Forum » Loža » zaprtje s.p. in socjalna podpora
zaprtje s.p. in socjalna podpora
Cailen ::
če zaprem s.p. Januarja, lahko dam vlogo za socjalno podporo februarja? al morem čakat 3 mesece al koliko?
S.p. mi je šel po gobe verjetno, neki se zaštekalo v tujini, denar je ampak dokler se uredi plačilo bo trajalo do poletja, bi ta čas zaprl in imam pravico do podpore?
S.p. mi je šel po gobe verjetno, neki se zaštekalo v tujini, denar je ampak dokler se uredi plačilo bo trajalo do poletja, bi ta čas zaprl in imam pravico do podpore?
Bezukhoff ::
Mislim da lahko celo oddaš vlogo za denarno nadomestilo, saj si bil zaposlen, oz. samozaposlen.
Ti bodo povedali več tisti, ki so s tem imeli neposredne izkušnje, oz. bo najbolje da kar pokličeš na bližnji zavod, ti bodo tam vse obrazložili.
Ti bodo povedali več tisti, ki so s tem imeli neposredne izkušnje, oz. bo najbolje da kar pokličeš na bližnji zavod, ti bodo tam vse obrazložili.
Cailen ::
ja očitno sem, saj vse piše tukaj http://www.evem.si/kdaj-je-sp-upravicen...
665 bruto 3 mesece. Za preživet bo
665 bruto 3 mesece. Za preživet bo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | izračun cene za vrtecOddelek: Loža | 5624 (4849) | cebelar123 |
» | CSD in izračun za socijalno denarno pomočOddelek: Loža | 8301 (7418) | ChawaSi |
» | Ali se mi splača ustanovit s.p.? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13574 (11529) | IceIceBaby |
» | Kako ne postati revež? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 21328 (16566) | Blinder |