polj ti skoraj vse brez problema dela.:D:D:D

no, za vse jih res ne smemo obdolžiti, sreviserje. ampak pomagajo pa lahko, no v bistvu so za to placani?! a ne?:D
.

Ja tut to je res.

no, torej, saj smo pri njih kupili racunalnik in vse v povezavi z njim. kaj ko bi nam malo vrnili nase denarce z zastonj servisom?:D:))
.

Kaj pa če boš bil ti recimo enkrat serviser boš hotu vse dobit plačano al boš delal zastonj?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako ponovno namestiti win 98 čez win 98

Oddelek: Operacijski sistemi
101348 (1247) Azrael
»

Nadgradnja Win Me z XP

Oddelek: Operacijski sistemi
7962 (897) Mirč
»