Forum » Navijanje » ATI Radeon 8500 LE
ATI Radeon 8500 LE
hopla79 ::
Pozdravljeni!!
Imam grafično kartico ATI Radeon 8500 LE 64 MB. Rad bi jo navil, sam o navijanju nimam pojma. Še sanja se mi ne . Zato bi prosil če kdo ve, da mi vsaj malo razloži kaj potrebujem za navijanje (program, ....)
Za vse nasvete, linke, ... se že vnaprej zahvaljujem
Moj sistem: P4 2,4, MSI 655 Dual Chanel (brez kakšnega posebnega hlajenja), 512 DDR ram, Creative SB 5.1 Live, Windows XP Prof., )
Imam grafično kartico ATI Radeon 8500 LE 64 MB. Rad bi jo navil, sam o navijanju nimam pojma. Še sanja se mi ne . Zato bi prosil če kdo ve, da mi vsaj malo razloži kaj potrebujem za navijanje (program, ....)
Za vse nasvete, linke, ... se že vnaprej zahvaljujem
Moj sistem: P4 2,4, MSI 655 Dual Chanel (brez kakšnega posebnega hlajenja), 512 DDR ram, Creative SB 5.1 Live, Windows XP Prof., )
Stayerc ::
slikar: prosim, ce se meni posljes bios graficno kartico. Upam, da dela ta bios na Herkulesu 8500 64mb???
Se mail: sebastijan@volja.net
Lp
Se mail: sebastijan@volja.net
Lp
kalisto ::
Bios deluje 100% ker ga imam sam na isti karti +voltmod tako ,da mi deluje na 330\340.
LP
LP
kalisto ::
Z voltmodom pvečaš napetost procu in ramom na grafi seveda nesmeš pozabit na dobro hlajenje.In še voltmod tukaj
LP Kalisto
LP Kalisto
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Flešanje biosa brez flopija?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1207 (1058) | Tilen |
» | CPU interface in 9x množilnikOddelek: Navijanje | 1695 (1221) | kalisto |
» | Radeon 9000Oddelek: Navijanje | 1425 (1164) | The B |
» | Debelina dna vodnega blokaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1028 (883) | Lazy |
» | Ali mi proc počasi umiraOddelek: Navijanje | 1339 (1016) | Azrael |