Forum » Loža » In kaj je sploh smisel tega "lockdowna"?
In kaj je sploh smisel tega "lockdowna"?
Vetrpiha ::
el_bahattee ::
Niso dvojna merila, ker nimam 24/7 live kaj stroka dejansko govori... Vlada reče da je uvedla strožje ukrepe ZARADI STROKE, ampak pozabi pa povedat da je stroka za OSTREJŠE UKREPE ampak ne te ki jih je izbrala vlada...
In od tod pride problem, ko pa še vidimo kdo stroka je, pa jasno vsak normalen podvomi, razen Fafangla ki je že večkrat javno bil proti neumnih ukrepom je v tisti skupini ravno toliko strokovnjakov za ukrepe kot se jih zbere v zidanici...
Treba je razumet da ima folk dovolj neumnih ukrepov... kot kaže virus ni dovolj nevaren čeprav govorijo kako nevaren je, če jaz lahko grem na poslovno kosilov gostilno z mojo frizerko ki ima s.p. ne smem pa it k frizerju, kaj ti to pove?
Razumljivo ukrepi niso všeč nikomur, ljudje so utrujeni, tako je povsod po svetu. Ampak saj se zavedaš, da mora vlada krmariti med interesti gospodarstva in zdravstva obenem? To ni tako lahka naloga, kot se ti morda zdi. Če bi vlada uvedla npr. res najostrejše ukrepe, bi gotovo vi bili med prvimi, ki bi tu jamrali nad represijo in težili, kako kruta vlada niti za praznike ne dovoli nič svobode. In iskali poti, kako zaobiti ukrepe in se vseeno družiti, kar eno stalno ponavljate. Poleg tega bi gospodarstvo skočilo v zrak in grozilo, da bo škoda prevelika. Vlada tako išče neko vmesno pot, ki ni tako stroga, vseeno pa je boljša kot nič, saj okužbe naraščajo in nekaj je treba storiti. Saj tudi ostale EU države zaostrujejo ukrepe, ni to neka naša ideja. In ja, mogoče se zdi kak od teh ukrepov tudi nepotreben, mogoče je preveč izjem, ampak treba je gledati celotno sliko.
Come to my center, you enter the winter.
ajdov2 ::
el_bahattee je izjavil:
Niso dvojna merila, ker nimam 24/7 live kaj stroka dejansko govori... Vlada reče da je uvedla strožje ukrepe ZARADI STROKE, ampak pozabi pa povedat da je stroka za OSTREJŠE UKREPE ampak ne te ki jih je izbrala vlada...
In od tod pride problem, ko pa še vidimo kdo stroka je, pa jasno vsak normalen podvomi, razen Fafangla ki je že večkrat javno bil proti neumnih ukrepom je v tisti skupini ravno toliko strokovnjakov za ukrepe kot se jih zbere v zidanici...
Treba je razumet da ima folk dovolj neumnih ukrepov... kot kaže virus ni dovolj nevaren čeprav govorijo kako nevaren je, če jaz lahko grem na poslovno kosilov gostilno z mojo frizerko ki ima s.p. ne smem pa it k frizerju, kaj ti to pove?
Razumljivo ukrepi niso všeč nikomur, ljudje so utrujeni, tako je povsod po svetu. Ampak saj se zavedaš, da mora vlada krmariti med interesti gospodarstva in zdravstva obenem? To ni tako lahka naloga, kot se ti morda zdi. Če bi vlada uvedla npr. res najostrejše ukrepe, bi gotovo vi bili med prvimi, ki bi tu jamrali nad represijo in težili, kako kruta vlada niti za praznike ne dovoli nič svobode. In iskali poti, kako zaobiti ukrepe in se vseeno družiti, kar eno stalno ponavljate. Poleg tega bi gospodarstvo skočilo v zrak in grozilo, da bo škoda prevelika. Vlada tako išče neko vmesno pot, ki ni tako stroga, vseeno pa je boljša kot nič, saj okužbe naraščajo in nekaj je treba storiti. Saj tudi ostale EU države zaostrujejo ukrepe, ni to neka naša ideja. In ja, mogoče se zdi kak od teh ukrepov tudi nepotreben, mogoče je preveč izjem, ampak treba je gledati celotno sliko.
Zakaj je treba zaostriti, če ni nobenih dokazov da več ukrepov pomeni da bo tudi manj mrtvih??
FlyingBee ::
Pogovarjajo se o tako imenovanem lockdownu, a glej ga zlomka, še naprej se lahko hodi v službo, kjer se virus če obstaja širi na druge ki potem ta virus širijo na družinske člane doma.
Kdaj bodo ti pametnjakoviči dojeli da kvazi "lockdown" sploh ne koristi in je popolnoma brezvezen in brez smisla, če ni resnično popoln lockdown v smislu da se zapre popolnoma vse in so vsi v karanteni 2 tedna doma?
Vse kar se gleda, je, da ni preveč ljudi na intenzivni oziroma v bolnišnicah, ker potem se začne tisto največje sranje. Vse to nadzirajo strokovnjaki, ki jim je treba zaupati odločitve, ne pa samo na svojo rt gledat.
P200 MMX, 32mb ram, 2gb HDD, s3 virge 2mb, 14" CRT 640x480
New Sphincter Kvartet:
Roko Spestner, Namaž Zlevčar, Daje Heading, Maraje Spetan
New Sphincter Kvartet:
el_bahattee ::
Zakaj je treba zaostriti, če ni nobenih dokazov da več ukrepov pomeni da bo tudi manj mrtvih??
Ali imaš mogoče ti dokaze, da okužb in mrtvih ne bi bilo nič več, če ne bi imeli nobenih ukrepov? Poleg tega praktično cela EU sprejema podobne ukrepe, tega si ni izmislil JJ. Se torej moti celotna svetovna stroka, si ti bolj pameten od njih?
Come to my center, you enter the winter.
Massacra ::
el_bahattee je izjavil:
Ali imaš mogoče ti dokaze, da okužb in mrtvih ne bi bilo nič več, če ne bi imeli nobenih ukrepov? Poleg tega praktično cela EU sprejema podobne ukrepe, tega si ni izmislil JJ. Se torej moti celotna svetovna stroka, si ti bolj pameten od njih?
Omejitve na občine, maske zunaj, zaprti lokali, zaprte trgovine, zaprte šole, policijska ura, šele konec avgusta omejitve prehoda na Hrvaško... (in ostalih desetine neumnosti), ni imelo nobenih učinkov na zmanjšanje okužb v domovihin bolnišnicah in posledično smrtnost!
Edino, kar je bilo dobrega učinka, je bil totalen lockdown spomladi 2 tedna, distanca in nošenje mask.
A misliš, da bo teh 11 dni NERESNOSTI kaj pomagalo? Do konca junija ne bo nič bolje (do takrat imajo verski funkcionarji temeljni dohodek).
Zamisli si ta absurd: študente videvamo že skoraj 1 leto delati v trgovinah, faksi so pa že skoraj 1 leto "zaprti"!
Pa še Cizelj (ja, tist, bolj v SDS vsekani z IJŠ), je že danes napovedal, da pred začetkom poletja ne bo nič bolje! Tako da...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Massacra ()
FlyingBee ::
Če ostane pri tem bo zmaga.
P200 MMX, 32mb ram, 2gb HDD, s3 virge 2mb, 14" CRT 640x480
New Sphincter Kvartet:
New Sphincter Kvartet:
ajdov2 ::
el_bahattee je izjavil:
https://academic.oup.com/cesifo/advance...
The main problem at hand is therefore that the evidence presented here suggests that lockdowns have not significantly affected the development of mortality in Europe. They have nevertheless wreaked economic havoc in most societies and may lead to a substantial number of additional deaths for other reasons. A British government report from April for example assessed that a limited lockdown could cause 185,000 excess deaths over the next years, while UNICEF warns of an increase in child marriages, owing to the economic effects of Western lockdowns in developing countries (DHSC 2020; Philipose and Aika 2021). Evaluated as a whole, at a first glance, the lockdown policies of the Spring of 2020 therefore appear to be substantial long-run government failures.
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/epd...
While small benefits cannot be excluded, we do not find significant benefits on case growth of more restrictive NPIs. Similar reductions in case growth may be achievable with less- restrictive interventions
dexterboy ::
Noben ne hebe pet posto teh ukrepov. Tu na vasi ne boš videl človeka z masko. Lajf poteka praktično nemoteno.
Vemo, ja, se vsak dan vidi na covid sledilniku, zdej bodite pa še frajerji, pa prevzemite odgovornost, da ste v gnojnico porinili celo državo, namesto da cmizdrite nad politiki in stroko.
Testiraj se, bodi negativen, pojdi čez mejo v Italijo, odpotuj na jug, čez morje na Sicilijo... tam je Etna, dejaven vulkan. Skoči vanj, občutek je nepopisen! na Žalah ti pa postavimo spomenik; "Prvi Slovenec, ki je plaval v Etni!"
Jaz nisem opustila nobene dolžnosti, se že 1 leto držim vseh ukrepov, nikogar nisem okužila, nihče pri nas ni zbolel in ne, nisem vam fouš, pomilujem vas in na jetra mi gre vaše egoistično cmizdrenje in valjenje krivde ter odgovornosti na vse druge.OK, bumbar. Bom ponovila še stoprvič, čeprav vem, da tudi tokrat ne boš razumel. Virus širijo ljudje in ljudje se ukrepov ne držijo, in ne, to ni moje mnenje, to so njihove lastne besede.Ti lahko vašo agitprop propagando ponoviš tudi stoprvič, pa ne bo niti najmanj zmanjšala dejstva, da ste ti pa tvoji nesposobni preoblečeni komunajzli dokazano opustili svojo dolžnost takrat ko je bilo najbolj kritično na tistih področjih kjer bi imelo dobro delo največ efekta.
Meni gre na jetra, da ti ni uspelo se okužiti. Šele potem bi lahko pisala, kako je Corona dejansko odrešitev... vseh muk
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dexterboy ()
dexterboy ::
Ni problema, fantek, imamo dovolj prisilnih jopičev na zalogi.
Ni blema, dečva, je dovolj 7,62 streliva na zalogi. Hunger Games can begin :)
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.
Hypathia ::
Ja? No, bomo videli, kako se boste usral, ko bo prvi robocop dvignil svoj pendrek, potem pa tožarili po sodiščih zaradi represije.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.
12c0 ::
el_bahattee je izjavil:
Ne filozofiraj, več kot očitno ti stvari niso jasne. Paranoje in histerija grabi tebe, ker si se očitno čutil napadenega, ko si prebral moj zapis o pomanjkanju empatije pri nasprotnikih vlade oz. ukrepov.Projekcija.
el_bahattee je izjavil:
Kaj je lockdown je jasno, obstajajo pa različne oblike, od države do države je odvisno kaj vse sprejme.Seveda je jasno, ampak ne tebi, ti zgolj verjameš.
el_bahattee je izjavil:
Glede (ne)naročil cepiva pa ne razumem, na kaj namiguješ. Saj je vlada objasnila, da ni šlo za njihovo napako in da ststistično glede cepljenja ne zaostajamo za povprečjem EU.Aha, potem bo že res, če je rekla... bomo kar na besedo verjeli, bomo dokazali, da smo verniki.
el_bahattee je izjavil:
A dejansko misliš, da bi vlada, ki promovira cepljenje in se trudi za čimprejšni konec pandemije, na drugi strani načrtno zavira cepljenje lastnega prebivalstva?Ne promovira, ampak "promovira", se ne trudi, ampak "trudi",...
el_bahattee je izjavil:
Daj razloži nam to teorijo zarote.Smo ponovno na začetku, ko povsod vidiš janšafobijo, SDNJ ali teorijo zarote.
Empatija je razumevanje čustvovanja drugih.Ne.
Simpatija je sočustvovati z drugimi.
Tebi tudi ne poklika vse, ampak naj ti bo.
Te poštekam in razumem. Delno tudi strinjam
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 12c0 ()
Hypathia ::
Danes se je razdelilo dodatnih 10 mio cepiva Pfizer, Slovenija je vzela vse kar ji pripada in hinavskim novinarskim pyzdam se to zdi velik problem in spet niso zadovoljne:
Peter Žerjavič, Delo
@ZerjavicDelo
Evropska solidarnost pri cepivu: pomoč državam članicam v največji stiski in največjim pomanjkanjem cepiva s tremi milijoni odmerkov. Tri države članicem ne sodelujejo v v mehanizmu: Avstriju, Češka in Slovenija. https://twitter.com/ZerjavicDelo/status...
Peter Žerjavič, Delo
@ZerjavicDelo
Evropska solidarnost pri cepivu: pomoč državam članicam v največji stiski in največjim pomanjkanjem cepiva s tremi milijoni odmerkov. Tri države članicem ne sodelujejo v v mehanizmu: Avstriju, Češka in Slovenija. https://twitter.com/ZerjavicDelo/status...
If you're a man, don't say anything
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hypathia ()
Massacra ::
Danes se je razdelilo dodatnih 10 mio cepiva Pfizer, Slovenija je vzela vse kar ji pripada in hinavskim novinarskim pyzdam se to zdi velik problem in spet niso zadovoljne:
Peter Žerjavič, Delo
@ZerjavicDelo
Zakaj pa že decembra vzela vse, kar ji je pripadalo?
In, daj, ne zavajaj spet, razlika je zgolj v 14.000 odmekih (med vse in če bi sodelovala v solidarnostnem sistemu).
Koliko 100.000 doz Slo ni izkoristila, ko je bil minister za zdravje IJJ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Massacra ()
Reycis ::
Sej so že "dali" 6.000.000 doz cepiva - s tem, da ga niso vzeli, kaj bi še radi ti glupani?
Diversity is our greatest strength
zmaugy ::
Peter Žerjavič, Delo
@ZerjavicDelo
Dej lažnjivka, zdaj si bila nekaj časa lepo tiho (potem, ko si nekaj časa trdila, da ni res, da ne bi kupili vsega, kar nam pripada).
https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...
Zaradi nesposobne vlade smo ob cca 400000 doz najboljšega cepiva, zdaj bomo dobili okrog 40000 dodatnih doz Pfizerja (namesto 400000).
https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...
Spizdi z zagovarjanjem te nesposobne in skorumpirane vlade, daj si masko gor še v stanovanju!
A ljudstvo ste že začeli zamenjevati, zadetki eni? Vsi drugi so krivi, samo ta Trumpov ritoliznik JJ ni, ane? Glavno, da se je Dr. Janša domislil, da je treba imeti gor maske tudi na prostem. A to bi rad poskrbel za lastno estetiko?
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()
Mato989 ::
el_bahattee je izjavil:
Ne gre se za to da mora krmarit itd... če bi bila to črna kuga, teh izjem ne bi bilo, kar pomeni da virus ni tako nevaren kot nam nabijajo po televiziji in medijih nasploh, tu je bistvo, če bi razsajala črna kuga, misliš da bi gospodarstvo in taki kot sem jaz jamrali kako so ukrepi prestrogi?
To glih hočem jaz dopovedat, če bi virus bil res tako smrten, tako nevaren, folk ne bi jamral, da so ukrepi neumni, izjem ne bi bilo, ker bi virus res bil problematičen, tako pa na koncu ne smem it k frizerju in v gostilno, lahko pa grem s frizerko na poslovni sestanek v gostilno, i kaj mi to pove? Da virus ni nevaren, ker virus pač ne izbira med poslovnim sestankom ali pa mojim sedenjem pri frizerju!
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
PersonaRuda ::
Utk ::
Čeprav cepivo ne bo rešilo ničesar (Srbija je precepljena, oz. je cepljen tam vsak, ki želi, pa ima še zmeraj veliko novo okuženih vsak dan), je vseeno zajeb, da niso nabavili vsega cepiva, ki bi ga lahk. Pri vseh milijardah, ki bojo šle zarad te epidemije, bi vsaj cepivo kupili, da bi se lahko prej odprli. Čeprav, zarad cepiva, ne bi bilo nobene razlike.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
uvodV?? ::
Kot vsako leto se bo tudi danes, na veliki petek, naša razširjena družina zbrala in bomo malo popekli. Letos je celo ta prednost da se lahko zberemo že dopoldne - ni treba čakat otrok v šoli. Vere nam pač ne morejo vzeti in je pomembneša od lockdowna.
Želim tudi ostalim Blagoslovljene praznike.
Mato989 ::
HAHAHAHAHAHAAHHA
Ključnih 11(12) dni!
"Tisti, ki razumejo, da je treba potrpeti še ta teden ali deset dni oziroma še nekaj časa, verjetno do junija, kot je napovedal predsednik vlade, bodo to relativno dobro upoštevali in njim gre zahvala, če bomo uspešni pri preprečevanju okužb."
Ključnih 11(12) dni!
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()
Silici ::
Tukaj pove, da človek v karanteni bolj obremeni transport kakor če je v službi. Dvomim, da se prevaža toliko mask in raskužila, hardver za učenje na daljavo so že dolgo nazaj zvozili.
Invictus ::
Virus širijo ljudje, ki se držijo butastih ukrepov. Zato ker mislijo, da njega in ostale, butasti ukrepi ščitijo.
Tisti, ki se držijo logičnih, ga ne širijo.
Res je...
Če bi bil virus tako nevaren, bi moral biti jaz že mrtev...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Kot vsako leto se bo tudi danes, na veliki petek, naša razširjena družina zbrala in bomo malo popekli. Letos je celo ta prednost da se lahko zberemo že dopoldne - ni treba čakat otrok v šoli. Vere nam pač ne morejo vzeti in je pomembneša od lockdowna.
Ribe?
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
feryz ::
Ma koje ribe, lepo te prosim? A tudi muslimana vprašaš, če je odojka?
Kralj živali je kralj živali. V petek pa še posebej.
Jaz nisem mesa dal v usta že kak mesec. Danes ga pa bom.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: feryz ()
Ma koje ribe, lepo te prosim? A tudi muslimana vprašaš, če je odojka?
Glede na tole:
Vere nam pač ne morejo vzeti in je pomembneša od lockdowna.
Bi bilo karkoli drugega res precej komično...
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
jshadlsa232 ::
Pogovarjajo se o tako imenovanem lockdownu, a glej ga zlomka, še naprej se lahko hodi v službo, kjer se virus če obstaja širi na druge ki potem ta virus širijo na družinske člane doma.
Kdaj bodo ti pametnjakoviči dojeli da kvazi "lockdown" sploh ne koristi in je popolnoma brezvezen in brez smisla, če ni resnično popoln lockdown v smislu da se zapre popolnoma vse in so vsi v karanteni 2 tedna doma?
Vse kar se gleda, je, da ni preveč ljudi na intenzivni oziroma v bolnišnicah, ker potem se začne tisto največje sranje. Vse to nadzirajo strokovnjaki, ki jim je treba zaupati odločitve, ne pa samo na svojo rt gledat.
Koliko denarja je slo v 1 letu za zvisanje kapacitet na "intenzivnih" za preprecevanje naslednjih lockdownov? Povej mi stevilko, oz daj mi clanek.
Lahko pa ti odgovorim jaz : 0.0€, zato ker lockdowni so namrec cilj in se ne dela na njihovi preprecitvi. Po enem letu bluzenja tebi podobnih in medijev (propagandnih trobil), ki jim vzganjanje panike ustreza se pac neve vec kaj je bilo prej "kura" ali "jajce".
chucki ::
Lahko imas miljon postelj pa ti nic ne nuca, ker ni kadra ki je usposobljen trotlcek. Ko pa dobijo tisti,ki delajo dodatek pa spet jokate. Zastonj noben ne bo cel dan v skafandru
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Zgodovina sprememb…
- spremenil: chucki ()
jshadlsa232 ::
Lahko imas miljon postelj pa ti nic ne nuca, ker ni kadra ki je usposobljen trotlcek. Ko pa dobijo tisti,ki delajo dodatek pa spet jokate. Zastonj noben ne bo cel dan v skafandru
Za to delo v "PANDEMIJI" ne rabis doktorjev z 10 let delovnih izkusenj, ampak kvecjemu snelkurs. Na posamezne oddelke pa postavis usposobljene, ki jih nadzirajo in so pri roki, ce je kaj izrednega. Za to je bil zdaj čas 1 LETO.
Ce bi slo res za PANDEMIJO, glede na paniko, ki je bila narejena, to sploh ne bi bil izgovor, ampak bi se nasle resitve, ker bi se MORALE. A razumes? Ce karikiram, a so Sovjeti v 2. sv. vojni slucajno rekli "sment, nimamo usposobljenih vojakov, kaj pa bomo zdaj". Ne, poslali so vsakega moskega na fronto, ceprav je imel prej pusko v rokah, ali pa je celo dobil samo metke. No, to je bila KRIZA VELIKIH RAZSEZNOSTI. Korona bullshit po vsem videnem to ni.
Tako pa je od samega zacetka treniranje represije nad narodom, za koncni cilj unicenja gospodarstva, ter da se suverene drzave zapufajo na racun big pharme.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jshadlsa232 ()
c3p0 ::
Točno tako, v enem letu doktorje znanosti iz borze dela usposobiš za delo z bolniki, v nulo. Kot že povedano, to osebje ne rabi vedet imen vseh kosti in mišic v latinščini.
Ampak zakaj bi, če nam lockdowni tako ustrezajo.
Ampak zakaj bi, če nam lockdowni tako ustrezajo.
HappyPills je izjavil:
Samo za jansiste je 14.000vec kot 900.000
A se ni Glanzkopf še pred kratkim važil, da pozna številke do tam okrog 46? Tole je malo pretežko zanj... Na FSPNju niso šli tako daleč, od osnovne šole je pa že pozabil.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()
Miki N ::
jshadlsa232 je izjavil:
Ce bi slo res za PANDEMIJO, glede na paniko, ki je bila narejena, to sploh ne bi bil izgovor, ampak bi se nasle resitve, ker bi se MORALE.
Konkretneje za Slovenijo bi človek pričakoval, da v tej strašni pandemiji ki ogroža zdravstveni sistem nekdo rekel "stvar je resna, sedaj bo moral en zdravnik skrbeti za TRI ne samo dva bolnika! *vzkliki šoka in groze*".
Ja vem, je kar nora obremenitev, ampak Sistem, potrebno je rešiti Sistem, pa naj stane karkoli. Recimo dodatke.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
spam321 ::
Zdravstvo bo ta covid jajca vleklo v nedogled. Samo da vlečejo x2, x3 predcovidne plače. 10.000€ dodatka na 10.000€ podlage? Ma nori bi bili, če bi tole kar izpustili iz rok. Tko uživajo, da gredo očitno nekateri še med "največjo krizo" v Afriko v Safiri strelat živali. Tko za hec, za sprostitev. Preveč keša, ga treba nekako porabiti? Kmal si bodo še rit z njim brisali?
Moram malo čekirat, kateri od dohtarjev, ki jih poznam, si je kupil mečko v zadnjem času. Po mojem da nihče...
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Kaj ti sploh mora dogajat, da te rajca streljanje nekih divjih živali na drugem kontinentu. Small dick syndrome.
digitalcek ::
Ni problema, fantek, imamo dovolj prisilnih jopičev na zalogi.
NIMATE!
Ne prisilnih jopičev, ne odgovarjajočih kapacitet!
Bolnica Polje poka po šivih, notri je kakih 400+ hospitaliziranih bolnikov, ki bi morali biti zadržani na hospitalizaciji in prav tam zdravljeni vsaj 2-3 mesece.
Tako pa jih po največ 14-ih dneh pošljejo domov, ker je pred vrati bolnice dolga "čakalna vrsta".
Na psihoterapevtskem oddelku na Zaloški/Grablovičevi, tam je možna tromesečna hospitalizacija z ustreznimi terapijami, pa je čakalna doba leto in pol.
V letu in pol znori še popolnoma zdrav, kaj šele nekdo z resnimi psihičnimi motnjami!
Oboje, kar sem napisal, je PREVERJENO. In je sramota za tvojega Janšo, za ministra za zdravje, za slovensko medicino kot tako, ter za Slovenijo kot državo.
In NE BO SE KONČALO le pri človeku z motorko... Garant!
Še kakšna informacija s področja duševnega zdravja?
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: jest10 ()
Enih par fake avtomatskih radarjev postavijo na ceste in bojo vsi tam.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Palm je no go, dosti rok in dotikanje iste površine. Ali pa bo nekdo zraven, da bo razkužil za vsakega kupca? Beats the point.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | sezona gripe 750 hospitaliziranih, Zdaj zarad Covid pa 200 in panika (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 30109 (28212) | |
⊘ | Je vzpodbujanje nenošenja maske v (zaprtih) javnih prostorih kaznjivo? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Problemi človeštva | 57632 (52737) | vostok_1 |