Forum » Igre » Neo Igre - streaming igračkanje
Neo Igre - streaming igračkanje
max00slo ::
Opazil reklamo na spletnem rumenem cajtngu za NEO igre... všečna zadeva, predvsem res za družinsko zabavo pred TV. Sicer 8€ na mesec (po dolgem iskanju našel ceno) ter z omejenim gamepadom na TV.
Mi je tudi všeč, da se TS odločil za streaming... bi bil pa izredno vesel, če bi kdo od razvijalcev razmišljal v smeri bolj "gaming" opcije. Ker strežniške kapacitete imajo, če ne drugo vsaj prostor, kam postavit nove. Finančno zaledje prav tako.
Izredno bi bil vesel, če bi se kdo v sloveniji (z malo) odločil ponuditi nekaj istega kot je Shadow. Ker tole je res top... Nisi omejen na eno uporabo zgolj na TV ali PC temveč skoraj da na kateri koli napravi - ter poganja Windows. Tam pa lahko naložiš karkoli želiš in nisi omejen z izborom iger. Fajn bi mi bilo, ker bi bil ping malce manjši kot ga imam sedaj do Pariza :) (če bi omogočili naročnino tudi sosedom, bi se definitivno odločili tudi Hrvatje kjer je malce večji trg za to).
Mi je tudi všeč, da se TS odločil za streaming... bi bil pa izredno vesel, če bi kdo od razvijalcev razmišljal v smeri bolj "gaming" opcije. Ker strežniške kapacitete imajo, če ne drugo vsaj prostor, kam postavit nove. Finančno zaledje prav tako.
Izredno bi bil vesel, če bi se kdo v sloveniji (z malo) odločil ponuditi nekaj istega kot je Shadow. Ker tole je res top... Nisi omejen na eno uporabo zgolj na TV ali PC temveč skoraj da na kateri koli napravi - ter poganja Windows. Tam pa lahko naložiš karkoli želiš in nisi omejen z izborom iger. Fajn bi mi bilo, ker bi bil ping malce manjši kot ga imam sedaj do Pariza :) (če bi omogočili naročnino tudi sosedom, bi se definitivno odločili tudi Hrvatje kjer je malce večji trg za to).
Si non confectus, non reficiat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mass Effect 5 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 18191 (770) | Zmajc |
» | Cities: Skylines (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 13254 (2076) | ahac |
» | Študij informatike - VŠOddelek: Šola | 4001 (3503) | PrihajaNodi |
» | Rock in metal festivali po Sloveniji in tujiniOddelek: Sedem umetnosti | 4078 (3482) | DOOM_er |
» | Man of Steel (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 26449 (21712) | Gregor P |