Forum » Pomoč in nasveti » USB ključ 3.0 - Format
USB ključ 3.0 - Format
SanAndreas ::
Zdravo!
Kupil sem nov USB ključ 3.0 znamke Kingston 128 GB (DataTraveler Exodia) in bi ga rad kvalitetno formatiral, če je to sploh možno.
Torej po vrsti, v Raziskovalcu sem ga dal na Formatiraj...:
- Zmogljivosti -> so kar na 115 GB (kje pa je tistih 13 GB prostora?)
- Datotečni sistem -> zgleda, da je že privzeto na exFAT (kaj se bolj splača izbrat trenutno exFAT ali NTFS?) in pa še
- Velikost dodelitvenih enot -> zgleda, da je že avtomatsko privzeto na 128 KB (ali lahko daš kar maksimalno na 32768 KB, kaj se tu lahko zgodi?)
Tako zgleda prva slika:
In še druga slika tam pod Upravljanje diskov, po vrstnem redu in katera opcija je boljša izbira pod Pravilniki?
Trenutno imam Windows 7 64-bitni.
Lepo prosim za pomoč!
Kupil sem nov USB ključ 3.0 znamke Kingston 128 GB (DataTraveler Exodia) in bi ga rad kvalitetno formatiral, če je to sploh možno.
Torej po vrsti, v Raziskovalcu sem ga dal na Formatiraj...:
- Zmogljivosti -> so kar na 115 GB (kje pa je tistih 13 GB prostora?)
- Datotečni sistem -> zgleda, da je že privzeto na exFAT (kaj se bolj splača izbrat trenutno exFAT ali NTFS?) in pa še
- Velikost dodelitvenih enot -> zgleda, da je že avtomatsko privzeto na 128 KB (ali lahko daš kar maksimalno na 32768 KB, kaj se tu lahko zgodi?)
Tako zgleda prva slika:
In še druga slika tam pod Upravljanje diskov, po vrstnem redu in katera opcija je boljša izbira pod Pravilniki?
Trenutno imam Windows 7 64-bitni.
Lepo prosim za pomoč!
SanAndreas je doma iz Rimske Galaksije ima srebrn NLP :)
- spremenilo: SanAndreas ()
Bwaze6 ::
hojnikb ::
13GB ti zgine zaradi GB-GiB pretvorbe.
In ja, kompliciras za brezveze, pusti tako kot je.
In ja, kompliciras za brezveze, pusti tako kot je.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
SanAndreas ::
Vse jasno, hvala vsem za pomoč!
SanAndreas je doma iz Rimske Galaksije ima srebrn NLP :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Glasbeni stolp- USB ključOddelek: Pomoč in nasveti | 1292 (1181) | luk0322 |
» | USB napaka. exFAT?Oddelek: Zvok in slika | 1531 (1434) | Ikspe |
» | Usb ključ ne predvaja določenih formatovOddelek: Strojna oprema | 11809 (9714) | Toros |
» | NTFSOddelek: Programska oprema | 5406 (4993) | 5er--> |
» | Zunanji disk WD 500gb - velikost datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 1310 (1210) | Felix86 |