Forum » Problemi človeštva » Time opisuje zaroto skrivne kabale v US volitvah
Time opisuje zaroto skrivne kabale v US volitvah
Avenger ::
Zavedam se, da obstaja tema ZDA, vendar se mi zdi spodnji članek kot eksplozija atomske bombe in si zasluži svojo temo...
https://time.com/5936036/secret-2020-el...
Za praktično vsak del tega članka bi še kak dan nazaj doživel izbris tvita, videa ali vsaj demonetizacijo na youtubu, zaradi širjenja neresnic in podpihovanja sovraštva in vzpodbujanja k nasilju, posmehovali bi se češ, teorija zarote, neumnost.
V članku se praktično pohvalijo, da so z zaroto, ki je manipulirala z javnim mnenjem, mehanizmom volitev, itd. itd, rešili Ameriko - skratka: "Their work touched every aspect of the election.". Ko sem o tem poslušal nek kanal na youtubu, sem mislil, da sanjam... wtf. Ne, da sem zvedel kaj novega, ampak popolno priznanje v enem največjih (levičarskih) časopisov???? Kaj za vraga se dogaja, kaj je razlog, da so to odobrili in kam to pelje???
Za praktično vsak del tega članka bi še kak dan nazaj doživel izbris tvita, videa ali vsaj demonetizacijo na youtubu, zaradi širjenja neresnic in podpihovanja sovraštva in vzpodbujanja k nasilju, posmehovali bi se češ, teorija zarote, neumnost.
V članku se praktično pohvalijo, da so z zaroto, ki je manipulirala z javnim mnenjem, mehanizmom volitev, itd. itd, rešili Ameriko - skratka: "Their work touched every aspect of the election.". Ko sem o tem poslušal nek kanal na youtubu, sem mislil, da sanjam... wtf. Ne, da sem zvedel kaj novega, ampak popolno priznanje v enem največjih (levičarskih) časopisov???? Kaj za vraga se dogaja, kaj je razlog, da so to odobrili in kam to pelje???
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
- spremenil: Avenger ()
lynxslo5 ::
Lastniki Timea so Židi. Židi so lastniki 90% ameriških medijev. V Ameriki je konec z več strankarsko demokracijo in se ne bo vrnila dokler bodo Židi imeli monopol nad mediji in internetom.
bluefish ::
Ne, da sem zvedel kaj novega, ampak popolno priznanje v enem največjih (levičarskih) časopisov???? Kaj za vraga se dogaja, kaj je razlog, da so to odobrili in kam to pelje???Priznanje česa?
Kot je zapisano v članku:
That’s why the participants want the secret history of the 2020 election told, even though it sounds like a paranoid fever dream–a well-funded cabal of powerful people, ranging across industries and ideologies, working together behind the scenes to influence perceptions, change rules and laws, steer media coverage and control the flow of information. They were not rigging the election; they were fortifying it. And they believe the public needs to understand the system’s fragility in order to ensure that democracy in America endures.
zmaugy ::
Zavedam se, da obstaja tema ZDA, vendar se mi zdi spodnji članek kot eksplozija atomske bombe in si zasluži svojo temo...
Počakaj da bo prevod na rtvslo.si. Ker očitno nisi najbolj razumel članka.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
neumnosti.
Avenger ::
My mistake. Demokracija je rešena. Hura za big tech!
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
pegasus ::
No zdaj se pa zamisli sam nad sabo in se vprašaj, kolikokrat si bil še nategnjen in avtonategnjen do zdaj pa sploh nisi vedel, ker ti ni nihče povedal...
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()
jshadlsa232 ::
Lastniki Timea so Židi. Židi so lastniki 90% ameriških medijev. V Ameriki je konec z več strankarsko demokracijo in se ne bo vrnila dokler bodo Židi imeli monopol nad mediji in internetom.
So imeli že v 60s, ko je o tem govoril George Lincoln Rockwell, ki si je skupaj z Malcom X prizadeval za segregacijo ameriških črncev nazaj v domovino oz. v skrajni sili v svojo lastno zvezno državo z možnostvo vzpostavitve svoje lastne identitete.
Čisto slučajno so oba ustrelili.
TESKAn ::
Their work touched every aspect of the election. They got states to change voting systems and laws and helped secure hundreds of millions in public and private funding. They fended off voter-suppression lawsuits, recruited armies of poll workers and got millions of people to vote by mail for the first time. They successfully pressured social media companies to take a harder line against disinformation and used data-driven strategies to fight viral smears. They executed national public-awareness campaigns that helped Americans understand how the vote count would unfold over days or weeks, preventing Trump's conspiracy theories and false claims of victory from getting more traction.
Se pravi, ljudje v ozadju so napeli vse moci, da bi zagotovili karseda postene in reprezentativne volitve, nekateri pa v tem vidijo kronski dokaz teorij zarote. Clovek ne ve, al bi se smejal, samo zalostno odkimal, se cudil al kaj. Da zivimo v casu, ko so prizadevanja za postene volitve videna kot "zarota".
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Kayzon ::
Od kdaj je slotech postal tako mocna marksistična greznica. Vsak s trohico mozganov je videl da so demokrati ukradli volitve.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Okapi ()
Ales ::
Miki N ::
Problem je v bistvu povzet v naslovu članka ("kampanja v senci"). Ne glede na to kakšen kreten je Trump je bil njegov kretenizem povsem javen - lahko mu očitamo karkoli, samo ravno neke "kampanje v senci" pa ravno ne. Vodil je v bistvu precej klasično kampanjo s shodi in shitpostanjem v medijih - medtem ko je Old Joe kar nekam sumljivo bil tiho....
In zakaj bi se moral nekdo proti "slabi stvari" boriti v senci in skrivaj? Človek bi pričakoval, da bodo ti korpo asi povsem odprli karte in podprli svoje preference. Zakaj je bilo to potrebno delati skrivaj? Končno so imeli podporo polovice prebivalstva, politikov, medijev, "inteligence"... zakaj se skrivati?
Pa pustimo legalne zaplete tega, čisto tako, kakšen je PRAKTIČEN razlog za to.
In zakaj bi se moral nekdo proti "slabi stvari" boriti v senci in skrivaj? Človek bi pričakoval, da bodo ti korpo asi povsem odprli karte in podprli svoje preference. Zakaj je bilo to potrebno delati skrivaj? Končno so imeli podporo polovice prebivalstva, politikov, medijev, "inteligence"... zakaj se skrivati?
Pa pustimo legalne zaplete tega, čisto tako, kakšen je PRAKTIČEN razlog za to.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
TESKAn ::
Kaj pa ce "kampanja v senci" pomeni samo to, da ji mediji niso dali lih neke pozornosti, ker, well, jim je vso ukradel en oranzen man-baby, ki je cele dni cepetal in pozival sledilce na "stand back and stand by"?
In po kaksni logiki lahko reces, da je prizadevanje za postene volitve "v ozadju" slabse, kot javni poskusi, da bi jih prikrojil sebi v prid? WTF?
In po kaksni logiki lahko reces, da je prizadevanje za postene volitve "v ozadju" slabse, kot javni poskusi, da bi jih prikrojil sebi v prid? WTF?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
c3p0 ::
>> They were not rigging the election; they were fortifying it. And they believe the public needs to understand the system’s fragility in order to ensure that democracy in America endures.
Torej nadeneš drugo ime in vse v redu? Tako malo nekateri rabite? Ja, tokrat je šlo proti lažnivemu orangutanu, naslednjič bo pa kdo bolj priljubljen žrtev tega rigg^H^H^H^Hfortifyinga.
Torej nadeneš drugo ime in vse v redu? Tako malo nekateri rabite? Ja, tokrat je šlo proti lažnivemu orangutanu, naslednjič bo pa kdo bolj priljubljen žrtev tega rigg^H^H^H^Hfortifyinga.
Poldi112 ::
Kolega, koalicija proti kraji volitev pač ni nekaj slabega. Tudi, če se v prihodnje ustvari proti kraji s strani demokratov.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Pac-Man ::
Hura! Hura! Hura!
What is the Cambridge Analytica scandal?
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.
Furbo ::
Kolega, koalicija proti kraji volitev pač ni nekaj slabega. Tudi, če se v prihodnje ustvari proti kraji s strani demokratov.
Lepo ime za volilno prevaro, narod je hotel Trumpa.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Furbo ::
A misliš par vreščečih hollywoodskih zadetkov in naivce, ki so mislili, da bo ata biden pošiljal čeke in odpisoval dolgove?
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Lepo ime za volilno prevaro, narod je hotel Trumpa.
In še bolj Bidena. Štetje pa to...
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Macronleaks (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 35614 (32959) | kuglvinkl |