Forum » Kaj kupiti » Klešče za utp kable RJ45
Klešče za utp kable RJ45
struja112 ::
Pozdravljeni,
rabil bi kakšen nasvet ketere klešče za izdelavo utp kablov naj si nabavim , ker trenutno imam en komplet bolj poceni zadevo in ne opravlja svoje funkcije kot bi moral saj pri stiskanju velikokrat ne stisne vse 8 kablov. Rabil bi ene precej dobre klešče približno v cenovnem razredu do 30 evrov , če mi lahko kaj priporočate ?
Hvala !
rabil bi kakšen nasvet ketere klešče za izdelavo utp kablov naj si nabavim , ker trenutno imam en komplet bolj poceni zadevo in ne opravlja svoje funkcije kot bi moral saj pri stiskanju velikokrat ne stisne vse 8 kablov. Rabil bi ene precej dobre klešče približno v cenovnem razredu do 30 evrov , če mi lahko kaj priporočate ?
Hvala !
mancini ::
https://www.mimovrste.com/klesce/unior-...
Ali pa kupiš kaj podobnega, ki delujejo po tem principu, kjer mehanizem drsi proti čeveljčku in ga na vseh pinih z vseh strani enakomerno stisne.
"Navadne" kjer ti klešče na koncu stisnejo slabše zaradi načina izvedbe, ne priporočam ravno najbolj.
Odloči pa se sam, imaš pa že izkušnjo z poceni varianto
Ali pa kupiš kaj podobnega, ki delujejo po tem principu, kjer mehanizem drsi proti čeveljčku in ga na vseh pinih z vseh strani enakomerno stisne.
"Navadne" kjer ti klešče na koncu stisnejo slabše zaradi načina izvedbe, ne priporočam ravno najbolj.
Odloči pa se sam, imaš pa že izkušnjo z poceni varianto
starfotr ::
Te unior so kitajske, tako kot tiste na linku zgoraj. S tem da so tiste, moj predlog pol cenejše, kot unior made in china.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Krimp kleščeOddelek: Kaj kupiti | 7857 (4141) | marjan_h |
» | Unior klešče za kabelske kontakteOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3014 (2525) | nejcek74 |
» | Nakup spajkalnika, multimetra in ostaloOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5655 (4530) | FX6300B |
» | Kje kupiti orodja za pripravo vodovOddelek: Loža | 1504 (1141) | usurp3r |
» | Garnitura orodja za računalničarjeOddelek: Pomoč in nasveti | 5081 (4322) | folfy |